Första advent!



Jag kan inte fatta att det redan är första advent! Det är ju snart jul och ett nytt år =O! Idag har vi pyntat och bakat lussebullar och pepparkakor, riktigt adventsmys. Men imorse var vi och tog influensasprutan och det var inte lika mysigt, jag har faktiskt riktigt ont i armen nu. Hoppas bara att jag slipper biverkningarna för imorgon åker jag och älskling till Järle för att vakta gården till torsdag =), det ska bli jättemysigt att få komma upp dit och ha det bra. Och ta hand om alla mysiga djur förstås =)!
Nu blir det läggdags för min del, så sov så gott allihopa! /Jennifer

Iväg till modevisningen

Nu bär det snart iväg till Katrineholm där pojken min ska gå modevisning senare ikväll, det är ett projekt som några treor på gymnasiet här i norrköping som ska ha en visning som han är med på, och jag får agera chaufför =P. Det ska bli spännande att se faktiskt, men jag vet inte vad jag ska hitta på tills klockan sex ikväll, hoppas att det finns något jag kan hjälpa till med! Annars tog jag med mig ett lager Cosmopolitan om det skulle bli kris =P.
Så det här får bli mitt enda inlägg idag. Hoppas ni får en bra lördag! /Jennifer

Pepparkaksbak och Band Hero




Jag och mina småsystrar i sommras.


Ja det är så min kväll har sett ut. Jag satt och fixade med julklappar nästan hela förmiddagen och i eftermiddag bakade jag och mina systrar pepparkakor. Syrrans pojkvän kom ikväll också och han hade med sig Band Hero som vi har suttit och spelat ett tag nu också, det var riktigt roligt måste jag säga, jag har faktiskt lite taktkänsla trotts allt =P.
Men nu får det nog faktiskt bli läggdags, jag ska upp tidigt och köra älskling och några kompisar till Katrineholm, de ska fixa en modevisning där som Isak ska vara med på, det ska bli roligt att se =). Så det kommer att bli en heldag där imorgon och det blir antagligen heller ingen uppdatering. Men jag kommer hem igen på söndag så då får ni veta hur det gick, förhoppningsvis kanske jag har med mig lite bilder hem också =P.
Hoppas ni får en trevlig helg! /Jennifer

 


Julkänslor



Nu börjar jag få riktiga julkänslor =P, jag satt precis och pratade med Isak i telefonen och vi pratade om vad vi önskade oss och vad vi skulle köpa till andra i julklapp =), det är ju verkligen dags att ta tag i det där med julhandeln snart, men jag vet nog vad jag ska köpa till de flesta iallafall så nu är det bara att se till så att pengarna räcker =P.
Igår gjorde jag en pepparkaksdeg så idag blir det att baka ut några kakor hade jag tänkt mig, mina kära systrar kommer ju hem senare så då kanske vi kan baka lite tillsammans. Och i helgen blir det att sätta upp adventsstakarna och lite sånt också, det enda som fattas nu är ju snön =P. /Jennifer

Recept: Pepparkaksdeg



Här kommer ett superenkelt recept på pepparkaksdeg, mycket godare än den man köper =P!

250 gram smör
250 gram socker
250 gram sirap
2 ägg
1 msk kanel
1 msk ingefära
1 msk bikarbonat
1 msk nejlika
700 gram vetemjöl

Gör såhär:
Smält smöret i en kastrull, tillsätt socker, sirap och kryddor och koka ihop. Låt svalna.
Rör i äggen ett i taget.
Tillsätt till sist mjölet, lite i taget.
Låt stå svalt över natten.


Gosdag med Ben&Jerry =)!


En av de första bilderna på mig och Isak =)!

