09-06-30


Äntligen har vi fått i båten!


Så var det sista dagen på juni! Hjälp vad tiden går fort =S. Men igår sjösatte vi vår älskade båt iallafall, vilket vi inte brukar göra förän i mitten av juli =P, men iår är det nästan rekord vilket gör att det nog kan bli en hel del båtåkande denna månad =), det absolut härligaste man kan göra såhär på sommaren!
Men idag är det arbete som gäller, vilket jag inte ser fram emot alls! Men men, money, money, money...
Plus att jag måste ha något att göra annars blir jag galen av saknaden efter Isak, det är fyra dagar sedan jag såg honom senast och det är ytterligare fyra dagar kvar tills han kommer hem från Skottland! Det är sjukt vad man kan sakna någon =(!

Igår blev det också årets första dopp. Jag tyckte att det var dags för det så jag tog med mig mina småsystrar till Dalby så vi kunde bada och sola lite, superskönt var det =P, men ja...det är ju ingen jättevärme i vattnet direkt.

Hoppas att ni får en skön dag i värmen! Puss och kram/Jennifer

09-06-27


Hö, hö och åter hö!


Oj oj oj vad trött jag är! I eftermiddag har jag ägnat mig åt rent bonde arbete, jag har städat och flyttat höet på hösskullen, och värre kommer det att bli för snart kommer pappa hem med fyra vagnar till med hö som ska lastas upp! Yehaa... i´m a country girl =P. Det positiva med det är att man får snygga muskler om man lastar tillräckligt mycket =D.
Annars idag har jag faktiskt inte gjort så mycket, varit och handlat med mamma och min syster och sedan kollade vi på Wallander och åt Ben & Jerry =P, så ja, lite grovarbete kan jag faktiskt ta mig an i kväll!

Så fick jag ett efterlängtat samtal av min älskling förut också =). Det var tydligen riktigt skitväder i Skottland, men det lät som om han trivdes iallafall, skönt, men han får inte trivas för mycket så han stannar där för alltid, saknar honom massor =(!

Vad ska ni andra hitta på ikväll då?/Jennifer

God morgon!


Min tröstfrukost; Scones!

Åh vad jag hatar sovmorgnar utan älsklingen! Det är så mycket bättre när man kan krypa upp i famnen på den man älskar och ligga och prata och mysa ett tag på morgonen än att ligga ensam och vrida och vända på sig p.g.a värmen. Nej, det är inget roligt alls! Så nu har jag satt in en plåt med scones i ugnen för att trösta mig lite =P, undrar hur många kilo jag kommer att ha gått upp när veckan är slut =S.

Men solen lyser och allt är egentligen frid och fröjd så det kommer nog kunna bli en riktigt bra dag iallafall, jag har väl inga direkta planer på något men det löser sig ju alltid.
Hoppas att ni får en ritkigt solig och skön dag allesammans! Puss och kram/Jennifer

09-06-26


Kommer att sakna dig såååå mycket!


Nu har sommarvärmen slagit till igen, är det inte härligt, och varmare kommer det att bli, kanske att man kan få lite snygg bränna äntligen =P. I veckan har jag och älsklingen bott i hans mammas lägenhet, helt underbart! Men det tar nog ett tag att vänja sig vid att vara sambos, det är ju inte direkt samma sak som att bara sova över hos varandra några dagar i veckan, men jag tycker faktiskt att det har gått riktigt bra det var lite tjafsigt i början men de senaste dagarna har varit jättehärliga.
Ikväll flyger han till Skottland så nu kommer jag inte att se honom på en hel vecka! =( Fy vad jag kommer att sakna den älsklingen! Men när han kommer hem ska vi nog flytta ihop igen så vi har ju något att se fram emot iallafall =D.
Jag har börjat jobba också, det har inte varit så många timmar än så länge men jag hoppas att det kan bli lite i lön iallafall, jag ska försöka söka något nytt till hösten, trivs inte alls så bra på hotellet tyvärr, men men det är ett jobb iallafall, man får se det så =P.
Hoppas ni har det bra i värmen! Puss och kram/Jennifer


