Premenstruellt syndrom


Rawww!

Ja okej, kanske inte min mest attraktiva rubrik det här året men den sammanfattar dagen ganska så bra tyvärr. Jag sov inne hos min älskling i stan inatt och det var jättemysigt, behövde verkligen en god natts sömn i hans famn, men den stackaren vet väl knappt vad det var för aggressivt honmonster som var hos honom, som tur är börjar han väl bli van vid mina perioder sådär en gång i månaden så han kastade iallafall inte ut mig.
Dagen börjad trotts allt bra med en lång härlig sovmorgon, men så fort något gick fel eller inte blev som jag hade tänkt så blev jag antingen ledsen och började gråta eller så blev jag arg och sur! Vi träffade några kompisar också, Jack och Linn, men jag hoppas att jag inte var allt för otrevlig mot dem iallafall. Man borde nästan seriöst fundera på att sätta sig själv i karantän de här dagarna i månaden, då slipper andra råka ut för det iallafall =P.
Men nu verkar hormonerna vara ganska stabila, fast det är nog bäst att jag varnar min intet ont anande familj också. 
Ikväll börjar ju Grey´s Anatomy också så det kan nog få mig på ännu bättre humör =), misasde tyvärr en hel del förra säsongen så jag får se hur mycket jag hänger med nu, men den här gången ska jag följa det =)!
Hoppas ni har haft en bra dag allihopa!/Jennifer

 

 

 


Förskylning= Grey´s Anatomy och Paradischoklad!





Nej vet ni vad, nu har jag åkt på en sådan där höstförkylning igen och det suger! Det har inte riktigt brytigt ut än, jag har lite hosta och känner mig allmänt dåsig i kroppen men det är allt än så länge, vilket jag tycker är otroligt jobbigt eftersom att man inte orkar göra något men man har heller ingen ork att bara sitta stilla och inte göra något alls. Som tur är så är lillasyster också förskyld så vi har sällskap av varandra idag =). Nu på morgonen har vi suttit och kollat Grey´s Anatomy och smaskat choklad som min underbara pojkvän kom med igår! Han måste vara den gulligaste pojken i världen <3! /Jennifer

09-09-27

Godkväll godkväll =). Tyvärr orkar jag inte skriva något värst inspirerande och attraktivt inlägg ikväll, jag är super trött och känner mig allmänt konstig i kroppen, det är den där jäkla förskylningen som vägrar släppa. Den försvann ett tag tyckte jag men nu har jag ont i halsen och hostar igen, plus att jag känner mig dåsig. Nej, förskylningar är skit! Men jag trottsade iallafall halsontet och åkte och kollade på när lillasyster tävlade med sin häst Harry på förmiddagen, de var båda jätteduktiga, trotts att det blåste storm ute. Jag kunde inte vara stoltare över dem än vad jag är nu =). Tog en massa bilder men har inte orkat lägga upp dem, så ni får en gammal bild på dem så länge. Puss och godnatt/Jennifer



Igår kväll



Cristoffer och Linn, ja jag vet inte vad man ska säga xD!


Simons "coola" pose, haha, vi drack inte ens, de där var från dagen innan =P!


En väldigt övertrött Jennifer, och ja, Simon tror jag det är =P!


Och sist men inte minst, en liten "fjortisbild" på älsklingen och Linn =).


Godmorgon mina vänner, jag vete fan varflr jag är upp såhär tidigt och sitter vid datan, vill egentligen ligga under täcket med pojken min och sova nu, men ca en timme ska jag åka och titta på när syrran hopptävlar så jag tänkte att det var lika bra att vakna till lite först =P.
Gårdagen var hur kul som helst! På morgonen åkte jag och min lillasyster in till stan och shoppade lite, blev en tröja/minijacka och en parfym (min favorit, Midnight Fantasy- Britney Spears, äntligen är den i min ägo igen) =). Sedan åkte jag hem och lämnade av min kära syster och sedan tog jag bussen tillbaka in till min pojkvän. Han och några kompisar hade varit på fest i fredags så de var lagom slöa när jag kom, så det blev pizza, läsk och en massa onyttigheter, och Nalle Puh av någon konstig anledning, men roligt hade vi, det var längesedan jag skrattade sådär mycket xD. Men nu tror jag iallafall att jag ska krypa ner och gosa lite med älsklingen, han ser ut att ha det så skönt =). Hoppas ni får en bra dag så hörs vi efter tävlingen. Puss och kram/Jennifer

 


