Lördag



Usch, idag vaknade jag med feber och hela fadderullan!
Döjobbigt, framförallt eftersom att det här är snuttisens och min helg. Men den verkar bli bra iallafall. Hur som helst så var jag tvungen att jobba på förmiddagen, ganska segt men det gick iallafall. Sen har det varit en riktig slappardag. Hjärtat bäddade ner mig i soffan och lagade lunch åt mig <3 =). Problemet var att jag satt och kollade på The Matrix och han råkade fastna framför tv:n han också, så det blev pastagröt och pastasås (eftersom att pastan kokade sönder ;-) ), haha, men det är tanken som räknas eller hur! Nu ska vi ut och köpa lite ingredienser till kvällsmaten och sedan ska vi käka lördagsmiddag och mysa i soffan hela kvällen.

Vad har ni andra för er denna lördagskväll då?
Puss och kram/Jennifer

Fredag


Min praktik plats


Äntligen fredag! Idag ska jag till min praktik igen, som för övrigt gick väldigt bra igår, finns inte så mycket att göra för mig än, men jag kommer nog snart in i det hela =). Sedan ska jag bo hos hjärtat i helgen, ska bli jättemysigt! Men först är det ännu en dag på turistbyrån. Hoppas att ni andra också får en jättehärlig helg!


Puss och kram/ Jennifer


Torsdag



Idag är det praktikdags!

Varje vecka torsdag-fredag fram till och med vecka 42 ska vi ha praktik nu. Och jag har fått en jättebra plats på turistbyrån i norrköping =). Nu får man bara hoppas att jag kan klara av det utan att göra bort mig allt för mycket, men det tror jag nog jag kan klara. Min älskling ska vara på ett jättefint slottshotell uppe i Gnesta den lilla lyllosen, men där lär han nog trivas =P. Jag kommer att sakna honom torsdag-fredagar bara =S. Men nu i helgen ska vi bo ihop så det blir som plåster på såren. Jag borde väl snart gå och byta om till uniformen vi ska ha på oss, det blir skjorta, kjol och kavaj, så man ser riktigt proffsig ut ;-). Men jag tänkte att jag skulle slänga in ett inlägg innan. Och snart kommer våra skoldatorer så då kan ni räkna med fler inlägg =D.

Hoppas ni får en underbar dag allihopa! Puss och kram/ Jennifer


Måndag


Visst ser jag mordisk ut ;)


Nu har skolan dragit igång på allvar... idag var det psykologi och hotelladministration på schemat. Båda verkar väl helt okej, men det var ju första lektionen och de är ju aldrig så roliga, dessutom så har jag varit så otroligt trött och på dåligt humör i eftermiddag så det var ju inte heller så roligt. Stackars hjärtat som fått stå ut med mig i eftermiddag, som tur var så åkte jag och körde i kväll också. Det går faktiskt riktigt bra nu, så snart har jag nog mitt körkort =D, får vi hoppas.

Vad har ni andra gjort idag då? Puss och kram/ Jennifer

Söndag

Sanna Nielsen på rix fem

Jag och hjärtat på rix fm =)


Nu har det varit riktigt illa med uppdatering här ett tag, har inte skrivit på fem dagar. Men det har varit fullt upp och sedan har jag glömt bort det =P. Skolan har ju börjat igen... astråkigt. Men man får tänka på att det bara är ett år kvar nu! Vi har ju inte börjat med några riktiga lektioner än, de börjar imorgon, och då kanske det går lite lättare, nu har man ju bara suttit och gjort typ ingenting torsdag- fredag.

Igår var vi på den "efterlängtade" släktträffen med mammas släkt, faktiskt rikgtigt trevligt, och roligt att träffa lill kusinerna och moster Hella igen, det var tre år sedan sist! Så det var roligt, och så var ju Isak med så då blev det hela myclet roligare också =P.

I onsdags var det också en rolig dag för då drog augustifesten igång i norrköping och rix fm festivalen var i stan. Det var rikgtigt roligt =). Men sen har det varit en ganska random vecka.

