Happy Halloween!



Så var det halloween då. Någon som ska på fest ikväll? Antar att det är ganska många =P. Själv fick jag skjuta upp det till imorgonkväll eftersom att en kompis inte kunde idag, så det blir halloweenmys med familjen istället, men det låter inte så dumt det heller tycker jag, önskar bara att älsklingen var här också!

Men det passar faktiskt riktigt bra för nu har jag lite exra tid att förbereda middagen för vännerna, det hann jag tyvärr inte med så mycket igår. Någon som har några bra tips på vad man kan bjuda på?
Puss och kram/ Jennifer

Torsdag



Jag fick en klipptid idag =).

Så himla skönt, äntligen blir jag av med lite av den hä manen, men nu kommer ju förstås det eviga dilemmat om hur man ska klippa sig =S. Man vill ju förändra lite och göra det snyggare, men frågan är hur och vad man skulle passa i. Aja, det löser sig ju alltid, det kan inte bli mycket värre än vad det är nu iallafall tror jag =).

Sedan är det dags att börja planera för morgondagens halloweenfest med kompisarna, det blir bara de allra närmaste tjejkompisarna så det blir en riktig tjejkväll, det ska bli jätteroligt för det var hur längesedan som helst vi sågs hela "gänget". Men det måste ju bli lite halloween inspirerat tänkte jag så jag får leta reda på lite läskiga recept och grejer. Åh vad jag älskar halloween, jag tycker det är jätteskoj =), det klassiska är ju att köpa en pumpa och göra en pumpagubbe, våra brukar alltid se mer söta och snälla ut än läskiga och skrämmande men det är roligt =P. 
Har ni några speciella traditioner som ni brukar ha på halloween?

I miss you baby



<3 Du betyder allt för mig Isak Löfstedt, bara så du vet det <3

Godmorgon solstrålar =)



Shit vad kallt det måste vara ute idag då! Det är alldeles vitt av frost på träd och på marken, det är vackert att kolla ut på men man vill ju inte direkt gå utanför dörren =P. Det här känns som en sådan här dag som man bara vill krypa upp isoffan med favoritfilten, en stor kopp varmt te och kolla på en bra film, eller kanske ha maraton på Vänner =), det lät inte som en dålig idé. Men jag ska försöka jaga fatt på en klipptid idag tror jag, men jag får nog ingen idag eftersom att det är lov och allt, men jag kan ju testa, håret böjar se ut som en riktig risbuske nu så det börjar bli dags för lite klippning.
Vad händer i resten av Sverige idag då? Puss och kram/ Jennifer


Saknad



Nu är det faktiskt läggdags för min del

, är inte speciellt trött egentligen, men längtar efter att få krypa ner i sängen. Bara jag somnar fort annars hinner jag sakna älsklingen alldeles för mycket. Det är helt sjukt hur mycket man kan sakna en annan människa efter bara en dag! Men det är väl vetskapen om att han är 60 mil ifrån mig, hur mycket man än skulle vilja åka till honom så går det inte. Och det är minst tre dagar kvar tills jag får träffa honom igen =(. Det är värst när man ska lägga sig och sova, man bara önskar att han låg där bredvid och höll om en tills man somnade, då är det ju näst intill omöjligt att somna när han inte gör det! Nåja, vi får hålla ut ett tag till, om ett år eller så kanske vi har råd att flytta ihop, jag hoppas verkligen på det iallafall =). Nej nu ska jag gå och göra ett försök till att sova. Vi hörs imorgon. Godnatt  /Jennifer

Ny design =)

en bild på sötnosen =)


Kära syster har hjälpt mig fixa lite med designen igen
, hon tyckte inte att den dög riktigt =P, och jag var jätteless på den också för den delen så det var bara skönt =). Så nu är jag nöjd, önskar bara att vi hade photoshop eller något så att man kunde fixa lite roligare grejer men syrran är duktig =D. /Jennifer

Dagens horoskop



Fiskarna 19/2 - 21/3

Dagshoroskop - onsdag 29 oktober

Dagen markerar ett utmärkt tillfälle att starta nya processer som gör att det tillägnar dig ny
kunskap eller nya färdigheter som du har nytta av i yrkeslivet. Du växer med uppgiften genom att skapa kontakter.

