Torsdag


Längtar!


Idag är det äntligen torsdag och jag ska upp till min älskling i Örebro igen. Den här gången stannar jag till Lördag och det ska verkligen bli jätteroligt. Hoppas bara att tågen går som de ska nu. När snuttisen skulle åka hem ifrån mig i måndags så var hans tåg försenat med tre timar så han missade sitt anslutningståg och fick åka tillbaka till mig istället. Sånt slöseri med pengar tycker jag, så vi får verkligen hoppas átt det går som det ska idag!

Men först ska jag jobba. Vet inte hur länge det blir idag men det blir nog till två någonting skulle jag tro, som vanligt. Tåget går halv fem så tills dess måste jag vara hemma =P.

Vad ska ni göra idag då? Puss och kram/ Jennifer

Onsdag



Fy fasen vad trött jag är idag

, trotts att jag är ledig och har kunnat sova hur länge jag velat så gick jag upp vid nio. Sedan har jag bara suttit vid datorn, varit och handlat och läst =D. Så det har varit en lugn dag iallafall. Det blev ingen bakning igår eftersom att jag inte hade någon ork och satte mig och läste teori istället, men idag ska det bli av, och jag hade tänkt börja med lite ostfrallor, sedan tror jag att jag ska baka några kakor också, får se =P.

Hur som helst ska jag iallafall beställa tågbiljetter till imorgon nu, ska ju upp till älsklingen i örebro igen =). Jätteskojsigt ska det bli!

Vad gör alla andra idag då? Puss och kram/ Jennifer

Tisdag



Gud vad roligt det är att komma in på bloggen och se alla supersöta kommentarer ni skickat till lilla mig
. Ni gör verkligen dagen så mycket roligare!
Idag har jag varit och jobbat, men det blev inte så länge eftersom att det inte fanns så mycket att göra, skönt om ni frågar mig för det är otroligt varmt att städa rum för tillfället. Och imorgon är jag ledig så det ska bli skönt! Nu vet jag inte vad jag ska hitta på, blivit på ett otroligt bakhumör trotts värmen så jag kanske ska baka något =P. Vad skulle jag baka då tycker ni, några bra förslag?

Hoppas ni har en bra dag i värmen! Puss och kram/ Jennifer

Måndag



Nu har det blivit dåligt med uppdateringen igen på några dagar. Men jag har haft en god orsak, min lilla älskling har bott här hela helgen =). Vi har haft det jättebra, varmt har det varit så vi har varit med systrarna och ätit glass och badat och bara myst helt enkelt, precis vad man ska göra på sommaren. Nu har han dessvärre åkt upp till Örebro igen, men jag ska nog upp till honom på torsdag eller fredag så det blir inte så jättelångt tills vi ses igen. Och sedan kommer han ju hem nästa vecka och då kan vi ses nästan varje dag om vi så vill, och det är klart vi gör =P.

Idag har jag jobbat på förmiddagen, varmt som hundan har det varit. Och när jag kom hem tog jag tag i gräsklippningen, varför vet jag inte för jag var helt slut, men nu är det iallafall gjort =D.

Vad har ni gjort idag då sötnosar?
/Jennifer

Fredag




Idag är det äntligen fredag och i eftermiddag kommer älsklingen hem =D, han ska bo hos mig ända till söndag och det ska bli så roligt!
Det är stekande hett ute, och det var otroligt varmt och jobbigt på jobbet. Men nu är det klart iallafall och jag ska gå ut och lägga mig i skuggan ett tag tror jag =P. Hur har er förmiddag varit då? Puss och kram/ Jennifer


Oj oj oj!



Jag har suttit och svarat på alla era kommentarer nu och jag är super glad för alla söta ord ni har skickat till mig. Det har inte gått så bra för min blogg hitills, men igår hade jag besöksrekord på 47 unika besökare och jag måste säga att det gör mig jätte lycklig =D. Tack så jättemycket allihopa! Hoppas att det fortsätter på den här vägen. Vill ni får ni gärna hålla koll på mig på bloggkoll =P.

Godnatt!


