Grattis Amanda!

Amanda och jag =)


 

Åh jag glömde ju, idag fyller ju Amanda gumman arton år också =). Grattis till dig!!! <3

Tisdag


 
Jaha, så var det bara två dagar kvar på detta år. Det har varit ett rätt så bra år tycker jag, väldigt speciellt och annorlunda men inga större tragedier om man säger så. Eftersom att jag ska fira nyår med älsklingen och inte hemma som jag brukar så ska vi ha lite fin middag och sånt idag också, jag hade tänkt baka en tårta också =). Men annars är det packning och tvätt som står på schemat idag, jag måste ju se till att ha alla kläder rena nu till söndag... usch jag börjar få riktig resfeber måste jag säga, men jag hoppas att det ska gå bra ändå =).

Hoppas ni får en bra dag! Puss och kram/ Jennifer

Måndag



Åh så härligt det var att träffa älsklingen igen, det är sjukt vad jag har saknat att vara med honom, det är bara fem dagar sedan jag sist såg honom men det känns som en evighet tycker jag. Men jag åkte dit igår eftermiddag och sov hos honom inatt =). Idag var jag en stund på stan, men det var om möjligt ännu mer folk på stan än vad det var i lördags och dessutom hade jag en stor träningsväska att bära omkring på så det blev inte så mycket shopping idag helller, men två nya fynd fick jag med mig iallafall, två basic tröjor från Cubus =), jag behöver verkligen fräscha upp i garderoben och fortsätter det såhär, med några fynd lite då och då så får jag ju snart en helt ny garderob =), jag älskar rea xD.

Men nu sitter jag här hemma i min ensamhet, det har blivit sådär bitande kallt igen så jag törs inte vara ute så länge med min förkylning, men som tur är så börjar den försvinna. Jag ska ju till Thailand om en vecka och då vill man ju verkligen inte vara sjuk!

Hoppas ni har det bra! Puss och kram/ Jennifer

Söndag



Fy vad jobbigt det är med förkylning! Jag vaknade jättetidigt p.g.a. min jäkla hosta, och nu är jag så täppt att jag inte ens kan känna dofter längre =(, nej fy, jag hatar förkylning. Och framförallt eftersom att jag verkligen vill träffa snuttisen idag också, men vi får se om jag inte mår bättre framåt eftermiddagen kanske, annars blir jag verkligen jätteledsen!

Hoppas ni andra mår bra och får en jättefin söndag! Puss och kram/ Jennifer

Mellandagsrea



Åh jösses, idag var vi inne på mellandagsrean, jag, mamma och syrrorna, och fy sjutton så mycket folk det är! Man kommer ju knappt fram till kläderna, och köerna ska vi ju inte snacka om =O!  Men det är roligt ändå tycker jag, synd bara att min kropp ska behöva kännas typ tre ton tyngre på grund av den här jäkla förkylningen jag åkt på, så jag orkade inte rikitgt ta tiden att gå igenom och kolla på kläderna så mycket, därför köpte jag heller inte så mycket. Men det blev iallafall lite nyårs kläder och lite linnen till Thailand så jag är ganska nöjd ändå, jag får väl gå någon annan dag också, då jag orkar lite mer =).

Snuttisen har kommit hem från julfirandet uppe på Järle nu iallafall, tyvärr orkade jag inte träffa honom idag eftersom att jag känner mig så krasslig, men imorgon kan jag förhoppningsvis åka in och träffa honom, det är fem dagar sedan jag träffade honom nu faktiskt, och det är jobbigt, jag saknar honom något otroligt faktiskt. Jaja, jag får verkligen hoppas att jag mår bättre imorgon!

Så... hur många har vågat sig ut på mellandagsrean än då? Puss och kram/ Jennifer

Juldagen


Massa julmat!


Jag och lillasyster =)!