Idag är det jobbet som gäller igen, har ingen lust what so ever, men det får gå helt enkelt! Hoppas på att jag kan åka in till hjärtat senare, men det kanske ska bli övningsköra idag och då går det ju tyvärr inte, men vi får se.

Vad ska alla andra göra idag då? Puss och kram/Jennifer

God morgon



Tisdag morgon, sommarlov, och jag är uppe vid åtta
, och jag ska inte ens jobba =P. Usch, jag måste vara knäpp, men syrran började skolan idag och kom in och frågade om hon kunde låna cyklen och jag kunde inte somna om så här sitter jag =). Idag står frissan på schemat, ska nog inte klippa mig på något speciellet sätt tror jag, bara topparna, jag är ju lite feg sådär =P.

Vad ska ni andra göra denna dag då? puss och kram/ Jennifer

Måndag


<3<3Hjärtat och jag <3<3


Idag har det varit en härlig dag hos min pojkvän!
Har inte sett hjärtat på två dagar så det var roligt att se honom igen. I kväll blev vi bjudna på restaurang av hans mamma för att fira att thailandresan äntligen blivit bokad. Så den 4 januari åker vi tre till Aonang i två veckor, fatta så jäkla underbart! Jag längtar så jag tror jag spricker, men man kan ju snacka resfeber då asså... tolv timmar i ett plan och sedan tre timmar buss till hotellet! Men sen är det slappa vid poolen, ligga under palmerna på stranden och strosa runt bland alla små stånden på marknaden =). Är det någon som varit i Aonang elller Thailand över huvud taget som har några resmåls tips så är det välkommet =D.

Hoppas ni haft en bra dag allihopa! Puss och kram/ Jennifer

Söndag


Jag vill ut på sjön!



Oj oj oj vilken dag. Jag är verkligen som en zombie idag. Jag var till jobbet till två idag men det känndes så otroligt mycket längre, det var mycket att städa och allt gick som i slowmotion, men nu är jag ledig en vecka =). Skönt värre, sen är det ju den lilla parentesen att jag börjar skolan på torsdag men aja.

Vädret matchar min sinnestämning väldigt bra idag, det har regnat hela dagen och är grått, mulet och allmänt trist. Men då har man en ursäkt för att krypa upp i soffan och gotta sig idag istället =P.

Jag vill dessutom passa på att säga tack till alla som var med och tävlade om veckans bloggare, vinnaren är nu utsedd och om henne kan ni läsa i inlägget nedan. Det var ett mycket tufft beslut och jag har gnuggat geniknölarna ordentligt för att vara en rättvis domare. Men ni andra ska inte ge upp hoppet, det kommer att utses en veckans bloggare nästa vecka också, ett inlägg om det kommer senare.

Hoppas ni har en bra dag allihopa! Puss och kram/ Jennifer


Veckans bloggare



Grattis till Sofia (filosofian) som vann denna vecka.

Motivering: En snygg och välorganiserad blogg och design. Verkar som en jättehärlig tjej med bra värderingar här i livet och hon skriver sin blogg på ett intressant och läsvärt sätt. Kolla in så får ni göra er egen uppfattning!

Zzzzömnlös natt...


Old times (Manda och Tessan)


Usch vad trött jag är för tillfället. Det var en riktig skojig och slapp dag igår med Therese, vi satt och spelade the sims i tre timmar =)... hittade på en massa intriger och larvade oss, ganska skönt att vara barnslig ett tag. Sedan gick vi ner till byn och köpte godis och sedan gick vi tillbaka till mig och kollade på vilddjuren =P. Sedan messade Amanda och bad oss komma ner till Kockens där hon jobbar så då tog vi cyklarna och drog dit och käkade tillsammans och snackade lite skit. Så det var en ganska så härlig dag, kändes nästan som gamla tider. Och den hade varit ganska så perfekt om den inte hade slutat med ett gräl med Isak som gjorde att jag har sovit hur oroligt som helst, har varit växelvis sur, arg och ledsen. Men till slut måste jag ha somnat av ren utmatting.

