09-08-31



Sista dagen i augusti, snart börjar hösten på riktigt! Inte mig emot om jag ska vara ärlig, är en riktig höstmänniska =). Älskar den kyliga, friska luften. Det härliga höstmodet som dyker upp i butikerna. De mörka kvällarna där man med gått samvete kan krypa upp i soffan och bara gosa till det med varm oboy och en bra film. Nej hösten är faktiskt mer än välkommen! Den här hösten ser ju dock ganska annorlunda ut till skillnad från tidigare höstar, jag har ingen skola att gå tillbaka till, vilket gör att den också har kännts lite ångestladdad. Men det kommer att lösa sig, jag har ju hela livet framför mig.

Vilken är er favorit månad?


I väg till hotellet.

Hinner inte uppdatera så mycket nu för nu är det dags att dra sig bort till hotellet igen. Men vill bara säga att jag har haft världens underbaraste och mysigaste sovmorgon hos världens underbaraste och mysigaste pojke!
Älskar dig min Isak <3! Puss och kram/Jennifer


Underbaraste <3<3<3!


Nu är det segt!

Fy vilken seg eftermiddag det är här på hotellet. Inte en enda gäst som ska checka in och det finns inget som behövs göras längre! Springer och plockar lite disk då och då, när någon av gästerna behagar lämna rummet för lite fika, men annars är det dött som i graven. Har suttit och kollat runt på lite hyreslägenheter nu ett tag, finns en hel del riktigt snygga och attraktiva lägenheter som jag skulle kunna tänka mig, men med tanke på min ekonomi för tillfället och det lilla faktum att jag inte har någon fast anställning så kan jag tyvärr bara drömma om de där lägenheterna för tillfället, men drömma går ju eller hur!?
Längtar så tills jag slutar och jag får åka hem till min älskling och krypa upp i hans trygga varma famn, saknar honom så jäkla mycket när jag inte är med honom, något helt otroligt! Men nu är det ca 3 timmar kvar tills jag får träffa honom, det kan jag nog stå ut med =P. /Jennifer

09-08-30



Hej hej. Idag hade jag en riktigt lång och härlig sovmorgon, vaknade flera gånger men lyckades somna om igen så nu är jag nog ganska så utvilad för tillfället. Vilket är helt underbart, för nu ska jag jobba till elva i kväll. Har en gäst med sen ankomst så det är därför, man kan ju hoppas att han kommer tidigare. Tycker inte om att sitta här själv så sent på kvällarna, är lite av en kyckling av mig =P. Efter jobbet ska jag iallafall in till min älskade pojkvän och sova där inatt, börjar två imorgon också så då kan vi få en liten sovmorgon tillsammans, myspys värre!
Vad gör ni andra idag då? Puss och kram/Jennifer

Time goes bye!



