Good Morning Sunshine



Godmorgon mina vänner. Idag vaknade jag av att klockan ringde klockan fem, hade fruktansvärt ont i halsen så jag gick ner och tog mig en kopp te innan jag gjorde mig klar för jobbet. Sedan kom jag på det irriterande faktumet att jag faktiskt börjar jobba klockan tolv idag! Som tur var kunde jag somna om lite, men morgonen kunde ju ha börjat bättre känner jag! Min hals är alldeles tjock och jobbig idag men jag hade tänkt att jag skulle ge mig iväg till jobbet iallafall, tror inte det är så farligt.

Igår var en underbar dag ska jag be att få berätta. Jag åkte ju in till Isak för att skjutsa honom till träningen och så och eftersom att vi har beslutat att ta en paus var jag ganska nervös för att det skulle kännas konstigt att umgås, men det gjorde det faktiskt inte! Vi hade jättetrevligt och jag känner verkligen att det här kan fungera nu, det är en sån otrolig lättnad =).

Idag slutar jag vid halv sju så blir det någon mer uppdatering så blir det inte förens då, vi får se vad jag orkar =P. Hoppas att ni får en riktigt bra start på veckan! /Jennifer


Kommentarer
Postat av: alexandra - VADFANSKAJAGHETA.SE

sv: idag ska jag jobba:p dudå?:)

2010-03-15 @ 14:10:03
URL: http://vadfanskajagheta.se
Postat av: Ellie<3

fin bild:)

2010-03-15 @ 15:30:59
URL: http://fluffiis.blogg.se/
Postat av: alexandra - VADFANSKAJAGHETA.SE

sv: hihi skönt:) som värdinna p å en nattklubb:P

dudåd+ <3

2010-03-15 @ 20:02:57
URL: http://vadfanskajagheta.se
Postat av: Emma

Sv; Det är bra med mig.. Trött! Med dig?

2010-03-16 @ 14:54:06
URL: http://queenemmsa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0