09-07-29

Hej hej. Nu har jag kommit hem från ännu några timmars hårt arbete, vet inte vad det var med mig idag men det känns som om allt gick i snigelfart, kan vara för att nacken känns lite konstig, vet inte vad jag gjort men det gör ont när jag lyfter och håller på =(. Aja, det går väl över tills jag gifter mig.
Isak är med en kompis och hjälper hans mamma att flytta ut en massa saker från deras sommarstuga så nu är jag själv ett tag igen, det känns ganska konstigt att vara ensam såhär, jag är annars van vid att alltid ha NÅGON där hos mig, är det inte systarna så är det föräldrarna eller pojkvännen, faktiskt ganska skönt med sådana här stunder också, bara de inte blir för långa =P.



Har precis kommit ut från duschen också och kom på att jag varken har med mig hårblås eller platt/locktång hit och för tilfället är mitt hår väldigt bångstyrigt så det ser hemskt ut efter att jag duschat! Men så kom jag på att jag läst i en tidning nyligen att om man ville ha snygga "hollywood- lockar" så kunde man (om man inte hade tillgång till locktång) rulla upp håret på tomma toalettpappers rullar, så ja, jag sitter här med toarullar i håret =P!
Som sagt så är det tur att ingen är hemma xD. Vet inte om det fungerar men det är ju alltid värt ett försök =)!
Nu ska jag nog gå och sätta mig och kolla lite på tv tror jag, känns som om nacken behöver vara lite stilla ett tag nu.
Hoppas ni får en fortsatt trevlig onsdag! Puss och kram/Jennifer

09-07-28

Hej allihopa!  Nu sitter jag här hemma hos min pojkvän, ska som sagt bo med honom den här veckan, för tillfället är han över hos några av sina kompisar men jag orkade verkligen inte följa med.
Vi var ute och gick med några av hans komipsar i går kväll och kom inte hem föräns klockan ett och sedan var det upp klockan åtta och iväg till jobbet, fullt hotell idag med så det var fullt ös fram till klockan två då jag åkte hem, kastade mig in i duschen och åkte och handlade lite mat med Isak och Sophia, sedan hem till lägenheten, packa upp, följa Sophia upp till stan, och sedan tillbaka till lägenheten. Så det har inte blivit så mycket andrum än idag så att umgås med hans kompisar känndes inte jättelockande för tillfället, vill bara gå och lägga mig och sova faktiskt.
Hoppas att det blir en relativt lugn och skön kväll nu iallafall =P.



Isak och jag var och såg på bio igår också, han ville så gärna se Public Enemies, och Johnny Depp är ju som sagt ganska så snygg att titta på så vi såg den. Den var väl inte super bra, men helt okej, lite mycket gangsterfilm för min smak =), tycker om action och så men det där var lite väl mycket meningslöst skjutande tycker jag.
Nu har jag varit på två biofilmer på loppet av bara några dagar, det är verkligen rekord för min del =P!

Hoppas ni har det bra! Puss och kram/Jennifer

09-07-26

Godmorgon bloggen =). Inatt har det varit ännu en natt som jag sovit riktigt bra måste jag säga, känner mig faktiskt utvilad och pigg nu och det var ett tag sedan =P.



Igår kväll var jag och lillasyster och kollade på den nya Harry Potterfilmen, den var ruggigt bra tycker jag! Det var ett tag sedan jag läste boken också så jag hade ju glömt lite vad som hände så det blev ju extra spännande. Men jag tycker nog att de blir läskigare och läskigare de där filmerna, fortsätter det så här får de ju snart barnförbjuda dem =P!

Nu ska jag iväg till jobbet igen, det blir nog inte lika stressigt idag som igår men det har ändå varit full beläggning inatt så det blir nog lite att göra. I kväll tror jag att jag ska köra in med mina grejer till älsklingen, vi ska bo i lägenheten veckan som kommer och eftersom att jag är ledig imorgon kan det vara skönt med iallafall en sovmorgon tillsammans =). Men det beror på vad familjen säger, vi kanske skulle hitta på något ikväll också, men det löser sig.
Ni får ha en bra dag allihopa! Puss och kram/Jennifer

09-07-25

Hej bloggen. Nu sitter jag faktiskt på jobbet och skriver ett snabbt inlägg. Tar lite rast nu innan alla ska komma och checka in, jag har nämligen fått det ärofulla uppdraget att bemanna receptionen nu ett tag på eftermiddagen tills chefen kommer tillbaka =P. Känns riktigt skoj faktiskt, det är ju det här jag vill hålla på med, önskar bara att man kände sig lite fräschare, har ju städat hela hotellet nu på förmiddagen också =P. Men man kan inte få allt... det blir några extra timmar det här vilket innebär mer lön till lilla mig!

Jag sov ju inne hos min älskade Isak inatt och igår kväll var vi på restaurang och lyxade lite, känns riktigt bra att hitta på något sådär ibland, annars blir det lätt att man bara sitter hemma och kollar på film och sedan går och lägger sig. Filmkvällar i all ära, men det kan vara roligt med lite omväxling =).