Imorgon!<3


Nu ska jag äntligen gå och lägga mig! Tessan har varit här i kväll och kollat på film, Die Hard 4.0. Jäkla klockren film det där alltså. Hoppas ni haft en jättebra dag, min har varit varm, men bra. längtar tills imorgon =P. puss och kram!/jennifer

Sol och bad =)

Idag har det varit fruktansvärt varmt!
Det är skönt så jag klagar inte, men fy fasen vad varmt det är =). Vi åkte och badade i Mariehovssjön jag, mina systrar och mamma förut. Jättetrevligt och skönt var det. Men nu vill jag bara att kvällen ska ta slut så det blir morgondag och min älskling kommer hit =P.

Söt bild eller hur... NOoOT! xD


Hur har er dag varit, är det varmt hos er också? Puss och kram/ Jennifer

God morgon

Kvällen igår blev jättelyckad. Vi hade en grillfest ute på baksidan av huset och det var varmt och jättemysigt. OCh dessutom gillade de tårtan som jag bakat, det tog 1 1/2 dag, fy fan asså vilket bök, men god blev den xD. Här är lite bilder från igår:

Här är alla =)



och här  är tårtan, den blev inte riktigt så snygg som jag hoppats, men stor blev den =).

och så spelade vi kubb med barnen, haha, inte så bra bild men lilla felix stod ju inte still precis =P.

Idag är jag ledig och det är så skönt. Ska ut och lägga mig och sola lite nu tror jag, och läsa på lite till teoriprovet, det är snart =S. Usch vad nervöst! Men jag får plugga som sjutton nu så ska jga väll klara det. Och imorgon kommer älsklingen hem ett tag =), han ska bo hos mig till söndag och det ska bli så jäkla roligt att träffa honom igen, har inte setts på en vecka =O. Fy vad hemskt! Men imorgon så, gud vad jag längtar!

Vad ska ni göra idag då?

Puss och kram/ Jennifer


Sista delen: Hämnden är ljuv




Borta vid båten började killarna bli oroliga, de hade ropat efter tjejerna i en kvart nu, men de visste inte om de skulle gå in och leta efter dem eller om de skulle stanna vid båten om de kom tillbaka. De ville inte gå in i skogen själva nu när det var så mörkt. Ute på klipporna lyste i alla fall månen upp lite. De väntade i fem minuter till och sedan gick de in i skogen.

"Hallå!" Hanna, Denise!" ropade Felix.

"Vart är ni?", ropade Viktor. De gick längre in i skogen, de stötte emot träd och rev upp armarna på taggbuskarna. Plötsligt föll Viktor över något.

"Aj fan!", skrek han. Felix vände sig om.

"Vad håller du på med?", frågade han. Han böjde sig ner och hjälpte Viktor upp. De tittade ner på det som han föll över. Det var svårt att se något i mörkret men de kunde ändå urskilja Denises långa blonda hår ligga som en gloria runt hennes livlösa bleka ansikte.

"DENISE!", utropade de nästan i kör. Viktor böjde sig ner och letade efter en puls.

"Fan, hon andas inte", sa han till Felix. Felix var alldeles vit i ansiktet och mådde mycket illa. De var i sådan chock att de inte hörde stegen bakom dem. De kände bara något tungt och trubbigt som träffade dem bak i nacken.


Följande eftermiddag började Hannas föräldrar bli oroliga, de hade ringt flera gånger på Hannas mobil och även till Denises och Felix. Ungdomarna skulle ha kommit hem för flera timar sedan. När klockan var fem ringde de till polisen. De berättade att deras barn skulle åka på en båt utflykt men inte kommit hem än och gav dem namnet på den ö de skulle till. Polisen skickade ut en helikopter som genomsökte ön, men det ända de hittade var deras båt. Och ett meddelande som var skrivet på sidan av den. Det stod: Hämnden är ljuv!


Onsdag



Idag är det som sagt pappas födelsedag så ikväll blir det grillfest =D. Det ska faktiskt bli riktigt trevligt, det blir våra mor och farföräldrar och några av pappas kompisar så det kan nog bli roligt. jag håller på för fullt och baka tårtan, men den är lite invecklad så jag får hoppas att den blir bra =). Vad ska ni göra idag då? Puss och kram/ Jennifer

Grattis Pappa!



Idag fyller farsgubben 37 år! Haha, han börjar bli gammal nu *thihi*.  Grattis, Grattis, Grattis!!