09-09-25

Hej hej mina vänner. Ledsen att jag inte hann uppdatera eller svara på några kommentarer men jag hade inte så mycket tid till det igår. Jag var på jobbet till tre och sedan åkte jag hem och umgicks med pojken min, hade inte sett honom på två hela dagar =P.
Nu sitter jag faktiskt på jobbet igen, har precis städat klart alla rummen och vet faktiskt inte riktigt vad mer som behövs göras, gjorde ganska mycket "småpyssel" här igår. Men något ska vi väl kunna hitta på. Är vrålhungrig nu också så jag väntar på att min kära mor ska komma med lite lunch till mig, visste ju inte att jag skulle bli tvungen att sitta i receptionen idag också så jag hade ju inget med mig. Plus att eftersom att jag sov hos älskling inatt så blev det ju heller ingen frukost. De äter ju knappt det i det där hushållet.
Men nu ska jag fortsätta pyssla lite. Ni får ha det så bra så länge. Puss och kram/Jennifer

09-09-23 Grattis lillasyster!


Jag och min kära lillasyster <3

Idag fyller min älskade lillasyster Josefin 14 år, stora grattis kramar till henne!

För min del bär det av till arbetsförmedlingen snart för att lägga upp en handlingsplan, hoppas hon har några uppmuntrande ord att säga mig, börjar bli smått deprimerad av den här arbetslösheten =(.
Vaknade upp till värsta stormen också, det blåser ju som fasan ute nu, vet inte hur jag ska ta mig ner till stan, lär väl blåsa bort på vägen =P.

Hoppas ni får en riktigt bra dag, trotts blåsten! Puss och kram/Jennifer


09-09-22

Hej igen. Nu är jag verkligen jättetrött! Jag jobbade på hotellet imorse, trodde att det ksnke skulle ta ca 2 tim som det gjort de senaste gångerna men det hade varit fullt på hotellet natten som var så det var mycket att göra.
Sedan åkte jag till apoteket och köpte värktabletter, eftersom de tagit slut, och så handlade jag lite grejer till mamma som hon behövde ha hem. När jag kom hem så fixade jag iordning i köket och damsög och dammade av lite i finrummet inför imorgon och så har jag bakat lite. Det där är saker som jag inte alls brukar tycka är så krävande men idag var det jättejobbigt. Jag är inte i form, det är en sak som är säkert, och det är bara för att jag inte kunnat sova i natt. Jag hoppas verkligen att jag vaknar utvilad imorgon annars lär jag vara hur seg som helst! Aja, nog tjatat =P. Hur har er dag vait då? /Jennifer


Godmorning sunshine!



Eller ja... det har varit det ett tag nu iallafall. Men idag verkar det som om molnen hittat tillbaka hit. Plus att det blåser ganska så friskt ute nu också. Kan kanske varit det som gjort att jag sovit så dåligt i natt, det och sedan det faktum att jag sovit ensam! För att jag ska få en riktig god natts sömn så måste jag ha Isak bredvid mig nu, det är lite ledsamt när han inte kan vara det. Så natten har faktiskt varit riktigt jobbig måste jag säga, sov några timmar och sedan vaknade jag, låg vaken någon timme sedan somnade jag, vaknade igen någon timme osv.... så klockan halv åtta gav jag upp och nu sitter jag här, ska jobba idag vid tio så jag får hoppas att orken räcker till det iallafall =P. Efter jobbet är det förberedelser för morgondagen som gäller, bakning och städning. Det är ju min kära lillasyster som fyller 14 år imorgon så det ska bli lite kalas för henne då =).
Vad ska ni andra hitta på idag då? Puss och kram/Jennifer

09-09-21

Hej allihopa =). Jag sitter här vid köksbordet och försöker hjälpa min lillasyster med matteläxan men jag måste inse att jag är värdelös på matte! Jag läste till matte B, men jag tror nog inte att det var så mycket som fastnade faktiskt =P. Jag har i och försig aldrig varit bra på matte men såhär dålig trodde jag verkligen inte jag var, man kanske skulle hjälpa syrran oftare så man repeterar lite.