Ikväll funderar jag på att ta med mig min kära lillasyster på bio och gå och se Harry Potter, men vi får väl se vad hon känner för.
Nej nu är det dags att tömma diskmaskinen =P. Hade så bra så länge! /Jennifer

09-07-24



Godmorgon allesammans! Inatt har jag äntligen sovit bra, känns så himla skönt. I och försig ringde Isak och väckte mig två gånger men jag kunde somna om direkt igen så det gjorde inget =P!
Nu ska jag snart iväg till arbetet igen och efter det åker jag in till honom och ska även sova där inatt. Funderar på att dra med honom ut och äta ikväll, skulle vara roligt att hitta på något, tyvärr jobbar jag imorgon igen så det kan ju inte bli så sent. Men en middag skulle sitta fint, jaja... vi får se vad vi kan hitta på.
Hoppas ni får en bra dag! Puss och kram/Jennifer

09-07-23

Godkväll allihopa. Nu är jag riktigt trött, vårt främmande har inte gått än men jag orkar verkligen inte vara uppe längre =P. Det var fullt på hotellet idag så det blev några intensiva timmar där och nu på eftermiddagen har vi ju haft fest så nu är jag verkligen helt slut! Men det har varit trevligt, Isak kom tyvärr inte, och det var ett riktigt bakslag i min kväll men vi har haft det trevlgit ändå och jag ska åka in till honom och sova imorgon efter jobbet så det blir nog bra iallafall. Här kommer iallafall lite bilder från kvällen =).







Godnatt och sov så gott! /Jennifer

Pappas födelsedag!



Jag får väl börja med att gratulera min kära pappa på hans födelsedag, 38 år, snart gubbe! Så ikväll blir det lite kalas med släkten, trevligt trevligt. Men först är det arbete som gäller, hoppas att man kan komma därifrån skapligt så att det inte blir så stressigt i eftermiddag, jag skulle nämligen behöva gå till banken också och sätta in lite pengar. Och så ska jag göra en riktig vuxengrej och skaffa internet bank så att jag kan börja betala mina räkningar själv! Är inte det läskigt så säg =P!

Igår åkte jag som sagt in till Isak på eftermiddagen, efter en hel del tjaffs och tårar på förmiddagen, men jag måste säga att det blev riktigt bra till slut, vi har båda insett att något behövs ändras i vårt förhållande och det verkar som om han verkligen är beredd att göra det också, så det känns otroligt bra! Vi var med en massa härliga människor också så det livade verkligen upp stämmningen =). Han kommer ikväll för att fira pappa och det ser jag fram emot, jag vill verkligen att det här ska gå bra nu!

Jag hoppas att jag kommer att hinna uppdatera senare, men om inte så önskar jag er en riktigt härlig torsdag så hörs vi imorgon. Puss och kram/Jennifer

09-07-22


Säg att det kommer att bli bra! <3


Hej hej bloggen. Idag har väl inte varit den mest muntra dagen jag haft på ett tag, Isak och jag har fått en fnurra på tråden igen, och vi får väl se hur vi kan ta oss ur det den här gången men jag hoppas att det kommer att gå! 
Så idag har jag varierat prata i telefon med att städa, pappa fyller ju år imorgon så det har blivit en del dammsugande och sånt där i eftermiddag nu också =). Ikväll ska jag hem till Isak iallafall och äta middag och prata lite, jag hoppas verkligen att det kommer att gå bra!  
Hoppas ni har en bra dag! Puss och kram/Jennifer 


09-07-21

Godmorgon allesammans. Nu är det snart iväg till arbetet igen och idag blir det nog lite jobbigare skulle jag gissa, det har nämligen varit fullt hotell inatt så det är 12 rum som ska städas. Men efter det beger jag mig in till pojkvännen ett tag, måste lämna bilen och lite =). Men det blir nog att sova hemma inatt, jag har knappt varit hemma alls på senaste tiden tycker jag så nej, jag vill umgås med familjen lite nu också =).

Och glöm inte att anmäla er till veckans bloggare- tävlingen i inlägget nedan =P!
Hoppas ni får en bra dag! Puss och kram/Jennifer

Veckans bloggare



Jag kan inte somna =(. Vet inte vad det är men jag har ingen ro i kroppen. Så nu tänkte jag att jag skulle lägga upp en veckans bloggare- tävling.

Ni skriver i detta inlägg om ni vill vara med,
på onsdag väljer jag ut finalisterna och sedan är det upp till läsarna att rösta fram vem som vinner, enkelt och roligt.
Så ni som vill vara med. Kommentera på!
/Jennifer

Natti natti



Nu är det läggdags för min del, ska ju upp och jobba imorgon så det är bäst att få lite sömn =). Jag och familjen har precis kollat klart på filmen Chocolate, väldigt bra film måste jag säga, och så är det ju Johnny Depp förstås ;-). Problemet är att man blir så otroligt sugen på choklad efter den där, allt ser ju så fruktansvärt gott ut! Skulle vara roligt att bli sådär duktig på att göra choklad och praliner och såntdär, det svåraste är nog att få tag på de rätta råvarorna skulle jag tro, det går ju inte med vanlig blockchoklad direkt. Nej det där får jag titta närmare på.... eller kanske inte, vi får se =P. Nu ska jag iallafall sussa lite! Natti natti/ Jennifer

Papper, papper och åter papper!


