Lördag och Frågestund

Äntligen helg, och idag ska jag fira födelsedagen med min älskling! Firandet igår blev jättelyckat, jag fick en massa fina saker av mina släktingar och vi hade jättetrevligt och åt jättemumsig smörgåstårta som mamma gjort =).
Och nu när jag gick in på bloggen såg jag att jag hade fått nytt besöksrekord så nu är jag verkligen jätteglad =D. Det är jätteroligt att läsa alla er gulliga kommentarer, hoppas att ni fortsätter följa min blogg.
Men nu ska jag packa lite och sedan bär det av in till pojkvännen =).



Och eftersom att det här nog är det enda inlägget jag hinner med idag så tänkte jag slänga in en frågestund såhär på lördagsmorgonen. Är det något ni vill fråga mig om, eller något ni är nyfikna på så är det bara att skicka iväg en liten kommentar. Jag svarar på frågorna imorgon när jag kommer hem =).
Hoppas ni får en jättetrevlig lördag! Puss och kram/Jennifer

Fredag

Äntligen fredag, åh guu vad jag har längtat till den här dagen! Jag och min pojkvän fyller 19 år idag, lite scary att vi fyller på samma dag faktiskt =). Tyvärr kan vi inte fira tillsammans idag eftersom att vi ska fira med våra släkter, men imorgon ska vi gå ut och äta och fira varandra, det ska bli jätte trevligt.

Imorse blev jag väckt av min kära familj som kom med frukost och presenter på sängen. Jag fick en ny mobil, sex and the city- the movie, Vänner säsong 7, örhängen,  fotoramar, och ett årskort på badhuset (så jag kan bli lite smärt och smidig nu till sommaren) =). 


Min nya lilla älsklingsmobil =P, dock är det lite svårt att lära sig en helt ny mobil nu när jag är så van vid Sony Ericsson. 
Hoppas ni får en bra dag! Puss och kram/Jennifer

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/31641/girl-in-love?claim=47ctk2c38pm">Följ min blogg med bloglovin</a>


Vi fyller 19 år idag!

Idag är det då min och min pojkväns födelsedag =)! Lite roligt att vi fyller på samma dag eller hur =P.


Jag vill ha!

Jag måste snart köpa en ny väska känner jag, min börjar bli så sliten och tråkig. De här snyggingarna hittade jag på Asos. com. Jag är lite inne på svart och vitt, vad tycker ni?


Torsdag



Fy attans vad halt det var imorse! Det är töväder så det är en massa vatten på isen och det är verkligen som gjort för att drutta på ändan, men som tur är så har jag inte gjort det än.
Idag är det hotellektion hela dagen vilket är mindre roligt, så det lär bli en tuff dag, plus att jag måste hem och städa lite till inför imorgon. Men nu ska jag inte sitta här och klaga, det finns de som har det värre =P.
Jag hoppas att ni får en riktigt bra dag! Puss och kram/Jennifer

Wienerbröd och mobilnostalgi...



*Pust*, nu är jag äntligen klar med wienerbröden och de står där nere och ser så fina ut så =P. Men jösses vilket jobb det är med det, har ni någonsin gjort wienerbröd någon gång, man ska kavla och vika degen typ tjugo gånger känns det som så det är ett himla pillande, men det är kul också så det kan vara värt besväret ibland =).Åh. nu kom jag på att jag måste sätta upp brandvarnaren igen, det kom så mycket fett i botten av ugnen att brandvarnaren tjöt i ett, så vi var tvungna att ta ned den =P, får inte glöma att sätta upp den sedan.