Annars har det varit en mycket lugn dag, jag kom hem från min pojkvän vid två idag, och sedan dess har jag inte gjort så värst mycket. Tanken var att jag skulle baka lite till syrrans födelsedag på onsdag men så blev inte fallet. Jag gick upp till farmor en vända för att lämna lite saker, men som vanligt så blir det lite mer än det. Jag tror jag var kvar där i 45 minuter =), men det är trevligt, trotts att vi bor grannar så ses i inte allt för ofta tyvärr.
Sedan åkte jag och mamma och handlade och nu lagar jag mat, så nej, det blev ingen bakning. Jag hoppas att jag hinner göra det imorgon, men jag ska ju jobba då också, plus försöka hitta en present till henne, ojojoj, det kommer bli en stressig dag =P.
Men nu ska jag fortsätta med maten. Hoppas ni får en trevlig kväll! Puss och kram/Jennifer

Åh ja just det, jag såg idag att jag (väldigt liten dock) är med i Svensk Damtidning =P! Det var ett foto de tog från dopet på Drottningholm, kolla så nära kungafamiljen jag stod ;).


Dagens outfit



Dagens Outfit:
Kavaj från H&M
Topp från H&M
Jeans från Cubus
Örhängen från Indiska


09-09-20

Hej hej =). Nu sitter jag hemma hos älsklingen i norrköping igen. Han och hans kompis sitter ute i soffan och spelar tv-spel så jag passade på att sitta här lite. Dagen har verkligen gått jättefort idag, jag vet inte var förmiddagen tog vägen. Jag städade badrummet och åkte och handlade med mamma, men sedan var det redan dags för lunch, och jag som tyckte jag gick upp så tidigt =P. Aja, lite har jag hunnit med iallafall.
Vad gör ni andra idag då? kram

Kvällssritt och filmmys


Älskling nr 2: Manolito

Godkväll godkväll =). Nu är det dags att gå och lägga sig, iallafall för min del, vet inte om det är den lilla infektionen i kroppen som gör det men jag har varit superseg hela dagen. Men jag tycker att jag faktiskt hållt igång ganska så bra ändå. Jag och syrran var nere i stallet förut och red ut på en liten kvällstur runt gärdena och det var verkligen hur härligt som helst! Det var jättelängesedan jag red nu men det gick väldigt bra ändå måste jag säga och det var underbart väder, det blev en riktig humörlyftare kände jag.

Nu har vi precis kollat klart på "17 again", mycket bra film faktiskt, bra skådespelare och riktigt bra handling med tycker jag, även om den kanske var något förusteende =P.
Hoppas ni får en god natts sömn allihopa, så hörs vi imorgon! Puss och kram/Jennifer


09-09-19

Hej igen. Det blev inget av det där med att åka till skogen, istället slängde vi oss i bilen  och åkte till Linköping. Lillsyrran behövde ett par nya ridstövlar som hon hittat på Hööks och sedan gick vi in på Ikanohuset och shoppade lite kläder också. Hittade faktiskt en snygg kavaj, skjorta och ett par byxor så jag är verkligen nöjd. Kan lägga in bilder på det senare om ni är intresserade =).
Nu ska jag gå och lägga mig och vila mig lite, är väääääldigt trött, fråga mig inte varför. Sedan ska jag antingen gå till stallet eller städa badrummet, vi får se vad det blir. Hoppas ni har en bra dag! Puss och kram/Jennifer


Syrran och hennes pojkvän.


Jag


Lilla syster


Morning Everyone


Jösses vad tidigt jag var uppe idag, och det är ändå lördag =P. Men jag är väl ganska så utvilad så det är väl därför. Det ser ut att bli ännu en fin höstdag så man kanske ska se om man kan få med sig några familjemedlemmar ut i skogen och plocka lite svamp, picknicka och få några fina höstbilder. Vi får se vad de tycker om det =). Annars finns det ju en del som behövs göras här hemma när det kommer til städning så det kanske blir att ta tag i lite sånt också nu när man ändå inte har något bättre för sig. Jag hoppas att ni får en riktigt fin höstdag så hörs vi senare =). Puss och kram/Jennifer

Ny design!

Ja äntligen har jag lyckats få till en ny design. Tycker själv att den är helt okej, men det finns såklart mer saker att förbättra. Vad tycker ni, är det något ni tycker fattas eller något ni tycker jag ska ändra på?/Jennifer

09-09-18


Ser lite ut som vanlig fotboll tycker jag, trodde de skulle ha en massa skydd och grejer men det där är riktiga män det =P.



