Onsdag



Wow, den här veckan blir ju bara värre och värre! Jag hade världens gräl med Isak igår och jag vet verkligen inte hur vi ska komma ur det här! Vi har haft det kämpigt ett tag det har vi, men vi älskar ju varandra och jag tycker att vi iallafall kan försöka reda ut saker och ting, men jag vet inte hur! Det är fel tidpunkt för båda oss att ha ett förhållande som inte fungerar så bra, vi har massor av egna problem och en massa saker som måste göras nu till studenten och allt, men jag bara känner att jag kan inte klara allt det där om jag inte har honom vid min sida. Så för att överleva den här perioden så måste jag försköka reda ut allt mellan oss först, men det krävs faktiskt två till det och jag vet inte hur pigg han är på det =(. Usch, jag orkar verkligen inte det här också, inte nu!

Idag är det iallfall praktik igen, jag mår inte så jättebra, men jag orkar inte bara sitta här hemma. Då gräver jag bara ner mig och blir deprimerad eller något istället! Nej, nu får jag helt enkelt ta mig i kragen och fixa det här! /Jennifer

Tisdag


Kommer att sakna dig!



Fy vilken tråkig dag, och fyyy vilken tråkig vecka det kommer att bli! Idag har jag varit hemma, jag har inte mått så bra, haft ont i huvudet och känt mig allmänt hängig, jag hoppas att jag kan gå till praktiken imorgon annars kommer jag att dööö av trisstes! Dessutom så inte nog med att jag nu inte kan fira valborg med älsklingen som jag sett fram emot, nu kan vi bara ses en stund på lördag eftersom att han ska vara på praktiken fredag kväll och söndag morgon =(. Men jag får försöka se det från den positiva sidan, han trivs ju iallafall på sin praktikplats, så det är jag glad för!
Synd bara att det betyder att han inte kommer att ha tid att träffa mig så mycket.

Jag hoppas att ni andra kommer att få en riktigt bra vecka! Puss och kram/Jennifer


Måndag



Nu vecka igen då! Jag kan inte fatta att tiden går så snabbt, det är bara sex veckor kvar till studenten, två veckor kvar på turistbyrån och bara tre dagar kvar till maj. Jag undrar om tiden går så här fort när man slutat skolan också eller om det är någon skillnad. Jag är lite kluven på den punkten, dels vill jag att tiden ska gå så fort som möjligt så att jag snabbt får ett bra jobb och en eget hus med man och barn och hela fadderullan, och dels så vill jag bara att tiden ska stanna så att jag slipper ta ställning till allt sådant, bara kunna krypa upp i mammas famn när det blir lite otäckt och bli ompysslad. Men, men, jag antar att den där tiden med man och barn kommer så småningom och det är ingen idé att rusa in i något.
Det var min lilla finurliga tankegång såhär på kvällskvisten =P.

Idag har jag iallafall varit på praktiken igen, jag sov hos älsklingen inatt som jag inte sett på flera dagar så det var riktigt skönt att träffa honom, men nu dröjer det ytterligare en hel vecka innan vi ses igen =(, usch och fy vad jag saknar den där lilla dåren <3 =P.
Eftersom att han skulle iväg tidigt till sin praktik så passade jag på att sticka till simhallen och träna lite innan jag var tvungen att gå till turistbyrån. Det var faktiskt riktigt skönt att simma sådär på morgonen, man känner sig riktigt nyttig och blir faktiskt mycket piggare framåt dagen också, så det där ska jag göra om =D.
Men fy vad stel jag är nu, jag var ute och red igår också vilket jag inte gjort på ett bra tag så nu har jag ordentlig träningsvärk =P, men det är bra, då vet man att det gjort någon nytta =).
Oj vad jag pladdrar på idag... xD. Hur som helst så hoppas jag att ni haft en riktigt  trevlig helg och en bra start på veckan!
¨Puss och kram/Jennifer

Lördag



Åh wow vad varmt och skönt det är idag! Synd att jag har en massa sysslor att göra inomhus annars skulle jag ligga i solen hela dagen =D.
I helgen nu så ska det bli en riktig familje/städ helg. Ikväll ska vi hitta på något med familje, typ gå ut och äta, och imorgon så ska vi städa iordning i huset. Men vi får väl hoppas att det blir lite stunder ute i solen också =P.
Hoppas ni får en riktigt bra helg allihopa! Puss och kram/Jennifer

Syskonkärlek <3

Godmorgon allesammans! Snart ska jag iväg till praktiken igen, men nu har jag suttit här och kollat på bilder som syrran har på sin dator, en massa roliga bilder på oss tre "barn" i familjen. Och det fick mig att tänka på hur livet skulle se ut om jag inte hade mina underbara småsystrar, det skulle ju vara otroligt tråkigt och ensamt. Jag vet att jag inte säger det till dem så mycket som de kanske skulle förtjäna men jag älskar verkligen mina småsystrar, på ett sådant där överbeskyddande, storasyster vis =P. Jag har alltid haft en väldigt bra band med min familj och mina systrar, nog för att man skulle kunna strypa dem ibland när de för elfte gången i rad har tagit min favvotröja utan att fråga (!), men det blåser snart över, för egentligen så är de båda såna otroligt gulliga människor.
Så därför tillängnar ja det här inlägget till er mina gullungar: Josefin och Therese, storasyster älskar er!