Tisdag


jag och tessan gullunge =)
Amanda =P



Idag har det varit en riktigt bra dag, om man bortser från att min älskling inte är här. Jag var ju på jobbet imorse, men slutade ganska tidigt. Och då gick jag, tessan och amanda och käkade pizza. Sedan åkte vi till stranden =D. Det var inte speciellt varmt i vattnet men kul hade vi =P. 
Nu bakar jag bottnar till tårtan som pappa ska få imorgon, är nog egentligen för trött för att baka nu men plikten kallar. Sedan ska jag sova, och sova ut imorgon för jag har sovmorgon imorgon =)! Sov så gott!/ Jennifer

God morning sunshine....


I miss you hunny!

eller, ja så mycket till sol är det ju inte ute nu direkt. Det är grått och mulet och blåsigt =S, men aja, det ska bli finare väder senare idag och sen i veckan. Kan vara skönt med lite kyla när jag ska jobba =P.
Jag vill ockås tacka alla för era fina kommentarer, ni är verkligen underbara och jag blir jätteglad över att logga in och se så många kommentarer =D.

Efter jobbet idag ska jag träffa Tessan och Amanda, jag har inte träffat dem på hur länge som helst så det ser jag fram emot. Men först är det jobb, och jag har faktiskt ledigt imorgon och i övermorgon så jag tror jag kan överleva den här dagen =P. Hoppas ni får en underbar dag allihopa! Puss och kram/ Jennifer

God kväll



Usch vad trött jag är nu.

När jag kom hem från jobbet idag så satte jag igång att baka wienerbröd =P, och fy fasen vilket pyssel det är med dem =O. Men bra blev de och det var jätteroligt. Pappa fyller ju år på onsdag så jag bakade dem tills dess, hoppas han blir nöjd med dem xD.

Nu ska jag ta och laga lite mat till familjen här och sedan blir det läggdags, jobbar imorgon också, och på eftermiddagen ska jag nog vara med Tessan och Manda, det ska bli jättekul =D. Sov så gott allihopa!/ Jennifer

When you're gone



 

When You're Gone

by Avril Lavigne

album: The Best Damn Thing (2007)


I always needed time on my own
I never thought I'd need you there when I cried
And the days feel like years when I'm alone
And the bed where you lie
Is made up on your side

When you walk away
I count the steps that you take
Do you see how much I need you right now?

When you're gone
The pieces of my heart are missing you
When you're gone
The face I came to know is missing too
When you're gone
The words I need to hear to always get me through the day
And make it okay
I miss you

I've never felt this way before
Everything that I do
Reminds me of you
And the clothes you left
They lie on the floor
And they smell just like you
I love the things that you do

When you walk away
I count the steps that you take
Do you see how much I need you right now?

When you're gone
The pieces of my heart are missing you
When you're gone
The face I came to know is missing too
When you're gone
The words I need to hear to always get me through the day
And make it ok
I miss you

We were made for each other
Out here forever
I know we were
Yeah, yeah

And all I ever wanted was for you to know
Everything I do I give my heart and soul
I can hardly breathe I need to feel you here with me
Yeah

When you're gone
The pieces of my heart are missing you
When you're gone
The face I came to know is missing too
When you're gone
The words I need to hear will always get me through the day
And make it ok
I miss you

Måndag



Sorry att jag inte skrev något igår, men jag hade tyvärr ingen tid. Först jobbade jag, blev inte så lång dag då, men det gjorde inget. Sedan när jag kom hem fick jag världens saknads ryck efter min älskling, och jag tror jag har ett tvångsbeteende, för varje gånga jag mår dåligt eller är arg så börjar jag och städa! Så igår städade jag hela nedervåningen på vårt hus, och nui menar jag verkligen grundstädade, jag kalkade till och med ur toaletteb xD! Så det var därför jag inte bloggade något igår.

Nu ska jag snart iväg till jobbet, orkar verkligen inte idag, men det får gå ändå. I eftermiddag vet jag inte vad jag ska göra, men det löser sig ju alltid. hoppas ni får en bra dag allihopa! /Jennifer

