Friday i´m in Love!

Äntligen fredag, en vecka till på jobbet har gått och jag trivs =)! Idag jobbar jag stängning och ikväll blir det utgång för att fira min födelsedag imorgon. Vet inte riktigt hur jag ska orka men det ska väl gå =P, det ska bli riktigt roligt iallafall! Tyvärr följer inte min älskling med ut eftersom att han ska resa bort över helgen och fira sin födelsedag men det blir syrran, hennes pojkvän och min kompis Amanda som ska gå ut och roa oss iallafall, hoppas det blir skoj. Det är after-ski tema men jag vet inte om jag har så mycket skidkläder som man kan festa i =P. Hoppas ni får en bra dag! /Jennifer

Torsdag morgon.


Ensam är inte stark!

Hej mina vänner, nu var det ett tag sedan jag uppdaterade igen märkte jag! Men det har hänt så himla mycket nu på senaste tiden och jag har helt enkelt inte haft tid för bloggen. Jobbet går hur bra som helst, den här veckan jobbar jag stängning vilket innebär att jag börjar vid halv elva och slutar vid halv sju, jobbiga dagar med andra ord men det är skönt med sovmorgon =P. Jag tycker att jag lär mig rutinerna ganska snabbt, det är ju en hel del att hålla reda på på bageriet men jag tror nog att jag kommer att klara mig bra.
Jag och min pojkvän har även krisat lite vilket har tagit på orken en del, men nu tror jag att det är bra igen, det känns bra iallafall! Det är svårt när saker och ting förändras så drastiskt på så kort tid, vissa veckor kan vi ju inte ses alls nu vilket gjort att vi funderade lite på att ta en paus, vi försökte i fem dagar sedan kunde vi inte längre, ensam är inte stark, bara så ni vet! Nu ska vi försöka göra det bästa av situationen, han har varit på en intervju för ett arbete som jag verkligen hoppas att han får, då kanske det inte blir lika jobbigt för honom iallafall.

På lördag fyller vi båda tjugo, vi ska fira på olika håll iår, men jag hoppas att vi kan fira varandra ordentligt nästa helg =), vill göra något speciellt men jag kan inte komma på något bra, får se vad det kan bli.
Fattar inte att jag fyller hela tjugo år! Mina tonår är över =(! Nej så farligt är det nog inte, men det är ganska stort, det konstiga är att det inte alls känns som att det är två dagar kvar till födelsedagen, det brukar alltid vara så höga förväntningar och man bakar tårtor och kakor och grejar, men inte iår, jag får försöka repa energi och göra lite ikväll efter jobbet tror jag, det måste ju städas iallafall =P. 
Nu ska jag göra mig iordning och sticka till bageriet. Hoppas ni får en bra dag! /Jennifer


Nyfärgad och klar för sängen.



När jag kom gick hem från jobbet idag så lös solen så klart och det var jättemysigt, tyvärr så avslöjade ljuset min inte allt för attraktiva utväxt i håret så jag och lillasyster åkte till Willys nu på eftermiddagen för att köpa färg, nu väntar jag bara på att håret ska torka så jag får se hur det blivit. Jag är lite försiktig med att blåsa håret allt för ofta, jag har så torrt och skört hår nu på vintern så om jag har tid för självtorkning så får det göra det.
Men nu är det nog lagom torrt och det är dags för mig att gå och lägga mig, det får ju bli tidiga kvällar nu när jag ska upp redan klockan fem för att göra mig iordning för jobbet. Imorgon är det ju semletisdag också så det lär nog bli en jobbig dag på bageriet, jag behöver all den energi jag kan få. Så godnatt och sov så gott mina vänner! /Jennifer

 


Första dagen på nya jobbet!

Jag har ju inte hunnit uppdatera sedan i torsdags men ja jag fick jobbet! Så idag var det min första dag bageriet i Söderköping =). Idag fick jag mest bekanta mig med de olika smörgåsarna som serveras och de har jag nog nött in ganska rejält i huvudet nu, jag vet inte hur många räkmackor jag gjorde =P! Men kul var det och jag tror jag kommer att trivas riktigt bra, det var inte ens så himla jobbigt att gå upp så där tidigt, jag gick ju upp redan vid 5. Men jag kom iväg och det var faktiskt riktigt skönt, får se vad jag tycker om några veckor =P.
Imorgon är det ju fettisdagen så det blir nog en hektisk dag på jobbet men det ska bli kul, hoppas att jag kan sova ordenligt inatt bara.
Nu ska jag försöka ha tag och prata lite med älsklingen men sedan blir det nog en ganska lugn eftermiddag =). Hoppas ni har en bra dag! /Jennifer

Wish me good luck!



