Åren går fort.


Anna, Tessan och jag i metodköket i ettan =)



Vi sitter här och kollar på gamla bilder ända från ettan i gymnasiet och det är sjukt vad fort åren går och hur fort man ändras, det känns inte alls längesedan man tog bilderna och var där men det är faktiskt tre år sedan. Vilka roliga minnen man har =). Man borde gå igenom sina bilder oftare, man blir ju jätteglad =P.


Tisdag



Idag är det ännu en jobbig skoldag
, hoppas den går fort för ieftermiddag ska jag vara med Isak =).
Men nu är det "drycker" som gäller och efter lunch blir det samhällskunskap. Det är ganska roligt, vi håller på med ett arbete om samhällsprogram så jag ska skriva om rasist och främlingsfientlighet.

Vad ska ni andra göra idag då? Puss och kram/ Jennifer

Måndag



Nu var det ett tag sedan jag skrev igen
, har inte haft tid till det om jag ska vara helt ärlig, det är hemskt, men jag har haft så mycket att göra nu ett tag att jag inte vetat vad jag ska ta mig till. Det är en massa i skolan nu och det är riktigt jobbigt, en massa uppsattser och grejor som ska göras klart och skickas in, plus hemmasysslor, kompisar, pojkvän, häst och körkort. Men det börjar nog lugna ner sig lite nu så det är skönt =).

Idag är det en såndär jobbigt seg dag,
och i eftermiddag ska jag ha körlektion så det är jag lite sådär halvsugen på, men det är ju faktiskt bara typ två veckor kvar till uppkörning så det är bara att bita ihop.

Vad ska ni andra göra idag då? Puss och kram/ Jennifer

Torsdag



Idag var det alldeles för skönt i sängen!
Usch vad jobbigt det var att gå upp =/. Men som tur var så är det praktik så jag börjar senare. Så en liten sovmorgon kunde jag ta =P. Och idag är det verkligen kallt ute det är till och med frost, det är första natten det är det här. Men solen lyser så det kommer nog att bli en riktigt fin höstdag skulle jag tro =). Synd att man ska sitta inne på turistbyrån hela dagen, men när det är fint väder så är det många ute och går så det kanske blir lite att göra idag, man får se det positiva i det hela =D.

Vad gör ni andra idag då? Puss och kram/ Jennifer

Makemebabies



Vår son =)




Vår dotter

Skitrolig sida, man kan även testa med kändisar =P.

Keira Knightley



Vackrare människa får man ju leta efter!

Onsdag



Hej och hå, nu är det skola igen och det är dags att börja jobba igen

. Idag hoppas jag att det går bättre än det gjorde i måndags! Vi har projektarbete och religion så det är faktiskt helt okej ämnen.

Igår var det en hektisk dag och lillasyrran fyllde tretton år, grattis till henne! Dessutom hade jag körlektion som inte gick sådär jättebra =(. Så nu är det verkligen dags att ta i med hårdhandskarna och köra massor fram till uppkörningen nu.

Vad ska ni andra göra idag då? Puss och kram/ Jennifer

Flipp och flopp från Emmy-galan.


Evangeline Lilly är ju bara så söt i sin sockervaddsrosa klänning.


Marcia Cross ser ut som en liten princessa i rosa tyll och spets.



Jennifer Love Hewitt i en lång vacker klänning.

Flopp

Kate Walsh bär en inte allt för smickrande klänning med en otymplig ros under bysten.


Glenn Close sattsar på en ungdomlig look och sätter på sig solbrillorna, annars hade klänning och sjal varit riktigt stilrent.
 

Phoebe Price, ja, jag vet inte vad jag ska säga. Ser ut som om hon rymt från en möhippa i Vegas!

Hotell lektion



Usch vad segt,

jag orkar verkligen inte jobba något idag! Jag är supertrött ... psykologin var jätteseg förut och nu är det hotell administration =/. Men jag orkar verkligen inte jobba, så himla jobbigt! Men det är väl bara att se till att få det gjort, är det någon som jobbar på hotell och vet hur man schemalägger städpersonalen så får ni gärna höra av er =). Puss och kram/ Jennifer

Måndag



Nu är det måndag igen då.
Och det betyder skola och allt annat jobbigt =P. Men det ska nog gå bra, idag har vi psykologi och hotelladministration, ganska tråkiga ämnen men det brukar gå bra. Vad ska ni andra göra idag då? Puss och kram/ Jennifer

