En hektisk vecka



Den här veckan har jag inte haft så mycket tid till bloggen tyvärr. Syrran fyllde 18 i onsdags så det har varit en massa stök inför det, plus att jag varit en hel del hos min pojkvän inne i stan. Jag har också spenderat en hel del tid till att plugga historia eftersom att jag trodde jag skulle få skriva prov idag, men jag fick ta det nästa vecka istället. Igår var jag hos min älskling hela dagen, vi åkte hem till honom efter syrrans firande i onsdags och igår hade vi en riktig slö förmiddag och sedan åkte vi till hans kompis för att jag skulle färga hans hår =), vi kom inte hem förän vid elva. Idag har jag som sagt haft historialektion men nu är det inget mer på schemat för dagen, ska bara ta det lugnt hade jag tänkt mig, har lite ont i huvudet tyvärr, känns som om jag har en förskylning som lurar. Och jag måste vara pigg tills imorgon för då ska jag följa med min farmor på en antikmässa i stockholm, har väl inget större intresse för antikviteter men det är trevligt att hitta på något med farmor och hon blir så glad när hon får ta med oss barnbarn på sånt här, hoppas jag håller mig frisk bara!
Hoppas ni får en trevlig helg mina vänner! /Jennifer

 


Lördag



Nu är det helg igen, inte för att det är något speciellt för mig som är arbetslös mer än att mina systrar är hemma =). Jag har inte varit på något jättekul humör nu på morgonen, är väldigt trött. Men nu ska jag ner till stallet så jag hoppas att jag piggnar till då, sedan är det middag uppe hos farmor.

Isak blev ju hemskickad från värnplikten i torsdags eftersom att läkaren tyckte han hade för besvärlig astma =(, det är ju kul att ha honom hemma igen men jättesynd eftersom att han verkligen ville göra det där! Nu är det att söka jobb även för honom, hoppas han har bättre tur att hitta något än vad jag verkar ha!

Hoppas ni får en bra helg allihopa! /Jennifer

Godmorgon mina vänner!



Ja jag har väl egentligen varit vaken ett tag men det är nästan morgon iallafall. Isak ringde och väckte mig imorse innan han hade visitation på logementet för att säga godmorgon =), jag somnade om i en timme ungefär men sedan gick jag upp. Jag har hängt den sista maskinen tvätt nu på morgonen också så det blir väl att lägga in det i garderoben någon gång under dagen. Annars funderar jag på att fixa lite på mitt rum faktisk =), vet inte vad jag ska hitta på men jag kan ju börja med att städa det. Sen måste jag gå till arbetsförmedlingen och fylla i lite papper också, så det är vad som kommer att hända under min dag. Vad ska ni andra hitta på då? /Jennifer

Tvättdag

Idag får det bli lite av en tvättdag för min del tror jag, vi hade en massa tvätt som behövdes tvättas, hängas och läggas in. Men det gör mig inte så mycket, jag får försöka hålla mig sysselsatt så mycket som möjligt nu när min älskade pojkvän inte är hemma, annars kommer jag sakna honom alldeles för mycket! Dessutom känner jag att jag har en förskylning på gång vilket inte är roligt alls, framförallt inte eftersom att de ringde från hotellet och behövde hjälp med städning på torsdag, jag har inte jobbat på nästan fyra månader nu så det är ju ett mirakel när jag äntligen får göra något. Hoppas ni får en bra dag! /jennifer

En sorglig dag.


Kommer sakna dig något fruktansvärt!

Idag är det ingen rolig dag alls! Jag har precis kommit hem efter att ha skjutsat min underbara älskling till Kvarn där han nu ska göra värnplikt i tre månader, de första två veckorna har han inte ens helgpermision så då kommer vi inte ses alls, vi har aldrig varit ifrån varandra såhär länge och jag saknar honom efter bara tre dagar i vanliga fall, det här kommer inte bli lätt. Dock är jag väldigt glad för hans skull, det här är hans dröm att få komma in i militären och jag hoppas verkligen att han kommer att trivas!
När jag kom hem blev det hela inte roligare, min gammelfarmor gick tyvärr bort imorse också, en dam som man kommer sakna mycket. Hon var alltid så glad och positiv och fast att hon var så gammal så låtsades hon inte om det utan stökade och pysslade i köket så mycket hon bara ångrade, en riktig förebild om ni frågar mig. Hoppas du har frid där du är nu, vi kommer sakna dig gammelfarmor!