Det blev inget av med den där kakan jag skulle bakat, jag gick in på mitt rum och såg högen med skolgrejer och papper som låg kvar på skrivbordet så jag tog ett ryck med det istället! Men nu tror jag faktiskt att allt ligger där det ska, guuuu så skönt det är att rensa upp lite. Jag vet att det kan låta lite töntigt och pedantiskt men jag mår så himla mycket bättre av att veta att det är ordning på det =P. Dessutom har jag faktiskt fått iväg några intresseanmälningar nu och det känns också riktigt bra måste jag säga, hoppas bara att man får napp någonstans =). Nu är det snart middagsdags och sedan funderar jag på att hitta på något mumsigt till efterrätt, men vi får se vad jag kan hitta på, det är ju trotts allt min namnsdag =P. Puss och kram/Jennifer


09-07-20


'
Så var man hemma igen och nu sitter jag här och söker en massa tjänster till hösten. Är väl inte allt för hoppfull om att få något, men den som letar han finner eller vad är det man brukar säga. Jag söker mest tjänster inom hotell och turism nu i början men om jag inte  skulle få något napp där skulle jag även vara intresserad av att arbeta i butik eller så. Är det någon som vet någon som söker personal i norrköping-söderköping däromkring är det bara att höra av sig =P.
Men nu känner jag att jag behöver ett litet brejk så jag tänkte gå ner och baka någon kaka eller något, jag har ju faktiskt namnsdag idag ;-). Jennifer Margareta Elisabeth Svensson, det är jag det =P.
Hoppas ni har en riktigt trevlig eftermiddag nu!

Och föresten, ni får hemskt gärna rösta fram mig till veckans blogg =)!

Puss och kram/Jennifer


Iväg till hotellet



Nu hinner jag bara med ett litet snabbinlägg för det är dags att dra till jobbet igen. Har väl inte någon vidare lust med det men det ska nog gå bra =P.
Min mobil är trasig nu också så lite smått irriterad känner jag mig för tillfället, men jag hoppas att jag kanske kan få en ny eftersom att den inte ens är ett år gammal, vi får åka in med den senare i allafall. Jag kan inte fatta hur handikappad man känner sig utan mobil, och jag är inte ens en sådan som använder den HELA tiden, det är bara otryggt att veta att man inte kan få tag på mig om jag inte är hemma =P.
Jaja, slutbabblat, nu ska jag iväg. Vi hörs i eftermiddag! Puss och kram/Jennifer

09-07-19


Isak och hans söta småkusiner =)!


Usch vad sorligt, nu har man lämnat Järle och alla mysiga och goa människor däruppe, hoppas att man snart få se dem igen, Isaks kusiner och hans moster, och hans mormor och morfar, de träffar man inte alls ofta. Men det har varot en helt otrolig helg och jag har haft det jättetrevligt! Jag tror att både jag och Isak behövde det här dels för att vila lite och dels för vårt förhållande, få tillbringa några roliga dagar tillsammans utan en massa stress och ångest inför allt här hemma, det har verkligen fått oss på rätt spår igen känns det som. Och nu är det bara att ta nya tag!
Igår åkte jag, Isak och hans två kusiner Kajsa och Sofia på en lite en uttflykt till Grythyttan och sedan till Loka Brunn och det var jättemysigt faktiskt, sedan slutade vi dagen med att alla satt och kollade på film i vardagsrummet, sjukt familjärt och trevligt =).
Men nu är det som sagt tillbaka till verkligheten och imorgon ska jag jobba igen. Ni får sova så gott så hörs vi imorgon =)! Puss och kram/Jennifer 

09-07-16



Hej hopp allihopa =)! Nu sitter jag här uppe i soffan på Järle med älsklingen och hans söta kusiner Camilla och Kajsa. Vi kom hit vid nio igår kväll efter två timmars bilresa från Norrköping, men det gick faktiskt riktigt bra måste jag säga, det spöregnade i norrköping och det var lite spännande när det var översvämning på vägarna, men det körde vi snart ifrån =). Nu har vi precis varit i Lindesberg och handlat lite inför festen ikväll och gått ner och hälsat på deras supersöta kycklingar =). Det är fint väder och har äntligen några dagar ledigt, livet kunde inte vara mycket bättre just nu =)!
Snart ska vi gå och hjälpa till och duka och plocka blommor och lite, men jag är så himla trött så det är skönt att bara sitta och slöa lite =P.
Hoppas att ni också har det bra! Puss och kram/Jennifer

09-07-15



Idag bär det av till Järle med snuttisen <3



Godmorgon på er! Igår vet jag inte vad som hände men dagen rann iväg som bara den, så jag hann verkligen inte skriva något. Först var det arbete, sedan var det ner och mocka och fixa i stallet, sedan var det upp till terrängbanan och kolla på syrran när hon red, sedan var det hem och ta in vår andra häst och rykta och grejer, och sedan var det hem och äta middag. Efter det var jag helt slut så jag slocknade så fort jag lade huvudet på kudden!