Hur som helst så har jag utsett veckans bloggare. Tyvärr hinner jag inte lägga upp det inlägget nu, för jag ska dra till jobbet. Men lovar att publicera det så fort jag bara kan.

Hoppas ni får en jättehärlig dag!/ Jennifer

Lördag



Så var helgen här igen
. Den sista helgen innan skolstarten om man ska vara petig. Ska träffa Therese idag och hitta på något men annars händer inte så mycket.

Vi hade en myskväll med familjen igår och grillade och käkade kräfftor =), mumisigt värre och jätte trevligt. Sånt borde vi ha oftare, och imorse åt vi faktiskt frukost tillsammans allihopa, det var år och dar sedan! Men man saknar ju älsklingen är klart, önskar han också kunde vara här då skulle mitt liv verkligen vara fulländat! =)

Vad gör resten av bloggarna idag då? Puss och kram/ Jennifer

Fredag


Mín sötnos, du betyder allt för mig! <3<3


Nu har jag kommit hem från älsklingen igen *snyft**snyft*... vi har haft ett jättehärligt dyng och gick på långpromenad imorse, myspys med andra ord =). Vi träffade på våra lärare på Konsum vilket var mindre roligt, påminde oss förstås om skolstarten och hur mycket "trevligt" de har planerat åt oss...haha...ja vi får väl se hur roligt vi elever tycker att det är =P.

Jag har varit nere en snabbis till stallet och mockat åt min lillasyster, jag är ju trotts allt en väldigt snäll person ;-). Vi har köpt kräfftor till kvällen så det blir en liten myskväll med familjen, trevligt värre =).

Vad gör ni andra idag då? Puss och kram/ Jennifer

Glöm inte veckans bloggare, nu är det bara två dagar kvar! Klicka här för att komma till tävlingen =)

Torsdag



Idag är jag ledig och ska iväg och sova hos älsklingen senare ikväll =)
. Jag har pysslat lite hemma nu på morgonen och nu tänkte jag sätta mig här och pyssla lite =D. Det blåser som sjutton ute nu så det där om att vi kanske skulle ut och åka båt nu när jag är ledig blir det nog inte så mycket med tyvärr. Men då kanske jag kan umgås lite med mina kära vänner i helgen, vi får se.

Vad ska ni göra idag då? Puss och kram/ Jennifer


PS. Glöm inte att kommentera inlägget nedan om ni vill vara med och tävla om att bli veckans bloggare ;-). DS

Vill du bli veckans bloggare?



Om du vill bli veckans bloggare eller vill tipsa om någon som borde bli veckans bloggare så skriv en kommentar till detta inlägg

(skulle vara snällt om ni som hade annat att säga mig kunde skriva i ett annat inlägg). Skriv varför just du eller din kompis skulle bli veckans bloggare.

Den som har den snyggaste, mest intressanta och läsvärda bloggen vinner. Det är altså ingen utlottning så det spelar ingen roll hur många kommentarer du skickar, även om det alltid är lika trevligt att få dem =P.

Veckans bloggare publiceras på söndag så det är bara att nominera!

Hade så bra så länge!/ Jennifer

Onsdag



Godmorgon sweeties =).
Blev så glad när jag vaknade i morse och såg att solen äntligen sken in genom fönstret. Tänk om det kan bli en dag utan regn idag, det vore väl härligt =P.  Jag hade en jättetrevlig dag med Isak igår, satt och åt Ben&Jerry glass och pratade med hans jättegulliga mamma. Sedan såg vi på filmen "The whole ten yards", den med Mathew Perry , Bruce Willis och Amanda Peet. har ni inte sett den rekomenderar jag den starkt för den är verkligen jätteroligt =).

Snart bär det av mot jobbet igen, men efter idag är jag ledig i tre dagar, sedan jobbar jag en och sedan har jag semester hela veckan fram till skolan börjar =).

