Velig...


Godmorgon allesammans. Idag är det jobb som gäller för min del så det bär snart av till Skärskind men först ett litet inlägg.
Jag har nämligen fått värsta ångesten nu, igår kväll så var jag och lillasyster och kollade på Bröllopsduellen på bio, jättebra film by the way, och jag bara kände att det är det här jag vill göra!
Enda sedan jag såg Bröllopsfixaren för typ fyre- fem år sedan kanske så har det varit en dröm att få jobba som just bröllopsfixare, men jag har liksom lagt det lite på hyllan eftersom att jag inte har sett det som en möjlighet utan mer som en, ja... en dröm.
Men det finns så mycket annat som jag också vill göra, jag vill bli reseledare, jag vill öppna konditori, jag vill stå i hotellreception, ja det finns så mycket som jag skulle vilja göra! Just nu är jag helt väck känns det som, för tillfället vill jag verkligen bli bröllopsfixare, men för två veckor sedan ville jag verkligen bli reseledare. Nej fy, jag blir helt störd av att tänka på det här.
Nu ska jag hur som helst iväg och servera, jag var bara tvungen att få det här svart på vitt.
Jag hoppas ni får en riktigt härlig lördag allesammans! Puss och kram/ Jennifer


Fredag



Ser ju inte allt för dumt ut det där =)!


Nej usch vad segt den här dagen går, jag är så trött på att bara sitta här och uggla. Dessutom är älsklingen sjuk idag så det finns inget vackert att titta på i klassrummet heller =P.
Nej, nu vill jag bara gå hem till honom, pussa och krama lite på honom och sedan åka hem för att byta om till bion, om det nu blir någon, jag såg att alla biljetterna redan var utsålda till "I taket lyser stjärnorna" så det är om vi ska gå på någon annan i så fall, annars kanske vi kan hyra något och ha en myskväll hemma, det låter inte alltför dumt det heller =).
Så håller jag på att värva läsare till bloggen också, det gick riktigt bra för min blogg innan jag åkte till Thailand, men när jag inte uppdaterade dagligen så försvann de flesta och jag har inte kunnat komma upp i det antalet än. Inte för att jag lider egentligen, jag är glad för att ni som läser det här faktiskt gör det! Jag tror att jag har fasnat lite i det här vardags- tjaffset, och eftersom att min vardag inte direkt är världens mest spännande så blir det ju heller inte så roligt att läsa om.
Vad vill ni läsa om här på bloggen, har ni något ni vill veta eller fråga om? /Jennifer

Tips för vackrare hy

Jag läste nyligen på Cosmopolitans hemsida om bra tips som kan göra hyn vackrare. Det kanske fungerar, jag vet inte, man kan ju testa.

MOT ENVISA FINNAR
Socker höjer känsligheten för inflammationer. Håll dig till frukter som körsbär och prova även hela korn av spannmål.

MOT INTENSIV TORRHET
Ladda upp med mat som är rik på omega 3, som nötter, lax och sojabönor. Det boostar återfuktningen och kan sänka stressen.

MOT SKADLIGT PILLANDE

Använd en ansiktskräm som innehåller grönt te eller lakritsextrakt, vilket hjälper till att bleka ärr som uppstått på huden av allt pillande.

MOT KLIANDE UTSLAG
Mosa en skalad gurka och lägg på huden. Låt det sitta på några  minuter för att lugna ner det röda och irriterade partiet.









God morgon



Tillbaka i skolan, och guuud vad skönt det är med fredag!
Det gick faktiskt riktigt bra igår kväll, lite rörigt i köket men annars gick det jättebra. Synd bara att jag vrickade foten i början av kvällen så att den var dubbelt så stor =S. Men aja, roligt var det iallafall.

Ikväll kanske det blir bio för min del, jag och syrran funderade på att gå och se "I taket lyser stjärnorna" om det finns platser kvar. Annars så vill vi se Australia, vi får se =). Någon som sett den? / Jennifer

Torsdag



Så var det dags att åka till skolan snart. Skönt med sovmorgon måste jag säga, går nog åt nu när vi ska jobba hela dagen. Men det ska bli roligt, det brukar vara trevligt att jobba på kvällsbeställningarna, och så får man ju servera föräldrarna och det är skojigt =P.
Ikväll sover jag hos snuttisen, det blir så onödigt att åka hem när klockan är typ elva och sedan gå upp till skolan morgonen därpå. Så det här blir nog sista inlägget för idag =). Hoppas ni får en jättebra dag allihopa! Puss och kram/ Jennifer

The time that has been given us...