Idag har det varit en riktig gosdag hemma hos min älskling. Dagen började inte sådär jättebra, vi hade lite småtjafs, men det redde vi ut och sedan gick vi och köpte Ben & Jerry (provade en ny smak, Chocolate Macadamian, eller något hette den, supergod!) och kröp upp i soffan och gosade. Jag är så glad att vi har kommit till det stadiet. Om det hade varit för ett år sedan hade det här utvecklats till värsta grälet och det hade säkert slutat med att någon av oss stormade ut med en varning om att man skulle göra slut, ja vi var väldigt överdramatiska där ett tag =P. Men man kommer förbi det stadiet också, även om det inte kändes så då, och ni kan vi knappt bråka med varandra, inte längre stunder iallafall, det slutar alltid med att någon ber om ursäkt eller båda två och sedan är allt frid och fröjd igen, det är hur skönt som helst =)!

Men nu är jag hemma igen och hade snart tänkt att jag skulle gå ner och börja med maten, det blir chili con carne =). Men först ska jag svara på era kommentarer! Hoppas ni haft en bra dag. /Jennifer

Regn, regn och åter regn...


Idag blir det att sitta inne och mysa i soffan =).

Nu är jag supertrött på det här vädret, och jag är nog inte den enda! Igår var det fint väder ungefär halva dagen men idag är det regn igen =(. Jag längtar tills snön kommer och det blir fruset i marken, jag var och hjälpte mamma ta ut hästarna idag igen och man halkar hela tiden för att det är så lerigt =S. Nej, antingen vill jag ha sol och värme eller kallt och snö, det här mellantinget är jag jättetrött på nu.

Men nu ska jag iallafall ta en dusch och sedan blir det att åka in och mysa med min älskling, det får bli en innedag med te och film tycker jag =P.
Hoppas ni får en bra dag! /Jennifer


Godnatt!



Nu är det läggdags för min del, tänkte jag skulle upp och hjälpa mamma i stallet imorgon också, det var skönt att gå upp tidigt =P, jag blev faktiskt mycket piggare. I kväll har det inte hänt så mycket, jag har pratat med min älskling på telefon och bestämt att jag ska åka in till honom imorgon, mysigt värre, och så har jag tittat på Ugly Betty =).
Men nu som sagt ska jag sova. Hoppas ni haft en bra dag allihopa! /Jennifer

Be Beautiful, Be You



Wonder Nail Matte Velvet från Isadora, Ideal Finish compact powder och foundation från Nive Beauté, Superstay Powergloss från Maybelline, False Lash Effect från Max Factor.


Jag kör på en ganska så diskret makeup för det mesta, till fest kan jag ha lite hårdare sminkning men för övrigt kör jag neutrala och ljusa färger. Det jag har till vardags är oftast bara foundation, mascara och nagellack, ska jag iväg brukar jag måla läpparna och ibland lägga på lite kajal vid den nedre fransraden. /Jennifer

Träning och bubbelbad



Jösses vad jag har varit aktiv nu på morgonen! Jag gick som sagt upp tidigt imorse och hjälpte mamma i stallet, efter det gick jag ut och joggade en bit (har inte hänt på jag vet inte hur länge!). Efter det var jag ordenligt trött kan jag lova men jag gjorde även en cirkelövning som jag läst om i Cosmo =P. Nu är mina lår ganska så stumma måste jag säga, det var längesedan jag tränade de musklerna verkar det som!
Men efter min lilla träningsimpuls så tappade jag upp ett varmt bubbelbad och låg och läste "En shopaholic i New York", så det var min belöning =).
Älsklingen kunde tyvärr inte komma hit idag så jag tänkte roa mig med att läsa cosmopolitan och kolla på Vänner, det låter väl inte fy skam eller vad säger ni? =P /Jennifer


Stallmorgon



Idag var jag faktiskt riktigt duktig och gick upp redan klockan sju för att hjälpa min kära mor med stallsysslorna! Det är skönt att komma igång tidigt på morgonen, jag tycker faktiskt att man får mer energi än när man ligger och slöar fram till elva, vilket jag gjort allt för många mornar nu =P.
Förhoppningsvis kommer min kära pojkvän hit senare idag, men det var inte säkert, men för övrigt blir det nog en ganska lugn dag. Ska ge mig ut och springa lite nu hade jag tänkt mig =).
Hoppas ni får en trevlig tisdag! /Jennifer


Ny vecka, nya tag!