Känns så overkligt på något sätt, livet för tillfället. Hur fort man växer upp och hur allt kan förändras bara på några få månader. För tre månader sedan var jag en ganska lat studerande tonåring som inte kände mig i närheten av vuxenlivet, det var något som man växte in i gradvis. Jag känner mig väl inte så vuxen nu heller men när man tittar på omvärlden nu ser man att den har förändrats ganska drastiskt bara över sommaren, sommaren som förut var en tid där man bara latade sig och hade det skönt i väntan på att ännu ett år av lärdom skulle börja. 
Nu sitter jag här, på min arbetsplats, med ett jobb som faktiskt tagit upp större delen av den här sommaren, även om min anställning nu börjar lida mot sitt slut. Min bästa kompis har flyttat hemifrån och bor nu med sin pojkvän i en stad flera mil ifrån mig hon som alltid bott bara en åker bort från mig, min ena klasskompis är gravid i elfte veckan(!), flera är förlovade och en har nu till och med köpt ett hus i Krokek tillsammans med sin pojkvän. Allt det här som var så långt borta för några månader senare har smygit sig på och det går inte längre att blunda för det faktum att vuxenlivet faktiskt är här, ett liv där man är tvungen att ta ansvar för sig själv, för sina egna handlingar, sin egna ekonomi och sina egna beslut.
Jag har alltid varit en ganska ansvarstagande person, jag har velat ta ansvar, men att nu veta att man inte har något val, man måste ta ansvar, det skrämmer mig lite, och kanske inte ens lite, ganska mycket!
Förut var livet ganska så utstakat, man hade sina milstolpar, prov på torsdag, klassresa om några veckor, tjejmiddag på lördag; skola och kompisar. Det var de stora sakerna i ens liv, det man behövde fokusera på. Resten löste sig liksom av sig själv, i stort sett. Nu är allt så oklart, vart man ska jobba, vart man ska bo, vem man ska umgås med osv, osv. Mitt motto har alltid varit; Det löser sig. Och det är det väl egentligen nu också, men jag skulle gärna vilja veta hur det kommer att lösa sig, den oklarheten skrämmer mig om möjligt ännu mer än allt ansvar.
Men jag har iallafall en stöttande familj, underbara vänner och världens  goaste pojkvän. Det är allt jag behöver för tillfället. Resten får jag ta när den dagen kommer. Carpe diem, eller vad är det man brukar säga =P. /Jennifer

09-08-29

Hej på er igen. Har varit här på hotellet i en timme nu och fixat och donat men nu kan jag verkligen inte komma på något mer som ska göras. Det är bara en ny gäst som ska checka in idag och sedan är det bara det där gänget med tyskar som bor här. Som tur är så har jag med mig min bok så jag ska nog kunna sysselsätta mig lite =). Just nu läser jag boken "Sommardöden" av Mons Kallentoft, det var mamma som rekomdenderade den och hon brukar ha en bra smak när det kommer till läsning. Jag har varit inne i en riktig chic-lit period nu så det kan vara spännande att läsa en renodlad kriminalroman nu =P.

Igår var det som sagt en ganska tuff dag och det känner jag av idag, framförallt i benen och ryggen. Men vi kom faktiskt hem skapligt från Palace, vi slutade redan vid elva och var hemma vid halv tolv så det var riktigt skönt, men man känner att man står, går och bär mycket. Skulle behöva göra det oftare kanske =P.

Vad ska ni andra hitta på denna helg då?/Jennifer

09-08-28

Godmorgon igen =). Idag försov jag mig inte utan var uppe precis lagom för att hinna med allt, skönt! Det kommer nog nämligen bli en ganska så tuff dag skulle jag gissa.
Jag gick upp fem i morse, sitter nu på jobbet och har gjort iordning frukosten till gästerna, sedan ska jag städa rummen och fixa lite här på hotellet och sedan klockan sex ikväll ska jag till Palace och servera... jag hoppas att jag hinner sova lite innans dess annars kommer jag att vara helt död ! Men det ska bli roligt, plus att det blir ju lite mer klirr i kassan =P.
Så det här blir nog det enda inlägget idag skulle gissa. Så ha en bra dag, så hörs vi imorgon! Puss och kram/Jennifer

09-08-27

Hej igen. Wow vilken dag det har varit, men det har fungerat faktiskt. Som sagt så försov jag mig lite imorse och det förstör verkligen hela dagen för mig om jag måste stressa på morgonen, så det blev ganska tufft på jobbet men jag klarade ut det också. Sedan smsade min älskade barndomsvän Therese och frågade om vi skulle gå och äta något efter att jag slutat så det gjorde vi. Precis vad jag behövde idag känner jag, är inte riktigt i balans för tillfället av en del personliga anledningar men det var verkligen skönt att prata med henne. Vi har kännt varandra sedan förskolan och bor bara ett fält ifrån varandra =P. Och visst vi har inte haft det lätt alltid, ni vet ju hur tjejer kan vara, men lojalare vän får man leta efter, och idag så flyttar hon in med sin pojkvän i Linköping =,(! Jag är självklart jätteglad för hennes skull, men jag kommer att sakna att ha henne som "granne" och inte kunna springa över när det är något =P. Men men, vi växer upp och det är bara att acceptera. Jag är själv ganska inne på att flytta för tillfället, inte för att jag vantrivs hemma, men det skulle vara skönt att ha något eget just nu. Men vi får se =P! Nu ska jag iallafall sätta mig och söka lite mer jobb till hösten, det är en bra början =).