Så ikväll blir det nog inte att göra så mycket, ta det lugnt och tittade på lite Greys Anatomy kanske, det kan pigga upp lite =P. Hoppas ni andra har en bra mycket bättre dag! /Jennifer


Back to School!



Idag har det varit första historia lektionen och jag tror att det här kommer att bli riktigt roligt. Vi ska läsa fem moment och vi börjar med medeltiden, en tid jag personligen tycker verkar ganska intressant eftersom att man vet så lite om den. Det ska bli kul att lära sig saker igen =P! Vi är sju stycken än så länge i klassen och läraren verkar lite lustig men bra tror jag, man har ju inte fått något riktigt grepp om det än. Så det här ser jag fram emot nu faktiskt =).

Innan lektionen hjälpte jag mamma ut med hästarna och nu har jag suttit i telefonen med Isak ett tag, men annars är det en familjedag idag. Jag ska åka in till älskling imorgon igen. Jag vet inte hur jag ska fördriva dagen riktigt, jag har inte så gott om energi men viljan att göra en massa saker så vi får väl se hur det går ihop sig =P. Jag hoppas iallafall att ni har en bra fredag och en bra helg! /Jennifer

Min underbara torsdag!


Lilla Stisse


Min underbara vän Therese (Gammal bild)

Idag har det varit en riktigt bra dag! Imorse vaknade jag i famnen på min älskling och let face it, det finns inget bättre sätt att vakna på! Sedan gick jag över till hans mamma ett tag för att se till hennes bedårande kattunge, Stisse, en riktig busunge det där. När han somnat hade jag missat bussen så jag gick till Isak i väntan på nästa och åt lunch och gosade lite där ett tag. Sedan åkte jag hem och träffade min underbara bästa vän Therese som jag inte sett på jättelänge =(, vi hade en jätterolig eftermiddag och det är så skönt att prata ut med någon. Dessutom fick jag redan på att jag har fått komma på en andra intervju för ett jobb jag vill ha och det är ju bara toppen! Så förhoppningsvis kan jag sova gott inatt, för imorgon blir det min första historialektion =). Godnatt och sov så gott! /Jennifer


En seeeg tisdag!

Idag har det inte hänt mycket, när jag kom hem från stallet satte jag mig vid datorn och sedan har det växlat mellan datorn, tv:n och min bok. Jag har fixat lite med garderoberna men det blev inte så mycket, har varit så fruktansvärt seg och lat idag! Nu sitter vi och tittar på Greys Anatomy, jag, mamma och min lillasyster men det är snart dags att gå och lägga mig. Imorgon ska jag in till älsklingen =).

Cosmopolitans vårtrender 2010: Mjuk minimalism





Stilen enligt Cosmopolitan: Här har du din nya vuxna basgarderob: luftigt skräddade modeller, neutrala ickefärger och en mjukhet som till och med får skinn att falla följsamt runt din kropp. En nedtonad lyx helt befriad från onödigt jox, i stället är det materialet och formen som står i fokus. Ett eller två plagg och du är klar - simple, stylish och smashing.

Stilen enligt mig: En något tråkig stil enligt mig men jag kan tänka mig att mixa den med lite roligare accesoarer och en lite skarpare makeup.

Shoppa:
*Brun skinnkjol
*Hudfärgad skinntopp
*Skräddad byxdress
*Feminim kavaj med rundade axlar
*Platta skinnsandaler

Cosmopolitans vårtrender 2010: Paradise Hotel




Stilen enligt Cosmopolitan: På en ö i Karibien ligger Paradise hotel. Här under palmbladen är alla vardagliga ansvar och problem som bortrblåsta. Du rör dig endast mellan solstolen och poolbaren och allt du behöver tänka på är att smeta på ännu ett lager av läppglans. Ett liv i en bubbla där bara ytan spelar roll och du likt en Barbiedocka glider runt i en semestergarderob av klara pastellfärger, batikfärgat och palmbladsmönstrat. Aaahh...