Längtar till värme och sol!

Godkväll! Idag har det varit ännu en regnruskig och tråkig dag och jag har väl inte varit på mitt allra mest strålande humör, men det har gått vägen iallafall =). Jag sov inne hos min älskling inatt så att vakna i hans gosiga och varma famn var ju fy skam. Men jag vill allt ha lite bättre väder snart, man kan ju inte bli annat än deprimerad när det ser ut såhär ute. Hur som helst så blev det en inne dag, vi satt och lyssnade på musik och tog till och med själva fram sångboken och började skråla lite =P, det är så underbart med en pojkvän som man verkligen kan vara sig själv med, som man kan dumma sig lite med utan att han tycker att man är ett fullkomligt miffo. Sedan kom min goda vän Amanda förbi en stund också, det är inte ofta vi träffas nuförtiden så det var riktigt trevligt tycker jag. Och i eftermiddag/kväll har jag varit hemma hos familjen igen, och inte gjort så mycket alls.
Den här veckan hade jag tänkt börja träna lite, får se hur det blir med mina tennisplaner, men jag ska iallafall springa lite och köra lite styrketräning. Jag börjar bli löjligt svag och min kondition är definitivt i behov av en förbättring. Hoppas att jag kan försöka hålla igång hela veckan =P.
Hoppas att ni haft en bra dag!/Jennifer


Godmorgon sötnosar!



Jag har verkligen varit usel på uppdateringen nu ett tag men jag har helt enkelt inget roligt att skriva om så då vill jag inte tråka ut er i onödan =P. Det har varit en hemma helg än så länge, räknade ut att jag inte varit hemma en hel helg på sju veckor! Men idag blir det att åka till älsklingen igen så det blev ingen hel helg det här heller. Igår hade vi en riktigt mysig kväll, bara familjen, vi tog upp ett paket kräftor och sedan satte vi oss och tittade på film. Men annars har det varit en väldigt lugn helg, jag har bara tagit det lugnt och slappat =P, som om det var något nytt =). Nu ska jag svara på lite kommentarer och sedan blir det att åka in till stan. Hoppas ni får en trevlig söndag! /Jennifer


Nu SKA jag ha ett jobb!

Jösses, nu har jag suttit i tre timmar och skrivit och skickat ut 25 intresseanmälningar! Det blev 11 butiker, 9 hotell och 5 caféer. Jag är helt slut, plus att pappret i skrivaren är slut nu också =P. Nu har jag förtjänat en paus, jag tror jag ska sätta mig och spela det nya The Sims 3 spelet =P.
Ikväll blir det att fara iväg in till stan och titta på älsklingens träning =). Ha det så bra! /Jennifer


Aktiv morgon



Idag vaknade jag redan vid halv åtta, det är hur längesedan som helst som jag gick upp så tidigt! Jag hade lovat mamma att hjälpa henne med stallet nu på morgonen så det var endast därför det blev så tidigt, men jag måste säga att det varit riktigt skönt. Vi gick till stallet och släppte ut hästarna och mockade och gjorde allt det där andra man ska göra och sedan åkte vi och handlade direkt efter, det är mammas och min namnsdag idag så vi köpte med oss lite winerbröd och naturgodis hem som vi har firat lite med =P. Nu sitter mamma framför The Sims 3, den där nya expansionspaketet kom idag =P, och jag sitter här och ska snart se till att skriva några intresseanmälningar. Sedan i kväll blir det antagligen att åka in till min älskade pojkvän och titta på när han tränar Amerikansk fotboll och sedan sova där, men det är inget bestämt än =).
Hoppas ni får en riktigt bra dag allihopa! /Jennifer


Thrue good times... and bad!