Therese och jag när vi var 16 år =)...


...17 år =).


och Therese som 18 åring =).

Hoppas ni haft en bra dag! Puss och kram/Jennifer

Godmorgon

Eller god morgon vet jag faktiskt inte om jag kan kalla det. Jag försov mig i morse! Det är nog första gången jag inte kommit på pricken i tid till arbetet. Men jag fixade det iallafall, frukosten var ute i tid och det är det som är det viktiga, sedan att jag varken ätit eller gjort mig iordning något värst, det är småsaker =P. Men fy fasen vad trött jag är, det blir nog att gå hem och sova lite efter jobbet idag. Hur som helst måste jag fortsätta jobba nu så ni får ha en bra dag så länge! Puss och kram/Jennifer


09-08-26

Godmorgon godmorgon. Så var det ännu en morgon på hotellet, och idag var det verkligen jättesegt att gå upp =(! Men jag klarade det och nu står frukosten framdukad och jag kan ta min kopp kaffe =P. Det är fullt med tyskar på hotellet den här veckan, ett filmteam som ska spela in något här i stan, tur att man kan prata engelska! Jag hoppas att jag kan komma härifrån ganska så tidigt, ska nämligen in till min lilla älskling senare och jag saknar honom jättemycket! Men nu ska jag gå tillbaka till arbetet, så ni får ha en bra dag! Puss och kram/Jennifer

God eftermiddag!

Shit vad trött jag är nu =P, det är nog till största del mitt eget fel är jag rädd för så fort jag kom hem från jobbet så tog jag ner tvätten och plockade iordning lite på rummet, men sedan har jag faktiskt bara slappat. Man degar ihop fullständigt om man inte håller igång hela tiden, fy skäms på mig! Har fått hem en massa bilder som jag skickat till framkallning också så de har jag fixat lite med också, tycker det är så synd att man nästan aldrig framkallar sina bilder längre, man bara har dem på datan tills den kraschar, och sedan försvinner de. Men nu har jag framkallat en massa bilder som verkligen inte får försvinna, som Isaks och min resa till thailand och studenten och lite =). Så nu ska de in i album!



Tidigare idag ringde faktiskt en av mina förra klasskamrater som jag inte pratat med sedan studenten och frågade om jag ville jobba på fredag, och arbete tackar man så klart inte nej till, så på fredag ska jag och några till servera på Palace i norrköping, det ska tydligen vara någon fest för Campus i norrköping så det kan nog bli spännande =P. Dessutom ringde min kollega förut och sa att en del av gästerna som ska bo den här veckan vill ha sin frukost serverad redan klockan halv sju, så det lär bli ett par tuffa morgnar också. Men jag gillar att ha saker att göra, bara jag får sova ordentligt på nätterna, känner nämligen att jag har en förskylning på gång så det är bäst att kurera sig =).