Så har ju min mobil varit trasig nu i en veckas tid, det har inte gått att höra den man pratar med eftersom att högtalaren tydligen är paj, så nu har jag bytt tillbaka till min gamla mobil i hopp om att få en ny på fredag =P, och tro mig den här är verkligen gammal! Men lite roligt är det allt eftersom att det är min absolut första mobil och man kommer ju ihåg så roligt och spännande man tyckte att det var att ha en alldeles egen mobil. Visst är den söt? =P



Nu ska jag ta och gå ner och sätta på maten till familjen tror jag, de är iväg på lillsyrrans hoppträning så de är nog hungriga när de kommer hem, det är ju så fruktansvärt kallt ute!
Hoppas ni haft en bra dag! Puss och kram/Jennifer

Onsdag



Ja så var det onsdag igen och dags för projektarbetet, nu börjar det verkligen dra ihop sig, vi ska ju faktiskt utföra det här nästa vecka. Så idag har vi varit och handlat till maten iallafall =). Hoppas bara att allt klaffar nu =P. Jösses vilket berg med mat det blev, kassörskan undrade lite vad det var vi skulle göra =D.
I eftermiddag nu så ska vi pröva ut studentmössor, så roligt att äntligen få det gjort, då är man ju faktiskt på väg =P.
När jag kommer hem blir det städning och bakning till min födelsedag på fredag också. Jag hade faktiskt tänk vara lite duktig och baka winerbröd om jag orkar, det värsta är att det tar så lång tid =S.
Hoppas ni får en bra dag allihopa! Puss och kram/Jennifer

God morgon, Tisdag!



Eller ja, en god morgon vet jag inte om det varit direkt. Jag vaknade och mådde jätteilla! Men det har gått över lite nu så det är nog ingen fara får jag hoppas, men det känns lite jobbigt eftersom att vinterkräksjukan är här i norrköping och det vill jag verkligen inte få!
Idag är det en lång dag i skolan med barteknik och samhällskunskap, men de är båda ganska så roliga så det ska nog gå. Man kunde ju varit lite piggare bara, det var otroligt svårt att komma upp ur sängen imorse!
Men nu ska jag börja jobba lite =P. Jag hoppas ni får en jättebra dag, med massor av härliga semlor =).
Puss och kram/Jennifer

Motivation, var är du?




Nej fy vad jobbigt. Jag kan inte komma i ro till att plugga på någonting! Jag har suttit vid tv:n hela eftermiddagen och tänk att efter det här programmet så ska jag plugga, men det har inte blivit av, nu har jag kommit så långt att jag iallafall startat datorn, men pluggar jag för det? Nejdå, då sätter jag mig och bloggar lite istället =P. Aja, det gör mig iallafall på bra humör, är så glad för alla gulliga kommentarer ni klickar fram till mig, det förgyller verkligen vardagen =).
Nej jag vet inte vad som behövs för att jag ska få motivation till att plugga lite ikväll, jag är trött och har fått ont i huvudet nu också så det lär inte bli lätt, men jag har gett mig satan på att jag iallafall ska skriva lite på affärsresor uppgiften i hotell som jag har kvar. Någon som vet något hett tips på hur man kan komma till ro framför läxböckerna så är ni mer än välkommna att dela med er av dem =P.
Hoppas iallafall att ni haft en riktigt fin måndag och att ni får en bra kväll!
Puss och kram/Jennifer

Töntigt?