Godmorgon. Det blev ingen mer uppdatering igår tyvärr, jag letade sönder efter kamerasladden men kunde inte hitta den, hade tänkt lägga upp några bilder från dagen men så blev det ju inte. Får hoppas att jag hittar den snart. Men hur som helst hade jag en jättebra dag med mina goda vänner, önskar bara att vi kunde göra det oftare!
Nu på morgonen så har jag hjälpt min kära mamma i stallet och nu gör jag mig iordning för en arbetsintervju! Det är nr 2 i ordningen denna månad och jag hoppas verkligen på det här jobbet så önska mig lycka till!  Efter intervjun ska jag åka in till min älskling en kortis innan han ska träna ikväll, ser ut att bli en riktigt lyckad dag =). Hoppas er dag också blir bra!/Jennifer

 


Iväg till Linköping

Nu bär det av till storstan igen, det blir en tjejdag med mina två bästaste vänner <3. Det var hur längesedan som helst vi sågs alla tre samtidigt så det ska blir riktigt roligt måste jag säga. Vi hörs när jag kommer hem igen =). /Jennifer

Sweet Dreams

Nu får det faktiskt vara läggdags för min del tror jag, har varit väldigt trött idag och det blir upp ganska så tidigt imorgon och åka till Linköping till min kära vän Therese, hoppas att tågen går som de ska bara, det ska ju bli snöoväder igen =(. Är så jäkla trött på all snö nu, jag tycker att den kan få ligga kvar över sportlovet så alla barn kan få leka av sig men sen ska den sakta men säkert smälta bort.
Godnatt på er! /Jennifer

Bästa helgen!

Hej mina vänner, jag har verkligen blivit superdålig på att uppdatera här på bloggen och det ber jag om ursäkt för. Den här helgen har jag dock inte haft tid så så kan jag skylla på det iallafall =P. Eftersom att lillasyster fyllde 18 för inte så länge sedan så gick jag, min älskade Isak, syrran och hennes pojkvän ut på krogen i fredags. Det blev en riktigt kanonkväll om ni frågar mig, lite skumt att festa med lillasyster kunde tyckas men det var jätteroligt, får vi absolut göra om! Bilder kommer här nedanför. I lördags åkte jag hem och hade en riktig svullokväll med syrrorna, mamma och pappa var ute och käkade med några vänner så vi passade på att beställa hem gyros och pizza plus köpa en massa godis som vi satt och åt till melodifestivalen. Sedan blev det lite Rock Band turnering =). I söndags åkte jag inte till älsklingen igen och spenderade eftermiddagen, kvällen och natten med han och hans amerikanska fotbolls lag på idrottsparken för att titta på Superbowl! Jag kan inte mycket om sporten men det var faktiskt riktigt roligt, dock kände jag mig ganska ensam bland typ 30 killar och 4 tjejer, men det var trevligt. Igår blev det en riktigt slödag med film och mys, och idag har det blivit semlebakning och handling med kära mor =). Härligt härligt. Här är lite bilder från helgen som sagt:


Jag och lillasyster.


Älsklingen och jag gör lite halvskumma poser =P.


Älsklingen fortsätter med sina poser xD.


Kära lillasyster och hennes pojkvän.


Snökaos!!!


Saknad!


Godmorgon mina vänner. Den här onsdagen började ju inte så bra kan man ju inte påstå, jag skjutsade syrrorna till bussen och skolan innan vägarna blåste igen helt, men jag kan inte ta mig till min antsällningsintervju i Klinga, och det värsta av allt är att det inte går några bussar in till älskling! Jag var jätteglad igår för att jag skulle in till honom idag men det sket sig ju. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på men det löser sig väl, hoppas att vädret lugnar ner sig så jag kan åka in till honom imorgon. Hoppas ni har det bra i snöovädret! /Jennifer

Hemma dag



Godkväll mina vänner, idag har jag haft en hemma dag igen. Mamma har haft en av sina dåliga dagar igen så det har blivit att fixa med tvätt, disk och stall och lite. Jag bakade även lite vaniljbullar bara för att jag hade lust, och när jag inte städat eller bakat har jag faktiskt suttit med historian och pluggat inför provet på fredag. Så jag tycker faktiskt att jag varit riktigt effektiv idag, vilket är skönt för det var ett tag sedan =P.
Nu blir det nog snart läggdags för jag ska upp ganska tidigt imorgon och åka till Klinga för min arbetsintervju på McDonalds, får väl hoppas att det går bra. Jag vill ju hellre ha jobbet jag var på intevju för igår men får jag inte det är jag verkligen desperat, och jag tror nog inte McDonalds är så dåligt som alla säger. Önska mig lycka till!

Hoppas ni haft en riktigt härlig tisdag! /Jennifer


My Monday



Hej allihopa! Imorse vaknade jag klockan halv sju av att Isaks chef ringde och behövde honom till ett jobb under dagen! Så det där med en hälig sovmorgon kunde jag ju se om i himlen efter, men det var ändå ganska bra för då kunde jag gå upp och göra mig iordning för arbetsintervjun i tid. Jag hoppas verkligen att intervjun gick bra, det känndes bra men man vet ju aldrig, de ska förhoppningsvis höra av sig i slutet av veckan redan så jag slipper gå och slita på nerverna allt för länge, det är i och försig bara ett vikariat men det är på sex månader och det skulle vara perfekt för mig eftersom att jag kanske ska plugga vidare sen i höst =P. Och det är ett receptionsjobb, precis det jag vill ha =). Men som sagt, vi ska inte hoppas på för mycket, lite lagom sådär!

Annars är det en lugn dag, det har snöat utav bara sjutton nu på förmiddagen men det är uppehåll nu iallafall, jag vill verkligen inte ha mer snö, vi blir snart insnöade här hemma! Nu tycker jag snön kan ligga kvar över sportlovet och sedan kan det sakta men säkert smälta bort! /Jennifer

RSS 2.0