Så var julen snart slut iår också, åh vilken jul det blev, den har faktiskt varit jättefin. Hela tjocka släkten kom och vi åt och tittade på Kalle Anka och allt annat man brukar göra på jul, en riktig Svensson jul med andra ord, men det är så det ska vara tycker jag, gamla traditioner =). Det var lite sorgligt att tänka på att det här kan ha varit den sista julen jag firade med familjen såhär, nästa jul kanske jag inte ens bor hemma! Nej, ibland vill man bara stanna i tiden och bara leva precis som man gör nu! Men jag antar att den tiden kommer då man har egna nya traditioner med sin nya familj, men det behöver inte komma så snart tycker jag =P.

Jag hoppas att ni haft en riktigt fin jul allesammans, och att ni får en fortsatt trevlig helg! Puss och kram/Jennifer

Nu är det jul igen!



 
Visst blev den fin =).

Nu har julen kommit in i huset iallafall, ute är det ju inte direkt ett winter wonderland, men inne har det faktiskt blivit riktigt mysigt nu. Vi har klätt granen ikväll och det luktar ny bakat, blandat med gran och glögg... mysigt värre med andra ord. Och alla är så glada, det är det bästa av allt verkligen, vi är jättetrötta efter att ha varit inne i stan och julhandlat mat och de sista klapparna, men vi är ändå glada och har roligt tillsammans och det är väl ändå så det ska vara på jul eller hur =P. Nu är det läggdags, det blir upp tidigt för att fixa det sista innan släkten kommer, och dessutom hinna ner till stallet =), åh jag älskar verkligen julen, önskar bara att min älskling kunde vara här, det är det enda jag saknar för tillfället!

God Jul allesammans! Puss och kram/ Jennifer

Dagen före dopparedagen



Usch vad dålig jag är på att uppdatera nu tycker jag. Det är bara så jäkla mycket att göra nu så jag hinner ju aldrig! Nu är det bara en dag kvar till julafton och idag är det handling och bakning som står på schemat, plus att vi ska klä granen ikväll också =). Men för tillfället så bakar jag julbröd, det står på jäsning nu så det är därför jag kan ta mig tid att sitta lite vid datan. Sedan ska vi baka godis, kakor, mer bröd och göra marmelad =P. Det är tur att jag tycker att det är roligt! 

Vad gör ni såhär dagen före dopparedagen?/ Jennifer

Lördag


I miss you soo much baby! <3


Åh jösses, jag har inte hunnit blogga på jättelänge nu. trotts att jag fått jullov, äntligen =)! I torsdags slutade vi, det var min sista julavslutning någonsin, är inte det lite sorligt så säg. I går var min älskade syster och jag och såg på bio, vi såg äntligen Twilight! Fy fasen vilken härlig film, den bästa jag sett på länge måste jag säga =). I dag har jag än så länge bara hunnit bara i stallet, varit ute och gått med älsklingspollen lite, men i eftermiddag så ska jag nog baka lite lussebullar och städa lite inför jul =), det är ju trotts allt snart!
Och imorgon kommer min lilla pluttisgubbe =P, jag saknar honom så det gör ont nu! Har inte träffat honom på tre dagar, och tro mig, för att vara för oss så är det länge! Men imorgon ska han komma till mig och det ser jag verkligen fram emot.
Och om bara två veckor, ungefär, så bär det av till Thailand! Mitt liv är bra underbart för tillfället =).
Hoppas ni har det lika bra  som jag. Puss och kram/ Jennifer

Tisdag



Idag har det varit ännu en mycket lugn dag, vi kollade på film på samhällskunskapen och nu så sitter vi här och jobbar lite på bartekniken. Men imorgon är vi lediga och på torsdag slutar vi så det går ganska så bra faktiskt =).

I eftermiddag ska jag och Carro och köpa julklapp till min älskling, jag vet nog vad jag ska köpa så det går nog fort. Sedan blir det än lugn och skön kväll =).