Ibland går personer i ens närhet genom tuffa och jobbiga tider i deras liv, de mår inte alltid så bra och är inte alltid så glada som de brukar vara. Det kan vara svårt att veta hur man ska göra när de man tycker om mår dåligt och man vet inte hur man ska göra saker och ting bättre. Själv tycker jag att det är jättesvårt, jag är verkligen en problemlösare när det kommer till sådana här saker och jag vill alltid prata om det och reda ut det så att jag kan förstå deras situation bättre, problemet med mitt sätt att agera är att vissa personer inte vill ha en som löser problemen utan bara behöver en som stöttar och får en att tänka på andra saker. Det handlar nog mycket om att läsa av situationen och se vilken typ av "hjälp" personen behöver för tillfället och bara finnas där oavsett om man bara behöver hitta på något roligt eller sätta sig ner och prata ut om det. Eller vad tror ni? /Jennifer

God morgon



Eller ja... för er lite mer aktiva och duktiga personer där ute i världen är det väl lunch. Jag har inte haft så mycket att skirva om på sistone och min inspiration till bloggen har väl inte varit den bästa så det är därför jag inte har uppdaterat så mycket, men det ska vi se till att ändra på. Just nu är min älskling här och sitter och tittar på Wallander så jag ska gå och sätta mig hos honom snart.
Sen blir det att söka mer jobb.
Vad gör ni andra idag då? /Jennifer


Mot stan!


(äldre bild)


God förmiddag på er =)! Idag har min kära lillasyster studiedag så då tänkte vi passa på att åka in till stan och shoppa lite =P, min andra älskling till syster ligger tyvärr hemma och är sjuk så vi får hitta något att pigga upp henne med också, bara det inte är svininfluensa, då flyr jag fältet!
Vi hörs när jag kommer hem igen =). /Jennifer


Helgen

Godkväll allesammans =)! Nu är jag hemma igen efter en mycket trevlig och händelserik helg. I fredags firade vi en kompis som fyllde 18, det var riktigt roligt, jag måste säga att jag var inte direkt på festhumör =S, men det blev roligt iallafall. Igår var jag och älsklingen på middag hos några av Isaks kompisar, det var också riktigt trevligt, jag hade aldrig träffat dem tidigare men det var ett kul gäng, vi kollade på film och åt tacos (det slår aldrig fel =P). Idag låg vi kvar i sängen ett bra tag och bara latade oss, sedan i eftermiddag har vi varit hos Isaks farmor och fikat. Så en riktigt social och trevlig helg har det blivit!
Hoppas att ni andra också haft det riktigt super i helgen! /Jennifer


Jag och älskling på förfesten i fredags.


Jack, älskling och Christoffer i fredags.


Jag och Sophia i fredags.


Jag och födelsedagsbarnet Linn i fredags.

Snabb uppdatering

Ja nu får det bli en snabb uppdatering, ska snart hoppa in i duschen och sedan blir det att fixa iordning sig till middagen ieftermiddag. Vi ska på middag till några av Isaks vänner som jag aldrig träffat förut så det ska bli roligt.

Igår kväll var vi ute och firade en annan kompis och det var också en jätterolig kväll. Var inte på direkt festhumör men det var trevligt =).

Hoppas ni får en bra lördag. /Jennifer

We are all the same!



I tidernas begynnelse fanns det ett släkte som hette hominider, dessa så kallade människoapor bestod bl.a. av schimpanser, gorillor och så det som skulle komma att bli människor. Då var vårt vetenskapliga namn Homo Habilis (den händiga människan). Det här släktet utvecklades under årens lopp och blev det vi idag är, Homo Sapiens Sapiens (människan som vet att hon vet).