Här trivs jag bäst, hemma i soffan med pojken min!
Åh så skönt det är med halvdagar i skolan, nu sitter jag hemma hos pojken min och bloggar lite medans han är på körskolan ett tag och bara slappar. Jag vet att jag sa att ´det skulle bli en massa pluggat idag men det tar jag ikväll =P.
När han gick hemifrån så hade vi precis ätit och jag gick direkt ut i köket och diskade undan allting och plockade ur diskmaskinen och sånt, jag till och med rengjorde spisen lite eftersom att det hade stänkt stekflott på den. Då började jag tänka på hur pedantisk och noggran jag egentligen är! Jag kan inte med att det ser stökigt ut omkring mig, som mitt rum t.ex. är det stökigt på rummet och jag inte haft tid att städa så är jag aldrig på rummet förens jag har plockat iordning. Eller om det står något på ett annat ställe än det ska, brukar jag oftast rätta till det, jag menar herregud, när jag går på stan brukar jag rätta till kläderna på skyltdockorna om de hänger fel!
Och så började jag tänka på andra sådana här "ordentliga" grejer som jag gör. Som t.ex. att jag inte svär så mycket, jag kan nästan inte säga emot folk, definitivt inte äldre personer eftersom att jag tycker att det är oartigt. Jag stickar(inte så ofta längre kanske), bakar, städar, läser böcker... ibland undrar jag om jag kanske är en 90 åring i 19 årings kropp, det känns lite så ibland, mina vänner beter sig inte alls såhär och de påpekar ofta hur ordentlig och snäll jag är hela tiden, men på dem låter det som om det inte altid är något bra.
Eller som det här faktumet att jag snart fyller 19 och aldrig varit ute och supit på krogen för att jag tycker att det är onödigt att slösa pengar på! Det kanske inte är så konstigt att vissa personer ser mig som en renodlad tönt som inte har något liv. Eller? Jag menar vad är det egentligen som kännetecknar en "tönt", är det en person som aldrig varit ute på krogen och bara bryr sig om att det ska vara ordning och reda omkring sig, eller är det (som jag ser det) en som försöker vara någon de egentligen inte är.
Jag är Jennifer Svensson, en 19 årig småstadstjej som tycker om att pyssla i hemmet och som inte tycker om att gå ut på krogen så ofta, där har ni mig!
Jag tycker att jag skulle vara mycket mer töntig om jag var den där tjejen egentligen men som låtsades vara Jennifer Svensson, en 19 årig småstadstjej som tycker om att festa varje helg, supa mig redlös och trottsa allt och alla.
Eller, vad tycker ni? Vad tycker ni är töntigt?/Jennifer

Måndag



Ja så var man hemma igen efter en jättetrevlig helg hos pojkvännens morföräldrar i Uppsala, jätteskönt med en helg då man bara kan slappa utan att känna någonsomhelst press på en att man ska göra en massa saker.  
Men fy vilken panik jag fick när vi gick igenom almenackan imorse då! Det är skitmycket som ska göras innan studenten och det finns alldeles för lite tid! Jag ligger inte efter en massa i skolan men det finns en hel del som man inte hunnit göra och som måste bli klart, plus att vi har en massa resor, studiebesök och annat inplanerat så den här tiden fram till studenten kommer att bli himla hetsigt ser det ut som.
Man får väl helt enkelt ta sig i kragen och få sakerna gjort!
Idag är det som tur är bara halvdag i skolan så då kan man ju faktiskt få lite gjort i eftermiddag också om man har tur =P.
Jag hoppas ni får en bra dag allihopa! Puss och kram/Jennifer

Dagens outfit


Tunika: Ellos
Linne (under): Vero Moda
Jeans: Cubus

Torsdag



Oj, idag tror jag att det lär bli en ganska så stressig dag. Det är mycket att göra och ja, dagarna brukar ju ha en tendens att gå lite för fort då. Såhär ser schemat ut:

  • Kl 11.00 Baka bullar med Therese till projektet
  • Boka buss till projektarbetet
  • Packa till kvällen och till Uppsala
  • Kl 18.00 middag med vännerna och älskling

 

Ja, vi får väl se hur det ska gå ihop sig, men det ska gå =P. Grejen är att det tar så lång tid att baka bullar, och vi ska ju baka en del, men man kan ju få lite uträttat medan dem jäser i och för sig =).
Så såhär ser min dag ut. Vad ska ni andra gullisar hitta på idag då? Puss och kram/Jennifer

Room Makeover

*pust*... nu har jag möblerat om rummet bara sådär, fast att jag egentligen börjar känna mig lite dåsig, men jag fick sådan lust så det var bara att köra igång, och ja det blev lite bättre iallafall, skönt med förändring om inte annat =).

Före





Efter


/jennifer

Onsdag

Jag är ledsen att det inte blev något bloggande igår men pojken min var här så vi gosade hela dagen istället, den lilla stackarn har ju gått och blivit förskyld! Men idag åkte han hem så nu har jag inget bättre för mig än att sitta här, inte för att det är så dåligt heller kanske =P. Jag har väl inte så mycket att berätta är jag rädd, så jag uppdaterar lite senare, nu ska jag äta =). Puss och kram/Jennifer

Öka besökarna på din blogg, vad sägs som 1 miljon?








