Måndag


Villa Fridhem


Hej och hå, vad jobbigt det var på praktiken, det känns att man suttit ett tag i skolbänken, mest i ryggen då. Det tar verkligen på krafterna att bädda och damsuga och hålla på! Men det har varit riktigt roligt måste jag säga, så roligt det kan vara att städa då förstås, men personalen på Villa Fridhem verkar vara jättegulliga och jag tror nog att jag kommer att trivas riktigt bra, bara jag kommer in i arbetet lite. Nu har jag ju bara den här veckan, sedan lov och så ska jag ju vara på turistbyrån i fyra veckor, så det kommer att bli lite hackigt. Men det ska nog gå =).
Det stora probemet med Villa Fridhem är att det ligger så långt borta, idag gick det ann eftersom att jag började klockan nio och fick låna mammas bil, men imorgon börjar jag klockan åtta och måste ta bussen som går tio över sex! Med andra ord måste jag gå upp vid fem! Men aja, så är det här i världen =P.

I eftermiddag har jag äntligen fått träffa min underbara pojkvän igen, jag var ganska så trött så jag vet inte hur rolig jag var att umgås med men jag är så glad över att fått se honom igen =). Plus att vi har skaffat oss en hobby! Den token har bestämt att vi ska börja måla figurer, du vet sådana där små i plast, han har en förkärlek till något som kallas Warhammer där det tydligen finns olika raser som man kan tävla mot varandra med, lite som Pokemon kanske, fast inte riktigt. Och sådana gubbar har vi nu börjar måla =P, haha, jaja, jag är väl inte så intresserad av just alla olika raser och deras krigstaktiker, jag tycker bara att det är roligt att måla och umgås med Isak =). 

Oj vilket långt inlägg det blev, måste ju kompensera för den taskiga uppdateringen på sistone, det lär väl tyvärr inte bli bättre nu med all praktik, men jag ska försöka hinna blogga så ofta jag bara kan. Ni får ha det så bra tills nästa gång. Puss och kram/Jennifer 

Klänningsmönster efterlyses!

Jag har fått en galen idé om att försöka sy min egen studentklänning, jag har en liten aning om hur jag vill att den ska se ut, men eftersom att jag inte brukar sy så ofta så behöver jag leta reda på ett klänningsmönster som jag kan ha som mall. Men det är sjukt svårt att hitta! Så är det någon som vet något bra ställe man kan hitta sånt på så tipsa gärna, det skulle verkligen göra mig jätteglad! Puss och kram/Jennifer


Söndag



Idag blir det ännu en slapp och lugn dag. Jag ska tvätta och städa lite men annars har jag inget inplanerat, ganska skönt faktiskt.
Men jag önskar att älsklingen kom hem tidigare så att jag kunde åka in och träffa honom men han kommer inte hem förens i kväll! Usch vad jag saknar honom =(.
Dessutom måste jag leta fram kläder som jag kan ha imorgon då praktiken börjar, jag ska ju vara i städ första veckan så jag måste hitta något bekvämt, skorna är väl det största problemet skulle jag tro, men jag får leta. Det ska bli jätteroligt att komma ut på praktik igen och jag tror att jag kommer att trivas bra på hotellet jag ska jobba på, de verkar supersöta allihopa =).
Vad ska ni andra hitta på idag då? Puss och kram/Jennifer

Lördag


Vårt findukade bord som vi gjorde igår.



Helg igen, och den här helgen är det sorg. Igår sa vi hejdå till klassen som vi nu inte kommer att få se på nio veckor, och också hejdå till skolarbetet som vi nu är helt klara med! Känns ganska konstigt faktiskt. Och den här helgen är älsklingen borta också så det är det också sorg på, men jag får väl roa mig bäst jag kan här hemma =P.
Vintern har kommit tillbaka IGEN och nu är jag riktigt trött på den här snön! Jag önskar så att det kunde bli lite vår snart, det är ju trotts allt snart påsk.
Jag hoppas att ni får en riktigt trevlig lördag! Puss och kram/Jennifer


Onsdag



Åh vad skönt väder det har varit idag igen, det har varit varmt och soligt =P, lite annorlunda från igår då det var en massa minusgrader! Idag har jag varit ledig från skolan så jag åkte in till älsklingen imorse istället =). Vi kollade på världens sötaste film, Alvin and the Chipmunks, den var verkligen jättegullig, har ni inte sett den redan så tycker jag verkligen att ni ska göra det.
Ieftermiddag har jag bara tagit det lugnt och suttit vid tv:n och slappat, en riktig soffpotatis med andra ord =P.
Nu ska jag ta och göra lite samhällsläxor tror jag. Men det får bli tidigt ikväll för det lär bli en jobbig dag imorgon, då ska vi nämlingen ha fackprov, så vi ska vara i skolan från kl 8.00 till kl. 20.00! Hoppas att det kommer att gå bra =).
Hoppas ni haft en bra dag! puss och kram/Jennifer

Tottohästar och nostalgi tripp...