<3 Amerikanska Chokladkex <3

Nu när man har lov och inte så jättemycket att göra alltid så blev det lite bakning av. Här är ett av mina favoritrecept på småkakor som bara är så underbart goda!



Ingredienser:
200 g margarin
2 1/2 dl socker
2 ägg
150-200 g blockchoklad
2 dl grovhackad mandel
5 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
2 tsk kanel

1. Rör ihop ägg och socker till en vit och pösig kräm
2. Blanda ner de andra ingredienserna
3. Rulla små kulor av degen och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. (inte för tätt eftersom att de flyter ut något)
4. Grädda kexen i 200 grader i ca 10 min, mitt i ugnen.

Tandläkarskräck!



Usch vad jag hatar att gå till tandläkaren!
Jag gick upp jättetidigt (eller ja, tidigt för att vara på ett lov), det var frost ute och jättekallt, men jag pallrade mig ner till folktandvården och satte mig snällt att vänta på tandsköterskan. Allt det där för att få veta att jag måste komma tillbaka och laga ett hål! Uschan! Men jag är glad att det är gratis för mig än så länge iallafall =P.  Tänk er att behöva betala för att någon ska sitta och borra och gröpa i munnen på er! Nej fy, jag gillar inte att gå till tandläkaren =(. Vid vilken ålder börjar man betala för det vet ni det?

Puss och kram/ Jennifer

Söndag



Nu är jag hemma igen,

jag kom hem igår kväll men orkade inte uppdatera något då. Resan var jätterolig, både till stockholm och örebro =). Vi gjorde inte så mycket i stockholm eftersom att vi inte hade fått så många studiebesök utan bara till hotellen Nordic Light och Nordic Sea, men det var jättecoola hotell och så fick vi se Isbaren =P, har aldrig varit där förut =). Men resten av dagen gick vi på stan. På kvällen gick vi ut och käkade och sedan umgicks vi på hotellrummet resten av kvällen, jag ska inte gå in på detaljer men det blev en ganska spännande kväll =P.

På fredagen åkte jag och älsklingen till Örebro, vi hade ett jättemysigt dygn! Men nu kommer jag inte att se honom på hela veckan! Jag kommer verkligen att sakna ihjäl mig efter honom! Usch vad jobbigt det kommer att bli.

Idag tävlade syrran med hästen i hoppning, det var jättedåligt väder och jag har nog aldrig frusit så mycket men det var roligt att se och det gick jättebra, hon gick felfritt så hon fick en liten rosett och var såå glad så =), det är det viktigaste. Snart ska vi åka till morfar och fira honom, han fyllde 60 år i onsdags.

Hur ser er helg ut då? Puss och kram/ Jennifer

Onsdag



Idag har vi haft projektarbete på morgonen
, och vi var hemma och pratade med min pappa som vi ska anordna projektet med, så det blev en riktigt slapp morgon, vi satt och fikade och diskuterade hela morgonen. Nu i eftermiddag ska vi ha religion och sedan ska jag sova hos baby ikväll, imorgon bär det av till stockholm, ska bli jätteroligt =). Sedan på fredag ska jag vara med på älgjakt på Isaks mammas gård =P, så min packning idag är enorm! Haha, jösses vad jag kommer att få bära på imorgon! Men roligt ska det bli. Sedan ska vi fira morfar på söndag och syrran ska hopptävla då också, så min vecka är utstakad till punkt och pricka =).

Vad ska ni göra resten av veckan då? Puss och kram/ Jennifer

Föresten...

Glöm inte att nominera till veckans blogg. Klicka här! 

Öppen tenta =(



Ojojoj vilket virrvarr det är i huvudet på mig nu! Jag sitter här och försöker jobba mig igenom den öppna tentan vi fick på religionen, den handlar om buddhism, vilket jag i och försig tycker är väldigt intressant, men det är så mycket frågor och så mycket tankar och funderingar och det är en ganska krånglig religion för någon som inte vet så mycket om det tidigare!  Men jag tror att jag börjar bli klar nu, var tvungen att ta en liten paus och göra iordning en kopp kaffe innan jag kan sätta igång igen =P. /Jennifer

Humor

Här är ett litet klipp för att komma på rätt bana =P. Ni får ursäkta min dåliga humor xD.


