09-05-27

Wow, nu var det verkligen hur längesedan som helst som jag skrev i bloggen! Men jag har inte haft så himla mycket att skriva om heller, så det är ingen större katastrof. Mina dagar har ju till största del bestått av praktik, nu är jag tillbaka på Villa Fridhem igen men den här gången i receptionen och det är mycket roligare =)! Sedan har det hänt så väldigt mycket, det är ju en hel del förberedelser inför studenten nu, som att hitta klänning och skor, planera festen m.m. så en del sådant har det ju blivit också. Jag kan verkligen inte fatta hur fort tiden har gått, det är bara två veckor kvar till studenten! Som tur är så har det löst sig med sommarjobb så jag har inte lika stor ångest inför detta som jag hade förut, men det är bra läskigt ändå tycker jag. Att efter tretton år i skolan inte ha någon skola att gå till, inte längre tillhöra en klass ha lov. Nu ska man istället gå till jobbet (om man får något) tillhöra en yrkesgrupp och ta ut semster! Usch vad vuxet och läskigt det låter =P. Men kul ska det bli, det kan jag inte förneka =).

Såhär ser klänningen ut föresten =).


 


 

Puss och kram/Jennifer

Söndag


Vi klarar det här hjärtat! <3


Jag hatar verkligen allt bråk och tjaffs som kan uppstå, jag förstår inte vad det ska vara bra till! Jag och Isak har haft en väldigt tuff vecka och det ledde till och med till att vi försökte lämna varandra där ett tag. Men jag kan verkligen inte förstå hur någon kan göra slut med sin pojkvän! Det gick bara inte, jag fick verligen panik över att inte ha honom i mitt liv och vi fixade bara att "ta en break" i en dag =P, sedan var vi tvungna att reda ut alltihop! Jag hoppas verkligen att vi kan komma över det här nu, jag vet verkligen inte hur men vi får helt enkelt ta en dag i taget och hoppas på det bästa =). Vi hade det jättekul på Valborg och igår så bara gosade vi och hade roligt hela dagen så det känns iallafall bra såhär långt. Idag så är han på praktiken ett tag men jag ska in till honom i eftermiddag och sova där inatt =).

Men först så ska jag och Amanda gå ner till stan, Söderköping med andra ord,och gå på marknad. Det är två marknader per år i Sörping, en i Maj och en i Juni, men jag tycker nog att den här är roligast, det är liksom ett säkert vårtecken =P. Så det blir att springa runt på stan och köpa munkar och spela på lotto idag =D.
vad ska ni andra hitta på idag då? Puss och kram/Jennifer


RSS 2.0