Jag hoppas att ni haft en bra dag och att ni får en fortsatt trevlig kväll! Puss och kram/Jennifer

09-08-25



Godmorgon allihopa! Nu sitter jag här på hotellet och har precis ställt ut allt på frukostbuffén så nu tar jag en liten kafferast =P, gästerna har inte vaknat än men vi får hoppas att de gör det snart, annars kommer det bli en väldigt lång dag för lilla mig här. I och för sig kanske det inte gör så mycket, behöver ju pengarna =P. Det är faktiskt skönt att gå upp så här tidigt, man får en helt annan rytm på dagen och den friska morgon luften piggar verkligen upp! Ska nog försöka ta några sådana här morgnar även när jag börjar sent, kan nog göra gott för kroppen skulle jag tro =). Men den här veckan är det iallafall frukostvärdinna som gäller, enda fram till och med fredag, sedan sitter jag i receptionen i helgen. Ser faktiskt fram emot den här veckan, ska bli roligt att göra lite annat än att bara städa hotellrum, även fast jag kommer att få göra det också. Det enda dåliga som jag kan känna är att jag inte kommer att få någon tid att sova hos älsklingen min eftersom att jag måste vara på hotellet klockan sex. Det är så fruktansvärt ensamt att sova själv, framförallt när jag nu sovit hos honom ganska ofta ett par veckor. Men jag överlever nog, det är ju som sagt bara en vecka och jag kan ju träffa honom på eftermiddagarna =P.
Nej nu har gästerna vaknat så det är dags att börja jobba igen. Hoppas att ni får en riktigt bra dag allihopa! Puss och kram/ Jennifer

09-08-24

Godmorgon allihopa! Ja jag vet, crappy uppdatering, igen. Men men vad gör man =P. Jag har helt enkelt inte haft så mycket att skriva om. Jag har jobbat och stått i och till och med varit ute på sjön lite, så skönt att bara komma bort från allt här hemma och bara sitta ute på klipporna och meta eller bara ligga och läsa en bra bok nere i kojen, nej... jag är och kommer alltid att förbli en riktig sjömansråtta =P.
Idag har jag en dag ledigt innan jag jobbar åtta dagar i rad. Chefen ska nämligen åka på en välförtjänt semester i en vecka och har då lämnat hotellet i hennes anställdas händer. Så den här veckan har jag ansvar för frukost och städning av hotellet, kommer nog bli en ganska tuff vecka men vi har en grupp gäster som ska stanna i hela elva dagar så det blir inte så mycket att städa. Det ska bli roligt att hålla i frukosten faktiskt, måste gå upp klockan fem dock och det är väl mindre skojigt =P. Men som sagt, idag är jag ledig och sitter nu i soffan hos min älskade i norrköping och kollar på när han spelar tv-spel, han är så söt när han koncentrerar sig! Jag har även lyckats hitta lite frukost som jag nu sitter och mumsar på, är inte så lätt att hitta det här eftersom att de inte äter så mycket frukost Isak och hans pappa. Men lite A-fil och AllBran hittade jag iallafall och det är ju inte fy skam =P. Jag är en riktig frukostmänniska och kan inte ens tänka mig att börja en dag utan frukost! Förstår inte hur snuttisen klarar sig.
Aja, nog om frukost snack. Jag hoppas att ni kommer att få en trevlig måndag! Puss och kram/Jennifer

09-08-17



God kväll allesammans, eller ja godnatt är det ju snarare nu. Sitter hemma hos älsklingen min och har några vänner över som kollar på Indiana Jones, riktigt bra film tycker jag allt, men jag var tvungen att göra något annat ett tag annars skulle jag somna. Det har varit ett ganska så intensivt dygn på jobbet måste jag säga, jag jobbade ju i receptionen i går kväll och kom inte hem förän vid 22.00, sedan tog det ett tag för mig att somna, var så uppe i varv, sista gången jag kollade på klockan var den 00.08 =S. Men inte nog med det, sedan var det upp klockan 5.00 igen för att ta sig tillbaka ner till jobbet och hjälpa till med frukosten =P, det var i och försig riktigt roligt. Efter att det var klart var det städning av rummen som gällde och eftersom att jag börjat så tidigt skulle jag få sluta vid tolv ungefär, men det dök upp en massa mer saker att göra så jag slutade inte förän vid 14.00! Det är tur att man får betalt =P. Imorgon är jag som tur är ledig så det ska bli riktigt skönt med en sovmorgon.
Hoppas ni haft en bra dag! Puss och kram/Jennifer

Jimmy Choo for H&M!