Jag har tänkt mycket på det den här morgonen, fråga mig inte varför, jag har väl helt enkelt fått ett grubblarsjunk. men tänk om inte morgondagen hade kommit, vad har jag då gjort min sista dag i livet? Har jag gjort något bra med den? Ofta är svaret nej, för man tänker aldrig så, att denna dag skulle vara min sista. Man går där, försöker få dagen att gå i väntan på en bättre dag, man går till skolan, kommer hem, sätter sig och häckar framför tv:n eller är med pojkvännen, men man gör inte så mycket.
Nu skulle man säkert bli helt galen om man gick omkring och trodde att världen skulle gå under hela tiden, men vad gör man egentligen med den tid man har? Tar man verkligen tillvara på den på bästa sätt eller låter man den bara gå som om tid är allt man har här i världen, jag vet att jag är en av de sistnämnda.

Man kanske skulle börja ta tillvara på den mer, vara mer tacksam för att man faktiskt har den här dagen och göra den till en bra dag, inte medelmåttig eller dålig, utan till en väldigt bra dag.
Jag tänker på alla de som det här faktiskt är verklighet för, de som inte har all tid i världen och faktiskt vet om det, de måste tycka att vi är värsta slösarna som bara går där utan att egentligen göra något bra med vår tid, med vårt liv.
Man tänker att man gör väl sitt bästa, men är det verkligen sanning, gör man verkligen allt man kan för att få en bra dag och ett bra liv, eller är vi för lata och bekväma?

Usch vad luddigt det där låter, men det är vad som rör sig i mitt huvud för tillfället. Jag ska iallafall gör allt för att detta ska bli en bra dag.
Puss och kram/ Jennifer

God kväll



Snart läggdags, men jag ville skriva ett litet inlägg först, inte för att jag har så mycket att berätta om, det har varit en väldigt lugn dag idag. Men det är skönt för imorgon ska vi ha kvällsbeställning för föräldrarna så då krävs det lite ork.
Skönt att jag har sovmorgon också, mitt liv är ganska bra för tillfället ändå =P. Idag har det som sagt varit en riktigt lugn dag, jag och älsklingen åt lunch på stan och sedan gick jag och köpte skor till serveringen imorgon, det är väl i stort sett det jag gjort denna dag.
Hoppas ni också haft en lugn och skön dag allihopa! Puss och kram/ Jennifer

Dagens...



Outfit: Tröja, klänning, leggings, allt från Gina Ticot (se ovan)
Låt: Handlake Village- Takida
Roligaste Händelse: Myslunch med älsklingen.
Tråkigaste Händelse: Skoskav
Inköp: Serveringskor från Skopunkten (se nedan)



Skratt: Wow Jocke- Bjärn Gustavsson
Make up: Matte control foundation- Oriflame, Compact powder by H&M, 500 % Volume mascara- Oriflame,
Lip care- Dove.
Doft: Dream of Pink- Lacoste
Sötaste: Som alltid, min lilla älskling <3


Grattis syster!



Grattis gumman på 17 års dagen!

Måndag



Fy fasen vad trött jag är nu, det är helt sjukt! Vi jobbade till klockan ett igår och sedan har vi skola nu direkt på morgonen, som tur är så är läraren sjuk så jag ska bara göra klart en uppgift så får vi gå hem sedan =), ibland har man turen på sin sida =P.

Men det var ändå roligt att servera igår, det gick riktigt bra och människorna var trevliga så allt gick bra. Det blir mycket servering den här vecka, på torsdag ska vi ha kvällsbeställning för föräldrarna och på lördag ska jag servera på någon middag i Skärskind =). Mina armar kommer att bli värsta tränade =P.