Alltså drar jag slutsattsen att människan är en och samma ras, ett och samma släkte. Men när man tittar på dagens samhälle och på sättet vi behandlar våra medmänniskor kan man tro att så icke är fallet. Vi har blivit kategoriserade in i så många kategorier/grupper att vi knappt längre ser varandra som människor, utan som "blattar", "negrer", "fetton", "glasögormar", "spinkisar", "svennar", "fjortisar", "kändisar", "pundare", "zigenare" och... ja, listan kan ju göras hur lång som helst! Och visst, kategorier kan vara bra till en viss gräns, man tillhör en religion, en familj, ett land. Men vad händer när de här människorna i de här kategorierna/grupperna börjar ta så stort avstånd från människorna i de motsatta kategorierna/grupperna att man inte längre behandlar de som vad de egentligen är, medmänniskor. Det uppstår krig, förintelse, förföljelse, mobbning, utfrysning, folkmord, ja den listan kan också göras otroligt lång!

Människan ska ha egna åsikter, man ska få tycka och tänka som man vill, klä sig hur man vill och be till vilken gud eller vilket väsen man än vill be till, det är de flesta med på.
Så länge det inte är fel sätt att tänka, eller fel sätt att tycka, eller helt fel kläder att ha på sig osv. Men en människas rätt kan vara en annan människas fel och det är något vi ofta glömmer.
Det finns en sak som jag tycker aldrig är rätt, och det är att skada en annan människa, på något sätt! Ibland kan det vara den enda lösningen och bara det är ju fruktansvärt skrämmande. Men så finns det de som skadar människor som faktiskt inte gjort sig förtjänade och det är obesktivligt hemskt.

Ordet respekt för andra människor är något de flesta tror sig ha, men är det respekt att sitta och småflina åt t.ex. mattantens fruktansvärda ögonbryn, eller åt klasskompisens otroligt konstiga byxor (hur tänkte hon när hon tog på sig de där egentligen!), eller är det respekt för andra människor att hänga ut de mer uppmärksammade människorna i världens alla skvallertidningar och skriva om deras olika snedsteg och missar. Ordet respekt är något vi alla borde printa in mer i huvudet, och tänka sig noga för innan man kategoriserar eller till och med diskreminerar någon som inte är som en själv. Vi är alla ett och samma släkte!

Min Torsdag


Gamla minne xD!

Hej allihopa. Idag har jag varit obeskrivligt trött, vet inte varför för jag har ju inte gjort något direkt och jag har sovit gott inatt. Har bara varit en trött dag helt enkelt =P. Min kompis Therese har varit här ett tag och det piggade faktiskt upp mig en del, det är så skönt att prata med en riktig kompis när man är lite halvseg, man har ingen större lust att umgås och man känner sig inte så social men ändå så blir man superglad när man får prata med en vän och bli lite peppad =).
Hur har er dag varit då? /Jennifer


Mys dag <3!



Idag har jag tillbringat hela dagen hos min underbara pojkvän i norrköping =)! Supermysig dag blev det, trotts att jag inte mådde så bra och hade aningens feber, men det är det ingen som vet något om =P. En bra dag har det varit iallafall! Nu ikväll hjälpte vi hans pappa att byta däck och jag måste säga att min pojkvän inte var det mest tekninska man sett, det där med att dra bultar och sånt där hade han tydligen aldrig gjort förut =D. Men en och en halv timme senare var vi iallafall klara och det blev godkänt tycker jag =).

Imorgon skulle jag egentligen ha jobbat på hotellet men det blev en hög med avbokningar så nu får det bli en hemma dag istället, om sanningen ska fram gör det mig inte så mycket, mår lite halvrisigt som sagt. Men det är synd på pengarna =(.
Hur som helst. Jag hoppas att ni haft en riktigt härlig dag allihopa! /Jennifer


God kväll!