Genom att bli medlem på den här sidan kan man öka sitt besökar antal med 1 miljon besökare! Såhär går det till:

Du tipsar 10 nya medlemmar1x10Du får 10 besökare
Dessa 10 tipsar i sin tur 10 stycken10x10Du får 100 besökare
Dessa 10 tipsar i sin tur 10 stycken10x10x10Du får 1000 besökare
Dessa 10 tipsar i sin tur 10 stycken10x10x10x10Du får 10.000 besökare
Dessa 10 tipsar i sin tur 10 stycken10x10x10x10x10Du får 100.000 besökare
Dessa 10 tipsar i sin tur 10 stycken10x10x10x10x10x10Du får 1000.000 besökare
Totalt får du : 1.111.110 gratis besökare

Jätte enkelt och helt gratis, allt man behöver är att registrera sig och sedan går det på automatik =P. Super enkelt alltså =). /Jennifer


Måndag



Åh vilken bra dag det har varit! Imorse åkte jag och syrran in till norrköping och gick och shoppade, jag hittade faktiskt en massa bra kläder så jag är jättenöjd, lägger upp bilder på dem senare =). Sedan så har jag varit i stallet och ridit pollen för första gången på...ja...väldigt länge iallfall. Men det gick hur bra som helst så jag är jättelycklig =). Jag har ju gett mig attans på att jag ska komma igång med ridningen igen och om det går så här bra hela tiden så skulle jag ju vara mycket tacksam =P.
Problemet med dagen är att jag inte sett min älskling. Han har legat hemma och haft ont i halsen den lilla stackaren. Men det var tydligen inget allvarligt så för hoppningsvis så kan vi ses imorgon, annars kommer jag att gå under känns det som!
Jag hoppas att ni andra också haft en riktigt bra dag! Puss och kram/Jennifer

Willy´s och Gossip Girl- Min kväll i ett nötskal








Ja, det är väl så min eftermiddag har sett ut. Det var meningen att vi skulle gått på middag hos farmor och farfar men eftersom att mamma är sjuk så kom farmor med maten till oss istället =P, det är bra att ha de där sötnosarna ibland. Efter maten åkte jag och syrran och handlade mat, jag måste ju säga att man känner sig ganska vuxen när man bara kan ta bilen till Willy´s och handla mat till familjen alldeles själv =P. Haha. Sedan blev det tv kväll med Gossip Girl och Hairspray.

Jag skulle så gärna vilja ringa min älskling men han har mobilen avstängd och ingen svarade hemma =(, nu kommer jag få jättesvårt att somna utan att ha pratat med honom! Dessutom blir jag ofrivilligt orolig när jag inte får tag på honom, det är troligtvis bara så att han är hos sin mamma, de har ingen hemtelefon, och hans är urladdad. Helt otroligt vilken hönsmamma man kan vara ibland xD.

Jaja, jag ska fortsätta svara på era gulliga kommentarer nu och sedan ska jag försöka sova.
Sov så gott allihopa! Puss och kram/Jennifer

Söndag


Syrran och hennes polle.


Åh vilken underbar alla <3´s dag jag hade! Jag och pojken min åt middag hos hans mamma och pojkvän och sedan gick vi hem och kollade på tv och myste i soffan =). Jag älskar verkligen den där pojken!
Synd bara att man inte kan få vara med honom hela tiden. Nu sitter jag hemma hos mig, har precis varit i stallet och ska snart äta middag innan vi ska åka och handla. Men det är så skönt att veta att man slipper gå till skolan imorgon, det är ju lov! Så imorgon ska jag och syrran in till stan och shoppa lite =P.
Hoppas ni haft en bra helg allihopa! Puss och kram/Jennifer


Lördag - Alla hjärtans dag <3





Glad alla hjärtans dag allihopa! Jag måste säga att jag fick en mindre chock när jag gick in på bloggen i morse och såg att jag fått 40 nya kommentarer sen igår eftermiddag! Det har aldrig hänt förut och jag är jätteglad för detta, trevligt att så många tittar in, ni är hjärtligt välkommna tillbaka =).