Stilen enligt mig: Det här är den ultimata strandstilen som jag tänker glida runt i i sommar, sköna tunna tyger och pigga, glada färger!

Shoppa:
*Batikfärgad strandklänning
*Lång coctailklänning med hög slits
*Minikjol i pastellfärger
*Höga Barbieklackar
*Solplagg med digitalt print av palmer, hav och strand.

Cosmopolitans vårtrender 2010: Trailer Trash




Stilen enligt Cosmopolitan: En white trash-förortstjej på campingsemester- så ser vårens kaxigaste mode ut. I en nonchalant mix av traditionella friluftsplagg och supersexig ghetto fab utklassar du hela campingen. Du gillar att vara i naturen men vägrar skippa glamouren för det. Långa naglar, minikjol och höga klackar är inget hinder för en fisketur och annat vildmarksliv.

Stilen enligt mig: Den här stilen kan jag tänka mig framåt sommaren att gå och slappa i eller ha när man är ute på sjön, det är däremot ingen stil jag skulle kunna bära snyggt bland mycket folk.

Shoppa:
*Myggstift och plåster
*Överdragsbyxor
*Ribbat linne
*Minishorts
*Truckerkeps

Cosmopolitans vårtrender 2010: Lingerie



Stilen enligt Cosmopolitan: Retroinspirerade underkläder fortsätter att vara hett mode. Nu längtar vi efter välskräddad och lyxig fransk lingerie. Så flott att vi gärna visar den för alla! Att behåbandet syns under din tubklänning är både sexigt och snyggt och underkjolar och sovshorts i siden använder vi som de är, både till vardag och fest. Har du en extra fin behå bär du den helt enkelt ovanpå din blus. Varför dölja något så förföriskt och vackert?

Stilen enligt mig: Även här är jag nog lite feg för att bära den här stilen fullt ut, men jag kan gärna tänka mig att matcha ett silkigt nattlinne till lite slitna jeans och höga klackar.

Shoppa:
*Bodies i pinuppmodell
*Strutbehåar
*Trosor med hög midja
*Slinkiga underkjolar
*Sidenshorts

Cosmopolitans vårtrender 2010: Lolita



Stilen enligt Cosmopolitan: Vladimir Nabokovs kultklassiker is alive! Oskyldiga pastellflickor om du kollar snabbt, subtilt erotiska undertoner när du tittar närmare... Eller vad sägs som utskurna plagg med oväntade hudglimtar, klänningar med nästan provokativ bystfokus och skolflickskjolar så korta att... Oops! Äsch, säger Cosmo. Göm moraltanten i dig och ha istället kul med de här rara ärtorna!

Stilen enligt mig: Jag gillar de pastelliga färgerna och de söta babydollklänningarna, även om jag känner att jag är lite för feg för att använda dem, men det är en rolig stil tycker jag.

Shoppa:
*Plisserade skolflickskjolar
*Pastellfärgad babydollklänning
*Barnsligt mönstrat korsettlinne
*Prydlig blus (knäpp ända upp!)
*Godisklubba


Cosmopolitans vårtrender 2010: Armygirl



Stilen enligt Cosmopolitan: Tuffa Cosmogirls, värva er här! Nu drar militärstilen över landet. Top secret-stilkoden? Rätta dig i ledet. Blanda respektlöst Överskottsbolaget-fynd med designerdyrgripar och dina slitna trotjänare utan hierarkisk ordning. Rufsa om ditt hår, reva sönder din topp, släng patronväskan chict över axeln och göm ditt läppglans i cargofickan!

Stilen enligt mig: Inte heller är riktigt min stil men jag tycker ändå att det kan vara riktigt snyggt, en mer avslappnad maskulin stil som säkert passar många tjejer därute, men det är inget för mig.