Nu är jag inne igen, det blev en lång eftermiddag ute i kylan med att tvätta bilar och hjälpa pappa att fixa lite, så nu är jag stelfrusen. Ska bli skönt att krypa ner i sängen och värma mig lite =P. Hoppas ni haft en bra dag allihopa! /jennifer

Hemma dag



Ja idag får det bli en riktigt hemma dag, har inte varit hemma på fyra dagar så nu blir det att hjälpa mamma och pappa med lite saker. Har en massa tvätt att tvätta och pappa ville ha hjälp med att tvätta bilarna och lite så det är nog så jag får tillbringa dagen, med tvätt =P. Dessutom ska jag skicka iväg lite mer intresseanmälningar, så att jag får något jobb någon gång =).
Så det lär nog inte bli så mycket uppdatering idag tyvärr, jag ska vara duktig =P. /Jennifer

Helgen på Järle

Här kommer lite bilder från min helg uppe på min pojkväns gård utanför Örebro =):
















Hemma hos älsklingen min!


Min underbara älskling!

Nu är vi tillbaka från gården och inatt har vi sovit i norrköping, ska snart åka hem till lilla söderköping =). Det blev ingen uppdatering i helgen som jag sa men det fanns helt enkelt inte tid till det. Men guu vad roligt vi haft, jag lägger upp bilder på det hela senare men bara för att nämna lite så har vi bastat, åkt fyrhjuling och tittat på Blue-ray =P.
Idag blir det att söka arbeten och umgås med familjen =). Hoppas ni också haft en riktigt bra helg! /Jennifer


Fredag <3!


Förra gången jag var uppe på gården hade de fått super gulliga lamm <3!

Äntligen fredag och idag åker jag, min älskling och tre andra kompisar upp till älsklings gård uppe i Nora =). Det ska bli så otroligt kul tycker jag, och skönt att komma bort lite också, kan man behöva lite då och då. Så nu blir det att packa det sista och sedan åka in till norrköping och vänta på de andra, jag kör! Är lite nervös eftersom att det kommer att vara mörkt större delen av vägen, men det ska nog gå bra =P. Jag tar med min dator upp så jag kommer förhoppningsvis hinna uppdatera lite däruppe också, men det kommer nog inte bli så mycket =). Ni får ha en underbar fredag nu allihopa! /Jennifer


Recept: Hålkakor



Till 8 st

100 g smör
1 l mjölk
100 g jäst
1 msk salt
1 msk anis och fänkål
1 dl sirap
2,6 kg rågsikt (jag byter gärna ut 6 kg till vetemjöl för att få de mer luftiga)

Smält margarinet och häll i mjölken, värm det till fingervarmt. Häll sedan i det lite i taget i en degbunke tillsammans med den söndersmulade jästen, lös upp jästen. Ha i kryddorna och sirapen. Vänd ner saltet i mjölet och rör i mjölet så att degen känns mjuk och släpper bra runt kanterna. Låt degen jäsa till dubbel storlek, ca 30 min. Dela sedan degen i åtta delar och platta ut dem till runda kakor och lägg dem på plåtar. Gör ett runt hål i mitten av kakan och nagga kanterna med en gaffel. Låt jäsa igen i ca 30 min. Grädda i 225 graders ugnsvärme i ungefär 10 min.


Good morning everyone!



Idag var jag faktiskt riktigt duktig och gick upp redan vid klockan sju, det ni!  Jag såg nämligen en dokumnentär om sömn häromdagen och de sa att man helst inte ska sova mer än 8 timmar om natten eftersom att man då blir mycket segare under dagen, och jag tror faktiskt att det stämmer. Jag har redan hunnit baka 8 stycken hålkakor =P (recept kommer senare)! Nu ska jag göra mig iordning och sedan springa några ärenden på stan, det snöar ute igen så det blir att ta på sig ordentligt =P. Hoppas ni får en bra dag! /Jennifer

 


Politik?



Det är otroligt lugnt här på hotellet i kväll så jag kan faktiskt passa på att uppdatera lite på bloggen så länge =P. Började klockan 4 och slutar vid klockan 9 så det blir lite ören iallafall =D.