En trött men nöjd älskling efter träningen <3

Hej på er allihopa! Nu sitter jag här och hostar och har mig igen, kanske är dags att inse att jag faktiskt är lite förskyld och hålla mig inne ett tag =P. Igår satt jag ju ute och tittade på Isaksrugbyträning i två timmar och det kanske var lite dumt med tanke på att det var så varmt ute direkt. Men nu har jag sett det och det var faktiskt roligt att titta på, jag har som sagt aldrig förstått riktigt vad det går ut på, har trott att det var det samma som Amerikansk fotboll men det var det ju inte =P. Och Isak var faktiskt riktigt duktig för att vara nybörjare, jag tyckte det såg bra ut iallafall =).
Imorse var vi tvungna att gå upp tidigt för han skulle uträtta ett ärende på stan och vid klockan nio så mötte jag mamma vid badhuset så tog vi oss en simmtur. Riktigt skönt måste jag säga, lite jobbigt med de lite äldre som simmade som inte riktigt förstått det där med vilka banor man skulle simma på men annars var det riktigt skönt, och skoj. Det var jätte längesedan jag gjorde något ihop med mamma sådär.
Men nu ska jag som sagt försöka hålla mig inne idag, lånde med mig en skräckis, Besatt, från älsklingen så vi ska kura ihop oss i soffan och rysa till det lite sen =).
Vad ska ni andra hitta på idag då? Puss och kram/Jennifer


09-09-17



Hej på er igen! Det blev inte så mycket till arbete idag heller, 2 timmar lyckades jag få det till. Jag hoppas verkligen att jag hittar ett nytt arbete snart, ska på ett till möte på arbetsförmedlingen nästa vecka så vi får se vad de säger. Nu är jag iallafall hemma och ska göra mig färdig för att åka in till norrköping till min älskling. Ska ju som sagt kolla på hans rugbymatch ikväll. Undar hur man ska klä sig, så man inte fryser arslet av sig menar jag, det är ju verkligen kallt ute nu på kvällarna! Aja, det löser sig nog. Har suttit och retat mig lite på min bloggdesign också, tycker att det är dags att byta snart. Men det är så svårt det där tycker jag, vet inte vad jag ska göra för att det ska bli snyggt, vill ha något mer mognare och stilrenare.
Är det någon som är bra på designer som har lust att hjälpa mig så säg bara till =)!
Okej nu ska jag gå och göra mig iordning. Ni får ha en fortsatt bra dag! Puss och kram/Jennifer

Godmorgon!

Idag är det dags att jobba igen, hoppas kanske att det kan bli lite mer än 2 1/2 timme som det blev förra gången, känns ganska så jobbigt att gå dit då. Men, men, sådant är livet. Jag hoppas att jag kan åka in till Isak och titta på hans rugbymatch ikväll, jag har aldrig fått någon bra uppfattning om vad spelet går ut på men han gillar det så då måste jag ju iallafall komma och titta. Är lite smått orolig för att jag ska bli nervös när de tacklas bara, det låter som om det kan vara ganska så tuffa tag ibland =P. Ja, så ser nog min dag ut, mer eller mindre. Jag hoppas att ni får en riktigt fin torsdag så hörs vi nog efter jobbet! Puss och kram/Jennifer


09-09-16



Hej hej =). Det får bli ett litet kvällsinlägg innan jag ska lägga mig och sova lite, ska faktiskt upp och jobba imorgon igen så det är bäst att få lite ordentligt med sömn. Idag har det varit en riktigt kylig dag om ni frågar mig. Jag har frusit något hemskt! Men som tur är så har jag varit hos min älskling så han har fått värma mig när det behövts =P. Vi gick till JB en liten snabbis också för att hämta lite pengar och så, det var roligt att se den nya skolan (de flyttade ju skolan nu när vi gick ut), och träffa våra gammla lärare =), men lite ångestladdat också. Man önskar ju att man kunde komma dit och berätta om det helt otroligt bra jobbet man fått, istället blev det ju att prata om jobbletandet och det är ju inte lika skoj, men lite tröstande också, vi är ju liksom inte de enda =P. Ikväll har jag och mamma tittat på Dirty Dancing, blev sugen på en riktigt gullig och romantisk film och dessutom var det en bild från filmen på löpet idag så då blev jag sugen att se den. Himla bra film! Synd bara att Patrick Swayse skulle gå bort så sorligt, men han hade det ju inte så lätt sina sista månader så man får ju se det så, men tråkigt var det! Nu ska jag iallafall sova, så godnatt på er! Puss och kram/Jennifer

 


09-09-15

Hej på er igen. Nu har förskylningen slagit till igen och jag känner mig riktigt hängig. Har en gnutta feber nu och fryser som en liten idiot fast att jag har t-shirt, stickad kofta och sjal på mig! Men men det är väl sådant här man får ta när hösten nu är här på riktigt. Kunde knappt fatta när jag kollade på termometern och den endast visade på 6 grader imorse, det var ju inte längesedan det var uppåt 20 grader tycker jag =P. Nej, det har gått väldigt fort iår tycker jag. Jag hade ju planer på att åka in till min älskade i norrköping idag och kolla på hans rugbymatch men så blir det ju inte nu, istället kommer han hit ett litet tag innan matchen och pysslar om mig lite =P.

