Sunny Day

Hej mina vänner. Idag har det varit jättehärligt väder ute och det har verkligen märkts av på jobbet, jag har haft fullt upp hela dagen och är helt slut nu =P! Men det är skönt att det rullat på iallafall, dagarna går så mycket fortare då. När jag kom hem så satte jag mig faktiskt vid tv:n ett tag innan jag började plocka och städa upp lite här hemma, men jag orkade inte så mycket =P. Ikväll åkte mamma, Jossan och jag upp till vandrings spåren och gick 2 km. Mycket jobbigare än vi tänkt oss med tanke på att det var kvar en decimeter snö där inne i skogen, men vi tog oss runt! Ska försöka gå tre gånger i veckan och utöka den där sträckan =).
Nu blir det lax och pressad potatis till middag och sedan läggdags för att gå upp till jobbet vid fem imorgon igen.
Hoppas ni haft en bra dag! /Jennifer

Morning Walk



Godmorgon =). Nu är jag just hemkommen efter en lång och härlig promenad med en av mina bästa vänner, var ute och promenerade i över en timme =). Det var otroligt skönt att få gå ut och gå sådär på morgonen, samtidigt som man får umgås och prata av sig lite med sin underbara vän, får vi göra till en vana tycker jag! Den här veckan får det dock bli eftermiddagspromenader för nu börjar jag halv sju resten av veckan.
Men idag är det arbete 12.00-18.30. Ska ta och hoppa in i duschen och sedan bär det av igen. Jag får se om jag har något roligt att skriva om när jag kommer hem.
Ha en bra dag sålänge! /Jennifer

My weekend

Godkväll allihopa =)! Nu har jag kommit hem efter en helg inne i norrköping hos Isak, haft det riktigt trevligt måste jag säga. I lördags kväll var vi ute och åt med några vänner och hade det jättetrevligt, och idag har vi bara slappat och kollat på film. Såg en underbar film som hette "The Blind side" och handlade om en svart kille i USA som blev omhändertagen av en vit familj och blev en otroligt framgångsrik amerikansk fotbolls spelare. Jag har väldigt svårt att se sådana där filmer och jag fällde en och annan tår när man får höra och se hur den här killen har växt upp och hur orättvist och grymt livet verkligen kan vara för vissa i världen, hur långt en människa kan gå om han bara får chanse. Det får en verkligen att öppna ögonen och vilja bli en bättre medmänniska. En film jag verkligen kan rekommendera!

Imorgon är det arbete igen, börjar klockan tolv men ska först på promenad med min kära vän Amanda på morgonen, hoppas att det inte blir regn bara. Den här veckan är det ju påskvecka också, och det kommer säkert att märkas på jobbet, kommer nog att sälja många tårtor och marsipanfigurer skulle jag tro, och hoppas.
Men nu är det läggdags så ni får sova så gott!/Jennifer

Fredag <3!

Så var det då fredag igen, fy vad veckorna går fort, bra på många sätt men man hinne ju fasen inte med någonting i veckorna längre! Hur som helst så jobbar jag 7.00-15.00 idag så det är också skönt, då kommer man hem skapligt och kan ta helg fortare. Ikväll blir det bara att ta det lugnt och vara hemma och mysa med familjen, det var ett tag sedan. 
Imorgon är det lite shopping på schemat, jag har ju fått första lönen =P,  och sedan på kvällen blir det mysig middag med vänner, söndagen spenderas nog till största delen hos Isak, låter som en toppen helg tycker jag =P, hoppas jag har rätt!
Ni får ha en riktigt trevlig helg mina vänner!/Jennifer

Sovmorgon



Godmorgon mina vänner. Idag börjar jag klockan 11.30 och jobbar till 18.30, det är så skönt med sovmorgon =). Hoppas att det är lite mer att göra på jobbet idag bara, det var fruktansvärt lugnt igår! Nu på morgonen har jag fixat lite med tvätt, gjort lite helgplaner och läst lite bloggar, super härlig morgon helt enkelt. Nu ska jag ta och ringa och väcka Isak, och sedan är det snart dags att gå till jobbet.
Hoppas ni får en riktigt bra dag! /Jennifer

Thuesday

Hej mina vänner! Helgen har gått galet fort , jag har inte haft någon riktig helg egentligen, jag har jobbat. Men det har gått bra, det var faktiskt ganska kul att städa lägenheten, men fy vilken träningsvärk jag fick av allt skurande =)! Nu är det jobb hela veckan igen, den här veckan jobbar jag eftermiddag så det blir lite sovmorgon, super skönt. Och på torsdag får jag min första lön! Jag ska se om jag kan hitta en ny mobil, har ju pappas gammla mobil för tillfället och den håller på att falla sönder =P.
Hoppas ni haft en riktigt bra dag!/Jennifer