Nu kanske jag är väldigt sent ute med att läsa detta, men jag kollade in på Sofies mode och såg en artikel om att Jimmy Choo, min absoluta favorit designer när det kommer till skor, ska göra ett sammarbete med H&M! Nu kanske man till och med har råd att köpa ett par =P. Kollektionen är beräknad att lanseras den 14 november, tills dess måste jag ha samlat ihop lite pengar för då blir det shopping av kan jag lova =). /Jennifer

En kväll på hotellet



Så, nu sitter jag här i receptionen på hotellet. Har varit här i två och en halv timme och det har checkat in en gäst, fyra kvar, ett par är tyskar så det blir att snacka lite engelska =P. Det är faktiskt ganska trevligt att bara sitta här och låta tankarna vandra medans man tittar på bilarna som åker förbi på vägen utanför och på människorna som rastar sina hundar i parken. Men jag hade nog blivit lite smått galen om jag inte hade haft min bok med mig. Har precis börjat läsa den men den verkar riktigt bra, det är lillsyrrans bok som hon rekomenderade och eftersom jag just läst ut bok nr 2 i Gossip Girl serien så gav jag den här en chans. Den heter Små citroner gula och är skriven av en författare som heter Kajsa Ingemarsson, den tycker jag ni kan läsa om ni inte redan gjort det =)! Nej nu ska jag gå och koka lite mer kaffe.
Puss och kram/Jennifer

09-08-16

Hej hej allesammans. Nu har det börjat bli kallare och man riktigt känner att hösten är på väg, lite tidigt tycker jag allt, men hösten har alltid varit min favoritårstid så sådär jätteledsen för det är jag inte. Typiskt bara att man så fort det blir lite kyligt ska bli förskyld! Jag hoppas att det inte blir så farligt, men jag har munsår, hosta och fryser som en galning så något är nog på G. Har dock inte tid att vara sjuk alls nu, jag kanske bara har ca en månad kvar på sommarjobbet så då måste jag jobba allt jag bara kan, idag ska jag faktiskt jobba mitt första kvällspass, ska bli riktigt spännande tycker jag. Det är ju inte så mycket att göra egentligen mer än att checka in alla gäster och se till så att det finns fika och sånt, men det känns ändå roligt att få göra det =). Plus att det blir lite fler timmar och dessutom på en söndag gör att det blir en hel del pengar av det också =P.

Önskar bara att jag kunde må lite bättre, dels är det nog förskylningen som ställer till det och dels är det den här jäkla framtidsångesten som ställer till det för mig. Idag har jag varit riktigt nere igen, det känns som om jag helt har tappat kontrollen över mitt liv för tillfället och det skrämmer mig något hemskt, det värsta av allt är nog att jag inte vet hur jag ska få den tillbaka. Allt det där kommer ju att lösa sig med tiden men för tillfället är det inget roligt alls!
Nu ska jag ner och hjälpa mamma laga lite mat och sedan bär det av till hotellet.
Hoppas ni har en bra dag! Puss och kram/Jennifer


Nytt i garderoben!


Nya skor från Din Sko- 249 kr



Svart t-shirt från Gina Tricot- 99 kr
Långa linnen från cubus- 2 för 149 kr




Jeans från Gina Tricot- 399 kr
Kjol från Cubus- 100 kr på rean




09-08-14


Jag och mina kära systrar tidigare i sommras.