Igår var jag ju på tjejkväll hos en gammal klasskompis och det var verkligen hur trevligt som helst. Har inte träffat tjejerna sedan studenten så det var på tiden tycker jag =). Vi åt taco och pratade gammla minnen, en riktigt mysig kväll blev det, hoppas det inte blir såhär långt tills nästa gång vi ses.

Här är lite bilder från kvällen:


Taco!


My´s otroligt roliga, men ostabila gunga =P.
På bilden: Anna och Ella


Alla ihopkurade i My´s säng =).
På bilden: Therese, Jag, Anna, My och Ella




09-09-14

Godmorgon på er allihopa! Den här helgen tillbringade jag tillsammans med Isak på Isak och hans mammas gård, Järle, i Nora så det är därför det inte har blivit någon uppdatering tyvärr. Men jag har haft en jätteskön helg måste jag säga, en riktigt höstmysig helg, vi var ute i skogen och plockade svamp och tog små turer med deras nyinköpta fyrhjuling. Och självklart blev det lite gosande med de söta fåren också =).

Men nu är det tillbaka till verkligheten. Idag ska jag jobba, vet inte hur länge men det blir iallafall ett tag skulle jag tro. Sedan ikväll är det tjejträff med några av mina gamla klasskamrater så det ser jag verkligen fram emot, ska bli jätteroligt att träffa dem igen, de flesta har jag ju inte sett sedan studenten!
Så det blir att åka ut till Skärskind och äta lite taco och prata gamla minnen ikväll.
Vad gör ni andra idag då? Puss och kram/Jennifer


09-09-09



Hej hej. Idag har jag faktiskt varit riktigt duktig och fått en massa bra saker gjort som jag gått och tänkt på ett tag. Imorse hade jag ett möte på arbetsförmedlingen och efter det postade jag en massa intresseanmälningar som legat och väntat ett tag.  När jag kom hem igen så fixade jag iordning i garderoben som jag tänkt jag skulle ha göra i flera veckor och efter det puttsade jag alla fönster i huset. Och allt detta på bara fem timmar! Det kallar jag effetktivt arbete =P. Nu är jag däremot väldigt trött så nu sitter jag här ett tag innan det är dags att hänga en maskin tvätt till. Jag måste säga att det var längesedan jag gjorde så här mycket i hemmet så det är bra att få så mycket gjort på en dag.
Hoppas ni har en riktigt bra dag allihop! Puss och kram/Jennifer


09-09-08

Godkväll mina vänner =). Idag har det varit en riktig slödag måste jag säga, jag har bara städat undan lite på rummet men sedan har jag bara slappat. Och nu fortsätter slöandet för nu börjar Sweet Home Alabama på 5:an, en av de mysigaste filmer jag vet så den måste jag se =)! Hoppas ni haft en riktigt skön dag ni med. Puss och kram/Jennifer

En galen helg!

Hej allesammans. Den här helgen har jag inte haft någon tid till att blogga så ni får ursäkta så mycket. Men det har varit en helt otrolig helg, ni kommer inte tro vad jag varit med om =)! Men vi börjar från början: I fredags jobbade jag hela dagen, vi storstädade på hotellet så det blev jobb från klockan 10.00 till 19.00! Så på lördagen var jag ganska så mör i kroppen efter en hel dags skurande och bäddande. Men på lördagsmorgonen åkte jag in till stan med min kära farmor och lillasyster och köpte en jättesnygg finkavaj till dopet på söndagen (mer info kommer), efter shoppingen gick jag hem till älsklingen och hade en slappardag. På söndagsmorgonen vaknade jag tidigt med en nervös klump i magen, sedan gjorde vi oss iordning tog på oss finkläderna och allt sådant där. Sedan satte vi oss i bilen upp till Drottningholms slott i stockholm! Ja ni läste rätt, dopet vi skulle på var på Drottningholms slott, kungafamiljens bostad =P! Dopet ägde rum i slottskapellet och sedan var det buffé uppe i salongerna på Drottningholms slott men hela kungafamiljen samlad, vi fick skaka hand och allting när vi skulle gå in =). Jag tycker att det är ganska så enormt häftigt att ha varit inbjuden till kungen och drottningens hem och få mingla med dem!