Mys/plugg kväll



Ja, jag vet inte riktigt hur det går ihop sig, men så ser iallafall kvällen ut för mig. Jag har suttit och pluggat med hotelluppgiften nu i tre timmar och äntligen är den klar! Så nu blir det att hjälpa mamma göra iordning "tortillapizzorna" och sedan blir det söndagsmys framför tv:n med la familia. Sedan måste jag sova, annars orkar jag aldrig med skolan imorgon. Så jag säger helt enkelt Godnatt och sov så gott allihopa!/ Jennifer

Söndag


<3Jag är så glad att du mår bra igen!<3


Usch vad trött jag är. Min älskling ringde igår kväll jag tror klockan var typ elva eller något och mådde inte alls bra, han hade mått dåligt tidigare på dagen och haft jätteont i magen men nu var det värre. Så han skulle åka till sjukhuset! Jag har då förstås varit i upplösningstillstånd hela natten och sovit typ tre timmar eller något och hela tiden tänkt de värsta tänkbara scenarierna.  Men som tur var så ringde han idag vid halv ett och sa att han mådde bra igen. Doktorn sa att han hade fått en allergisk reaktion eftersom han är laktosintolerant och fått i sig för mycket mjölk! Ni kan inte ana hur lättad jag blev när det "bara" var det.  Det är verkligen hemskt att inte veta vad som är fel och än mindre göra något åt det! Men nu är det lugnt igen och det är otroligt skönt =).

Imorgon är det skola igen och efter det måste jag köpa present till syrran som fyller 13 år på tisdag,så typiskt mig att alltid vara ute i sista sekund =P. Men som tur är så vet jag på ett ungefär vad jag ska köpa åt henne =).

Vad har ni andra gjort idag då? Puss och kram / jennifer

Lördag



Idag har det varit en riktig seg mysdag
. Iallafall förmiddagen för då var älsklingen här, så vi kollade på film och myste. Men sen nära han åkt hem *snyft* så fick jag städnojja och har sprungit runt hela huset med damvippan i högsta hugg =P. Nu blir det en liten bloggpaus innan jag ska ställa mig och stryka lite tvätt =) haha.

Vad gör ni andra ikväll då? Puss och kram/ Jennifer

Hemåt



Nu är det snart dags att dra sig hemåt! Det är en otroligt lugn dag här på turistbyrån så det är därför jag kan slänga iväh det här lite snabbt =).

Hoppas ni får en trevlig kväll allihopa! Puss och kram/ Jennifer

Fredag



Så var det snart helg igen då
. Tiden går ju så läskigt snabbt nu att man knappt hinner med allt man ska göra. Men jag tror inte (och hoppas) att jag glömt något viktigt. Det är ju praktik nu och igår var det inte sådär jättemycket att göra så det blev lite långtråkigt, men jag hoppas att det blir bättre idag. Och ikväll kommer även Isak hem och ska sova hos mig inatt. Jag saknade honom något hemskt igår! Jag hade drömt mardrömmar om att han råkat illa ut och då saknar man ju honom ännu mer =/.

Och nu är det verkligen kyligt ute! Och inne med för den delen, jag ville verkligen inte krypa upp ur den varma sängen imorse =(. Hur är vädret i resten av sverige? Är det lika kallt? Puss och kram/ Jennifer

Nytt läppglans



I förrgår fick jag hem det nya numret av Cosmopolitan och där fick man ett prov på Maybellins läppglans Superstay PowerGloss. Jag har varit lite skeptisk mot sånna där, men det här var verkligen jättebra! Jag tog på det runt fem och det var fortfarande kvar när jag vaknade på morgonen, då hade jag ätit middag, druckit, borstat tänderna m.m. =). Jag måste säga att jag var iallafall imponerad =P!

Onsdag



Fy vad kallt det är ute nu! Jag höll på att frysa ihjäl när jag gick till bussen imorse. Det är verkligen dags att leta fram höstkappan och vinterhandskarna!
Och nu är det skola igen, usch vad jobbigt. Men imorgon och på fredag är det praktik så jag kan nog överleva dagen. Vi har projektarbete nu på morgonen och på eftermiddagen religion, så det är ju faktiskt ganska roliga ämnen. 

Igår hade jag körlektion efter skolan, och nu börjar det faktiskt gå bättre, det är skönt, för nu är det inte alls långt kvar till uppkörningen! Det blir att köra som attans hemma nu också.

Vad ska alla andra göra denna kalla höstdag då? Puss och kram/ Jennifer

Tisdag



Idag har det varit en riktigt seg skoldag, och den är inte slut än! För tillfället så har vi samhällskunskap, men det är faktiskt riktigt intressant. Och nu börjat jag, men skriver senare. Puss och hej/ Jennifer

Och veckans bloggare är:



Fanny (kallaspinglan)! Grattis  =)

Motivering:
En söt tjej som skriver om sitt liv, mode och kändisar. En härlig blandning helt enkelt!
Och jag måste säga att hon har en jättesöt bloggdesign!