Oj vad trött jag är... jag vet inte vad det är men det känns som om förskylningen inte släppt en riktigt och att man fortfarande har lite av infektionen kvar i kroppen, hoppas det försvinner snart.





Hur som helst, i eftermiddag när jag kom hem efter skolan så bar det iväg ner till stallet, ganska trevlig faktiskt, trotts den bitande kylan. Det var längesedan man såg tottohästarna, jag träffade också en av mina gamla klasskompisar som skaffat häst i grannstallet, så det var lite extra skoj sådär.
I kväll nu fick vi för oss att ta fram gamla fotoalbum och har suttit och skrattat och myst bland gamla minnen nu ett tag, det är synd att man inte tar lika mycket bilder på familjen och så längre, kanske skulle försöka bli bättre på det!

Men nu tror jag nog att jag ska gå och duscha och gå och lägga mig, jag är ju i och försig ledig imorgon, men det skadar inte att gå och lägga sig tidigt för det.
Hoppas ni haft en riktigt bra dag alla! Puss och kram/Jennifer

Tisdag



Nu var det tisdag igen och idag är det faktiskt den sista dagen vi har lektioner i helklass någonsin! Resten av veckan har vi bara halvdagar och det är ju inte säkert att alla kommer på de lektionerna. Det är faktiskt lite sorligt när man tänker på det, samtidigt som om det är ganska så skönt =P. Nästa vecka går vi ut på praktik och sedan kommer vi inte tillbaka förens till studentveckan och då har vi inga lektioner =). Det är lite överväldigande att tänka på att jag kanske aldrig mer ska sitta och ha lektion någon mer gång! Det har man gjort i de senaste tretton åren och nu är det snart slut, det är helt ofattbart, vad händer sen då?
Ja det är inget jag ska oroa mig för nu iallafall, idag är det lektioner som vanligt.
Vad ska ni andra hitta på idag då? Puss och kram/ Jennifer

Måndag



Usch vad deprimerad jag blev när jag vaknade och såg all snö som fallit under natten! Jag som hade hoppats på att det verkligen skulle bli vår nu, men jag får väl vänta lite till.
Idag bär det snart iväg till skolan, det är bara halvdag idag så efter det ska jag och Amanda åka och simma, äntligen ska jag ta tag i det där och börja träna lite, jag måste ju bli lite slimmad till studenten så jag kan ha en riktigt snygg och tajt klänning =P.

Helgen har varit helt underbar, vi var till Göteborg i lördags med hotellgruppen (bilder kommer senare), och sedan har jag bara gosat med min älskling så det har varit en  väldigt bra helg tycker jag =).
Hoppas ni får en bra vecka allihopa, min kommer nog att bli det iallafall, så som det ser ut nu =P. Puss och kram/ Jennifer

Fredag

Godkväll alla glada läsare därute i vårt avlånga land. Så var det äntligen fredag igen, och min fredag måste jag säga har varit väldigt bra. Jag åkte in tidigt till min pojkvän och sedan har jag spenderat hela långa dagen med honom =).
I kväll har vi kollat på Syskonen Baudelairs olycksaliga liv, en ganska bra men hemsk film tycker jag, den har en stämning som jag får gåshud av men den är både lite rolig och samtidigt sorglig, men den är riktigt bra tycker jag =).
Hoppas ni haft en bra dag! Puss och kram/Jennifer

Torsdag, och vårkänslor!









Nu är det verkligen vår ute och det gör mig alldeles sprudlande! Vi serverade i restaurangen idag och det gick riktigt bra, vi hade fått i uppgift att bjuda in olika personer från olika länder och vi hade bjudit in några från Bosnien som vi skulle laga typisk bosnisk mat åt. Deras meny bestod av vitlök och rosmarin marinerad lammstek och klyftpotatis och i efterrätt cirton och vanilj kokta äpplen med rostade valnötter. Det blev riktigt lyckat måste jag säga och de var mycket nöjda, så det var roligt. Nu ska jag snart sätta mig med lite läxor tror jag, men jag har inte riktigt ro i kroppen för det, vill bara ut och gå eller göra något mer kreativt, det är konstigt hur humöret kan skifta, igår var jag ett vrak!