Back from Work

Idag har jag äntligen kunnat gå till jobbet igen, så otroligt skönt. Det har varit ganska stressigt och det var väl inte världens lättaste med min förkylning men jag klarade det iallafall, nothing can stop me now!
Men nu är jag hemma igen, det är det sköna med att börja halv sju, man slutar tidigt =). Imorgon ska jag också jobba, 7.30- 14.30 och sedan ska jag in till norrköping och flyttstäda. Önskar det var mitt rum som skulle flyttstädas, känner mig så redo för att flytt nu. Men det kommer väl det med, måste hitta en bra lägenhet först =P. Nu ska jag nog ta och baka en liten tårta till min kära syster som har namnsdag idag, är jag inte för snäll ;).
Hoppas ni har en riktigt rolig fredag, och en kanon helg! /Jennifer


It's The Climb

Tar en paus i pluggandet och sitter och lyssnar på lite musik. Tycker att den här låten är så himla fin, älskar texten, riktigt inspirerande om ni frågar mig =).


In Bed



Godmorgon mina vänner. Även den här dagen får tillbringas i sängen, dock känner jag mig bättre än igår, hostan och halsontet är borta och nu är det bara min ihärdiga snuva kvar, så förhoppningsvis så kan jag gå till jobbet imorgon! Nu på morgonen har jag suttit vid tv:n och tittat på Vakna med The Voice, lyssnade på Katrin Zytomierska när hon skvallrade om kändis-sverige. Jag är själv inte så mycket för att skvallra, och jag tycker att Katrin kan vara riktigt elak i sina uttalanden men hon ska ha en eloge för att hon vågar vara så ärlig som är, hon står verkligen för vad hon tycker och visar det öppet, sedan kanske man kan skippa personangreppen ibland, men modig är hon iallafall!

Den här dagen får nu tillägnas helt till historian tror jag, min lärare mailade mitt hemprov igår så idag när jag känner mig piggare ska jag sätta mina geniknölar i arbete.
Hoppas att ni får en riktigt trevlig torsdag! /Jennifer

 


Bubblebath



Fy fasen för att vara hemma sjuk! Man känner sig så jävla värdelös och orkar inte göra någonting =(, och allt blir bara fel, nej det här är ingen bra dag. Försökte pigga upp mig med ett bubbelbad och cosmopolitan förut, fungerade ett tag men sedan tar förskylningen över igen, jäkla virus! 
Självömkande? Vadå jag?!
Haha nejdå, men det är rätt synd om mig när jag är sjuk, bara så ni vet =P.
Hoppas att ni andra kan hålla er friska och glada! /Jennifer

Home



Hej mina vänner. Idag är det ingen bra dag! Jag vaknade med världens hosta och feber vilket har gjort att jag fått stanna hemma från jobbet idag, inte så värst kul när man bara jobbat i fyra veckor, men de såg ju att jag inte mådde så bra igår så förhoppningsvis så gör det inte så mycket, man kan ju inte rå för att man blir sjuk, tyvärr.
Så idag blir det att sörpla i sig te och hostmedicin och vänta ut den här jäkla förskylningen, hoppas verkligen jag är frisk till helgen för jag ska jobba och flyttstäda åt Isaks mamma, så det kommer att bli en jobbig helg!

Det som är mest frustrerande med att ligga hemma och vara sjuk är att man egentligen har tid med allt som man ville göra när man var tvungen att jobba, men nu så orkar man det inte! Det kan ju driva en till vansinne, jag hade till exempel en liten dröm om att organisera om i garderoben och fixa lite med det, men det orkar jag ju inte nu! Får se om jag kan köra lite i omgångar kanske =P.

Hoppas ni får en bra dag allihopa! /Jennifer

 


Just Another Day

Idag har jag inte mått bra alls! Så jäkla jobbigt :(, har hosta och feber nu så vi får se om jag kan gå till jobbet imorgon. Idag var jag där iallafall, började halv sju, skönt att få komma hem och ta det lugnt såhär tidigt. Vi hade det lite stressigt vid lunch och det blev lite jobbigt när man mår såhär men annars har det gått bra. Nu tänker jag krypa ner under täcket och läsa nya cosmoplitan som kom idag :).
Hoppas ni andra mår bra! /Jennifer

Good Morning Sunshine



Godmorgon mina vänner. Idag vaknade jag av att klockan ringde klockan fem, hade fruktansvärt ont i halsen så jag gick ner och tog mig en kopp te innan jag gjorde mig klar för jobbet. Sedan kom jag på det irriterande faktumet att jag faktiskt börjar jobba klockan tolv idag! Som tur var kunde jag somna om lite, men morgonen kunde ju ha börjat bättre känner jag! Min hals är alldeles tjock och jobbig idag men jag hade tänkt att jag skulle ge mig iväg till jobbet iallafall, tror inte det är så farligt.