Puss och kram/Jennifer

Tisdag

Ny vecka och nya tag! Jag har haft så svårt att sova de här två senaste nätterna så mina planer på att gå upp tidigt för att hinna med och träna har ju gått i stöpet förstås, jag hoppas att jag kan få ork til det imorgon =P.
Praktiken går bra, jag har till och med börjat att svara lite i telefonen, det ni ;-)! Men jag har inte fått något sommarjobb där så jag har ringt till hotellet jag jobbade på förra sommaren och tackade ja till jobbet där, jag har ingen lust att gå tillbaka dit alls, men man får ju ta vad som kommer upp, jag får söka nya jobb senare.
Snart så bär det då av till Turistbyrån igen men jag tänkte att jag skulle lägga upp de där bilderna från helgen som jag lovade, så här kommer de:



Det nyfödda lammet =).



<3 Älsklingen leker bonde =D <3

Och sedan var tanken att jag skulle ladda upp fler bilder, men självklart tog batterierna i kameran slut, så det får bli en annan gång! Hoppas ni får en bra dag. Puss och kram/Jennifer                                                                                                  

Söndag



Så var jag hemma igen! Och jag har haft en jättehärlig helg, det har varit fint väder och älsklingen och jag har haft det jättemysigt uppe på Järle, bland alla djur och frisk luft =D. De har precis fått lamm och de är bara fööör söta, så mjuka och gosiga =).
Just för tillfället så fungerar det inte att föra över bilderna från kameran, men ni ska få se bilder på de små gullungarna senare.
Vi har också roat oss med att köra åkgräsklippare idag =P, haha, jag har faktiskt aldrig sett min älskling i overall och gummistövlar förut, men det passade honom riktigt bra xD. Ni ska få se även detta på bild senare =P.

Nu ska jag ta och gå och tvätta mina kläder till imorgon och sedan är det läggdags, tyvärr blir det ju ensam ikväll igen, men jag får hoppas att jag kan sova iallafall!
Puss och kram/Jennifer

Fredag



Äntligen fredag igen, och i helgen ska jag upp till Järle till älsklingens mammas gård =). Det ser jag verkligen fram emot, framförallt eftersom att deras får precis har lammat så har man tur kanske man får klappa lite lammisar också =P!
Åh det ska bli så skönt att komma bort lite! Men först är det praktik som gäller, det är inte så dumt det heller, jag trivs verkligen jättebra =). Hoppas bara att jag får sommarjobb där men det verkar inte som något att gå och hoppas på =(.
Så jag får nog gå tillbaka till Hotel Laurenti den här sommaren också.

Hur som helst så kommer jag nog inte ha någon tid för att blogga i helgen, men vi får se, om inte så får ni ha en toppen helg så hörs vi på söndag =). Puss och kram/ Jennifer

Torsdag

'

Jag hinner tyvärr inte skriva så mycket idag, för snart ska jag iväg till praktiken och ikväll ska vi fira mammsens födelsedag ( två år kvar till 40, mamma =P)! 

Men jag vill bara säga godmorgon till allihopa och hoppas att ni får en riktigt bra dag! Puss och kram/ jennifer

Onsdag



Godmorgon allihopa =)! För idag är det verkligen en god morgon, jag har sovit inne hos min älskling inatt och som vanligt är det då jättehärligt att vakna, plus att jag får lite sovmorgon eftersom att jag inte behöver hinna med någon buss =P.
Praktiken har ju börjat igen och nu är jag på turistbyrån igen, jag trivs riktigt bra faktiskt, trevligt folk och roliga arbetsuppgifter. Igår fick jag ju inte göra så jättemycket eftersom att det inte var så mycket gäster, men det är roligt iallafall och det är huvudsaken =). 
Men inatt ska jag sova hemma, mamma fyller ju år i morgon så jag måste hjälpa henne baka och städa lite i eftermiddag =P. 
Vad ska ni göra idag då? Puss och kram/ Jennifer 

Om bara allt kunde vara lite lättare!




'



Jag önskar så att allt kunde vara lätt som en plätt hela tiden, inga bekymmer i världen, inte ett moln på himlen och alla skulle vara glada och trevliga. Men som alla vet så är detta så långt från sanningen man kan komma! Idag har jag verkligen varit nere i en depretion, inget har varit bra, jag är orolig för studenten, för pengar, för min sjuka mamma, för att jag inte är hemma så mycket som jag kanske behöver, för att jag inte är hos min pojkvän så mycket som jag vill, för att jag är överviktig, o.s.v. Ni vet en sådan där typisk hormon svacka!