/Jennifer

Tisdag



Ujujuj vilken deppig dag det var idag. Jag har nog pms x 1000 för allt är bara jättejobbigt och jättetråkigt för tillfället. Jag har dryckes lektion för tillfället men förut hade vi en lång föreläsning om politiken i Norrköping och jag höll nästan på att somna =P. Inte för att det inte var intressant, men jag förstår så himla lite av det där med politik så jag förstod verkligen superlite av det hon pratade om. Dessutom har jag en massa läxor och grejer att ta tag i ikväll så jag har ju inget roligt att se fram emot senare heller =(. Men nu ska vi inte hamna i deppträsket, dags att rycka upp sig. På torsdag bär det av till stockholm med hotellgruppen, och även om jag inte har någon större lust med det nu så kommer det nog att bli roligt =).

Puss och kram/ Jennifer

God morgon.


Fotograf: Thererse

Så var det snart skola igen, men idag hinner jag faktiskt kasta in ett inlägg innan =). Inte för att jag har så mycket att berätta än så länge =P. Men jag hoppas att ni får en bra dag. Själv vaknade jag med världens träningsvärk, kommer bli mycket spännande att se hur det går att springa uppför alla trapporna i skolan, idag har vi nämligen alla lektioner på sista våningen =P.

Puss och kram/ Jennifer

Vill du bli veckans bloggare?



Nu har jag inte utsett veckans bloggare på ett bra tag, men jag känner att det är dags igen.

Finns det någon du skulle vilja nominera eller skulle du själv vilja vara med och tävla så skriv en kommentar om varför just du eller din kompis skulle vinna.
Vinnaren publiceras på söndag.

Måndag

Fotograf: Therese


Så var det ny vecka då. Men den har fått en väldigt lugn start så det kommer nog bli en bra en. Vi hade bara en lektion idag och det var hotelllektion. vi gick och åt frukost på ett hotell och sedan fick vi vara med på en brandövning hotellet hade, så det var otoligt lugnt. Sedan var jag med älsklingen i några timmar, mysmys, och sedan åkte jag hem och tränade. Jag har träningsvärk sedan träningen igår men det gick bra iallafall, får vara nogrannnare med att strecha =P. 
Nu är det dags att ta tag i lite skolarbeten. Har två uppgifter som ska vara inne den här veckan så det är bara att köra igång =). 

Hur har er dag varit? Puss och kram/ Jennifer 

Funderingar...



Känner ni igen er när jag säger att varje söndag får jag för mig att imorgon börjar mitt nya liv? Jag ska börja träna hårdare, inte äta så mycket godis, bli flitigare i skolan, träffa mina vänner och pojkvän mer och hjälpa till i hemmet mer o.s.v.
Jag undrar hur det kommer sig, för det blir aldrig så, man kommer kanske en bit på väg, iallafall till sådär tisdag eftermiddag men sen tröttnar man och går tillbaka till de gamla dåliga vanorna igen.

Jag undrar om det är typiskt kvinnligt eller om män också tänker så, jag har flera tjejkompisar som är precis likadana men jag har aldrig hört att pojkar säger så till sig själva. De kanske tänker så men säger inget, eller så är de helt enkelt inte lika besatta av att ändra sitt liv ständigt, de kanske är mer nöjda med sina liv än vad vi tjejer är.

Jag undrar hur det kommer sig, kan det ha något att göra med att det hela tiden ställs en massa krav på tjejer men mindre på killar. Jag menar... man kan ju inte ens slå upp en vanlig kvällstidning utan att man ser stora rubriker om vilka piller man kan äta för att gå ner i vikt, vilka träningsmetoder som fungerar bäst med vilket diet, hur man ska bli den ultmata ledaren på jobbet och hur man ska charma alla på helgens fester. Och det mesta av det här verkar rikta sig åt kvinnorna, varför är det så? Är det för att det är mest kvinnor som läser tidningarna eller vad? jag har ingen aning.

Men visst är det sorgligt att många aldrig kan bli nöjda med sig själva, jag är tyvärr en av dem, jag är inte stolt över det men kan inte heller komma på något sätt att bli av med det, jag gillar förändringar helt enkelt. Saker och ting kan alltid förbättras eller hur?