Mitt hjärta <3



Idag vad det alltså alla hjärtans dag. Dagen som finns till för att hylla kärleken, så självklart ska jag in till min kärlek senare. Det blir middag och mys hela dagen! Ska ni hitta på något speciellt?
Och så är det så undebart skönt att veta att man har lov nästa vecka, man behöver inte deppa över att helgerna går så fort då =P.

Jag hoppas ni alla får en riktigt trevlig dag! Massa pussar och kramar/Jennifer


Fredag



Åh vilken seg skoldag det var idag, jag bara längtar hem nu! Men jag vet inte vad jag ska hitta på idag faktiskt, förhoppningsvis kan jag få vara med älsklingen ett tag efter skolan, men han ska iväg så vi får väl se. Annars är det hem och gå och lägga sig ett tag tror jag =). Puss och kram/Jennifer

Spökbild



Sjukt läskig bild syrran tog på vår pappa imorse, jag är ingen kameraexpert direkt så jag kan inte fatta hur det kan bli sådär! Man ser bara handen på pappa, resten är som bakom en dimma. (vi har inte gjort någonting med bilden) /Jennifer

God morgon



Så var det äntligen fredag och jag förbereder mig för min sista skoldag nu innan lovet. Det ska bli galet skönt, tänk att slippa behöva gå upp halv sex varje morgon! =). Idag blir det nog en lugn dag, först är det skola och sedan ska jag nog ta en sväng på stan för att försöka hitta något till min snuttis till imorgon =P.
Men ikväll blir det nog hemmamys med familjen som det ser ut nu, and that ain´t bad =).

Lite läskigt att det är fredag den 13 idag också tycker jag, man får väl akta sig så att man inte halkar på väg till bussen eller något annat oturligt. Vad tror ni, är det här en otursdag ellere inte?
Puss och kram/Jennifer

Torsdag



Åh vad skönt det ska bli med fredag imorgon =). Jag är så fruktansvärt trött nu, men det har inte varit en så jobbig dag ändå. vår lärare var inte där så jag och älskligen har pluggat hemifrån. Det blev inte så mycket plugga, vi gick och hyrde film istället om myste i soffan. Inget jag är direkt stolt över, men det är välbehövligt såntdär ibland tycker jag =).

Ieftermiddag har det blivit mer film, först "13 snart 30" och nu "Drömmbilden", en riktig romantisk kväll med andra ord =P.
Vad har ni andra hittat på idag då? Puss och kram/Jennifer


Onsdag



Idag är det projektarbete som gäller, och nu har vi äntligen kommit igång så jag har suttit och skrivit inbjudningar. Det här är den enda lektion jag har idag så efter skolan ska jag vara med älsklingen ett tag =). Men jag är sådär jobbigt trött idag igen, det var jättejobbigt att gå upp och jag är sådär otroligt lättretlig hela tiden, hehe, fråga familjen =P. Men aja, nu är det bara två dagar kvar så är det lov sen så det ska bli skönt.
Vad ska ni andra hitta på idag då? Puss och kram/Jennifer

*Snyft*

Den här videon visade min syster för mig i går och jag tjöt som en galning, jag klarar inte av sånt här helt enkelt.


Tisdag



Nu är jag precis hemkommen från stallet och sitter här och försöker värma fingrarna vid fläkten på datan men det fungerar lite halvbra måste jag säga. Det är riktigt kyligt ute ikväll, sådär så att det biter tag i kinderna och näsan klibbar igen =P, okej, onödig fakta kanske, lite smaklöst xD. Nu ska jag käka och sedan kanske jag måste åka och handla, men jag kan försöka skriva ett godnatt inlägg senare, jag har en video som ni bara måste se!
Puss och kram/Jennifer

God morgon sweeties!



Idag hinner jag faktiskt med ett inlägg innan skolan =P, jag är inte riktigt lika stressad som jag var igår med andra ord. Men ack så segt det är att gå upp, sängen är såååå varm och skön och man vill verkligen bara stoppa huvudet under täcket, somna om och säga det att " Mamma, jag mår inte alls bra idag, känner mig tjock i huvudet, kan du ringa till skolan" =P, men nej, här är vi duktiga och pallrar oss iväg till skolan! Det är ju bara den här veckan kvar innan lovet så det får jag allt stå ut med. Idag är dock en jobbig lång dag, jag har blivit bortskämd med halvdagar tror jag, vi har barteknik och samhällskunskap så det är faktiskt helt okej lektioner ändå. Jag ska redovisa om hur sverige styrs för klassen idag och jag satt och pluggade som ett djur igår kväll för att få ner allt viktigt som fanns om riksdag, regering, landsting och kommun. Men jag tror nog att jag kan få ihop något vettigt idag.