Dop på Drottningholms slott



Igår, måndag, firade jag och Isak två år tillsammans och vi hade en helt underbar dag! På kvällen gick vi till O´learys för en tre-rätters firar middag och det var både supergott och supermysigt. Och jag förstår vad en del kan tänka nu, varför firar vi två år på en sportbar, men O´learys har liksom blivit lite av "vår" restaurnang. Vi brukar alltid gå dit när vi firar något speciellt, beror nog mest på den absolut suveräna maten men också för att det är så avslappnad och hemtrevlig stämmning så man kan verkligen vara sig själv där =).


Firade två år med min älskade! <3

Så ja, det har varit en väldigt speciell och helt underbar helg. Den här veckan är jag dessutom helt ledig från arbetet så nu ska jag verkligen ta tag i mitt arbetssökande och lite annat smått och gott som jag behöver fixa här hemma. Hoppas ni också haft en jättehärlig helg och får en bra vecka! Puss och kram/Jennifer

 


09-09-03



Hejsan hejsan. Äntligen en dag ledigt och det har varit jätteskönt =)! Jag sov hos min underbara pojkvän Isak inatt och sedan kom mamma och hämtade mig där i förmiddags så åkte vi och tittade på kläning till dopet på söndag. Och faktum är att jag hittade en riktigt söt en, på MQ, det är en marinblå knälång kläning med ena axelna bar och lite lager på lager kjol, ja jag vet inte hur jag ska besriva den, men den är iallafall jättesöt. Så den ska jag ha på söndag. Nu måste jag bara hitta något snyggt att ha över för det hittade jag inte idag, men som tur var så är min kära farmor ivrig på att hjälpa mig med kläderna till dopet så hon och jag ska titta på det imorgon, hon är för go hon =).
Nu tänkte jag att jag skulle sätta mig och skriva lite mer intresseanmälningar till jobb, får se om jag kommer någon vart =P.
Hoppas ni haft en riktigt bra onsdag allihopa! Puss och kram/Jennifer

09-09-02

Ett litet snabbt inlägg såhär innan jobbet bara, har frukost på hotellet idag igen och sedan ska jag åka in till min älskling i norrköping, saknar honom jättemycket!
Och imorgon är jag ledig och det ska bli sååå otroligt skönt, jag hoppas att jag kan komma iväg och kolla på något jag kan ha på mig på dopet på söndag men vi får se vad jag orkar =P. Blir nog inte så mycket mer uppdatering idag tyvärr, vi får se. Men om inte så hoppas jag att ni får en riktigt trevlig onsdag! Puss och kram/Jennifer

Hur gör man?!



Hej och hå, nu har jag suttit med mina intresseanmälningar i 1 1/2 timme och jag har bara skrivit klart en! Det är så fruktansvärt svårt, jag vet inte hur man ska uttrycka sig för att folk ska bli intresserade av just en själv och jag har alltid varit dålig på att marknadsföra mig själv. Just nu siktar jag in mig på lite butiksjobb, har sökt till de hotell jag trott mig haft en chans så nu går jag på det här spåret ett tag. Skulle vara roligt att testa jobbet som butiksbiträde också tycker jag, helst skulle jag vilja jobba i en klädesbutik så för tillfället är det dem jag skickar till, har även tänkt skicka lite till de lokala livsmedelsaffärerna, ett jobb är alltid ett jobb eller hur?
Är det någon annan som också är fast i det här jobbsökar träsket eller som precis tagit sig ur det och kan ge några uppmuntrande tips och idéer så är ni välkommna att tipsa på =P!
Puss och kram/Jennifer

 


09-09-01



Så var det då första september och hösten är officiellt här. Dock känns det inte riktigt som det just idag eftersom att graderna här iallafall krypit upp till ca 22 grader, skönt! Det blev en tidig morgon med frukost på hotellet, men jag var klar för att åka hem redan vid elva så det var en helt okej arbetsdag tycker jag allt =P. Nu har jag precis varit hos min frisör och klippt till topparna lite som verkligen var i behov av en uppfräshning =), tänkte jag bara skulle uppdatera bloggen lite innan jag ska sätta mig och skriva lite intresseanmälningar till olika arbetsplatser, dags att sätta fart på riktigt med det där jobbletandet på riktigt.
Hoppas ni har en bra och trevlig tisdag! Puss och kram/Jennifer

RSS 2.0