Det blev ju inte direkt bättre för att jag hade ett gräl med Isak på telefon om sådana töntiga saker från början, sådan där saker som man aldrig skulle ha bråkat om om det hade varit en bättre dag för båda oss. Så det slutade med att jag blev så trött på att bara sitta och tänka och gräva ner mig så jag gick ut på en långpromenad, jag skulle ha tagit mig en springrunda tänkte jag mig men det var så skönt att bara gå, så det var vad jag gjorde, jag gick och gick, samtidigt som älsklingen ringde upp så att vi kunde reda ut saker och ting. Jag var ute och gick i över en timme och jag och Isak pratade verligen ut om allting dåligt, superskönt verkligen!

Så nu känns livet något lättare iallafall, jag bara önskar att jag verkligen kunde ta mig i kragen på riktigt och ta tag i saker som är dåligt i mitt liv. Jag önskar att jag kan samla kraft till det snart! /Jennifer

Annandag påsk

Så var det sista dagen på lovet, det har gått alldeles för fort som vanligt, men helt underbart har jag haft så det är väl rätt åt mig =P. Jag skulle vilja träffa min älskling idag men mamma vill ha mig hemma så jag tror att det får bli att träna lite, kanske gå ut och springa en runda =).



Det är helt otroligt, jag har varit ifrån honom i knappt en dag och jag saknar honom så mycket att jag skulle kunna brista ut i tårar ibland känns det som! Jag behöver honom för att fungera som en normal människa, är inte det lite läskigt, jag menar... jag är bara totalt lycklig och trygg när jag är med honom, det är klart att jag kan vara glad och så när vi är ifrån varandra också men det är alltid något som saknas då. Han är inte bara min pojkvän, han är samtidigt min bästa vän och vi har bara så otroligt roligt ihop =D, klart att man saknar det!
Sedan har vi förstås våra ups and downs som i varje förhållande, men i det stora hela är vi otroligt lyckliga ihop.
Vi har börjat oroa oss lite för studenten nu också och hur det ska bli efter den, om man får jobb på olika ställen eller om man helt enkelt vill göra helt olika saker med sitt liv och att vi då inte kan fortsätta att vara tillsammans, men som det känns nu så skulle jag följa honom till världens ände om jag bara fick vara med honom.
Är det någon som vet hur man kan ta sig igenom den här tiden med sin älskling på ett bra och hälsosamt sätt?

Usch, nu saknar jag honom bara ännu mer för det! Aja, jag ska inte tråka ut er med mitt tjat =P. Jag hoppas att ni får en riktigt trevlig dag allihopa! Puss och kram/Jennifer

Utmanad

Jag har blivit utmanad av Denise .

Skriv upp fem saker du ska göra under 2009:

* Ta studenten
* Börja jobba
* Bättra på min kondition
* Blir bättre på att uppdatera bloggen
* Ha praktik på turistbyrån

Jag utmanar:
Alla som känner för det =). /Jennifer

Påskdagen



Åh vilken underbar påskafton jag hade, min och syrrans pojkvänner var här och efter att vi varit och fikat hos farmor och farfar så var vi ute i det fina vädret och spelade badminton och brännboll =), jättetrevligt verkligen. Vi lagade ett jättegott påskbord med en massa mat och tårta och sedan satt vi och lyssnade på en massa skojig musik, typ Eddie Medusa, Stefan och Krister, och Ronny och Ragge =P.

Idag far vi snart iväg till mormor och morfar allihopa för påskmiddag, det ska också bli jätteroligt =). Det blir tråkigt när påsken är slut och alla åker hem igen, då kommer det att bli så ensamt och tråkigt =S.

Jag hoppas att ni också har en trevlig påsk! Puss och kram/Jennifer

Påskafton


Underbara älskade!


Glad påsk! och jag måste säga att det verkligen är en riktigt glad påsk, min älskade pojkvän är här, det är superhärligt väder och alla är friska och glada =). Det kan inte bli mycket bättre! Nuska vi alldeles strax upp till min farmor och farfar på påskfika, våra släktingar från huvudstaden har kommit ner för idag så vi ska upp och hälsa på dem, riktigt skojigt med andra ord =). Jag hoppas att ni andra också får en riktigt härlig dag med massa ägg och godis! Puss och kram/ Jennifer

Långfredag



Wowww, nu är det nästan två hela veckor sedan jag skrev sist! Känns väldigt konstig och jag måste säga att jag verkligen saknat det! Men tiden och orken har helt enkelt inte räckt till, så är det tyvärr. Jag har ju gått min första vecka på prakitken på Villa Fridhem vilket var ganska så roligt, det känns ju lite halvkul att bara städa, det har jag ju faktiskt gjort förut väldigt mycket så det är ju inte direkt så att jag lär mig något på det, men aja så är det.

Nu har jag påsklov som alla andra. Och jag har spenderat nästan hela veckan med min underbara pojkvän, vi har firat min farfars födelsedag, vi har varit på bio med våra kompisar,  men mest av allt har vi bara varit tillsammans, helt underbart med andra ord! Han kommer faktiskt hit idag och ska fira påsk med mig och familjen, myspys värre =)!

Jag ska försöka vara mer aktiv med att uppdatera bloggen nu, men det är ju inte säkert att jag lyckas så till nästa gång... ha en glad påsk! Puss och kram/ Jennifer


RSS 2.0