Shoppa:
*Cargobyxor
*Kamouflagemönstrad tröja
*Hålslitet linne
*Arméskjorta
*Stabila kängor

Cosmopolitans vårtrender 2010: Streetsport






Stilen enligt Cosmopolitan: Klara, färdiga, sporta! Schystaste stilen utspelar sig på hård asfalt snarare än svettiga arenor, men våra hederliga sportklassiker är still going strong. Gråmelange mjukis och funktionell polyamid blir vinnare när du mixar med dina egna vardagsfavoriter, vassa klackar och kaxig attityd. Högsta poäng till din urbana streetstyle som är mer fashion än fair play!

Stilen enligt mig: Det här är verkligen inte min stil, jag har aldrig varit någon sporttjej och det kommer jag nog hellre aldrig att bli, men ett plus för den höga komforten, det är deffinitivt något jag kan tänka mig att ha på mig när jag går hemma och slappar.

Shoppa:
*Gråmelerad hoddie (huvan uppfälld)
*Klassisk sportbehå
*Baseballjacka
*Byxor med resårlinning
*Nätbrynja

Cosmopolitans vårtrender 2010: Som ett smycke







Stilen enligt Cosmopolitan: I vår kan du lämna smyckeskrinet oöppnat, för allt glitter du behöver sitter redan på dina kläder. Det är det kalla skimmret som är allra mest eftertraktat. Iskallt silver, klirrande kristallprismor och reflekterande spegelskärvor får pryda vårens stasser från topp till tå. Hela du blir ett gnistrande smycke. Sparkling!

Stilen enligt mig: Jag är inte den som är så mycket för "blingbling" men den här stilen är rolig på det sättet att man kan variera sig så mycket, paljetter, kedjor, kristaller, you name it!

Shoppa:
*Kort silverkjol
*Sandaletter med tingeltangel
*Klänning täckt med kristaller
* Silversprej
*Kristaller från hobbyaffären att själv smycka dina plagg med.



Cosmopolitans vårtrender 2010: Lantlolla



Stilen enligt Cosmopolitan: Med ett halmstrå i mungipan, rufsig Brigitte Bardot-uppsättning och flirtig sommarklänning längtar vi efter livet på landet och romantik på höskullen. I en kombination av oskuldsfull vit spets och sexigt kortkort fixar du looken av en lantlolla och förför enkelt gårdens snyggaste bonddräng.

Stilen enligt mig: Helt klart min favorit bland vårens trender, jag har alltid varit för det lite mer lantliga modet och här kan man verkligen ta ut svängarna med volanger, denim och spets.

Shoppa:
*Denimskjorta
*Mamelucker
*Romantisk sommarklänning
* Bustier med korsettsnörning
*Volangkjol

Cosmopolitans vårtrender 2010: Det stora blå

 

Stilen enligt Cosmopolitan: Dyk ner under modeytan och upptäck en förtrollande undervattensvärld. I ett hav av turkos, azurblå och havsgröna nyanser simmar modefynden tätt. Reptiler och koraller bildar mönster, paljetter skimmrar som fiskfjäll och en dykardräkt förvandlas till din heta fodralklänning. Dyk djupare och du finner gnistrande accessoarer likt sällsynta havsskatter. Modehavet är djupt....

Stilen enligt mig: Det här tycker jag är en rolig trend som jag tror man kan göra mycket med, jag älskar havets färger och med paljetterna som "fiskfjäll" blir det här vårens stora partystil.

Shoppa:
*Turkos sarong
*Smyckeväska
*Silkesmönstrad topp
*Scubadiving-fodral
*Paljettkjol





Kylig stallmorgon



Godmorgon allihopa! Idag blev det ännu en tidig morgon eftersom att jag hjälpte mamma ut med hästarna och mocka nu på morgonen, men det är faktiskt skönt att komma upp och göra något så man kommer igång. Idag är det kallare igen och det märks så fort man sticker näsan utanför dörren, det är nästan så man känner hur blodkärlen krymper och fryser i huden (kvinnlig överdrift). Men annars idag vet jag inte vad jag ska hitta på, jag har tänkt lägga in lite vårtrender här på bloggen och kanske ta itu med vår egen garderob som ser för jäklig ut för tillfället, annars blir det nog en lugn och skön dag skulle jag gissa på =). Hoppas ni får en härlig tisdag! /Jennifer

Nyströmska here i come!