Söndag



Idag har jag nog jobbat min sista dag på hotellet

, om de nu inte ringer in mig någon helg =). På sätt och vis är det skönt, men man kommer ju att sakna inkomsterna =P. Det var faktiskt riktigt skönt att jobba idag också, konstigt nog tycker jag att det är avslappnande att städa ibland, störd som jag är...haha...nejdå =P. Men nu när man kommer hem vill man inget hellre än att krypa ner i soffan och kolla på film eller något, helst med älsklingen bredvid sig, men idag måste jag vara hemma och umgås med familjen lite. Det blir inte alls mycket av det längre!

Vad ska ni andra hitta på idag då? Puss och kram/ Jennifer

Fredag



Så var den här veckan också slut snart!
Fasen vad tiden går fort =/. Idag vaknade jag onödigt tidigt faktiskt, klockan ringde redan klockan halv sex eftersom att jag än en gång glömt att ställa om den =S. Min buss går ju inte föräns 8.50 så jag har en stund på mig att fixa med lite grejer. Jag ska packa lite smått och gott eftersom att jag ska bo hos hjärtat ikväll. Åh gud vad jag längtar efter honom! Aja, hoppas att dagen på turistbyrån går ganska fort och smärtfritt =). Det gjorde den igår iaf, det var riktigt roligt måste jag säga.

Och glöm inte att kommentera detta inlägg om ni vill bli utsedd till veckans bloggare!

Ha en jättetrevlig dag allihopa! Puss och kram/ Jennifer

Torsdag



Så var det dags för praktik igen då =).
Det ska faktiskt bli ganska roligt att komma dit idag, det ger lite omväxling till allt skolarbete och det är alltid skönt =P.

Och nu är det verkligen höstväder ute, inte sånt där härligt soligt gosväder utan grått, mulet och disigt =(. Det gör en ju inte direkt pigg på morgonen och det blir otroligt svårt att ta sig upp ur sängen =P. Men det är bara att bita ihop, det ska ju bli bättre väder nästa vecka har de sagt, vi får väl hoppas på det =).

Och världen har inte gått under som alla var så rädda för igår, det var ju skönt =). Då skrämde de upp mig helt i onödan, jag var på helspänn hela eftermiddagen och tänkte på det där svarta hålet som skulle sluka oss, jag har till och med drömt mardrömmar om det! Jag gillar verkligen inte sånt där snack, även om man bara tycker att det är trams så blir jag orolig =P. Men, det var ju onödigt, inget hände. Nu ska jag ta och göra mig iordning det sista och sedan sticka till bussen.

Ha en jättebra dag allihopa! /Jennifer

Veckans Bloggare



Nu är det dags för veckans bloggare igen
. Vill du vara med och tävla, behöver du bara skriva en kommentar till detta inlägg om att du vill vara med och gärna varför. Vinnaren publiceras antingen på söndag kväll eller måndag morgon. Så det är bara att kommentera på!

Onsdag



Nu sitter jag här i skolan igen, men den här gången väntar jag på att religionen ska börja =). Det tycker jag iallafall är ett roligt ämne. Tidigare hade vi projektarbete, det var verkligen jättejobbigt. Min grupp ska anordna en kundkväll för min pappas företag men idag tjafsade vi mest och det var ju inte så roligt. Men nu tror jag att vi har kommit överens så att det kan bli något bra av det hela =). 
Sedan var det ju några som höll på och sa att världen skulle gå under idag och att allt skulle dö, det gjorde ju inte humöret bättre direkt. Jag har inte hört något mer om det och har ingen aning om vad det handlade om men gud vad läskigt det skulle vara om det här var den sista dagen på livet. Vad ska man göra då? Man vill ju inte direkt sitta här i skolan =P. Vad skulle ni göra om det här var er sista dag i livet?
 Puss och kram/ Jennifer

Tisdag



Usch vad trött jag är idag asså.

Jag vet inte varför men det är jag iallafall. Jag sitter i skolan nu och har rast från samhällskunskapen. Vi har en föreläsare här som pratar om ekonomi och hur man ska se till att ha så bra ekonomi som möjligt och sånt där. Det är faktiskt riktigt intressant, och det är nästan så att man blir lite rädd för att köpa så mycket när han maler på om skulder och räntor och allt möjligt =P. Men det är bra, jag tror att många i vår ålder skulle behöva lära sig mer om det här! 