Och idag kommer det nog inte bli mindre att göra tyvärr, så det här är nog det enda inlägg jag hinner med tyvärr. Först nu är det arbete som gäller, hoppas verkligen att det inte är så himla mycket att göra, sedan är det att skynda sig hem och duscha och göra sig iordning för att sedan ta sig in till pojkvännen. Efter det väntar en ganska så lång bilresa från Norrköping till Järle, jag vet inte hur lång tid det kan ta men jag skulle gissa på att det iallafall tar två timmar eller så, är liiiite nervös eftersom att jag aldrig kört så långt förut och inte heller den vägen, men det kommer nog att gå bra =).
Sedan ska vi bo där på Järle till söndag då jag åker hem för att börja jobba igen, det är nämligen stor släktmiddag och grejer på Järle imorgon och i helgen så vi ska upp och dels hjälpa till och dels ta del av festligheterna =P. Jag ser verkligen fram emot det, det ska bli så skönt med några dagar ledigt!
Men jag hade tänkt att jag skulle ta med datorn upp dit så det är nog inte helt omöjligt att jag kan hinna uppdatera lite mer under veckan =).
Ni får hade så jättebra sålänge! Puss och kram/Jennifer


09-07-13



Hej och hå, nu var man hemma från jobbet igen. Idag var det inte lika mycket att göra så det har inte varit allt för jobbigt =P, faktum är att det inte alls är lika jobbigt som det var i början att gå till arbetet. Dels är det väl för att man vänjer sig lite och dels beror det helt enkelt på attityden man har. Jag var alltid tjurig och trött när jag skulle gå till jobbet, det kändes inte alls lockande att gå till hotellet och städa upp andras skit och bädda deras sängar. Men så kan man helt enkelt inte tänka, det här handlar om ett jobb som vilket annat, man gör det, no questions asked, jag får ju för fasan betalt för det och det är det inte alla som får i dagens läge. Så nej, min attityd till mitt arbete har ändrats och nu känns det helt okej att gå dit, jag menar det är bara över sommaren, det är inget jag ska hålla på med tills jag dör!

Men nu är jag kanska så trött igen så det blir nog att gå och lägga sig och läsa en bra bok ett tag tror jag, skulle behöva tvätta lite sen, men det kan vänta =P.

Hoppas ni har en riktigt bra dag! Puss och kram/Jennifer

09-07-12



Jösses vad trött jag är idag, jag kan inte fatta hur jag kan vara så här trött. Det är knappt så att jag orkar vara uppe! Ändå tycker jag att jag har sovit hyffsat inatt, det blev inte ens så farligt sent igår, jätte konstigt tycker jag. Men men, man kan inte vara på topp hela tiden =). Jag sov ju inne hos min älskling inatt, men imorse var jag tvungen att åka till jobbet igen, det gick helt okej ändå att jobba men efter det blev jag verkligen helt utslagen! Jag följde ändå med mamma och hjälpte henne handla, men nu vägrar jag göra något mer i dag känner jag, eller rättare sagt så vägrar min kropp göra något mera idag. Jag ska försöka sätta mig nu och få ihop lite intresseanmälningar till jobb som jag kan tänka mig och se om det kan ge mig några napp, jag satt ju nästan hela dagen igår med mitt CV och hann också söka ett jobb faktiskt, men det är nog väldigt liten chans att jag får det, men vadå, skadar inte att söka som sagt.
Hoppas ni haft en riktigt bra helg allihopa! Puss och kram/Jennifer

09-07-11



God förmiddag på er =)! Jag sitter nu här och ska äntligen ta tag i mina jobbansökningar och försöker få till ett snyggt cv, jag har ingen aning om sånt här egentligen men jag har hittat en massa tips på arbetsförmedlingens hemsida så jag hoppas att jag får till något bra.
Jag gick faktiskt upp ganska tidigt idag fast att jag var ledig, mamma, syrran och jag har nämnligen fått för oss att börja promenera en timme varje morgon för att få upp konditionen och förbättra figuren, hoppas att vi kan hålla oss till det nu för det var riktigt skönt, trotts regnet =P. Imorgon blir det nog tyvärr ingen promenad för inatt ska jag nog sova hos Isak om allt går enligt planerna, men sedan hoppas jag att det ska bli av varje morgon =).
Nej nu får jag ta och sätta fart igen. Hoppas att ni får en riktigt skön helg allihopa! Puss och kram/Jennifer

Svaren från frågestunden:

Vilken är din drömresa?
Det var en riktigt svår fråga, jag skulle vilja resa till en massa spännande platser. Men om jag skulle välja något som jag verkligen skulle tycka vara en ren dröm, vore det att åka på en så kallad ridresa till Irland där man får bo på en hästgård och sedan rida på långturer runt om i landskapet, det skulle verkligen vara en dröm-upplevelse för mig =).