Vad ska ni andra hitta på idag? Jag hoppas ni får det bra! Puss och kram/Jennifer

Måndag



Ja, så var det början på en ny vecka. Och jag måste säga att trotts att dagen började lite sådär halvbra så har det faktiskt artat sig och visat sig bli en helt okej dag. Skolan gick fort och smärtfritt och jag fick reda på att jag fått MVG på konferenskursen vilket gjorde mig superglad eftersom att jag jobbat som en tok för att få allt klart i den där kursen. Sedan var det hem till snuttisen och umgås lite med honom innan man skulle hem och gå till stallet och hjälpa syrran med mockning och grejer.

Det var år och dar sedan jag var i stallet sist, men jag måste säga att jag faktiskt saknat det lite, det är rätt så mysigt att gå där nere och pyssla. Jag har tänkt börja rida lite smått igen på sportlovet då jag har mer tid, jag är lite rädd och nervös för att sitta upp på hästryggen igen men jag vill ju så det är väl bara att bita ihop, roligt är det ju.

Nu ska jag försöka mig på ett försök att plugga lite till samhällskunskapen imorgon =).

Hoppas ni haft en riktigt bra start på veckan! Puss och kram/Jennifer

Stressig morgon



Åh vad jobbigt det var att gå upp i morse! Jag stängde av klockan i sömnen så när den ringde för andra gången blev jag jättestressad och tänkte att fy, nu kommer det bli stressigt till bussen. Så upp for jag, duschade, fixade håret och sminkade mig i racerfart och sedan ner och stoppa i sig frukost. När jag hade ätit klart kikade jag på klockan och såg att den bara var tjugo över sex! Min buss går ju inte förens kvart i åtta! Så jag hade stressat och fått ont i magen helt i onödan. Men jag tog en tidigare buss in till stan istället så att jag kunde gosa lite med älsklingen innan skolan =P, så det blev en ganska så bra morgon ändå =D.
Hoppas att ni får en bra dag allihopa! Puss och kram/ Jennifer

Söndag



Jag vill inte att den här helgen ska ta slut! Jag har haft det helt underbart hos min pojkvän, vi hade en trevlig middag med  Amanda och Victor igår kväll och imorse tog vi en lång sovmorgon =). Men nu sitter jag här hemma igen, jag hatar när de bra dagarna bara flyger förbi!

I eftermiddag har jag bara tagit det lugnt och laddat inför den nya veckan. Det lär nog bli en ganska vanlig vecka tror jag och det är ganska skönt faktiskt, imorgon är det halvdag så jag funderar på att gå en sväng på stan men vi får se om jag orkar, det känns fortfarande som om jag skulle hålla på att bli sjuk eller något, jag är trött och seg precis hela tiden! Det är döjobbigt. Men det får bli en tidig kväll så får vi se hur jag mår imorgon. Hoppas ni haft en lika bra helg som jag haft! Puss och kram/ Jennifer 

Skor! =)




Som jag lovade igår kommer här bilderna på skorna som jag köpte =). Nu behöver jag inte frysa om fötterna iallafalla =P.