Har ni också börjat få vårkänslor?
Puss och kram/Jennifer

Onsdag



Jag har verkligen varit usel på att uppdatera bloggen nu ett tag! men jag har helt enkelt inte haft så mycket att skriva om. Det har varit en väldigt lugn vecka, förskylningen är fortfarande kvar men den håller på att försvinna och jag har knappt haft några riktiga lektioner eftersom att det har varit en massa annat. I måndags var jag sjuk, i tisdags var vi på Palace och blandade drinkar på bartekniken och på eftermiddagen hade vi ingen lektion, idag har jag bara varit i skolan i en halvtimme för att prata om projektarbetet med min lärare, imorgon ska vi servera lunch i restaurangen så då blir det ingen lektion heller och på fredag är det kompledigt, så ja, den här veckan är ganska så slapp. Vilket inte gör mig så jättemycket för jag är vekligen inte på topp känner jag!
Men jag hoppas att ni får en jättebra fortsättning på veckan! Puss och kram/ Jennifer

Godmorgon



Idag blir det att vara hemma. Jag är så jäkla förskyld! Men jag ska försöka pallra mig iväg till mötet med praktikplatsen iallafall, vi får se om jag orkar.
Det som är så himla hemskt är att jag saknar min älskling så mycket, vi har inte setts på tre dagar och jag saknar honom något otroligt! Men om jag ska till praktikplatsen kanske jag kan svänga in en stund hos honom, vi får se.
Jag hoppas att ni får en bra dag allihopa! Puss och kram/jennifer

Söndag



Så var helgen snart slut igen och det enda jag gjort är att legat i sängen och snorat och hostat... ja ´så kan det vara ibland. Idag mår jag dock bättre så det var nog inget allvarligare iallafall =P.

Vad tycker ni om vinnaren av melodifestivalen då? En chock eller vad säger ni? Jag var helt säker på att Måns skulle vinna och så kom till och med Caroline af Ugglas bättre än han! Det var verkligen oväntat, ja vi får se om hon opera kan slå i Ryssland, kanske, kanske inte, vi håller iallafall tummarna för dig Malena!

Jag hoppas att ni får en bra söndag nu allihopa! Puss och kram/ jennifer

Dagens önskan: Drivkraft!








Jag har tänkt på så många unga och duktiga människor som verkligen har lyckats här i världen, och de har inte ens fyllt tjugo innan de blivit kända och tjänat miljoner! 
Jag önskar jag hade samma drivkraft som så många andra unga människor och förverkliga MINA drömmar. Nu säger jag inte att man ska stressa in i saker och ting, och inte heller att man ska sattsa järnet på att bli känd och tjäna en massa pengar, det är ju inte som om livet är slut bara för att man blir äldre, men jag börjar känna en viss press på att verkligen göra något med liv, något jag verkligen vill och brinner för.
Jag går snart ut gymnasiet, har inga egentliga framtidsplaner mer än att jag ska försöka hitta ett jobb och kanske plugga vidare senare, och jag känner bara det att jag har så många drömmar men kan inte uppbåda kraften och styrkan som behövs för att förverkliga dem!
Hur skulle ni gå till väga för att förverkliga era drömmar? Har ni någon gång verkligen förverkligat en dröm? /Jennifer

Lördag

Åh vad sur jag blir! Jag har verkligen inte tid att bli sjuk nu men ändå ligger jag här med ont i halsen och feber, jag hoppas verkligen inte att det blir värre för jag måste verkligen till skolan i veckan, jag kan inte fatta att det bra är två veckor kvar i skolan, sedan går vi ut på praktik och när vi kommer tillbaka är det redan studentveckan! Hur scary är inte det då =S.



Så idag ligger jag bara hemma och tycker synd om mig själv i största allmänhet, jag har sovit hela förmiddagen men nu har jag tagit kraft till att sätta mig här ett tag.
Jag hoppas att ni andra mår bra och att ni får en riktigt mysig och trevlig helg! Puss och kram/jennifer

Fredag den 13:e... igen!