Varför började du blogga från första början?
Jag började blogga när jag började gymnasiet. Jag har har alltid tyckt om att skriva och det här var ett sätt för mig att få utrycka vad jag hade på hjärtat, det här har ju alltid varit lite av en dagbok för mig, en dagbok som andra får ta del av och kommentera och tycka sitt om.

Hur många läsare har du om dagen?
Jag har inte så många läsare egentligen, jag brukar ha runt 30 stycken de dagar jag är aktiv.

Vad skulle du göra om du vann 10 milj?
Om jag vann så mycket pengar så skulle jag förverkliga en dröm som jag haft nu i ett par månader.
Jag skulle vilja öppna ett kafé och vandrarhem på vår gård här i Söderköping, det skulle vara ett litet gulligt kafé med hembakade kakor och bullar, och hemmagjord saft =P.
Sedan skulle jag så klar vilja resa en del också =).

Bästa minnet från din barndom?
Oj, det var verkligen en kluring. Jag har så många bra minnen men jag vet inte riktigt om jag har något som jag skulle vilja kalla mitt bästa. Jag har ett minne som poppar upp sådär i huvudet på mig och det är när jag firade vår första jul här i huset, jag var nio år och vi hade inte flyttat in än, det var fortfarande medans vi renoverade det. Jag och resten av familjen + farmor och farbror hade varit uppe vid gravarna och tänt ljus och sedan gick vi ner hit till huset för att "kolla till det", det var ganska mycket snö ute om jag inte minns helt fel och ute i äppelträdet framför huset hängde det ett tomtebloss och sprakade. Vi barn blev lite oroliga först men farmor sa att det nog var farfar som busade med oss. När vi kom in i huset så ropade vi efter farfar men vi fick inget svar. Så vi gick upp på övervåningen där det lyste svagt och där satt tomten vid ett par tända ljus =). Det var verkligen en speciell jul för mig, och det kommer jag nog aldrig att glömma, vår första jul i huset.

Hur länge har du och din pojkvän varit tillsammans?
Jag och Isak firar två år den 7 September =).

Vilka bloggar läser du dagligen?
De bloggar jag läser under en dag är oftast de som dels kommenterat på min blogg och de jag jag har på blogglovin. Sedan är jag lite av ett Blondinbella fan faktiskt och brukar faktiskt läsa utdrag från hennes blogg nästan varje dag.

Vad jobbar du med?
Nu i sommar har jag jobb som hotellstäderska på Hotel Laurenti i Söderköping, men jag ska söka lite receptionstjänster till hösten nu hade jag tänkt mig, får väl se om man får något napp =P.

Om du fick välja tre föremål/personer att ta med till en öde ö, vad/vilka skulle du ta med dig då?
Då skulle jag ta med mig Isak som stöd och som någon man kunde värma sig hos om det blev kallt =P, sedan skulle jag ta med mig solkräm för att jag inte skulle gå under av brännskador och sist men inte minst skulle jag ta med mig en sådan där apparat som de i "Vintergatan" hade, ni vet barnprogrammet, där man kunde göra om sopor och grejer till mat =).


Hoppas ni är nöjda med era svar. Nu ska jag sova =P, godnatt och sov så gott! /Jennifer

09-07-10


Lägger in en bild på lilla söt Zacken också, tok katten nr 1!

God kväll allihopa =), hoppas ni haft en riktigt bra dag! Min dag har faktiskt varit helt okej, trotts att jag vaknade med känslan att det skulle bli tvärt om. Vädret har varit bättre idag, det har inte varit så jättevarmt men det har varit uppehåll hela dagen och soligt =).
På förmiddagen var det jobb som gällde och jag trodde att det skulle bli riktigt jobbigt för att vi hade fullt hotell och så, men det gick ganska fort och när jag väl kom igång så gick det riktigt lätt =). Nu på eftermiddagen har jag bara tagit det lugnt, plockat iordning på lite tvätt och disk, men sedan har jag faktiskt suttit och spelat The Sims 3. Det var först när jag fick för mig att laga en riktig brakmiddag till familjen som det började bli lite jobbigt. Jag skrubbade lite färskpotatis som jag halverade och slängde in i ugnen och till det tänkte gjorde jag en hemlagad bearnaise som tog lite över en timme att få iordning! Grejen var att den skar sig hela tiden och jag kom inte på hur jag skulle få den fin igen, till slut tillsatte jag en ägggula till och lite mer vatten så då blev den bra, men fy fasen vad ont jag har i armen nu efter att ha stått och vispat det där eländet =P! Jaja hur som helst så blev det gott och det är väl det som är huvudsaken eller hur =D!
Hoppas som sagt att ni har haft en bra dag och att ni får en bra start på helgen! Puss och kram/Jennifer

Frågor någon?