Det har slutat snöa ute nu och det ser ut som att det mesta smällt bort, härligt, nu blir det lera av det istället! Men det är skönt att sitta här inne i värmen och gotta sig, jag har suttit och läst lite partiprogram och roat mig.
Jag har aldrig varit speciellt insatt i det här med politik men jag tycker att det är dags att lära sig lite om det nu när man får rösta och så, man ska ju göra sin röst hörd när man väl kan! Men jag tycker det är väldigt svårt det här med vilket parti man ska rösta på och vilket part som stämmer mest överens med ens egna åsikter. Tycker att de flesta partier liknar varandra ganska mycket och hur ska man då kunna bestämma? Ja hur som helst så blir jag mer insatt och det är ju alltid bra =P.
Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll! /Jennifer

 


Äntligen lite arbete

Det blev tyvärr ingen uppdatering igår eftersom att jag var hos min pojkvän i norrköping, men nu är jag hemma igen =). Och jag har äntligen fått lite arbete på hotellet igen, och idag blir det att sitta i receptionen =)!
Vet inte hur jag ska klä mig bara, det är ju så fruktansvärt kallt ute! Det har till och med snöat här idag =S, jag har inget emot snö egentligen, det är rätt så mysigt, men med snön kommer kylan och den tycker jag inte om!
Nej nu ska jag göra mig iordning, jag kanske hinner uppdatera lite igen från jobbet. Ha en superbra eftermiddag! /Jennifer


Besviken!


Mina planer på att åka in till pojkvännen och ha det trevligt idag gick precis i kras, han hade tyvärr inte tid =(. Så nu blir det ännu en hemma dag, ska ge mig på att söka lite jobb och se om det är någon som behagar svara någon gång, har tappat räkningen på antalet jobb jag sökt nu utan att få något svar!

Är det någon som vet någon som önskar anställa personal inom serviceyrkena, gärna då i östergötlands län så är ni välkomna att höra av er =)! /Jennifer

 


Reason to Cry



Den här underbara låten får börja min dag som jag hoppas blir lite mer händelserik än vad den var igår =P. Då var jag bara hemma och slappade, idag hoppas jag det blir lite roligare än så. Men jag ska förhoppningsvis ska in till min pojkvän så då kan det ju inte bli tråkigt iallafall =). Vi kanske ska gå och se "This is it" ikväll men det är inte säkert än, men jag hoppas, jag vill gärna se den. Har ni sett den? /Jennifer


November!


Vart tog sommaren vägen?

Jag kan seriöst inte förstå hur fort det här året har gått, jag menar det är bara två månader kvar på 2009! Jag visste ju att det skulle bli ett händelsefullt år med studenten och allt, men att det skulle gå såhär kusligt fort hade jag ingen aning om. Jag måste säga att jag har lite smått panik över det för tillfället! Jag har inte ens fått ett fast jobb än =(! Men jag antar att det är såhär livet ska vara, man kan aldrig förutse vad som komma ska.
Idag har jag varit väldigt seg och inte gjort så mycket faktiskt, har fixat lite med tvätten och hjälpt mamma ute i trädgården lite men sedan har jag legat inne och tittat på tv =P. Ikväll blir det väl film, det är ju Djävulen bär Prada kl 21.00 =)! Vad har ni andra gjort idag då? kram


Min Halloween.

Hejsan! Nu har jag inte uppdaterat på ett tag men det har varit lite för mycket att göra så jag var tvungen att prioritera bort bloggen ett tag, det har ju varit halloween =)! I fredags hade jag halloweenfest hemma hos mig med mina kära vänner, ett riktigt roligt gäng det där =P! Och det blev lyckat tycker jag, trotts bommull i maten, jag säger bara en sak, ha inte sånt där "spindelnät" på matbordet xD. Sedan åkte vi in till norrköping och där spenderade jag även gårdagen, en riktig slödag med älsklingen. Här är lite bilder från i fredags.


Jack, Isak, Linn, Christoffer, Amanda och Viktor =).


Jack, Isak, Linn och Christoffer.


Jack, Christoffer, Amanda och Viktor.


RSS 2.0