Jag brukar inte tro på sådana här grejer som att  man ska ha speciell otur på fredagen den 13:e och sånt, men idag är det verkligen en otursdag, inte nog med att jag fått en förskylning över mig utan sedan, när jag skulle skära upp bröd i matsalen så skar jag mig i fingret så att det gör jätteont nu! Jag hoppas att jag slipper mer outr nu iallafall, annars blir jag ledsen!

Godmorgon


Min älskling <3


Fy vad jobbigt. Jag har verkligen sovit hur bra som helst inatt, så himla skönt, plus att jag kunde få sovmorgon eftersom att jag sov inne hos min darling. Men när jag vaknar har jag världens halsont och värsta rethostan! Tur att man har älsklingen som tröstar en lite då =P, men hur som helst så beslutade jag mig för att pallra mig iväg till skolan, så nu sitter jag här och tråkar igen.
Tur att det är fredag så jag kan vara hemma och friskna till under helgen, jag har verkligen inte tid att bli förskyld nu!
Puss och kram/Jennifer

Torsdag



'Ojojoj vilken jobbig skoldag det var idag, jag var jättetrött och hade ingen motivation alls till att plugga, men jag var så illa tvungen så jag har suttit och tragglat med de där uppgifterna hela dagen och fick världens huvudvärk på köpet. Men nu sitter jag iallafall här hemma hos älsklingen och har precis suttit och kollat på Sleepy Hollow, men den lilla sötnosen har somnat och jag vill inte väcka honom så jag sitter här ett tag =P. Jag ska sova här inatt tänkte jag så det blir skönt att slippa leta efter bussar hem, det är alltid lika sorgligt att åka ifrån honom!
Och imorgon är det fredag igen, guu så skönt med helg, då får jag verkligen sova ut =P.
Jag hoppas att ni haft en bra dag allihopa! Puss och kram/ Jennifer

Världens äldsta fotomodell







You go girl!


Daphne Selfe är 80 år och har stått modell för modehusen Dolce & Gabbana, Tata-Naka och Michiko Koshino! Hon började modella när hon var 20 år, men slutade när hon var i trettioårsåldern, nu är karriären igång igen och hon tjänar 12 000 kr om dagen.
"Min benstuktur och och mitt långa hår är min lycka" säger hon. Läs hela artikeln här.

Det är väldigt roligt att det inte bara är supersmala, unga tjejer som kan vara förebilder i modeindustrin. /Jennifer


Kryssningen med klassen.





Åh herregud så trött jag är idag! Jag är så himla undersövd och så kommer man till skolan och får reda på att man bara har två lektioner på sig att göra klart en massa arbeten som man inte hunnit med och det gör en ju inte direkt på bättre humör.



Men kryssningen med klassen blev iallafall lyckad tycker jag =), vi åkte med M/S Galaxy och om man ska klaga lite så var det inte världens bästa båt kanske, det blev strul med hytterna och med dryckeskupongerna och allt stängde alldeles för tidigt tycker jag. Det var bara nattklubben som var öppen och där tyckte jag att dansgolvet faktiskt var otroligt litet. Men jag är nöjd ändå, det blev bättre än förväntat så då är det lyckat =).



På väg hem

Nu sitter jag på bussen hem ifrån färjan. Det har faktiskt varit jätteroligt, trotts att jag var lite skeptisk till den här resan. Men vi har haft skitskoj och det har varit roligt att umgås med klassen såhär. Nu vill jag bara hem och sova! Det är ju skola imorgon :P. Hoppas att ni haft en bra dag så hörs vi imorgon. puss och kram/ jennifer

Tisdag



Så var det tisdag och kryssningsdags. Jag måste säga att jag inte alls känner för det här idag, men det kommer nog att bli roligt när man väl är där. Jag har packat hela morgonen och nu sitter jag här ett tag, bussen till stockholm går inte föräns vid 3 idag så jag har iallafall fått sovmorgon =P.
Så det kommer nog inte bli någon uppdatering nu på två dagar. Men jag hoppas att ni får det bra.
Puss och kram/Jennifer

Måndag



Ja så var helgen över och nu är det skola igen, jag är ganska trött faktiskt så det är riktigt skönt med halvdag. Jag har hotellektion nu vilket verkligen är öken för tillfället, vi har en massa att göra klart och det är jättejobbiga och jättetråkiga uppgifter!
I eftermiddag ska jag hem och packa och tvätta till kryssningen med klassen imorgon. Usch, just nu har jag ingen lust alls att åka på det, men det blir nog roligt får vi hoppas. Det är ju trotts allt med klassen, så det känns ju som att man inte vill missa det heller. Jaja, det kommer nog bli bra.
Puss och kram/Jennifer

I Lördags

Ledsen att det inte blev någon uppdatering i helgen men jag har inte hunnit helt enkelt. I lördags blev det fest hemma hos älsklingen, våra vänner kom och firade vår födelsedag =). Plus att vi hade vår 1 1/2 års dag då också =P. Vi hade jättetrevligt, och åt god mat som pojken min hade lagat.