Nu ska jag snart springa iväg till jobbet men jag tänkte att jag kunde sätta in en frågestund här så länge, det var ett tag sedan =P. Så är det något ni vill veta, vad som helst, så svarar jag gärna. Svaren kommer antagligen upp någon gång under kvällen eller morgondagen beroende på hur många frågor jag fått =). Ha en toppen dag så länge så hörs vi när jag kommer hem! Puss och kram/ Jennifer

09-07-09


Älskar dig min snygging! <3


Hello everybody =)! Idag har det regnat precis hela dagen, inget roligt alls. Men hur som helst, imorse vaknade jag upp hos min älskling, jag är så ledsen att jag inte kan följa med honom till Örebro i helgen =(, nu kommer jag inte träffa honom förens kanske på måndag, vi som hade planerat värsta myshelgen, men så är väl tyvärr livet nu för tiden, jag har ju ett jobb att sköta! Som tur var så började jag inte förän elva idag så vi kunde tillbringa morgonen tillsammans iallafall =). Det var inte så mycket att göra på hotellet idag så det gick ganska fort, tre timmar, känns nästan lite onädigt, men bara nästan =P.  
Efter jobbet åkte jag och resten av familjen och hälsade på gammelfarmor och gammelfarfar, de är verkligen mina förebilder! Gammelfarfar är 92 år och tandlös, men han är en av de roligaste och piggaste "gamlingar" jag mött =). Jag har aldrig hört honom klaga eller ens säga något negtivt om livet, helt underbara människor det där nåste jag säga! 
Nu sitter jag och syrran och tittar på Ocean´s twelve, men efter det är det läggdags, jag ska ju upp och jobba imorgon igen.
Hoppas ni haft en bra dag allihopa! Puss och kram/Jennifer

09-07-08

Nej vad fort morgonen kom! Jag somnade vid halvt två ungefär, så jag har iallafall fått ca sex timmars sömn, men jag känner mig inte utvilad för fem öre =(. Hur som helst så är det arbete som gäller snart och sedan är det att skynda hem och duscha och göra sig iordning för att åka in till älsklingen. Känner att den här dagen kan bli ganska så stressig, men det är inte säkert, jag har iallafall bestämt mig för att göra det till en bra dag. Trotts omständigheterna!
Åh, och lycka till Sebbe på teoriprovet idag, nu tar du det!


Hoppas ni andra också får en bra dag! Puss och kram/Jennifer


John Blund var är du?



Fy vad jobbigt det är när man inte kan sova! Framförallt när man känner att man verkligen behöver det, jag ska ju jobba imorgon så det skulle ju vara trevligt att vara lite utvilad då om man säger så =S. Men jag och Isak har precis tjafsat lite så det är därför jag inte får någon ro för tillfället. Och allt är på grund av mitt jävla jobb! Vi hade nämligen tänkt åka till hans mamma uppe i Örebro i helgen eftersom att jag var ledig fredag- lördag. Men idag så fick jag ändringar på schemat så jag är tvungen att jobba på fredag. Grejen är att hans mamma redan beställt biljetter till torsdag och han säger att jag förstör hans helg nu! Det är ju inte så att jag hoppar upp och ner av lycka över att jag ska jobba på fredag, jag hade sett fram lika mycket som han att åka upp till Örebro, men det är såhär det är och det finns inte mycket jag kan göra något åt och då blev han sur och sa att jag skulle ha hört av mig så fort det blev ändringar. Och visst, det skulle jag ha gjort, men jag hade ingen aning om att han skulle beställa biljetter redan nu eftersom att det var osäkert om han skulle träffa några kompisar på lördag, vilket det tydligen också blivit något missförstånd om.
Det är inget roligt att ha ett jobb där man kan byta scheman och tider lite hipps som happs, men det är så det är och det får jag leva med, det är synd att det ska behöva gå ut över de omkring mig, men det finns ju liksom inte mycket jag kan göra åt det!
Aja, det är väl inte så intressant för er att veta, men jag kände mig bara tvungen att få det svart på vitt för tillfället.
Hoppas att ni andra kan sova iallafall! Puss och kram/Jennifer

09-07-07

Mina systrar <3 och jag


Så var man hemma igen, efter bara tre timmars arbete, riktigt soft måste jag säga =P. Har precis smällt i mig lite tacos som min kära syster hade lagat tills jag kom hem, jag älskar de där gullungarna!
Och nu har jag gett mig sjutton på att ta tag i högarna med skolgrejer som ligger i rummet, de ska bara bort nu! Vet inte riktigt vart jag ska göra av allt, men det blir väl att slänga in på garderoben som allt annat =P, då blir mamma glad också... eh, eller inte. 
Vädret är ju inte det bästa för tillfället heller så mina och syrrans planer på att ta ut hästarna på en liten tur får nog vänta tills senare.

Puss och kram/Jennifer


Of to work


Är jag inte gullig i städrock =P?


Japp, så var det dags att jobba idag igen. Har väl ingen större lust men det brukar gå när man väl är där så vi får hoppas att det stämmer idag också. Vädret är väl inget vidare fint idag heller och det är ganska så kallt, så på så sätt kan det bli skönare att jobba än vad det varit på senaste tiden då man fick städa i trettio grader värme =S.