Hoppas ni haft en bra dag. Puss och kram/Jennifer


Måndag

Åh, snart är det jullov! Det ska bli så himla skönt =). De här sista dagarna blir jättelata och det passar mig utmärkt för jag är så himla trött för tillfället =S. Ta idag till exempel, i morse hade vi prov i psykologi, det tog 20 min och sedan fick vi sluta, sedan var vi lediga fram till två då i skulle på studiebesök på Vildmarkshotellet i Kolmården, vilket tog ungefär en timme och sedan fick vi sluta =P, snacka om lat dag! Och det var roligt att se Vildmarkshotellets nya spa och relax avdelning, det var verkligen jätteläckert, skulle inte ha något emot att bo på det där hotellet, ännu hellre jobba där, det skulle vara jätteskoj =).


Vildmarkshotellets upplevelsebad


Hur som helst, imorgon blir det också en lat dag, ska se på film på samhällskunskapen och sedan har vi bara barteknik och det är faktiskt riktigt roligt =). Kanske ska se om jag kan få med mig någon att köpa julklappar imorgon med, men jag vet inte, får se lite vad jag känner för =P.

Hur har eran start på veckan varit då? Puss och kram/ Jennifer

Söndag



Så var den här helgen slut den också! Det går alldeles för fort när man har roligt, jag har bott hos älsklingen hela helgen och det har varit jättemysigt. Vi har inte gjort så speciellt mycket, kollat på film och gosat hela helgen =). Man behöver sådana helger med ibland tycker jag. Och nu är det bara två hela dagar kvar tills jullovet och det är så himla skönt! Jag har äntligen skrivit klart mitt samhällsarbete så det är också skönt =). Jag hoppas ni haft en lika bra helg som jag! Puss och kram/ Jennifer

Var med du också!




Fredag



Idag är det äntligen fredag, ska blir så skönt med helg, det har varit en sådan jäkligt jobbig vecka, men väldigt rolig =)! Men först är det skola, försöker bli klar med det sista nu innan jullovet, men det är faktiskt inte så mycket kvar och det är ju alltid skönt =).

Och ikväll är det Idol final, vem tror ni vinner då? Jag hoppas verkligen att det blir Kevin men det är nog ganska lika mellan han och Alice skulle jag tro. Ja, vi får väl se helt enkelt =). Vad ska ni göra i helgen då? Puss och kram/ Jennifer

Torsdag


Louis De Geer Konsert och kongress


Idag har det varit en dag full med upp och nedgångar. Som tur var ser den ut att sluta riktigt bra iallafall, och det ju alltid något. Skolarbetet var jobbigt idag eftersom att man sitter vid datan hela dagen och det är ganska jobbigt i längden, som tur var så fick vi hjälpa till lite nere i restaurangen med dukning och lite och sedan var vi på studiebesök på Louis De Geer och kollade in deras lokaler, man kan aldrig gissa hur stort det är därnere igentligen, det är gigantiskt!  =). I eftermiddag gick jag, älsklingen och syrran på stan lite och kollade julklappar medans jag väntade på att mamma slutade eftersom att hon ville ha skjuts hem (man blir ju inte lite utnytjad nu när man tagit körkort =P), så idag körde jag för första gången sedan jag tagit körkort =D, lite jobbigt var det eftersom att det var rusningstrafik hem från jobben och dessutom kolsvart nästan, men det gick bra =). Plus att jag köpt min första julklapp så det känns skönt också =P.

Det var jätteroligt med serveringen igår. Det kom en massa folk och vi fick springa som galningar mellan borden, men det var jättekul =), plus att man får lite extra stålar i fickan =P. Det är lite coolt när man tänker efter att man faktiskt var med och jobbade på invigningen av Stadium Arena, det är ju lite historiskt faktiskt =). Och för er som inte vet riktigt vad det är så är det den nya stora idrottshallen i Norrköping, där man även kan annordna större fester och evenemang. Och jag överdriver inte när jag säger att byggnaden är enorm! Vi fick även kolla på när Shirley Clamo, Sonja Aldén och Sanna Nielsen övade, det var lite ballt också =). Nej nu ska jag inte trötta ut er med mer text, jag hoppas att ni får en fortsatt trevlig dag allesammans! Puss och kram/Jennifer


Onsdag


Kommer få springa som en liten rumpnisse ikväll =P.