09-06-17

 
Vår häst Harry som föl <3


Hej hallå igen! Jag har försökt uppdatera bloggen hela dagen så vi får väl se om det fungerar nu, det är ju inte så säkert =P. Jag har väl igentligen inget roligt och spännande att berätta heller för den delen, mer än att jag har haft en riktigt bra dag faktiskt. Jag sov hos min älskling inatt och hade därför en riktigt mysig och lång sovmorgon i  morse vilket verkligen satte mitt humör på topp. Resten av dagen har jag varit hemma och dels agerat chaufför åt mina föräldrar som först skulle åka och handla och sedan ikväll bli hemtade efter jobbet =P, och dels har jag varit i stallet och ridigt idag, som jag inte gjort på ganska länge nu faktiskt. Men det gick bra och var riktigt roligt, hoppas att jag kan få mer tid till att rida nu när skolan och allt är slut =P. Nu ska jag gå och lägga mig och sova hade jag tänkt, alldeles ensam, usch vad tråkigt det är, men för hoppningsvis så kommer älsklingen till mig redan imorgon så då blir det iallafall bara en ensam natt nu, vi ska nämligen "flytta in" i hans mammas lägenhet nästa vecka medans hon bor uppe på sin gård i Örebro =), hur härligt som helst ska det bli, hoppas bara att det ska gå bra men det tror jag nog. Nu ska jag sluta babbla och gå och lägga mig i stället. Puss och godnatt!/ Jennifer

09-06-16



Äntligen sol och värme igen! Det var strålande sol när jag vaknade i morse vilket verkligen satte ribban på dagen, nu kan inget gå fel =P (peppar, peppar). Nu sitter jag här och väntar på att bulldegen ska jäsa klart så jag kan baka ut dem, plus att vi snart får främmande över på fika. Men sedan ska jag faktiskt ta och åka in till min älskling i dag, det är en av de många saker som jag älskar med semester, att man kan dela upp dagen på ett sådant bra och effektivt sätt och göra pecis det man känner för istället för att halva dagen ska gå till att sitta bakom en skolbänk =P. Så såhär kommer min dag se ut iallafall. Vad ska ni andra hitta på denna soliga dag? Puss och kram/Jennifer

Twilight och popcorn = min eftermiddag







Ja, det är faktiskt så min eftermiddag har sett ut i stort sett. Jag kom hem ifrån stan vid halv två och då käkade jag lite, men sedan blev det att slänga sig framför tv:n med syrran och smaska popcorn och kolla på film =P. 



Problemet när jag kollar på Twilight är att jag börjar sakna pojken min så mycket, Bella och Edward har ett sånt gulligt förhållande att man bara vill krypa upp i famnen på sin egna älskling  =). Men jag fick iallafall träffa honom ett tag idag, tanken var ju att han skulle följa med mig hem efter att vi hämtat datorerna på skolan men han hade råkat dubbelboka med en kompis så det blev inget av med det tyvärr.
Så resten av kvällen får nog gå till att fortsätta fixa med båten tror jag, har lite kvar att måla och sedan en massa luckor till golvet som ska slipas, hoppas att det kan hålla mig sysselsatt hela kvällen =P. /Jennifer

09-06-15

Godmorgon allihopa =). Jag måste säga att jag är väldigt besviken på vädergubbarna som sa att det skulle bli 17 grader varmt och sol här, jag kan ju säga att så är inte fallet, det är 11 grader, mulet och blåsigt! Men ja, vi får väl hoppas att solen tittar fram senare under dagen, för nu är jag trött på regnrusket, jag vill ha sol =P!
Nu ska jag nog alldeles snart ringa och väcka pojken min så att vi kan åka och hämta ut våra datorer, hoppas verkligen att jag får ut min nu som de sa annars blir jag sur, men det tror jag nog att jag får.

Min älskling!<3


Sedan ska älsklingen hem till mig och fortsätta jobba lite på båten som vi ännu inte fått i sjön, men vi har iallafall börjat jobba på den tidigare än de senaste året så det finns förhoppningar om att vi kanske kan få i den i veckan =)!
Men annars så händer det inte så mycket idag heller, tar det lugnt och njuter av att ha ledigt ett tag =P.
Hoppas ni får en bra dag! Puss och kram/Jennifer

Student 2009!