Inatt sov jag som sagt inne hos älsklingen i norrköping men vi fick inte direkt någon mysig sovmorgon eftersom att jag var tvungen att gå upp ganska tidigt för att ta mig hem till söderköping och gå på en introduktionsmöte för de som ska börja Komvux, själv har jag bara ett ämne att läsa så jag har ju bara lektioner på fredagarna vilket kommer bli jätteskönt. Jag ser verkligen fram emot att börja plugga lite igen, kalla mig gärna pluggis men jag har saknat det, och det ska bli roligt nu när man bara har ett ämne så att man verkligen kan lägga ner hela sin energi på det. Det var det som var så jobbigt på gymnasiet för man hade så mycket hela tiden att man kände att man fick göra allt halvhjärtat för att hinna med, men nu jäklar är det historia för hela slanten! /Jennifer

 


Hemma hos älsklingen


Nu är jag äntligen hos Isak igen, det har bara varit fyra dagar sedan vi sågs sist men det räcker tycker jag! Nu ska vi snart gå över till Isaks bästa vän Christoffer och umgås med honom ett tag, och sedan blir det hem hit igen. Imorgon blir det tyvärr upp tidigt för då är det information på KomVux, jag ska ju läsa historia där den här terminen. Hoppas ni har en bra dag /Jennifer

Girls Night Out



Ikväll var jag och min kompis Amanda på bio, det var jättelänge sedan vi hittade på något bara hon och jag, vi brukar oftast umgås när vi är med pojkvännerna med men idag blev det bara vi tjejer, och det var trevligt! Vi såg New moon, jag har ju redan sett den men det hade inte Amanda, och jag har inget emot att se den igen, vilket jag tror jag skrev i förra inlägget kom på =P. Hur som helst så kom jag precis hem så nu blir det snart läggdags för imorgon ska jag åka in till Isak, jag har saknat honom något hemskt idag, jag vet inte vad som flugit i mig =P. /jennifer

Istiden är här!



Det kan inte vara långt ifrån iallafall för fy sjutton vad kallt det är! Här var det -23 grader i morse och det är ändå ingenting mot vad det är längre norrut i landet, jag tycker synd om er! Men det är bara att försöka klä sig varmt och kura upp sig i soffan för att hålla värmen, det är ju rätt så mysigt iallafall. Tycker väldigt synd om min kära syster som ska träna med sin häst i dag i ett kallt ridhus =(. Själv ska jag åka in till stan ikväll och träffa en kompis så ska vi gå och äta lite först och sedan gå och se på bio, New Moon blev det, har ju redan sett den en gång men det hade inte hon, och jag ser den gärna igen =P, kan man sitta och dregla lite efter Jacob så kanske man får upp värmen ytterligare. Helst av allt skulle jag vilja gå till Isak efter bion men han skulle fira en kompis så det blir lite sent för hans del, jag får åka till honom imorgon istället.
Nu ska jag gå och sätta mig framför en film tror jag. Hoppas ni har det bra därute i vårt kalla land! /Jennifer

En aktiv dag.


En av våra sötnosar, Manolito

Idag har det varit ännu en sån där lång dag som jag fått en massa gjort på, i´m on fire! Imorse gick jag ioch försig inte upp förän vid tio, men det låtsas vi inte om =P. Sedan gjorde jag mig iordning och åt frukost innan syrrorna, mamma och jag åkte till stan och handlade lite, vi åkte också till Jysk och köpte en ny tv-bänk och nya gardiner till föräldrarnas sovrum, mamma är inne i en fixar-period nu så hon håller på att möblera om och städa överallt för tillfället, men det är roligt =), och fint blir det! Vi har ju ett väldigt konstigt hus egentligen, det är ganska stort med många rum, men det är många små rum och det finns egentligen inga större väggytor, det är fullt med dörrar, fönster och portaler överallt. Det är därför väldigt svårt att möblera så det blir bra, men mamma är riktigt duktig måste jag säga!
När vi kom hem från stan så gick lillasyster och jag ner till stan och mockade och red ut på våra hästar, det var fruktansvärt kallt och hästarna var pigga och lite busiga men det gick bra. Nu har jag precis bakat några plåtar med Chocolate Chip Cookies som vi ska smaska på ikväll =). Jag älskar såna här dagar då man känner att man utnyttjat tiden till något bra!
Hoppas ni haft en bra dag allihopa! /Jennifer