Hoppas ni också haft en jättebra helg! Puss och kram/Jennifer

Spruckna byxor och översvämning i matsalen.






Ja vad ska man säga, det har varit en ganska spännande dag idag. Imorse precis innan skolan så satte jag mig ner och byxorna sprack! Det blev ett stort hål mitt mellan benen! Som tur är så har det inte gått upp mer, men det var mina favvojeans så jag blev jätteledsen.

Och när jag skulle sätta ner glaset på bordet i matsalen förut så satte jag den på kanten av tallriken så att hela glaset välte och rann ut över bordet och nästan ner i knät på Natalie och Lina!! Jag har aldrig sett någon flytta sig från bordet så snabbt!

Så ja, lite otur har jag allt haft idag!  Hoppas att det inte händer något mer. Puss och kram/Jennifer

Fy för skolan



Nej nu vill jag verkligen hem, men som tur är så är det bara 40 min kvar, jag är trött har ont i huvudet och saknar mig älskling som är hemma idag p.g.a. ont i magen, stackars lilla bubben, men han ska vara glad att han inte var i skolan iallafall för här är det verkligen dötrist! /jennifer

Fredag



Ledsen att det blev så dåligt med uppdateringar igår, men jag satt med projektrapporten hela dagen. Jag kom hem vid fyra och satt till klockan nio med det! Usch vad jobbigt, men nu är jag klar och ska skicka in det för en första genomgång =). Nu kan jag äntligen börja fokusera på allt annat som jag har kvar att göra i skolan, det är en massa hotelluppgifter och samhällsgrejer som ska in, och jag har bara tre veckor på mig! Nej fy, jag ska inte gräva ner mig allt för mycket i det där. Det är skönt med fredag iallafall, och imorgon har älsklingen bjudit hem en massa kompisar för att fira vår födelsedag så det ska bli jättetrevligt =), det längtar jag till!
Vad ska ni göra i helgen då? Puss och kram/ Jennifer

Kaos på projektarbetet

Åh wow vilken dag jag hade igår. Vi skulle ha vårt projektarbete, alltså bussresan med min pappas företag. Jag stannade kvar på bygdegården för att hjälpa Therese att förbereda maten.
När vi hade kommit till bygdegården och jag skulle sätta på ugnen för att grädda kladdkakorna så gick strömmen! Det visade sig att ugnen var trasig så vi kunde inte använda den, och vi hade fem kladdkakor och fem potatisgratänger som vi skulle göra! Så vi blev helt enkelt tvungna att åka hem till mig och grädda allt. Men när vi skulle gå och hämta bilen så kom jag på att jag inte hade några bilnycklar, för de hade mamma tagit med sig och hon satt på bussen halvvägs till Katrineholm!


Våra gäster


Som tur var så var farmor hemma så hon fick gå hem till oss, hämta reservnyckeln och åka ut med den till oss. Så kunde vi äntligen komma hem och göra allt vi skulle. Men vi hade ingen gästbok så jag var också tvungen att åka ner på stan för att köpa en, plus att vi beställde pizza också för laga mat hann vi ju inte. Och inte nog med att jag var jättestressad, utan jag fick åka runt och leta parkeringsplats hur länge som helst, sedan fick jag gå en bra bit till bokhandeln. När jag äntligen fått det gjort och även hämtat pizzorna och skulle sätta mig i bilen så gick inte bildörren att stänga! Jag försökte och försökte men det var något som tog emot och jag kunde inte se vad, men jag var så stressad så jag stängde den så gott det gick och körde försiktigt hem. När jag öppnade dörren hemma märkte jag att det var en list som hade låsnat och satt sig för!