Jag har suttit och funderat på vad jag skulle kunna göra här på bloggen för att bli lite roligare nu när jag fått en del läsare, så jag tänkte faktiskt börja lägga ut veckans bloggare
Den bloggare som enligt mig har den snyggaste, mest intressanta och läsvärda bloggen vinner.
Vill du vara med är det bara att skriva en kommentar till detta inlägg.

Ha en jättebra dag allihopa!/ Jennifer




På jobbet



Nu sitter jag här i min ensamhet på jobbet och väntar på att ägarna ska komma tillbaka från lunchen så att jag kan åka in till Isak =). Det har inte varit så mycket att göra idag heller och dessutom så får jag ta tillbaka det där om att jag kommer att jobba hela sommarlovet för nästa vecka kommer jag att få ledigt eftersom att det inte finns så mycket jobb =P. Så det känns faktiskt riktigt skönt, det blir ju inga pengar men lite vila innan skolan börjar igen är ju alltid skönt =).

Vad har ni andra för er idag då? Puss och kram/Jennifer

Tisdag



'Godmorgon allesammans
. Idag ska jag jobba igen, vill verkligen ha ledigt nu, har fått smak på det här nu och det skulle vara så skönt att få komma bort lite innan skolan börjar! Men nejdå, här är vi duktiga och jobbar på. Efter jobbet ska jag dock in till älsklingen så det ser jag ju självklart fram emot. Bara därför är det säkert jättemycket att göra på jobbet idag så att jag får jobba över eller något... nej så pessimistiska ska vi inte vara.

Igår blev det en shopping dag med syrrorna, jättetrevligt hade vi och lite nya kläder fick jag så det var en lyckad tripp. Jag kan lägga upp bilder på kläderna senare. men nu måste jag sticka.

Hoppas ni får en bra dag allihop! Puss och kram/ Jennifer

Måndag



Yippey! Jag är ledig idag också =).
De ringde från jobbet och sa att jag inte behövde komma in för det inte fanns så mycket att göra =P.  Guu va skönt!

Men nu är frågan vad man ska göra idag. Familjen har velat göra något väldigt länge så vi ska väl hitta på något, frågan är bara vad.  Om inte så kanske jag ringer baby och hör om han vill shoppa lite med mig =P, skulle behöva nya kläder nu till skolstarten om en och en halv vecka! Usch, jag vill verkligen inte...men nu är det sista året så man ser ju ljuset i tunneln iallafall.

Vad ska ni andra cupcakes göra då? Puss och kram/ Jennifer

God kväll

Favorit produkterna kommer ju självklart från Lush


Nu har snuttisen åkt hem *snyfft*. Och jag har inte orkat hitta på något alls idag. Jag har städat lite, plockat iordning mest och läst gamla tidningar. Helt sjukt vad många tidningar man prenumererat på genom tiderna. Först var det Bamse, sedan var det Min Häst, sedan Frida, efter det en kort period på Okey, en kort tid på Plaza och nu Cosmopolitan. Och jag ska inte äns börja nämna alla bokklubbar jag varit med i! =P. Men så blir det när man är en läslus ;-).

Ikväll känner jag för en riktig spa-kväll. Ta ett varmt ångande och väldofftande bad, ansiktsmask, hårinpackning och lite fotskrubbning. Har kännt mig så trist och glåmig på senaste tiden så det är dags för lite uppigning tror jag =).

Någon som har något riktigt bra tips på vad man kan göra för att pugga upp huden eller håret?
/Jennifer

Söndag



Jaha, så var ännu en vecka slut och jag sitter här i regniga sverige och tänker tillbaka på sommarlovet som snart är slut, och vad har jag gjort?... ja, precis ingenting annat än att jobbat. Jag har förstås hunnit vara med lite kompisar och hälsat på Isak i Örebro några gånger, men mer är det inte, inga resor eller någonting. Men jag ska inte klaga, jag är tacksam för att jag tjänar lite pengar i sommar =).