Åh vilken dag jag har att se fram emot då! Det kommer bli otroligt jobbigt, men jag hoppas att det kommer att bli roligt. Nu först är det skola, vi har projektarbet nu och i eftermiddag så är det jobb på gång, vi ska servera på en invigningsgrej av det nya Stadium Arena här i norrköping. Det börjar direkt efter skolan så det är bara att skynda sig dit så fort som möjligt =). Men jag tror inte det blir så sent. Vi kanske slutar vid typ tio eller så, det är skönt eftersom att vi har skola imorgon också och man måste ju ta sig från stan till sörping också. 

Vad ska ni andra hitta på då? Puss och kram/ Jennifer


Jippey!!!



Jag tog körkortet idag! Jag kan inte fatta att det äntligen är klart! =D, jag är så överlycklig för tillfället att jag knappt kan sitta stilla =P. Nu gäller det bara att behålla det *fniss*.

Så nu är det lyckliga gatan och firande hela dagen =). Men jag ska nog hem och sova sedan tror jag (efter lite gos hos älsklingen), sov inte sådär jättemycket inatt om man säger så!

Vad ska ni andra hitta på idag då? Puss och kram/ Jennifer

Måndag



Det blev ingen uppdatering i helgen är jag rädd, älsklingen var hos mig hela helgen så det fanns inte tid för det =). Men nu är man tillbaka i skolan så då kan man skriva lite. Det är psykologi nu på morgonen och det är ganska roligt, men jag måste gå lite tidigare eftersom att jag har körlektion senare. Jag hoppas verkligen att det går bra idag annars blir jag verkligen sur, men det har ju gått bra nu ett tag så det ska nog fungera =).

Vad ska ni andra hitta på idag då? puss och kram/ Jennifer

God kväll =)



Det blev som jag förutspådde en kväll framför Idol, men godiset skippade jag faktiskt nu, jag åt ju mitt förut idag =). Och jag bara måste säga att om inte Kevin vinner idol så blir jag otroligt besviken, och jag skulle gråta blod om han åkte ut redan idag men det tror jag knappast han är ju lätt bättre än Robin B iallafall! Jag är inte alls så mycket för idol, jag brukar inte följa det, men Kevin gör det faktiskt värt att kolla på =P.

Ha en fortsatt trevlig kväll! Puss och kram/ Jennifer

Nya kläder tack!





Åh jag vill ha nya kläder! Jag är så trött på min garderob för tillfället

Sooo boooring!



Uschalingen för hotelllektionerna säger jag bara =S, det här måste vara en av de segaste dagarna på länge =(! Men nu har jag varit på Lidle och köpt lite nödproviant (godis med andra ord), så jag har fått lite mer energi. Men det är fortfarande tre timmar tills vi slutar och det känns ju lite jobbigt sådär. Ska bli skönt med jullov snart =). Kan inte fatta att det bara är två veckor kvar, oh no, då är det ju två veckor kvar till jul! Åh nej, nu måste jag verkligen börja med julklapparna!!! Någon som har tips på bra klappar när man har en ganska så begränsad budget? =P.

Fredag



Så var jag tillbaka i skolan igen, men det är nästan att jag önskar att jag inte gått idag heller, det är verkligen jättejobbigt. Men jag ska nog genomlida det, jag får åka hem och vila mig sen igen. Det ser ut att bli en lugn fredag och det känns faktiskt riktigt skönt, kolla på Idol och äta lite godis framför tv:n det låter inte så dumt eller hur =P. Men som sagt, först ska jag genomlida skoldagen, det är tur att man har älsklingen här som kan pigga upp en lite =).