Therese handvispar 1 liter grädde =P


Väl hemma såg jag att dörren  stod vidöppen och Therese stod och viftade med händerna. Det visade sig att potatisgratängen hade runnit över i ugnen och satt igång brandlarmet så vi var tvungna att vädra hela huset. Men vi fick till sist iordning allt och kom iväg till bygdegården igen. Jag fick göra ännu en utflyckt med bilen för att hämta min syster på skolan men sedan kunde vi börja förbereda maten. Pappa ringde vid ca kl 1 och sade att de nog skulle komma lite senare, men det gjorde ju absolut ingenting eftersom att vi inte alls låg i fas. Så vi stökade i köket och dukade upp det sista på borden.


Maten vi serverade =)


Då ringer telefonen ingen och pappa säger att det blivit ändring i schemat och att de istället kommer nästan en timme tidigare! Jag har npg aldrig blivit så stressad förut, det var bara att ställa sig att skära sallad, steka kyckling och värma potatisgratänger, som vi för övrigt fick värma i mikrovågsungen, med den lilla komplikationen att vi var tvungna att byta formar eftersom att vi inte kunde ha aluminium i mikron! Men kvällen blev ganska lyckad ändå, de fick vänta lite på maten men de tyckte det var jättegott och trevligt, och vi fick massor i dricks =).


Vår dricks =)

Så får vi inte godkänt i projektarbete nu så vet jag inte vad jag gör! Ja som ni kanske förstår är jag ganska så trött idag, men humöret är på topp =P.
Jag hoppas att ni får en riktigt bra dag! Puss och kram/Jennifer

på bussen!

Wihey! jag kom ju på att jag faktiskt kunde mobilblogga på min nya mobil. nu sitter jag då på bussen hem från stockholm. det har varit en riktigt lyckad resa måste jag säga. nu ska vi hem igen och börja fixa inför projektet imorgon. hoppas ni haft en bra dag/ jennifer

Tisdag



Godmorgon allihopa =). Det här blir nog troligtvis det enda inlägget jag hinner att skriva idag, för idag blir det verklige körigt! Nu på morgon ska vi med klassen åka på studieresa till stockholm och kolla på barakademin och lite, så vi lär ju inte vara hemma förän i eftermiddag någon gång. Sedan ska vi till bygdgården för att flytta bord och lite till imorgon, plus att jag har sex kladdkakor att baka ikväll. Så ja... någon tid till bloggen lär jag nog inte ha.
Men jag hoppas att ni kommer att få en riktigt bra dag, så hörs vi förhoppningsvis imorgon.
Puss och kram/ Jennifer

Måndag



Så var det en ny vecka och denna vecka har jag inte bävat för i flera veckors tid. Det är så mycket att göra och jag vet inte hur jag ska hinna med allt! Men jag ska inte klaga, det finns de som har det värre. Idag har jag som sagt bara halvdag, och jag hoppas att jag kan hinna springa till bokrean ett tag efter skolan. Jag fick ju ett presentkort på Akademibokhandeln som jag hade tänkt utnyttja nu när det är rea och allt. Jag skulle vilja ha den där boken "En shopaholics bekännelser", den verkar jätterolig och bra, dessutom skulle jag vilja se filmen nu när den kommer ut.
Någon som har ett annat bra förslag på böcker som man kan köpa nu på rean =)?
Puss och kram/Jennifer

Good morning everyone!



Eller ja, så god morgon vet jag inte om det är för min del tyvärr. Jag har inte sovit gott alls inatt, jag hade jättesvårt att somna igår kväll och jag låg vaken från halv tre till fyra nu på morgonen. Det är allt det här med skolan och projektarbetet som spökar, jag är jättestressad för båda och fattar inte alls hur jag ska få tiden att räcka till till allt. Idag har jag som tur är bara halvdag i skolan så jag har tid att göra en del efter skolan också, men inte ens den tiden räcker. Vad gör man när tiden inte räcker till, finns det verkligen inte något sätt att förlänga dagarna?! /Jennifer

Söndag



Så var man hemkommen från pojkvännen igen. Vi har haft en underbar helg, vi var ute och åt i lördags och hade jättetrevligt =)! Fansen vad jag älskar den där pojken =P.
Men nu sitter jag här hemma igen, men jag ska snart iväg och kolla på bygdegården som vi ska hyra till projektarbetet på onsdag. Hoppas att det blir bra, jag börjar bli jättestressad inför det där nu, ska bli så otroligt skönt när det är över!
Hoppas ni haft en lika underbar helg som jag! Puss och kram/Jennifer

RSS 2.0