Thailand vs Sverige



5 bra saker med Thailand:
* Värmen
* De härliga ständerna
* Folket (alltid glada)
* Allt är billigt
* Solbrännan



5 bra saker med Sverige:
* Vänner
* Familj
* Maten
* Man förstår vad alla säger
* Man kan gå i stora mysiga tröjor och mysbyxor =P

Fredag



Så var det fredag igen, det har ju inte direkt varit en så ansträngande vecka men det ska ändå bli skönt, en liten smygstart sådär. Men på söndag ska jag jobba så det blir en kort helg.
Imorse tog jag bilen till skolan för första gången, lite läskigt måste jag säga men det gick bra =). Jag hatar och köra när det är halt ute, jag höll på att inte komma upp för backen hemma hos oss, jag vill verkligen ha vår nu!
Nu är det hotell hela dagen, jättetråkigt, men det går nog ganska fort får vi hoppas, sedan ska jag hem och mysa med Isak så jag har ju något att se fram emot iallafall =).
Vad ska ni andra göra idag då? Puss och kram/Jennifer

God morgon



Tillbaka i skolan och idag är det en hel dag med hotell, men jag tror att det ska gå bra. Jag har iallafall sovit ganska gått inatt så jag är lite mer utvilad än vad jag var igår och det är skönt.
Annars ser det ut att bli en väldigt lugn dag, jag har inget mer inplanerat.

Men fy vad kallt det är i det här landet, det är nog det jag saknar mest från Thailand, värmen och solen. Jag höll på att drutta på ändan när jag skulle gå till bussen imorse för att det var så halt. Hoppas att våren kommer tidigt iår, jag vill ha sol! =)

Vad ska ni andra göra idag då? /Jennifer

Onsdag



Vilken dag det har varit, jag är så himla trött. Men som sagt hade vi bara en lektion idag. Efter skolan gick jag och älsklingen och lämnade salmonellaprov och sedan tog jag foto till körkortet, usch, det blev inte alls så bra tyckte jag, men aja, man byter väl efter 10 år eller hur är det =P. Sedan tog snutt och jag en fika, mysigt värre tycker jag. Och jag måste säga att det där är en otroligt underbar kille, vi skulle gå och köpa en kalender till mig och då hittade han en jättemysig kudde som han köpte till mig den lilla gullplutten <3. Han kan verkligen förgylla mina dagar!



Nu ska jag försöka sätta mig med lite läxor som jag kommit efter med, får se hur långt jag orkar =P. Puss och kram/Jennifer

Tillbaka till verkligheten



Ja, nu sitter man här i skolan igen då, som tur är så har vi bara en lektion idag för jag är så seg att det känns som om jag skulle kunna somna sittandes här nu på en gång. Klockan är ju egentligen två på dagen för mig nu, så dygnsrytmen har blivit lite rubbad om man säger så =P. Men jag har sovit gått inatt iallafall, i min egen säng, inte de där superhårda sängarna på hotellet. Det är lite ensamt dock, man är ju van vid att sova med älsklingen nu ett tag.

Nej men nu börjar lektionen så det är dags att gå. Hej så länge /Jennifer


Mer bilder

Här kommer fler bilder som jag lovade =).














Borta bra men hemma bäst!

Åh wow, nu är jag hemma i kalla sverige igen efter en helt underbar tripp till sköna Thailand. Det har verkligen varit mitt livs upplevelse på många sätt och verkligen jättetrevligt och roligt =). Det har varit några missöden, vi blev sjuka nu andra veckan, men det var inget allvarligt. Man kunde ju inte fått en bättre start på året direkt, och det behövdes, för som sagt, vilket år det kommer att bli. Jag hade tänkt jag skulle skriva en lång redogörelse för vad vi gjorde under de här 14 dagarna, men det är både jobbigt och läsa och det är så mycket att det kommer att ta en himlans tod att skriva, men man brukar ju säga att en bild säger mer än tusen ord, så jag lägger upp lite bilder istället =).




Mer bilder kommer senare =). Nu ska jag umgås med min kära moder som jag saknat något hemskt de här veckorna =P. Puss och hej så länge/ Jennifer

Nu åker vi!