Lördag



Åh så skönt, idag mår jag mycket bättre =). Det blev nog, peppar peppar, inte så farligt med förskylningen, det kanske mest var sömn som behövdes. Och det har jag fått, trotts att jag var tvungen att köra en panikfärd från söderköping till norrköping inatt för att hämta älsklingens astmamedicin som han tyvärr glömt när han kom till mig, men det gick bra så allt är frid och fröjd. Nu sitter jag hemma hos honom förövrigt och väntar på att han ska komma hem, han är och firar en av hans komisars lillasyster och jag kommer precis hem ifrån en shoppingrunda med syrran och mammsen. En riktigt lyckad sådan måste jag säga. Vi var ju på jakt efter skor, och jag hade väl igentligen bara tänkt att jag skulle köpa ett par nya stövlar, men jag kom slutligen hem med ett par stövlar, ett par stövletter, ett par sneakers och ett par pumps =P, hehe, så kan det gå när mamma är med och betalar xD, nejdå, så bortskämd är jag inte, men vi behövde ju skor så mamma tyckte att vi skulle slå på stort =P, och inte gör det mig så mycket. Jag lägger upp bilder på dem imorgon =).

Nu får jag försöka roa mig här i några timmar, men det ska nog gå, jag har ju bloggen, och älsklingens tv- spel =P, Mohaha...
Hoppas  ni får en riktigt härlig helg allesammans! Puss och kram/ Jennifer

Long time coming...

Åh vad jag älskar den här låten, ni som sett filmen "Allt en tjej vill ha" känner nog igen den här, det är den som snyggen Ian sjunger på balen =P. Här är hela låten!

Long time coming- Oliver James 

Fredag


Såhär såg det ut igår, men nu har det kommit en massa mer!

Jag har varit dålig med uppdateringen nu ett tag, men det har hänt lite för mycket för att jag ska ha orkat. Men nu har jag åkt på förskylning så nu sitter jag här hemma och gör absolut ingenting och då kan man passa på att blogga lite, det gör mig ju trotts allt väldigt glad när man kommer in och läser alla era gulliga kommentarer =).

Det har kommit en massa snö också upptäckte jag imorse, det måste ha snöat rejält inatt för såhär såg det inte ut när jag gick och lade mig =P, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta riktigt, jag som hade längtat till våren nu vill ju inte direkt ha snö, men samtidigt är det faktiskt riktigt mysigt och fint så det kanske kan få stanna ett tag =).

Någon mer som är hemma och är sjuk såhär i förskyningstider? Jag hoppas att det inte är så många utan att ni får en riktigt rolig och fin fredag! Puss och kram/Jennifer

Onsdag



Ojojoj vad svårt det var att gå upp imorse, jag sov 45 minuter längre än vad jag brukar men jag var ändå helt död när jag skulle äta frukost. Men min dag kommer att vara ganska slapp faktiskt så det är skön, såhär kommer det att se ut:

  • Projektarbe
  • Hälsa på älsklingen
  • Ärende på Apoteket
  • Baka semlor
  • Läxor

 

Jag hoppas att ni också får en jättebra dag! Puss och kram/ Jennifer

God natt



Nu är det äntligen läggdags för min del. I eftermiddag har jag städat lite på rummet och hjälp mamma åka och handla, annars har det varit lugnt och skönt. En annan sak som är skönt är att det bara är halvdag imorgon så jag kan komma hem och ta det lugnt hela eftermiddagen =). Förhoppningsvis skulle älsklingen försöka komma imorgon också, men vi får väl se hur han mår. Jag saknar den lilla snuttisen =P.
Nej som sagt, nu är det läggdags! Godnatt allesammans/Jennifer

Krya på er mina änglar!





Värstans vad alla är sjuka hela tiden, nu är både syrran och älsklingen hemma i feber, bara de inte smittar mig för då blir jag butter =P. Men jag hoppas att ni kryar på er, hör ni det nu!


Utmanad

Jag  blev precis utmanad av Anna=)

Fyra av mina favoritprogram:

  • Gossip Girl
  • Vänner
  • Greys Anatomy
  •  Leila bakar
Fyra saker jag gjorde igår:
  • Var hos gynekologen
  • Gick i skolan
  • Körde bil
  • Hämtade ut körkortet
Fyra saker jag ser fram emot:
  • Träffa älsklingen på lunchen
  • Studenten
  • Flytta hemifrån 
  • Komma hem och sova
Fyra favoritrestauranger:
  • O´learys
  • Österns Stjärna
  •  Choy´s Garden
  • Texas Longhorn
Fyra saker på min önskelista:
  • Träningskort på Centralbadet
  •  Bil
  • Sova
  • Världsfred =P