Igår var en underbar dag ska jag be att få berätta. Jag åkte ju in till Isak för att skjutsa honom till träningen och så och eftersom att vi har beslutat att ta en paus var jag ganska nervös för att det skulle kännas konstigt att umgås, men det gjorde det faktiskt inte! Vi hade jättetrevligt och jag känner verkligen att det här kan fungera nu, det är en sån otrolig lättnad =).

Idag slutar jag vid halv sju så blir det någon mer uppdatering så blir det inte förens då, vi får se vad jag orkar =P. Hoppas att ni får en riktigt bra start på veckan! /Jennifer


Alice in Wonderland




Hejsan mina vänner. Hade sett fram emot en lång och härlig sovmorgon men det blev det inte så mycket av, hade en jättejobbig mardröm och sedan kunde jag inte somna om, Isak kunde inte heller somna om så vi pratade i telefon ett tag, usch vad jag saknar den där människan. Även fast jag verkligen känner att det kan vara bra att ta ett break från vårt förhållande ett tag och bara vara singel så kommer jag inte undan från det faktum att jag känner mig otroligt ensam! Det ska bli skönt att träffa honom och umgås lite imorgon, samtidigt som jag är lite rädd för att det ska bli konstig och jobbigt, hoppas det blir bra!

Igår var det iallafall en riktigt bra dag, kom dock lite försent till jobbet eftersom att jag hade missförstått när jag skulle börja, men det var ingen större skada skedd. Efter jobbet åkte jag in till norrköping och träffade min underbara kompis Therese och gick på bio. Vi såg Alice i Underlandet, riktigt bra faktiskt, var lite rädd att den bara skulle vara jättekonstig, som typ Kalle i Chokladfabriken, men jag gillade faktiskt den här filmen, den var vackert gjord och spänningen höll i sig genom hela filmen så man inte blev uttråkad. Har ni inte sett den än så tycker jag verkligen att ni ska göra det =).

Idag vet jag inte vad som väntar riktigt, har en dröm om att få ordnig på mitt rum, får se vad jag orkar =P. Hoppas ni får en riktigt härlig lördag! /Jennifer

 


Wednesday

Åh jisses vad trött jag är nu =)! Antagligen på grund av min oresonligt tidiga morgon, jag satt och pluggade historia från halv åtta till tio, sedan gick jag till jobbet och kom hem för en halvtimme sedan, intensiv dag! Men det känns bra att göra något iallafall, är så glad att jag fick det här jobbet, skulle aldrig klara mig igenom den här tiden utan att ha något att göra på dagarna. Imorgon börjar jag vid halv nio och jobbar till fyra så det är skönt att få komma hem lite tidigare, man har inte så mycket fritid när man jobbar 11.00-18.30. Nu ska jag hjälpa mamma att laga lite mat och sedan ska jag sätta mig och titta på snygga soldater, köpte Generation Kill på bokrean =P.
Hoppas ni haft en bra dag! /Jennifer

Dawn Is Breaking



Godmorgon mina vänner. Idag vaknade jag jättetidigt, jag vaknade redan vid fem, och sedan dess har jag inte kunnat somna om. Så jag fixade med designen på bloggen istället, den är bara tillfällig, ska försöka göra något mer roligt, men det får duga så länge.
Nu börjar jag bli lite hungrig så det är dags för frukost, sedan blir det att plugga lite på historian och efter det är det dags att gå till jobbet, kommer hem vid sju ikväll så jag uppdaterar mera då för hoppningsvis =). 
Hoppas ni får en riktigt bra dag! /Jennifer

It´s complicated!


Första bilden på Isak och mig, bara som vänner, det kan fungera igen!

Varför ska livet vara så komplicerat! Hur gör man när man är kär i en kille som man inte kan vara tillsammans med? Jag och min pojkvän har varit tillsammans i två och ett halvt år, vi tycker så himla mycket om varandra, men samtidigt är vi så olika, vi vill helt olika saker och har helt olika värderingar. Kan man fortsätta att bara vara vänner?
Man kan inte vara tillsammans men ändå inte ifrån varandra, det är så fruktansvärt frustrerande! Vi ska försöka vara vänner nu och för tillfället känns det okej, vi har snackat en del under dagen på telefon och visst är det konstigt, men det känns ändå ganska okej. Men fy vad jag saknar honom, ska dock träffas som vänner i helgen så det kommer nog att bli bra, får försöka se det för vad det är; Vi är två personer som tycker om varandra väldigt mycket, men som helt enkelt inte fungerar tillsammans just nu. /Jennifer

 


I dont like mondays!