Åh vad nervös jag är! Idag ska jag flyga till Thailand =D.... usch vad läskigt, med usch vad roligt =). Så det här blir sista inlägget på två veckor, om jag inte får tag i en dator därnere =P. Så ni får ha det så roligt här hemma, så hörs vi den 20:e =). Puss och kram/Jennifer

Hej mitt vinterland



Nu kommer snön! Jag som längtat efter snön hela vintern, så kommer den en dag innan jag ska resa till Thailand, är inte det typsikt så vet jag inte vad! Får hoppas att det finns lite snö kvar när jag kommer hem igen =). Idag ska jag bara ta det lugnt och packa det sista innan resan, sedan ska jag umgås med familjen. Jag kommer att sakna dem nu när jag ska iväg, jag har inte varit ifrån dem såhär länge förut =(. Men jag antar att det är en del av att växa upp så det får väl gå.
Ha en bra dag allihopa. Puss och kram/Jennifer

Igår kväll

Igår kväll var jag på fest hos min kära vän Amanda, det var himlans trevligt tycker jag =). Roligt att träffa alla kompisarna såhär innan resan också =). Här är lite bilder från kalaset =P.













/Jennifer

Resfeber



Idag är det packning som står på schemat. Packning och fest hos Amanda ikväll, men först är det packning för hela slanten. Jag har kommit underfund med att den väska jag tänkt från början nog inte räcker så jag måste börja med att leta reda på en annan, men jag tror nog att jag kan låna mammas och pappas väska =). Jag kan inte fatta att jag ska till Thailand i övermorgon! Nu när helgerna är över så börjar jag inse vad allt det här betyder, vilken otrolig chans det här är för mig. Jag ska få se ett helt nytt land, med nya kulturer, religioner, och världsyn! Så jag vill bara säga det att, Monika, om du läser det här så vill jag bara tacka dig så jättemycket för att jag får följa med på den här resan, det är verkligen en jättestor grej för mig =).



Och att jag dessutom får göra den här resan med min älskling, det kommer bli så otroligt underbart, jag har legat och läst böcker om Thailand hela morgonen och nu bara längtar jag att få komma dit, men samtidigt är det ju väldigt läskigt =P, dels för att det är en sådan lång resa dit och jag är verkligen rädd för att flyga, och sedan är det ju trotts allt inte alls som hemma där nere, jag kan inte språket eller deras seder, man är ju lite rädd för att göra bort sig eller att inte göra sig förståd, men jag hoppas man klarar sig en bit på engelskan för det kan jag ju iallafall =).
Nej nu måste jag börja packa =).
Jag hoppas ni får en riktigt bra dag allihopa. Puss och kram/ Jennifer


<3 Love, Love, Love <3



Vad skulle livet vara utan kärlek, vad skulle människan vara utan kärlek?
Vad skulle jag vara utan dig min älskade?
Det är du som gör att jag vaknar med ett léende varje morgon och det är du som gör att jag somnar tryggt på kvällen, vetskapen om att du älskar mig för den jag är och att du är min gör mig så otroligt lycklig!
Det är klart att vi har våra dalar och gropar på vägen, men vi har alltid kommit upp ur dem tillsammans, och det är så det ska forsätta.
Låt detta bli vårt alldeles speciella år och låt oss göra det till ett underbart år.
Jag kommer alltid att älska dig min Isak, du har gjort dig ett alldeles speciellt rum i mitt hjärta och där kommer du att stanna, nu och föralltid!
Du är min, jag är din, och låt oss aldrig skiljas åt <3

Gott Nytt År!



Så var det år 2009. Året som jag bestämt ska bli det bästa året någonsin, men det bestämmer jag ju i och för sig varje år, men jag har en känsla av att det faktiskt kan bli det iår, det finns så mycket att se fram emot redan.

På söndag ska jag åka till Thailand med min älskling.
I vår tar jag studenten.
Jag ska förhoppningsvis hitta ett bra jobb,
kanske till och med flytta hemifrån!


Ja det kommer nog att ske en hel del grejer i mitt liv det här året =), men jag ser fram emot det! Man brukar ju göra en samanfattning av året som gått, men jag tycker inte om att blicka bakåt, jag ser hellre framåt. Så jag hoppas att ni alla får ett riktigt bra år, för det tänker jag göra det till! Puss och kram/ Jennifer


RSS 2.0