 Jag hann ju inte skriva något om friluftsdagen igår, och har inga bilder att ladda upp heller eftersom att det blev ett totalt fiasko, det började spöregna och alla blev dyngsura! Så vi blev tvungna att ställa in det. Men aja, det blev en kort dag i skolan iallafall =P.

Vad har i andra för er idag då? Puss och kram/ Jennifer

Söndag


Ett helt underbart år med dig!


Idag är det precis ett år sedan jag och Isak blev tillsammans! Jösses asså, det känns som om vi varit tillsamans för alltid, men så är icke fallet. Men det har utan tvekan varit mitt livs bästa år, och jag tror och hoppas att det komer att bli många fler med den där lilla sötnosen =D. Vi firade igår med att gå ut och äta gott och sedan mysa hemma i soffan, en riktigt lyckad dag blev det! Om man ändå kunde ha det sådär underbart hela tiden, tänk vad livet skulle vara enkelt då!

Idag är jag jätteseg, men ska försöka plugga lite tror jag. Har inte så mycket att plugga på men kan vara skönt att få det överstökat. Imorgon ska vi ha friluftsdag också, och jag har hand om en station som heter "bädda luftmadrassen", man ska alltså bädda en luftmadrass på tid =P. Ja, vi får väl se hur roligt det kan bli. Hoppas bara att vädret blir bättre, annars vet jag inte vad vi får hitta på. Jag ska se till och få med mig kameran så kan ni få ta del av roligheterna imorgon =P. Hade bra! Puss och kram/ Jennifer

Caught in the middle



Har ni någonsin varit i den där situation när du verkligen är kompis med två personer som hatar varandra? Jag skulle tro att många har varit där, eller är där. Man vet inte riktigt vad man ska göra, du vill självklart vara med båda två, men det går inte samtidigt, sedan är det extra problematiskt när alla är i samma vänskapskrets också! Det skulle fungera ganska bra om inte alla skulle vara så angelägna om att jag ska börja snacka skit om den andra personen. Jag vägrar eftersom att den andra är min kompis, men då blir den första sur eftersom att den tror att jag står på den andras sida! Hänger ni med? Usch, vad komplicerat allt kan bli. Man hoppas ju bara att de båda ska sluta bråka någon gång och iallafall kunna vistas i samma rum utan att börja bråka med varandra =P.

/Jennifer

Hemma igen

Saknar dig! <3

Nu är jag hemma från praktiken igen
. Men idag har det faktiskt varit riktigt roligt, jag har fått göra en hel del och det känns bra =). Jag har sprungit ärenden och skrivit lite scheman och så, så det tar sig sa han som hade eld i håret. Men fy vad jag saknar hjärtat, är man van att träffas varje dag blir det väldigt jobbigt när man plötsligt inte ser eller hör från den andra på hela dagen! Jag får ringa honom när han slutar ikväll.

Men någon ridning blir det inte idag heller. De har redan varit i stallet, så nu blir det lite läxor och lite hemmasysslor =).

Vad har ni andra gjort idag då? Puss och kram/ Jennifer

Torsdag



Så var det praktik dags igen.
Vet inte om jag ska skratta eller gråta, men jag får hoppas att det blir roligt, eller iallafall lärorikt. Hitintills har jag ju som sagt inte gjort så mycket kreativt på praktiken utan mest suttit och kollat på, men samtidigt så lär man ju sig på det också, hoppas jag får göra lite mer idag bara.

Annars händer nog inte så mycket är jag rädd, om jag kommer hem skapligt kanske jag kan rida lite, men jag slutar ju fem och då brukar de redan vara i stallet, men vi får se. Jag måste ta mig till stan och köpa en present till hjärtat till på lördag också eftersom att vi firar ett år på söndag =). Det mest underbaraste året i hela mitt liv! Jag är så himla glad att jag fann honom. Men usch, jag har ingen aning om vad jag ska ge honom! Får ringa Tessan och se om hon kan följa med mig imorgon och titta ut något kanske =P.

Vad händer i övriga Sverige idag då?/ jennifer

Tisdag



Idag har det varit ännu en skoldag
, men en riktigt trevlig sådan faktiskt =). Vi hade "drycker" på morgonen, och vi hade ölprovsmakning =P ibland så lyckas de få in lite roligheter i undervisningen ;-). Sedan hade vi samhällskunskap och då gick vi museet. Så skolan var faktiskt riktigt rolig idag!
I eftermiddag har jag ridigt på hästen, syrran och jag red ut på en skogstur. Jättemysigt var det =), jag älskar hösten, det är så härligt friskt i luften och löven börjar bli gula och vackra. Nej... hösten är min absoluta favoritårstid! Vilken är din?

Puss och godnatt!/ Jennifer

RSS 2.0