/Jennifer

Söndag


Tack för igår älsklingen =)


Idag blir det en hemmadag. När jag gick upp i morse började jag med att baka söndagsbakelser till familjen, sedan har jag suttit och kollat på gamla idolavsnitt och nu ska jag ta och träna lite, först lite yoga och sedan tänkte jag gå ut och spriga lite, jag har verkligen degat ihop på sista tiden och det börjar märkas både på mage och lår, plus att jag inte är lika pigg och livlig som förut, så det kanske är dags att ta tag i det nu =P.
Vad ska alla andra göra idag då? Puss och kram/ Jennifer

Lördag



Åh vad härligt det är med helg. Imorse vaknade jag upp i famnen på min alldeles egna lilla älskling =). Det bästa som finns!  Nu ska vi göra oss iordning för att syrran ska komma och sedan roliga Zebbe, syrrans "date" =P. Så nu måste jag gå. Hoppas ni får en jättebra dag! Puss och kram/ Jennifer

I want you to want me

Jag såg filmen "10 orsaker att hata dig" häromdagen och blev verkligen kär i den här låten! Lyssna och njut  =)

Fredag!



Nu är det helg igen.
Jösses vad fort tiden går, och ikväll ska jag bo hos älsklingen, längtar så mycket att jag blir tokig! Men först är det praktik sm gäller, det är sista dagen idag =(. Kommer att sakna det ju! Alla härliga människor, kännslan av att sitta där bakom receptionen och hjälpa andra, det är verkligen jätteroligt =). Men vi får hoppas att jag kanske kan komma tillbaka dit sen =). Igår fick jag även börja svara på frågor över telefon =P, spännande men jätteroligt!

Vad ska ni andra göra denna helg då? Hoppas ni får det bra hursomhelst. Puss och kram/ Jennifer

God morgon.

Jag och min kära klasskompis Anna =).
Den här bilden är från ettan =P. Grym va?


Ett litet smyginlägg nu innan lektionen börjar. Idag är det projektarbete som som gäller, och nu är det verkligen hög tid att ta tag i saker och ting om vi ska kunna ro det här i land. Är det någon som har erfarenhet i att annordna bussresor och föreläsningar så kan ni ju alltid tipsa lite om ni könner för det =P.

Hoppas att ni får en bra dag allihopa! Puss och kram/ Jennifer

Failed =(



Usch vad jobbigt, jag klarade inte uppkörningen =(. I och för sig kände jag det på mig eftersom att körningen igår gick uselt! Men det var bara en massa småfel som jag vet att jag kan igentligen, det är bara det att när jag blir nervös så slutar hjärnan helt att fungera! Men aja, det är bara att testa igen, jag behöver mer träning det är allt.

Nu är det samhällskunskap som gäller och sedan ska jag ha prov i drycker. Hoppas att det går bra iallafall =).

Vad ska ni göra resten av dagen då? Puss och kram/ Jennifer

Måndag


Jag och syrran =)



Nu är helgen slut, fy fasen vad fort det går!
Igår var en jättekonstig dag, jag städade och fixade hemma en massa på förmiddagen. Sedan gick jag ner till stallet och kollade på när syrran och min kompis red. Syrran ramlade av hästen, två gånger!, så hon mådde inte alls bra, hon och mamma åkte in till lasarettet för att se så hon inte fått hjärnskakning. De åkte in dit vid halv tre-tre och kom hem vid åtta! Snacka om att vi blev oroliga =S. Sedan kom Isak hem till mig, vid sju ungefär. Han skulle ha tagit den sena bussen hem men det slutade med att han sov över istället, vi har ju inte setts på nästan fem dagar! 

Idag är det ännu en jobbig skoldag. Nu har vi psykologi och efter det hotelllektion. Bara tråkiga, teoretiska ämnen. Sedan ska jag och älsklingen gå på stan lite innan min körlektion vid halv sex. Fy vad nervös jag är, jag har uppkörning imorgon! Önska mig lycka till =P! 