Hej på er allihopa! Nu är jag precis hemkommen från en otroligt lyckad dag på stan med mina systrar och kära mamma, var väl inte jättesugen på det imorse, kände mest för att bara krypa längre ner under täcket och sova bort hela dagen. Men jag är så glad för att jag åkte med dem, det är sjukt hur lite shopping kan vända ens humör så tvärt om. Jag lägger upp bilder på mina kap senare. Ikväll ska jag och familjen gå och antingen äta glass på smultronstället eller om det är dåligt väder gå och ta en bit mat någonstans, så det ska bli riktigt kul det också. Efter det ska jag dra in till norrköping till min pojkvän och sova hos honom inatt, har ju faktiskt inte sett honom på fyra dagar =P. Synd bara att det är arbete imorgon så det blir ingen härlig sovmorgon, men aja, man kan inte få allt.
Nej oj vilket bra humör jag blev på idag, tror jag ska gå ner och baka en blåbärspaj  ;-). Men först ska jag lägga upp bilderna på mina nya tillskott till garderoben.
Hoppas ni har en bra dag! Puss och kram/jennifer

God kväll!

Jaha, så har ännu en dag gått. Det har varit världens oväder hela dagen men det har inte gjort så mycket, jag jobbade till tre och sedan har jag bara slappat hela eftermiddagen, åkte och hämtade pappa efter att han slutat jobba men det är nog det mest ansträngande jag gjort =P. 
Nu sitter jag vid tv:n och kollar på Systrar i Jeans med familjen men kände för att slänga in ett inlägg här på bloggen och svara på lite kommentarer. Hoppas ni haft en riktigt bra dag! Puss och kram/Jennifer

09-08-13

Godmorning everybody! Vet inte om jag kan påstå att jag är så mycket piggare och gladare idag heller men jag hoppas att det kan ändras på, det är bara så himla mycket att tänka på just nu och jag oroar mig för ALLT verkligen så det är ju lite svårt att vara positiv då, men det löser sig, det gör det alltid.
Nu ska jag iallafall snart iväg till jobbet igen och det är skönt, då får jag lite annat att tänka på ett tag, hoppas jag får jobba länge =P!
Det är tur att man har musiken i sådana här situationer, det är svårt att vara riktigt nere när man hör något riktigt bra på stereon. Här kommer en av mina absoluta favoriter för tillfället.



Hoppas ni får en bra start på dagen! Puss och kram/Jennifer

Godnatt



Nej vet ni vad, jag blev inte ett dugg piggare nu ikväll. Så nu ger jag upp och går och lägger mig, hoppas att jag är gladare imorgon istället. Pratade med älsklingen förut och det var kvällens höjdpunkt men det fick mig att börja sakna honom en massa nu istället =P. Usch vilken deprimerande dag, undrar om det är höstdepretionen som smyger sig på lite kanske.
Godnatt och sov så gott! /Jennifer

En degig eftermiddag.

Fy fasen vad trött och seg jag är idag. Jobbet gick helt okej men när jag kom hem deppade jag ihop ordentligt. Som tur var så låg "En Shopaholics bekännelser" och väntade på mig så det blev att sätta på den och kolla på vackra kläder och lyckliga männniskor ett tag, så nu känns det lite bättre =). Det var en otroligt bra film måste jag säga, och jag tycker Isla Fisher är så söt, plus att de hade hittat en riktig hunk till att vara hennes chef! Har ni inte sett den än så tycker jag verkligen att ni ska göra det, och det snarast  =).



Har tagit en dusch precis och sitter nu uppkrupen i köksoffan i mina mjukisar. Ska sätta på en varm kopp härligt te och äta farmors nybakade kakor som hon kom förbi med förut, det borde liva upp mig lite.
Men vadå, alla får ha sina degiga dagar ibland, det är ju trotts allt ruskväder ute så det finns inte mycket annat att göra.

