Funderingar...Känner ni igen er när jag säger att varje söndag får jag för mig att imorgon börjar mitt nya liv? Jag ska börja träna hårdare, inte äta så mycket godis, bli flitigare i skolan, träffa mina vänner och pojkvän mer och hjälpa till i hemmet mer o.s.v.
Jag undrar hur det kommer sig, för det blir aldrig så, man kommer kanske en bit på väg, iallafall till sådär tisdag eftermiddag men sen tröttnar man och går tillbaka till de gamla dåliga vanorna igen.

Jag undrar om det är typiskt kvinnligt eller om män också tänker så, jag har flera tjejkompisar som är precis likadana men jag har aldrig hört att pojkar säger så till sig själva. De kanske tänker så men säger inget, eller så är de helt enkelt inte lika besatta av att ändra sitt liv ständigt, de kanske är mer nöjda med sina liv än vad vi tjejer är.

Jag undrar hur det kommer sig, kan det ha något att göra med att det hela tiden ställs en massa krav på tjejer men mindre på killar. Jag menar... man kan ju inte ens slå upp en vanlig kvällstidning utan att man ser stora rubriker om vilka piller man kan äta för att gå ner i vikt, vilka träningsmetoder som fungerar bäst med vilket diet, hur man ska bli den ultmata ledaren på jobbet och hur man ska charma alla på helgens fester. Och det mesta av det här verkar rikta sig åt kvinnorna, varför är det så? Är det för att det är mest kvinnor som läser tidningarna eller vad? jag har ingen aning.

Men visst är det sorgligt att många aldrig kan bli nöjda med sig själva, jag är tyvärr en av dem, jag är inte stolt över det men kan inte heller komma på något sätt att bli av med det, jag gillar förändringar helt enkelt. Saker och ting kan alltid förbättras eller hur?

/Jennifer

Kommentarer
Postat av: tess

Jennifer Jennifer, xd Haha, men jag känner med så! Så jag antar att det är kvinnligt? bara det att jag inte gör nått åt det liksom XD mohaha.

Pussgurka <3

2008-10-19 @ 18:10:48
URL: http://jaklakrokus.blogg.se/
Postat av: Eeerika

:D Ja eller hur, en bild kan göra så mycket och ge inspisra tion om det nu är mackor eller kläder :PSöndag är ångestens dag, man hoppas på nya chanser I guess och tur är väl det för imorn är en ny dag ochj första dagen på resten av ditt liv. Uppnå dina mål =)

2008-10-19 @ 18:42:43
URL: http://erikatche.blogg.se/
Postat av: Anonym

Det är tydligen tanken...

2008-10-19 @ 19:54:19
URL: http://thedevilwears.blogg.se/
Postat av: wallentinaa

hahah ;p ja de va inte så kul o man blir ju (iiaf jag) skit gnällig om man e trött o inte får sova ordentligt :p

HAHAHAH! exakt sådär som du skrev: att du får för dig att starta ditt nya liv varje söndag, så känner jag med ;p lyckas väl hmm... inte alls? :pha de bra du med! :D

2008-10-19 @ 21:32:24
URL: http://fws.blogg.se/
Postat av: Nina

svar: tack så mycket sötnos!! :)jag är supernöjd. hihi.

kram/nina

2008-10-19 @ 21:33:14
URL: http://totalflopp.blogg.se/
Postat av: Fian

Hej kära bloggkollega. Det skulle ta 2 sekunder för dig att göra min dag. Gå in på länken nedan och rösta på min festival. Länken är säker då det är en Adidas tävling.http://www.originalsfestival.com/index.aspx?festivalID=361&mode=view#/Intro/Tusen tack på förhand och ha en underbar vecka!

2008-10-19 @ 21:37:49
URL: http://hollywooddiet.blogg.se/
Postat av: josse

härlig bild

2008-10-22 @ 20:05:46
URL: http://josssea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0