Annars händer det nog inte så värst mycket idag, mamma och pappa ska på begravning så det blir hem och laga mat åt mig och lill syrrorna senare. Tråkigt att jag inte kunde ta ledigt från jobbet igentligen, det är vår granne Ivan som gick bort för ett tag sedan. Jag känner honom inte så jättebra, men han hjälpte oss när vi flyttade in här i huset med målning och sånt och dessutom var han gift med min farmors kusin så det känns som att man kanske skulle gå. Men jag har tagit ledigt ett par dagar längre fram så jag har redan fått mina dagar tyvärr.

Nej nu är det dags att göra sig iordning lite. Hoppas ni får en riktigt bra dag, trotts vädret så hörs vi senare! Puss och kram/Jennifer

09-07-06


Super skön kvällsmusik


Så gick dagen idag också då, och tror ni att jag gjorde något av det jag sa att jag skulle göra i morse då? Såklart jag inte gjorde =P, jag förstår inte vad det är med mig ibland, jag vaknar och har jättelust att pricka av saker som måste göras och tänker ut värsta planen på hur jag ska få dagen att gå ihop. Men sedan börjar jag med något och så tappar jag glöden och hittar på en massa annat i stället.
Det enda vettiga jag gjort idag var att sortera lite kläder på rummet och hjälpa mammsen att handla, och just det, jag gjorde disken också. Men annars har jag bara latat mig hela dagen! Kan inte fatta hur jag kan tappa fokus bara sådär, jag får väl skylla på det dåliga vädret idag =P.
Nu sitter jag iallafall här i sängen och lyssnar på musik, lite sån där varva ner musik som Yohanna (Islands bidrag i Eurovison) - Is it true och Beyonce - Halo, sjukt skön musik såhär innan läggdags. Men det är nog bra om jag lade mig ner för att sova lite snart, imorgon är det dags för arbete igen och det är mycket att göra på hotellet den här veckan så det är nog bra om man är utvilad =P.
Men först ska jag nog ta och läsa lite i min bok Så länge vi båda andas - Stephenie Meyer, den är otroligt spännande för tillfället, ska bli spännande att se hur de ska få den bra på film =).
Så godnatt och sov så gott allihopa! Puss och kram/Jennifer

Dejt hysteri!



Jag har ju varit väldigt lyckligt lottad som hittat en pojke som jag verkligen älskar så det här med dejting är ju kanske egentligen inte riktigt det hetaste ämnet i min värld för tillfället, men nu när man har varit ledig lite så har det ju blivit en hel del tv tittande. Och jag har kommit fram till att det är total dejting hysteri på tv för tillfället, har ni också märkt det. Det finns de amerikanska produktionerna som Bachelor/ Bachelorette, Date my ex: Jo and Slade, A double shot of love whit the Ikky twins, Momma´s boys, How to find a husband m.fl. och dessutom alla de svenska produktionerna som Ensam mamma söker, Bonde söker, Frusna män söker, och jag har säkert missat en hel del. Jag måste säga att en del av de här programen kollar jag faktiskt också på, för det är ganska så underhållande, men jag undrar hur det kommer sig att det blivit så många serier om just att hitta sitt livs största kärlek genom tv! På något sätt verkar det ganska så desperat att flytta in hos någon med ett gäng andra för att försöka vinna personens hjärta, eller är det bara jag som är lite "old fashion" när det kommer till dejting kanske. Jag menar, kolla bara så många dejting sajter det finns nu för tiden, eller kontakt annonserna i tidningarna, eller de här speed dejting konceptet som verkar komma mer och mer, och ta det inte fel för för en del fungerar säkert det här, men jag tycker bara att det är sån hysteri över det hela. Och jag tycker att man ska vara mer försiktig med vem man träffar och var man träffar dem, det är kanske inte så konstigt att våldtäkts fallen och övergreppen har ökat eftersom att man kanske helt enkelt är lite för oförsiktig med vem man träffar. Sedan skyller jag förstås inte alla våldtäkter och övergrepp på dejting sajterna, jag menar... det finns avskum överallt, men det känns bara som att det kan vara ett bidrag till att det har ökat, det är helt enkelt lättare att hitta de här riktiga avskummen nu för tiden.
Nåja, det här är iallafall min åsikt om saken.
Vad tycker ni andra, råder det dejting hysteri? Ärdet positivt eller negativt?
Det skulle vara kul att höra andras åsikter om det här ämnet också =)Puss och kram/ Jennifer

God morgon måndag!