Hoppas att ni har haft en bra dag, trotts det tråkiga vädret! Puss och kram/Jennifer


09-08-12

Godmorgon =)! Snart är det iväg till jobbet igen men jag tänkte jag skulle uppdatera bloggen lite först. Jag har varit ledig två dagar nu och då bar det iväg upp till Isaks kusiner och mormor och morfar i Hälsingland. Hans morfar fyller 70 så han hade en liten middag på deras landställe där uppe, jättetrevligt verkligen, och jättegott =)! Sedan åkte vi hem till kusinerna och sov där på natten.
Men det har mest blivit en massa resande tyvärr.
Först åkte Isak och jag bil upp till Järle för att lämna tillbaka den till Isaks mamma, sedan fick vi skjuts till Lindesberg där vi hoppade på ett tåg som gick upp till Gävle och där fick vi byta till ett tåg till Vallsta. På hemvägen var det dock inga byten så det var otroligt skönt, Isak stannade nämligen kvar hos sina kusiner ett par dagar så jag fick resa hem själv. Synd att jag inte fick några fler dagar ledigt, det är så otroligt fint och härligt däruppe och jag skulle verkligen vilja tillbringa där. Men men, plikten kallar....
Här är iallafall några bilder från resan:


De vackra häslingegårdarna med bergen och älven som bakgrund.


Isaks minsta kusin Sofia


Stationshuset i Järvsö


En trött Jennifer på väg hem till Norrköping.

09-08-06

           

Nu är det vi fyra som är "husägare" =)!

Hej allihopa. Jag har verkligen blivit superdålig på att uppdatera bloggen på sistone, jag har helt enkelt ingen inspiration för tillfället så jag får väl stå ut med det. Nu tänkte jag iallafall slänga in ett litet inlägg innan pojken min kommer hit =).
Värmen har kommit tillbaka, äntligen, och mamma, pappa och Jossan har tagit båten och flytt ut till havs ett par dagar. Själv har jag jobb hela veckan så det blir inget hav för min del, tur att Tess också är hemma så vi har gemensam vårdnad för huset =P, dessutom kommer våra pojkvänner hit och bor ett par dagar också så jag tror att det kommer att bli riktigt trevligt faktiskt, jag hoppas på det iallafall! Jag hoppas att ni andra också får det härligt och att ni kan ta vara på solen nu ett par dagar. Puss och kram/Jennifer

A Dream Is a Wish Youre Heart Makes








Nu har jag inte skrivit på nästan en vecka igen, det har varit ganska mycket och när jag väl har haft tiden så har jag inte orkat. Tror att jag har kommit in i lite av en ångest period igen, inte något allvarligt igentligen men ganska jobbigt. Det känns som om allt i livet förändras så mycket för tillfället och jag är inte säker på att jag hinner med att förändras med det, om ni förstår vad jag menar. Jag har fortfarande inget jobb till hösten, som tur är så säger min nuvarande chef att jag antagligen kommer att ha jobb september ut också, men sedan då?
Samtidigt är det en hel del strul i mitt och Isaks förhållande som verligen tar musten ur en för tillfället.
Jag vet att mina bekymmer inte direkt är något att hänga upp sig på i tidernas evighet men de är jobbiga för mig och jag är inte så stark som jag alltid inbillat mig att jag är.

Det finns så mycket jag skulle vilja göra med mitt liv, så många drömmar som jag skulle vilja förverkliga. Felet är att jag bara ser dem som just det, drömmar, något som man vill men som man kanske inte kan nå, så därför stoppar jag undan dem, gömmer dem bakom allt annat som jag "måste" göra just nu. Men det är kanske är helt fel, kanske jag just nu skulle behöva titta närmare på de där undangömda drömmarna och försöka förverkliga en av dem, skulle jag inte må så mycket bättre om jag gjorde det?! Självklart! Så varför kommer jag alltid på en massa ursäkter för att göra något åt situationen, är det rädslan för att misslyckas som sticker in, eller är jag helt enkelt för lat och bekväm? Jag får försöka ta mig i kragen och iallafall försöka förbättra situationen, det skadar aldrig att försöka sägs det ju och det är nog helt sant också. Jag måste bara samla ihop modet och orken för att göra det, det ska väl inte vara så svårt! /Jennifer

RSS 2.0