Puss och kram/ Jennifer 


Lördag



Äntligen är det helg igen, och ledigt!
Jag behöver verkligen sömn den här helgen =P. Men imorse blev det inte så mycket till sovmorgon för jag och min kompis Tessan åkte in till stan ganska tidigt. Det var riktigt roligt att träffa henne igen, det var ett tag sedan vi umgicks annat än i skolan så det var kul. Vi gjorde inte så mycket, men snackade lite och jag köpte en ny väska som jag kan trycka ner skol lap-topen i också så det är bra =). Men fy vad jag saknar Isak, vi har inte sett varandra på tre dagar nu. nästan fyra och det är inte så vanligt kan jag ju tala om =P. Saknar honom skit mycket!

ikväll hoppas jag att det blir en riktigt familjekväll för det skulle alla verkligen behöva här tror jag. Och imorgon kanske det blir att gå på hockey men det är osäkert än så länge, men man kan ju hoppas, jag har aldrig varit på det förut så det skulle vara roligt =).

Vad ska ni andra göra i helgen då? Puss och kram/ Jennifer

När allt bara känns jobbigt!


Det är tur  att jag har dig min älskling! <3<3<3



Idag är det en sådan där dag som verkligen inte är tills ens fördel alls. Jag är trött, hade dösvårt att komma upp ur sängen i morse, ville bara vara hemma hos min älskling och ligga och sova hela dagen. När man kom till skolan var det en jättetråkig lektion och allt går inte direkt som man tänkt sig, man måste ta sig i kragen och rycka upp sig men man har verkligen inte orken. Vad gör man? Jo man får helt enkelt ta sig i kragen och fixa det iallafall, man har liksom inget annat val. Det lär inte bli bättre om man inte tar tag i det heller och man mår mycket bättre när man gjort det eller hur?  Vi får hoppas så iallafall för så här kan vi ju inte ha det =P.


Vad brukar ni göra när ni är trötta och deppiga? Puss och kram/ Jennifer


Onsdag



Usch, idag är det inte riktigt lika roligt i skolan =).
Vi har projektarbete nu och det är jättejobbigt, det rör ihop sig och jag vet verkligen inte hur det här kommer att gå! Vi får hoppas att vi får klarhet på det här annars lär det gå åt pipsvängen och det fort!

Det är jobbigt att något sådant som en tråkig lektion kan få ens humör att sjunka till botten, jag hoppas att det blir bättre framåt eftermiddagen.

Puss och kram/ Jennifer

Tisdag



Idag har det faktiskt visat sig att bli en riktigt trevlig dag.
Jag är på strålande humör, skolan är relativt rolig och jag ska vara med älsklingen efter skolan och mysa. Nu är det samhällskunskap som gäller och jag ska fortsätta på mitt arbete om rasism =).

Efter skolan ska jag till körskolan först och ha körlektionm, nu är det bara en vecka kvar till uppkörning! Önska mig lycka  till =).

Vad ska ni andra hitta på idag då? Puss och kram/ Jennifer

Mamma Mia



Jättebra film verkligen!
SE DEN!

Lördag



Så  var det äntligen helg!
Jag är så trött nu att jag inte vet vad jag ska ta mig till, så efter att ha käkat uppe hos farmor, som fyller år i dag...grattis, grattis, så ska jag nog ta och gå och lägga mig och sussa lite. Imorgon var det praktik hela dagen och på kvällen gick jag och älsklingen på bio =). Vi såg Mamma Mia, verkligen en asbra film, jättemysig! har ni inte redan sett den så måste ni göra det! Vi var inte hemma förän framåt halv ett och somnade ju inte direkt heller, och i morse skulle han ivähg tidigt så vi vaknade halv sju =/. Usch vad trött jag är... men det är det värt, jag hade en underbar kväll =D. 

Vad ska ni göra idag då? Puss och kram/ Jennifer 

Onsdag



Idag har jag varit så hemskt trött!
Jag vet inte vad det har varit men jag somnade nästan på religionlektionen när vi skulle kolla på film. Efter skolan hade jag körlektion, som faktiskt gick riktigt bra idag =). Imorgon blir det upp snortidigt för jag har halkköra vid klockan sex imorgon! Så jobbigt, speciellt eftersom att vi har skolfotografering  imorgon som jag kommer att missa =(.

Hur har er dag varit då? Puss och godnatt/Jennifer

RSS 2.0