Sömnsvårigheter =(



Nu är jag inne i en sådan där jobbig period då jag har jättesvårt för att sova! Jag kan inte sätta fingret på vad det är som är problemet men det tar jättelång tid för mig att somna och jag vaknar flera gånger under natten, jag anar att det har något med min oro för framtiden att göra eftersom att det är många sådana tankar som flyger runt däruppe, och helst då när man ska sova. Jag försöker tänka på annat och jag har till och med försökt räkna får men det fungerar inte. De enda gångerna jag sover riktigt djupt och skönt är när jag har Isak bredvid mig, det är väl den där tryggheten som gör det antar jag.
Jag hoppas verkligen att problemet ska försvinna av sig själv för jag har ingen aning om vad jag ska göra!

Arbetsintervju och skidåkning



Idag har det varit en riktigt lång dag, jag tror det beror till stor del på att jag har hunnit med så mycket, iallafall mer än vad jag brukar göra om dagarna =P. Imorse ringde klockan vid sju, men jag var alldeles för trött för att gå upp så jag snoozade i en timme och gick då alltså upp vid åtta. Jag var alldeles för nervös för att få i mig så mycket till frukost men lite blev det och sedan for jag iväg in till norrköping för att gå på gruppintervju till ett arbete på McDonalds. Det är den första intervjun jag varit på sedan jag blev arbetslös i oktober så det var riktigt spännande, men jag tror nog att det gick ganska bra. Det var ju en massa som sökte så klart så det är ju inte säkert att jag får något jobb men jag håller tummarna, jag behöver verkligen ett jobb nu! Nästa vecka får jag reda på om jag är kallad till en andra intervju, så nu kommer jag att kolla mejlen varje dag och alltid ha mobilen med mig =P.
Efter intervjun gick jag en stund på stan i väntan på bussen hem och hittade två tröjor på rean, det är faktiskt det ända jag köpt på rean iår, tänk er då hur min ekonomi ser ut! När jag kom hem så gick lillasyster och jag ut och åkte skidor ett tag och i eftermiddag har jag bara tagit det lugnt och kollat på Vänner, jag såg klart på sista säsongen ikväll så nu blir det att börja om. Det där måste vara en av de bästa serierna som någonsin gjorts, jag blir alltid så glad när jag ser det!
Ikväll kom min minsta lillasyster hem från konfermationslägret i Sundsvall också så det var jätteroligt att se henne igen, jag har inte sett henne på en vecka, och det är väldigt ovanligt att hon är borta, men hon hade haft så mycket roligt däruppe så det gläder mig.
Nu blir det läggdags för min del, sov inte så bra förra natten så jag hoppas att jag kan sova bättre inatt! Godnatt på er! /Jennifer

Gott Nytt År mina vänner!



Ja jag vet att det är lite sent men jag har inte varit så aktiv här på bloggen som ni kanske märkt. Men nu tänker jag göra någonting åt det, nytt år och nya tag! Det lär nog bli ett ganska spännande år skulle jag tro, det är dags att hitta ett jobb och börja tänka på sin karriär, förhoppningsvis flytta hemifrån, jag ska börja plugga historia för att senare förhoppningsvis komma in på universitet, och dessutom ska min älskling gå en soldatutbildning nu i tre månader så det är mycket som kommer att förändras!och nytt decenium till ära så har jag en ny hårfärg =P, tyckte det kunde vara kul, har varit blondin i så många år nu att det kunde vara skönt med lite förnying! Sitter också och knåpar på en ny design till bloggen, men det går lite trögt så det kanske tar ett tag, men den är på väg =). Jag hoppas att ni haft det riktigt härligt över jul och nyår och att ert 2010 kommer att bli underbart! Puss och kram/Jennifer


RSS 2.0