Orkeslösa måndag

Åh vilken superseg och jobbig dag, började jobbet klockan halv sju vilket är fruktansvärt tidigt nu när jag har haft sovmorgon i fyra dagar! Men sedan kom jag igång och det gick bra på jobbet tycker jag, det var ganska mycket att göra, framförallt på eftermiddagen men det var ändå helt okej.
Det var nu när jag kom hem som luften bara gick ur mig, jag orkar inte göra någonting! Och jag hade värsta planerna på att städa rummet och fixa här hemma som jag inte gjort på jag vet inte hur länge och sedan gå ut i solen ett tag, men jag har inte ens orkat det, jag låg och läste ett tag i sängen och till sist somnade jag till, men inte blev jag piggare för det =(.
Nej jag måste försöka hitta motivation och ork någonstans, får helt enkelt ta mig i kragen!
Hoppas ni har en bra dag /Jennifer


Sol, vind och vatten.

Hej mina vänner. Idag har det varit en extremt varm och härlig dag här i östergötland, hoppas resten av sverige haft det lika skönt!
På grund av den stekande värmen tog systrarna, jag, min kära vän Amanda och syrrans pojkvän bilen ut till Dalby och badade och solade. Än så länge är det ingen värme i vattnet tycker jag men det var skönt att svalka sig lite med jämna mellanrum.
Nu blir det Twilight och marängsviss innan jag kryper ner i sängen, imorgon är det arbete som gäller igen =). Slänger in lite bilder från dagen. /Jennifer












Midsommar i Tyreslöt


God kväll mina vänner! Min midsommar blev riktigt lyckad måste jag säga, jag och älskling och några vänner åkte ut till skärgården och grillade och drack öl (ja jag drack ju förstås inget eftersom jag fick köra =P), och för första gången på jag vet inte hur länge så var det uppehåll hela midsommarafton, helt fantastiskt! Kvällen slutade iallafall med att vi åkte till Gusum till en av Isaks lagkamrater och det blev lite bad i poolen för de med alkohol i kroppen medans  vi andra blev uppätna av alla dessa förbannade myggor men det var helt klart en lyckad och intressant kväll.
Idag har det bara varit att ta det lugnt hemma hos min underbara pojkvän och nu är jag åter hemma i Söderköping och umgås lite med familjen. Imorgon väntar förhoppningsvis bad med min kompis Amanda, får se om det blir av.
Hoppas ni har en bra midsommarhelg! /Jennifer






Glad midsommar!



God eftermiddag mina vänner, och trevlig midsommar till er! Det tänker jag ha iallafall, har varit väldigt oklart vad vi ska hitta på men nu är det iallafall bestämt att vi ska åka ut till Tyrislöt och fira med några kompisar, självklart åkte jag på att köra ut dit men det ska bli riktigt roligt. Får packa ner en hela massa myggmedel är jag rädd, men det är är ju inte midsommar utan tusen myggbett över kroppen eller vad säger ni =P.
Nu har älsklingen och jag precis ätit sill och potatis till lunch, hör ju midsommar till faktiskt, och lagt köttet i marinad inför kvällen.
Jag hoppas att ni får en riktigt bra kväll! /jennifer

Äntligen värme!



Nu är äntligen värmen tillbaka, tycker att det har varit lite väl kallt ett par dagar nu. Men idag slog det till ordentligt och mitt på dagen var det till och med lite för varmt tycker jag =P, men det är inget klagomål, bara så ni vet! Efter en ganska lugn dag på jobbet så träffade jag min kära vän Amanda och så gick vi nere i byn ett tag, hittade lite roliga grejer på Glitter och så förstås blev det en glass, lakrits och vattenmelonsorbet, yum yum! När jag kom hem drog jag fram solstolen och läste lite, men nu är det snart dags att bli lite effektiv och börja packa. Ska till min älskling imorgon efter jobbet och jag måste ha kläder för hela helgen, både till begravning och midssommar, så det får bli den stora väskan.
Hoppas ni har det bra och njuter av solen! /Jennifer

Inrednings drömmar


I september flyttar min älskling till egen lägenhet och om allt går som det ska, ska jag förhoppningsvis flytta med honom då. Vilket självklart har satt igång det kreativa mig och jag har i mina drömmar börjat måla upp bilder på hur vi ska göra fint i lägenheten =). Nu kommer det ju i första hand vara Isaks lägenhet så han har ju det sista ordet i inredningen, men förhoppningsvis kommer jag att kunna ha ett finger med i spelet, vi har inte helt olika stilar iallafall, även om jag nog är lite för tjejig för hand stil, det får bli lite av varje helt enkelt. Grejerna ovan är allt hämtat från Ikeas hemsida men det är ett litet smakprov på vad jag skulle kunna tänka mig i den lilla ettan =).

Sjöjungfrun



En man har försvunnit spårlöst i Fjällbacka. Trots att Patrik Hedstöm och hans poliskollegor har gjort allt för att finna honom, vet ingen om han är död eller levande. Efter tre månader hittas han. Mördad, fastfrusen i isen. När det står klart att mannens vänner, författaren Christian Thydell, under mer än ett års tid har tagit emot anonyma hotbrev, kompliceras situationen. Christian försöker bagatellisera alltihop, men hans vän Erica Falck inser faran. Någon hatar Christian djupt, och denna någon tycks vara en målmedveten och farlig människa som inte skulle tveka att göra verklighet av sina hot. Snart förstår polisen att mordet och breven hänger samman. Och spåren för dem tillbaka i tiden...