Vad ska ni andra hitta på idag då? Puss och kram/ Jennifer

Torsdag



Det fick bli ännu en dag hemma från skolan =(. Men det är inte lika farligt som igår iallafall, förutom att jag fått ont i halsen till råga på allt. Men vi får hoppas att jag kan släpa mig till skolan imorgon. Hur som helst känns det nästan som om jag fått mer gjort här hemma än vad jag fått i skolan, jag har skrivit klart min reigionsuppstatts och är nästan klar med samhällsuppsattsen också så det kanske lönar sig att ligga hemma sådär någon dag ibland =P.

Nu sitter jag och laddar upp bilder som vi ska skicka till framkallning... jag tycker det är så tråkigt att bara ha dem liggandes på datan, man vill ju sätta in dem i album och ta fram och kolla på med familjen och vännerna sedan, och dessutom så kan ju datan krascha och hålla på också, fy vad hemskt om alla bilder skulle försvinna då! Men det tar en jäkla tid med uppladdningen så då kan jag ju passa på att uppdatera lite här =P.

Jag hoppas att ni får en bra dag allesammans! Puss och kram/ Jennifer

<3



Kärleken kommer och kärleken går,
ingen kan tyda dess lagar.
Med dig vill jag följa i vinter och vår
och all min levnads dagar.
Mitt hjärta är ditt, ditt hjärta är mitt
och aldrig jag lämnar det åter.
Min lycka är din, din lycka är min
och gråten är min när du gråter


Nils Ferlin

Onsdag



Fy! Idag har jag inte mått bra alls! Jag kan inte sätta fingret på vad det är riktigt men jag har varit dåsig och det känns som om synfältet typ är hälften så stort...ja jag vet inte hur jag ska förklara det, så jag har iallafall inte varit i skolan idag. JAg har suttit och kollat på Mamma Mia, sovit och spelat The Sims =P. Nu tänkte jag att jag skulle uppdatera lite innan jag ska börja skriva lite på alla skoluppgifter som jag har kvar att göra. Tiden går om man säger så så alla de där uppgiftern som man inbillat sig att "man har tid med" börjar hamna i ett kritiskt läge där jag INTE har tid med dem, så då kan jag ju passa på idag när jag inte har något bättre för mig =).

Puss och kram/ Jennifer

Tisdag



Jag undrar vad det är som göra att jag alltid blir så hängig och mår så konstigt på just tisdagar! Jag är såå trött och mår illa och hela fadderullan idag och det är jättejobbigt! Men nu är det bara en lektion kvar sen är det hem och vila, snuttisen ska följa med hem idag och han kan alltid få mig att må bättre =).

Igår var jag och vaccinerade mig inför resan, och jag har nog aldrig mått så dåligt inför något förut, det kändes nästan som att jag skulle svimma. Men det gick faktiskt riktigt bra. Det gjorde inte så ont som jag trodde =). Riktigt stolt över att jag gjorde det faktiskt =P.

Puss och kram/ Jennifer

Måndag



Så var det ny vecka igen då, plus att det är en helt ny månad också =). Jag bara älskar december så det gör inget, men en ny vecka kunde vi ju hoppat över tycker jag. Framförallt eftersom att jag ska vaccinera mig inför resan idag också och bara tanken på att de ska sticka en nål i mig gör mig svimfärdig så är ju dagen lite halvförstörd om man säger så =P. Men det är bara att försöka bita ihop och tänka på något annat, det måste ju göras liksom =S. Men fy vad jag inte vill!

Någon som såg julkalendern imorse eller? Är det värt att se iår eller =), jag ska försöka se det ikväll men jag vet inte om jag hinner =S. Man saknar de gamla goda julkalendrarna som Mysteriet på Greveholm (min favorit) och Jul i Kapernaum! Vilken var din favorit? Puss och kram/ Jennifer

RSS 2.0