Ny vecka igen då, någon mer än jag som tycker att veckorna flyter samman lite med helgerna såhär på sommaren. Det blir ju inte direkt det samma som när man gick i skolan, knappt att man vet vilken dag i veckan det är ibland tycker jag. Det är väl tur att man har jobbet iallafall så man inte tappar verklighetsuppfattnignen helt =P.
Idag är jag ledig men sedan ska jag jobba hela veckan nu tror jag, ganska skönt på sitt sätt med tanke på pengarna men jag trivs ganska bra med att bara gå hemma och pyssla och träffa kompisarna =).
Idag blir det nog en riktig hemma dag tror jag, vädret är mulet och regnigt och termometern visar bara på tolv grader ute nu faktiskt.
Tyvärr har vi ont om vatten nu (ni vet, lantisar), så min plan om att gå och krypa ner i ett varmt bad gick i stöpet, men jag funderar faktiskt på att ställa mig och baka lite, det var längesedan. Sedan ska jag ta och sortera ut alla gamla skolgrejer på mitt rum och packa ner det, och sedan har jag bestämt mig för att sätta mig ner och slipa på mitt cv och se om man kanske kan skicka iväg lite förfrågningar på jobb också. Sommaren går ju faktiskt otroligt fort och min anställning på hotellet går ut i augusti så det är hög tid att leta efter något nytt. Så det får stå på dagens schema =).

Vad ska ni andra göra idag då? Puss och kram/Jennifer

09-07-05

Hej på er allihopa, dags för lite uppdatering igen tyckte jag =). Älsklingen har tyvärr åkt hem till sig igen, men familjen har kommit hem så nu är det lite liv i huset igen =P. Idag har temperaturen sjunkit lite igen, det är inte kallt, men jag skulle iallafall kalla det svalt, perfekt väder för lite glassätande var det =). Jag, Isak, Amanda, Viktor, Cricke, Ida och hennes nya pojkvän Fredrik gick nämligen ner till kanalen och till Smultronstället och tog varsin glass! Första gången jag är där iår faktiskt, men glassen var ungefär den samma, helt underbar med andra ord, ni som varit där förut vet vad jag pratar om =P.







Men nu ikväll är det jättemulet och det ska visst bli en hel del regn inatt som det låter på vädergubbarna, men det gör inte så mycket tycker jag, det är ganska så torrt nu så det skulle nog inte skada med lite vatten på allt nu. Så ikväll blir det en inne kväll med familjen, kanske hittar någon bra film att sitta och mysa framför. Hoppas ni alla haft en riktigt bra helg, för min har varit underbar! Puss och kram/Jennifer

09-07-04

Wiheey... äntligen är min älskling hemma och han ska sova här hos mig hela helgen =), superduper mysigt!!!
Idag har vi dock inte gjort så himla mycket, jag har varit och jobbat på förmiddagen och nu i eftermiddag har vi mest suttit inne och kollat på en massa Vänner avsnitt =P. Vi har ju huset för oss själva nu idag och imorgon, eftersom att familjen är ute på sjön de lyllosarna. Men jag fick iallafall åka lite båt igår när vi körde ut den till bryggplatsen =), hoppas verkligen att jag kan komma ut snart igen!



Imorgon blir det nog att äta glass med vännerna på Smultronstället som det ser ut, hoppas vädret är lika bra som idag, det är varmt fast ändå lite molnigt så att man inte blir galen av värmen =P! Jag brände mig ganska så mycket när vi åkte ut med båten tyvärr =S, någon som vet något bra tips så att man inte behöver flaga så mycket hud?

Nej nu får det nog ändå bli läggdags snart. Godnatt och sov så gott!/Jennifer

09-07-02

Godmorgon igen =). Och idag kan jag faktiskt kalla det morgon också, gick upp redan klockan åtta idag ;-)! Så snart bär det av till hotellet för ännu en dag av arbete, eller ja, några timmar iallafall. Vad jobbigt det är att inte trivas på jobbet, jag förstår inte de som kan gå flera år såhär och verkligen vantrivas med det man gör, nej jag får verkligen ta tag i det här snart och börja söka nya jobb, kommer inte bli lätt i dagens samhälle men det är iallafall bättre än att inte göra någonting, det kan iallafall inte bli mycket värre än det här.

Imorgon!

Och nu är det bara en dag kvar tills älsklingen kommer hem =). Hoppas att han får lov att komma till mig imorgon kväll, det är helt sjukt vad jag har saknat honom!

Men nu får ni se till att ha en toppen dag allesammans så kanske vi hörs när jag kommer hem från jobbet! Puss och kram/Jennifer

09-07-01



Bilder från gårdagens kvällsdopp =)


Godmorgon allesammans, eller ja... godmorgon är kanske och ta i när klockan börjar ju närma sig halv tolv, men för mig är det än så länge morgon vilket jag tycker är helt underbart! Ännu en ledig dag =). Och idag ska jag bara ta det lugnt och sola och slappa HELA dagen, okej det har inte blivit riktigt hela dagen för jag och mamma tog ett städ tag innan jag satte mig här och skurade badrum och lite, men nu ska jag bara slappa hela dagen.
Kanske att man skulle ta systrarna med sig och åka och bada lite, men vi får väl se hur vädret blir, det är ganska mulet och grått på himmlen för tillfället så det skulle inte förvåna mig om det blev lite regn kanske, men varmt är det iallafall så då gör det ju inget. Nåja, vi får se vad som händer =P. Det är ju redan första juli, jag kan inte fatta hur tiden kan gå så fort, går det i den här takten så är ju sommaren snart slut!
Vad ska ni andra göra idag då? Puss och kram/ jennifer

RSS 2.0