Sjöjungfrun
tar tag i en från första raden och släpper inte förän man läst slut den. Camilla Läckberg är så otroligt duktig och detaljerad i sitt skrivande att det faktiskt känns som om man befinner sig i Fjällbacka med Patrik och Erica. Detta är en mycket spännande berättelse som hela tiden byggs på med mer och mer gåtor som sätter hjärnan på högvarv. Ett till synes ganska självklart fall visar sig vara mycket mer komplicerat, fasansfullt och oväntat än vad man först kunnat ana och gör denna bok till en självklar favorit i bokhyllan. Perfekt läsning för er som tycker om riktigt bra kriminalromaner och som vill ha spännande läsning att slappna av med på semestern.


Tisdag

Hej mina vänner. Idag är det ännu en dag med dubbelpass så nu sitter jag på hotellet och väntar på gästerna som ska checka in. Och så försöker jag få tag på min lilla älskling men som vanligt har han ingen mobil och han är ju såklart inte hemma så han får väl ta och ringa mig tycker jag =P. Arbetet på bageriet gick bra idag trotts att jag trodde att det skulle bli lite stressigt. Det jobbiga är att jag har börjat få riktigt ont i halsen och det känns inte roligt, det har jag absolut inte tid till! Så jag var på apoteket och köpte halstabletter och även en kräm till mina mystiska utslag på magen, som nu inte är så mystiska efter mitt läkarbesök igår, hon sa att det inte var någon fara och att utslagen skulle gå bort med den här krämen, så det hoppas jag på =).
Hoppas ni har en trevlig tisdag allihopa! /Jennifer

Shopping med bästis



Nu kommer jag precis hem, till Isak, efter en jättetrevlig shoppingtur med min älskade vän Therese. Vi behövde nog det här båda två idag! Inhandlade ett par supersnygga skor, ett par tights och två linnen. Kanske något som kan användas ikväll för då är det utgång med älskling och några kompisar, hoppas det blir trevligt men det tror jag nog. Studentveckan är ju i full gång här i norrköping så det är ordentligt drag på klubbarna, älska sommaren! /Jennifer

Summer time



Åh vilket härligt väder det är ute idag, hos oss här i söderköping är det för tillfället 22 grader i skuggan, lite blåsigt men det gör absolut ingenting!  Idag är det ännu en dag med dubbelpass, först på bageriet och nu på hotellet, så jag kan inte vara ute allt för länge och njuta av det, men jag pendlar lite mellan receptionen och terrassen när det inte är några gäster så lite bränna kanske man hinner få =P. Tur att vädret ska hänga i sig över helgen också! 
På bageriet var det stressigt som vanligt på torsdagar, vi har ett lite konstigt schema på torsdagar känner jag men snart börjar ju sommarschemana så det är bara att stå ut ett tag till. Fick iallafall reda på att vi ska ha stängt midsommar och det blev jag mycket glad för, dags att planera med älsklingen vad vi ska hitta på. Kanske det blir en tripp till hälsingland =D.

Sjukvård i sverige

God förmiddag mina vänner. Idag börjar jag jobbet vid halv tolv men jag gick up vid sju för att ta mig upp till vårdcentralen för att undersöka mina utslag på magen. Jag har försökt att ringa i två dagar nu men inte kommit fram så jag tänkte att jag skulle gå dit, men tror ni inte (efter att ha suttit och väntat i 15 min) att de säger åt mig att ringa istället eftersom att de inte kan boka sådana besök! Så istället för att ta en efterlängtad sovmorgon så har jag suttit i telefonkö, igen, hela morgonen. Som tur var så kom jag fram till sist och fick en tid för läkarbesök, på måndag!
Inget ont om sjukvården i sig men det här systemet vi har nu fungerar ju uppenbarligen inte sådär värst bra, vad tycker ni? Hur är egentligen sjukvården i sverige?

1 Juni

                                                                   Snart ett år sedan!

Åh hjälp! Jag kan inte fatta att det redan är Juni, det är ju för fasen sommar igen. Och ännu mindre kan jag förstå att det gått ett år sedan studenten! Man ser alla som går omkring med mössorna på stan, alla som beställer studenttårtor av oss på bageriet och alla kompisar som är ett år yngre som ska springa ut och jag längtar så tillbaka =P. Det var fasen det roligaste jag varit med om än så länge, en så härlig känsla att allt slit i skolan äntligen var över, om jag bara vetat vilket slit som väntade =P.

Inatt har jag sovit inne hos min älskling, har haft ett supermysigt dygn med massor glass av någon konstig anledning, känns som om jag levt på glass de här två dagarna =). Men nu har jag gett mig fasen på att börja träna igen och sluta småäta, jag har säkert gått upp de två kilona jag gick ner förut!
Igår fick jag också reda på att jag fick VG på historiekursen! Så otroligt nöjd är jag, nu kan jag plugga vidare om jag skulle vilja det och det känns kanon, vi får se vad som händer men nu är alla dörrar öppna =).

Nu blir det att laga lite mat och sedan gå till sängs känns det som, är supertrött =P. /Jennifer

RSS 2.0