Så var det ny vecka igen och jag kan väl säga som så att den kunde börjat bättre, men då kommer den förhoppningsvis bara gå uppåt och det är ju ett plus =). Idag hade bageriet stängt eftersom att de har renoverat lite i helgen, men jag fick jobba 10.00-16.00 och städa och fixa lite, inte det roligaste men det gick ganska bra. Jag är så himla trött plus att det är en massa andra saker just nu som är så rörigt att det ibland känns som om mitt huvud skulle kunna snurra runt och lossna av alla tankar som flyger omkring däruppe. Jag får försöka lösa det på något sätt. Nu ska jag iallafall ta och få lite sömn =). Hade så bra!/Jennifer

Söndag

Hej mina vänner. Nu sitter jag här hemma hos min älskling och väntar på att han ska komma hem efter sin träning, försöker underhålla mig genom att läsa bloggar och snacka med kompisar, men tiden går sakta! I eftermiddag bär det av hem till hemstaden för att titta på en fotbollsmatch, men förhoppningsvis blir det tillbaka hit för att sova sedan. Börjar ju jobba igen imorgon och man vet ju aldrig när vi kan ses igen =(. Tittar lite på lägenheter för att kanske kunna flytta in hit till Norrköping snart, vill verkligen inte bo i söderköping och det är ju ändå lätt att ta sig dit för att jobba och så. Hoppas att det kommer att fungera iallafall =P. /Jennifer

Vårshopping och mys med älskling!

(mycket gammal bild)


Idag lyser solen igen och det är riktigt behagligt ute, älskar solen, var lite rädd att han hade lämnat oss där ett tag men nu är han tillbaka =)! Så idag blev det att åka till blomsteraffären med mamma och syster och köpa lite fröer så att vi kan börja fixa i trädgården när snön har försvunnit, vårkänslor på hög nivå. Efter det gick jag på stan och shoppade lite för mina presentkort jag fått av mina kära släktingar, köpte hur snygga kläder som helst på Gina Tricot så nu är även garderoben lite vårig =). Nu väntar en mysig eftermiddag hos min älskling! Hoppas ni får en bra helg mina vänner! /Jennifer

Så var det fredag igen...


Ja vad ska man säga, fredag morgon, och jag är hur trött som helst, det är så det ska vara! Har duschat och gjort mig iordning och ätit en "nyttig" frukost, två smörgåsar vilket jag bara åt en halv av eftersom att det var mögel på brödet =S(!), och lite juice. Det där med min nyttiga diet jag hade tänkt börja med fungerar inte när man är trött och fantasilös på morgonen!
Den här dagen kommer nog inte att bestå av några speciellt spännande moment. Jag ska till Nyströmska nu på morgonen och prata med min lärare om hur vi ska lägga upp kursen nu när jag inte har tid att gå på lektionerna och sedan är det arbete till ca halv sju, tror nog inte att jag kommer att orka så mycket mer ikväll men vi får se, något kul ska man nog kunna hitta på.
Ha en bra dag mina vänner! /Jennifer


Vart har veckan tagit vägen?!


Hejsan min vänner. Någon mer än jag som tycker att den här veckan bara försvunnit? Har dagarna snabbspolats eller något annat mystiskt för i mitt huvud är det högst tisdag! Undrar om det är så här mina veckor kommer att se ut när jag jobbar kväll, hur ska man hinna med allt?! Jaja, det blir ju pengar av det i slutänden, och lite har man ju gjort. Jag var till exempel inne hos min pojkvän igårkväll och sov där, det var mysigt, är så jobbigt att man inte kan träffas så mycket nu, saknar honom =(! Och så har jag pluggat en del på historian, jag måste hinna gå till skolan en sväng innan jobbet imorgon så jag kan försöka lösa det här med tiderna, vi får se hur det blir. Nu ska jag iallafall skala lite potatis och göra mig nyttig här hemma. Hoppas ni haft en bra dag! /Jennifer

 


Födelsedags helgen.


Min vän Amanda och jag innan utgången i fredags.



Systrarna: Tessan, jag och Jossan.


Hej mina vänner, tänka sig att jag nu bloggar som 20 åring =P, inte illa! Har dock inte varit på systemet än men det kommer väl det med. Den här helgen har varit otroligt rolig, jag har blivit firad hela tiden och träffat mina nära och kära, hur härligt som helst!
Nu är det dock jobb som gäller hela veckan, roligt det med faktiskt. Ikväll efter jobbet ska jag åka hem till älskling och sova där inatt, mysigt! Det här är sista veckan jag går bredvid på jobbet, nästa vecka blir det allvar, då ska jag börja jobba ensam =P, men det ska nog gå bra. Tycker själv att jag lärt mig saker och ting ganska fort, hoppas det stämmer. Ha en bra dag allihopa! /Jennifer

 


RSS 2.0