Idag är jag som tur är ledig, och min älskade pojkvän har sovit hos mig inatt. Nu ligger han uppe i soffan och kollar på Rush Hour med mina småsystrar. Så jag ska väl ta och göra dem sällskap.

Vad har ni för er idag då? Puss och kram/ Jennifer

Godmorgon =)



Idag är jag uppe med tuppen
, inte riktigt kanske men det känns förbaskat tidigt =Pska iväg och jobba vid 10 men ville sitta lite här och få en chans att vakna till innan arbetet, duktigt eller hur ;-). Det är grått och tråkigt ute och svin kallt i mitt rum så det var inte lätt, men nu har jag druckit lite te och ätit lite frukost så nu känns det lättare. Dessutom är det en lugn dag på jobbet, skulle tro att jag inte jobbar så länge idag heller. Vilket passar mig utmärkt eftersom att älsklingen ska komma hit senare efter jobbet och det ser jag verkligen fram emot. Känns som om jag verkligen behöver honoom just nu!

Vad ska ni göra idag då?/ Jennifer

Höstens 10 hetaste trender enligt Cosmopolitan: 10* Guld



Såhär tycker Cosmopolitan om trenden:
Redan nu kan vi börja tipsa om bästa blåsan för jul och nyårsfesten. I guld blir du kvällens mest lysnade stjärna. Gör som flera av de stora modehusen och kolla in den österrikiska jugendmålaren Gustav Klimts konst och förförs av hans vackra guldmönster och ornament.

Såhär tycker jag om trenden:
Gul i all ära, men det får inte bli för mycket. Hellre har jag accesoarer i guld till en svart klänning, möjligtvis en kort guldig klänning men då ska man matcha den bra med andra färger.

Vad tycker ni om trenden?

Höstens 10 hetaste trender enligt Cosmopolitan: 9* Ulligt



Såhär tycker Cosmopolitan om trenden:
Vill du ha något som värmer i vinter, satsa på en fårpäls, en genomgående trend på ett otal av höstens visningar. Från rysk folklorre till brittisk landsbygdslook, med pälsen utåt eller inåt, kort eller långt hår- vi ser den överallt på olika sätt.

Såhär tycker jag om trenden:
Jag kommer bara att tänka på ullpläden som jag hade i min liggvagn när jag var bebis. Men lite ull på skorna eller som vantar kanske skulle vara något att sattsa på i höst och vinter, som sagt var så värmer det i kylan, och i sverige kan det ju bli riktigt kallt!

Vad tycker ni om trenden?

Höstens 10 hetaste trender enligt Cosmopolitan: 8* Mjukt och skönt



Såhär tycker Cosmopolitan om trenden:
Mjuka former, sköna material, softa färger. världen har blivit kall och hård - bäst att bädda in sig i sockervadd, fluffiga moln och pastellfärgade kuddrum. Totalslapp i lyxbaggy ballongformer.

Såhär tycker jag om trenden:
Äntligen en trend där man slipper knöla på sig tajta stuprörsjeans och klänningsfodral som nästan spricker i sömmarna när man böjer sig framåt. Nu kan man utan att skämmas krypa ner i sköna mjukisbrallor och stora stickade koftor. Dock inget jag vill ha på mig på shoppingrundan eller festen men till vardags är det mysigt =)

Vad tycker ni om trenden?

Höstens 10 hetaste trender enliggt Cosmopolitan: 7* Boho



Såhär tycker Cosmopolitan om trenden:
Det glada 70-talet, hippies som tar det lugnt, sköna folkloristiska hopkok som allra helst fyndas på Portobello market i London. Drogdimman till trotts, var det inte snyggare för? It-tjejer som Sienna Miller och Kate Moss är vår tids Anita Pallenberg och boho är stilen som gör dig snyggast i stan.

Såhär tycker jag om stilen:
Inte heller en av mina starka favoriter, men en och annan tunika skulle nog kunna smyga sig in i min garderob i höst. Gillar det mer avslappnade modet men jag tycker nog att boho är lite åt det extrema hållet, dock förstår jag de som gillar det =).