Jag utmanar alla ni som tycker att detta verkar roligt och som inte har något bättre för er ;-). /Jennifer


Hemska morgon



Nej vad trött jag är idag, det är jättejobbigt! Men till skolan gick jag iallafall och nu är jag här, det blir en heldag idag till halv fyra =(, men det får helt enkelt gå. Vi har barteknik nu på morgonen, vilket är ganska roligt, nu ska vi göra en drinklista på vad man kan tänka sig ha i baren om man själv skulle öppna en =). I eftermiddag är det samhällskunskap och det brukar också kunna vara ganska roligt, det är ju iallafall något som är bra att veta något om.

Det blev en tidig kväll iallafall så det var ju bra. Jag ringde snuttisen och sedan gick jag och lade mig, stackars liten, idag är han sjuk, han hade feber och ont i halsen den lilla älsklingen, så jag får väl gå förbi senare och ge honom en krya på dig kram =P.

Vad händer annars idag då? Puss och kram/ Jennifer

My day



Idag har det varit en väldigt jobbig dag, skolan gick ganska fort på förmiddagen så det var skönt, sedan gick jag, älsklingen och Carro på stan ett tag och sedan käkade vi lunch. När Carro åkt hem gick jag och Isak hem till honom och satte oss i soffan ett tag, vi måste varit väldigt trötta för vi somnade till och med =P. Det är så jäkla jobbigt att ligga i famnen på den man älskar och veta att man egentligen inte har tid till det, jag var ju tvungen att åka hem eftersom att jag skulle till gynekologen, men fy vad jag inte ville lämna honom! Till slut var jag tvungen men jag har nog aldrig haft sån separationsångest =P. Hur som helst så åkte jag hem, här hemma väntade ett brev från posten där det stod att mitt körkort kommit så det var iallafall positivt.
Så åkte jag ner till ungdomsmotagningen, och jag måste säga att det var faktiskt inte så farligt som jag trodde att det skulle vara, och sedan hämtade jag ut körkortet på posten. Den här dagen hade nog inte alls varit så jobbig, utan kanske till och med ganska behaglig om det inte vore för det faktum att jag känner mig så himla undersövd och skulle kunna somna stående känns det som =P.
Men idag får det bli en tidig kväll för imorgon är det heldag i skolan, och dessutom lektioner med sömn- varning så det är nog bäst att vara lite mer utvilad.
Ja, så har min dag sett ut, inte så jätterolig kanske men ack så värdefull =P.
Hoppas ni haft en bra dag, och att ni får en fortsatt trevlig kväll! Puss och kram/ Jennifer

Bröllopsfixare



Nu har jag beslutat mig för att verkligen sattsa på att bli bröllopsfixare. Jag har ingen aning om hur jag ska gå tillväga men det ska nog gå, Isak verkar också vara intresserad så det kanske blir att starta något eget tillsammans. Någon som vet något om hur man kan göra för att komma igång så får ni gärna informera mig =). Det blir ju inte föräns jag slutat skolan, men det är ju faktiskt snart så det är lika bra att börja planera iallafall. /Jennifer

Måndag


Bild från i lördags =)


Uschalingen så trött jag är idag! Det blev inte så mycket sömn inatt som jag tänkt mig men det gör inget, det fanns sina goda skäl till det.
Men ikväll hoppas jag verkligen att jag kan komma i säng tidigt, annars vetefasen om jag orkar med den här veckan, inte för att det är något särskilt, men skolan är nog så jobbig för tillfället. Men jag tycker helgen blev riktigt lyckad ändå faktiskt, jobbet gick bra i lördags och igår var det jättetrevligt att hälsa på Isaks släktingar och bebisarna, gulligare får man ju leta efter måste jag säga =).

Idag är det halvdag i skolan så jag slutar redan vid halv tolv, så det är riktigt skönt. Men i eftermiddag ska jag till gynekologen! Usch vilken mardröm, jag vill verkligen inte, men anser väl att det är något man borde göra, hoppas att det går bra =).

Vad ska ni andra sötnosar hitta på idag då? Puss och kram/ Jennifer

RSS 2.0