Åh underbara, underbara dag! I torsdags tog jag och i en mängd andra ungdomar studenten och det var helt otroligt roligt. Vi hade tur med vädret, fast att det var varning för regnskurar hela dagen, men solen sken och det var inte speciellt kallt, helt enkelt perfekt. Klassen samlades redan klockan nio på förmiddagen för studentfotografering och sedan gick vi ner till bryggan vid strömmen och hade champagnefrukost med jordgubbar, jättetrevligt och mysigt! Sedan hjälptes vi åt att smycka flaket, som lätt var det snyggaste i stan =P! Och efter det gick vi in på Arbisteatern för att ha vår avslutning.
Mottagningen efteråt var också jättetrevlig, med massa folk och underbart god mat som mamma, mormor och farmor lagat åt oss! Synd bara att jag skulle vara så trött och förskyld för jag orkade verkligen inte ta mig tillbaka in till stan på kvällen för att gå ut med klassen. Såhär dagarna efter har jag bara tagit det väldigt lugnt och slappat med familjen och pojkvännen, är ganska så slut efter all den spänning och stress som varit inför allt detta, tur att jag iallafall har en veckas semester innan jag ska börja jobba =)! Här kommer lite bilder från dagen:












Hoppas ni andra också haft en trevlig vecka! Puss och kram/Jennifer

09-06-06

Jag hatar förskylning och dess förmåga att komma olägligt! Inatt har jag haft feber och tydligen till och med yrat något om några namn, eh... i don´t know! Nu är det mest halsen som gör ont men med hjälp av lite honungsvatten och en gosig varm kofta lindad runt kroppen ska jag nog överleva denna dag också =). Det som är det värsta av allt är att jag skulle träffa min pojkvän idag och nu får jag inte =S! Jag hoppas att jag kan vara frisk nog att åka till honom imorgon, vi har ju satt upp oss på att städa älsklingens mammas lägenhet, så jag hoppas att jag kan vara frisk nog för detta imorgon. Plus att det finns hur mycket som helst som ska fixas inför stundentmottagningen på torsdag! Jag har helt enkelt inte tid att vara sjuk nu, men lyssnar bakterierna på detta?.... självklart inte!!



Jag är iallafall glad att det kom inatt så det inte kom natten innan dess för då hade vi nämligen mösspåtagning och efter det åkte vi först till Arbis och sedan gick vi ut på Otten. Det var väl antagligen då jag fick lite för mycket kyla på kanske =P, men aja, roligt hade vi så på sätt och vis kanske det kan ha varit värt det, men bara kanske!



Jag hoppas iallafall att ni andra håller er friska och att ni får en fortsatt trevlig nationaldag! Puss och kram/Jennifer

09-06-02

Så var dagen kommen, dagen jag både fruktat och längtat efter, jag ska gå till frisören! Nu tycker ni säkert att det låter ganska så dramatiskt, men ni anar inte hur rätt ni har, jag har nämligen även fått för mig att slinga håret och jag har ingen aning om hur det kommer att bli =S, jag kan bara hoppas på att hon som gör dem vet vad hon gör och hoppas på det bästa. Mitt hår är annars mycket heligt och jag vill absolut inte att det ska se fult ut, dock är det roligt med förändringar så det är därför jag nu ska testa detta. Men jag får nog gå och offra några getter eller något till gudarna så att de kan hjälpa mig lite på traven!


Therese


Men innan jag går till frisören ska jag träffa min kompis Therese för lite pepptalk och kanske även för att få en god bit mat i magen, jag har inte umgåts med henne på nästan åtta veckor så var mycket att ta igen =), sedan ikväll, efter mitt fruktade möte med frisören så ska jag åka in till min älskling och sova där inatt, vi har haft ett tufft dygn så det ska bli skönt att träffa honom och reda ut saker och ting.


Älsklingen


Jag hoppas att ni får en riktigt bra dag, och håll tummarna för mig! Puss och kram/Jennifer

09-06-01



Första juni redan och sommarvärmen har slagit till på riktigt, det är nästan olidligt varmt i solen nu tycker jag, men jag är ett litet skuggbarn det har jag alltid varit, blir nästan folkilsken när det är för varmt =P. Men skönt är det,det kan inte förnekas, trotts att min hy på axlarna nu ser ut som att jag spillt rödfärg på dem =S, så går det när man är blond, blåögd och supersvensk =P.
Idag har det också vartit första dagen i skolan efter de åtta veckorna med praktik, nu visar det sig i och för sig att det inte blir så mycket till skolgång eftersom att vi är lediga för det mesta men det är bara skönt. Jag börjar ju jobba en dag efter studenten så jag får ta de här dagarna som lite förtids semester =D.
Imorgon ska jag äntligen gå till frisören och klippa mig och även lägga i några blonda slingor för att bli lite sommarfräsch till den elfte =), kan inte riktigt fatta att om en och en halv vecka är det helt slut, ingen mer skolgång!
Vill även passa på att ta tillfället i akt och slänga iväg några kärleksfulla ord till min älskling, tack för en underbar helg min Isak <3!
Puss och kram/Jennifer

RSS 2.0