Vad tycker ni om trenden?

Höstens 10 hetaste trender enligt Cosmopolitan: 6*Skräck



Såhär tycker Cosmopolitan om trenden:
Det går kalla kårar genom modevärlden. Svart tyll till blek hud och mörka läppar är inte längre enbart för gother och emos utan en solklar favorit för alla söta fashionistor. Bunkra upp med en hög skräckfilmer och hitta din stilikon bland gengångare och spöken från The Ring, The Others, Corpse Bride och Sleepy Hollow.

Såhär tycker jag om trenden:
Jag kan ju direkt säga att jag inte skulle följa den här trenden i annat syfte än till halloweenfesten. Det här är jag inget större fan av. Kan tänka mig någon söt, svart, sexig topp som den ovan men inget mer för min del.

Vad tycker ni om trenden?

Höstens 10 hetaste trender enligt Cosmopolitan: 5* Landet



Såhär tycker Cosmopolitan om trenden:
Missmatcha rutor meed klassisk tweed och välarbetade läderaccesoarer. Sno looken av en brittisk storbonde på promenad över sina ägor eller engelska kungafamiljen en helg på landet.

Såhär tycker jag om trenden:
Härligt, det här är höst för mig, gulliga skjortor och tvättade jeans =). En diskret makeup och en slarvig knut eller fläta bak i nacken och man är klar för en mysig höstdag =P.

Vad tycker ni om trenden?

Höstens 10 hetaste trender enligt Cosmopolitan: 4* Skogen



Såhär tycker Cosmopolitan om trenden:
Höstens mest poetiska mode kommer från den djupaste skog. Mixa sagolik skogsälva med rå utbygdsjägare och drömsk lajvare och kom i kontakt med ditt inre i en verklig fantasi.

Såhär tycker jag om trenden:
Mysigt. Mörka dova färger och sköna material. Dock får det inte heller gå till överdrift så att man ser ut som en vandrande stubbe!

Vad tycker ni om trenden?

Höstens 10 hetaste trender enligt Cosmopolitan: 3* Arkitekt



Såhär tycker Cosmopolitan om trenden:
Modedesigner verkar ha tagit kvällskurser i arkitektur och bytt ut nål och tråd mot att skulptera höstens skräddade lyxplagg. Framtiden lockar med stela tyger som stöps och formas efter kroppen och leker med geometriska 3D- former.

Såhär tycker jag om trenden:
Kul med lite form på kläderna och inte bara mönster att leka med, fokuset ligger nu på axlarna och de knivskarpa kanterna på kläderna. Något att tänka på när man ska på fest, men som vardagskläder vet jag inte hur de skulle funka.

Vad tycker ni om trenden?

Höstens 10 hetaste trenderna enligt Cosmopolitan: 2* Ryskt



Såhär tycker Cosmopolitan om trenden:
Låt Ryssland bli dina drömmars land och hitta din stil med ispiration från coola kosacker, vackra tsarprinsessor och söta babushkadockor. Mixa svart med rött pch smycka dig med rasslande guld för rätt look.

Såhär tycker jag om trenden:
Jag tycker att mönstrena och färgernna är väldigt mysiga, men det kan bli alldeles för mycket med en hel klänning tycker nog jag. Däremot skulle jag kunna tänka mig att vira in mig i en mysig rysk sjal i höst =).

Vad tycker ni om trenden?

Höstens 10 hetaste trender enligt Cosmopolitan: 1 *Spets



Såhär tycker Cosmopolitan om trenden:
Vad är det som är så spännande med och damn hot med hud som bara subtilt tittar fram? Spela på forntida könsroller och skyl dig i världens kanske kvinnligaste tyg samtidigt som du bär högsta klackarna och full makeup. Sexigt!

Såhär tycker jag om trenden:
Jag är ju mycket för det lite gulligare modet, och folk som känner mig tycker jag klär mig lite som en tioåring (hallå!?). men jag tycker att den här trenden är klockren, kanske inte så dramatisk som cosmopolitan säger, men att bära ett linne med lite spetskant eller en klänning som den ovan från ellos skulle jag mycket väl kunna tänka mig =)

Vad tycker du om trenden?

Fredag


Hoppas det löser!



Ojojoj vad trött jag är! Vet inte riktigt varför för det blev inte så sent igår och inte så tidigt imorse men ändå känner jag mig som om jag blivit överkörd av en ångvällt! Har varit och jobbat nu på morgonen men det var inte så mycket att göra så jag fick sluta tidigt, och det var skönt =).

Igår hade jag och Isak en jättetrevlig kväll. Vi gick ut på O´learys och firade att jag klarade provet och sedan för att umgås lite han och jag, så jag tror och hoppas att allt är bra igen. Men det känns jobbigt att sånt här ska behöva hända!
Aja, nog pratat om dåliga saker. Det finns de som har det värre  =).

Så.... vad har ni för er idag då?/ Jennifer


Yippey!




Jag klarade teoriprovet idag =)! Fy fasen vad skönt... en stor sten som lättar, nu är det bara uppkörningen kvar sen har jag den lilla lappen =P.

Ska snart in till pojkvännen nu, hade en liten kris vi två igår så det ska bli skönt att träffas och reda ut saker och ting. Jag hatar när det ska bli såhär, man kan inte vara arg på dem men man kan heller inte vara glad, vad är det för förtrollning de har över oss!?

Hur som helst finns det nog ingen som kan förstöra min dag idag, så jäkla lycklig är jag! Känner för att fira ikväll, men jag undrar hur... hmm... får se helt enkelt. 

Hoppas ni haft en underbar dag! Puss och kram/ Jennifer 

Tisdag


Kom tillbaka solen!


Fy fasen vilket jäkla väder vi fått nu! Igår var det ju spöregn hela dagen och åskigt och dant, idag är det storm och regn. Man blir ju inte sådär jättepigg av det kanske =P. Jag hann inte uppdatera något igår eftersom att jag åkte in till stan direkt efter jobbet och pluggade teori, och på kvällen blev jag bjuden på middag hos Isak. Men idag slutade jag jobbet tidigt och jag tror inte jag orkar åka och plugga något, får se. Får göra det imorgon istället. Ska nog träffa tjejerna ikväll, hoppas jag iallafall =).

Vad har ni för er denna regniga dag?
Puss och kram/ Jennifer

Söndag



Usch vilken jobbig dag!
  På jobbet var det fullt upp i dag, alla rum skulle städas helt och gästerna gick ut sent så det blev riktigt stressigt, men vi klarade det som tur var. När jag kom hem behövde jag lite energi så jag ringde älsklingen och pratade lite och sedan har jag suttit och pluggat teori hela eftermiddagen! Hur ska man kunna lära sig det där, och vad är det man behöver kunna till provet? Jag har ingen aning, tänkte iallafall åka in till stan och plugga på trafikskolan imorgon ett tag. Och dessutom kommer älsklingen hem imorgon och då ska han och jag gå ut och äta glass på Smultronstället i Söderköping =), det ser jag fram emot. Har bara varit där en gång iår, med klassen, och jag bor i Söderköping =P!

Är det någon som gjort teoriprovet som kan tala om för mig hur lång tid man får på sig föresten, är osäker.
Hoppas ni haft en bra dag allihopa!
Puss och kram/ Jennifer

God morgon sötnosar!

NU är jag hemma igen och självklart är det första jag gör på morgonen att gå in och kolla alla gulliga kommentarer ni skickat. Jag blir alltid lika glad så fortsätt med det =).

Jag har haft en helt underbar helg i Örebro med älsklingen, här kommer lite bilder från gården.






Jag hoppas ni haft en lika underbar helg som jag, om inte så är det ju faktiskt en dag kvar av den.  Puss och kram / Jennifer

RSS 2.0