Del 4: Hämnden är ljuv



Efter ett tag kom hon ut i en glänta, det blev lite ljusare och hon kunde se stjärnorna ovanför trädtopparna. Hon orkade inte springa längre, hennes ben ville inte bära henne längre. Hon föll ihop på marken och blev liggande på rygg i gräset. Det enda hon hörde var sina egna tunga andetag och det kändes som om hjärtat skulle hoppa ur bröstkorgen på henne. Plötsligt föll en lång skugga över henne där hon låg på marken, hon kände igen honom, det var den där killen i hennes klass. Hon försökte komma på hans namn, det var något på A, Adam, nej Anders, nej inte det heller. Albin, ja så var det, Albin hette han. En mycket blyg kille, sa inget på lektionerna, satt själv i ett hörn längst ner i klassrummet, bredvid fönstret. Hon kom ihåg att Felix hade varit elaka mot honom på gympan en gång. Dragit ner hans byxor inför hela klassen. Han hade dragit upp dem igen och gått vidare. Alla tyckte han var lite konstig. När hon tänkte efter så hade det inte bara varit på gympan, de hade varit på och hackat på honom lite då och då. Hon var inte säker på varför, men om hon kom levande ur det här så skulle hon fråga Felix. Nu när hon såg honom på nära håll såg han riktigt bra ut, han långa lugg hängde ner i hans djupt gröna ögon. Hon hade aldrig tittat närmare på hur han såg ur förut.

"Vad vill du Albin?", frågade hon och blev förvånad över hur säker hon lät på rösten. Men hon fick inget svar nu heller. Hon kände hans kalla händer greppa tag runt henens hals. Hon kunde inte få någon luft. Hon greps av panik och försökte sparka bort honom men han var orubblig. Hon började se suddigt nu och orkade inte kämpa emot längre. Sedan blev allt svart.


Forts. följer =)

My sister and me <3



Har inte haft så mycket för oss i eftermiddag så jag och syrran fick för oss att styla varandra lite ;-). Tyvärr hann jag bara styla henne för nu ska hon ut, men det var ju tur att jag gjorde det iallafall, och söt blev hon också eller hur. Ni kan läsa mer om min darling syster på hennes blogg =).

Del 3: Hämnden är ljuv

Brasan höll på att slockna och nu var det ordentligt mörkt ute. Det hade gått en kvart sedan Denise hade gått in i skogen och de andra började undra vart hon hade tagit vägen.

"Hon kanske har gått vilse eller något!", sa Felix och kollade in bland träden.

"Jag går och kollar, jag vet vart hon skulle", sa Hanna och gick in i skogen. Det var mycket mörkt därinne och hon kunde knappt se något.

"Tur att jag inte är mörkrädd ",  tänkte hon och trevade sig fram i mörkret. När hon kom fram till buskaget tittade hon sig omkring.

"DENISE!", ropade hon ut i mörkret men hon fick inget svar.

"DENISE KOM FRAM, DET ÄR INGET ROLIGT LÄNGRE!", ropade hon, fortfarande inget svar. Hanna gick längre in i skogen och ropade hela tiden på Denise. ;en det var ingen som svarade, så hörde hon en gren knäckas en bit till höger om henne.

"Denise det är inget roligt, kom nu, jag fryser!", ropade hon. Ytterligare en gren knäcktes och en till, och en till. Och det kom allt närmare. Hanna såg fortfarande ingenting men hon kunde höra något komma närmare. Plötsligt såg hon något glimma till i mörkret och hon sa åt Denise att skynda på lite. Snart kunde hon se konturerna av en människa. Men det var något som var fel, figuren som kom allt närmare var mycket längre och hade mycket kortare hår än Denise. Hanna stelnade till.

"Vem där?", frågade hon. Nu såg hon att det var en man som kom emot henne, han hade mörka kläder och han var ganska kraftigt byggd. Hon vände sig om och började springa. Hon hade ingen aning om vart hon skulle springa men hennes instinkt sa att hon måste koma bort från mannen, och det fort. Hon kände sig yr, hon hade håll och grenarna rev henne i ansiktet, men hon brydde sig inte, hon bara sprang.

forts. följer =)


Lördag



Nu är jag hemma igen
, och i ´förmiddags jobbade jag. Det var fullt hotell så det var mycket att göra, men det gick fort och bra ändå så det var jätteskönt. Resan till Örebro var helt underbar, det var så skönt att träffa Isak igen. Nu kommer vi dock inte ses på två veckor, och det kommer bli skitjobbigt! Men men, vi får försöka överleva det =). Hur har er dag varit då allesammans?/ Jennifer

I have missed you!



Nu är jag äntligen uppe på Järle igen
(det är så det heter där Isak bor). Det var en ganska jobbig och stressig dag på jobbet men resten av dagen har bara gått undan, tågresan gick bra och nu sitter jag här hos älsklingen. Jag har saknat honom så mycket, trotts att vi sågs i söndags, men det räcker. Nu ska jag stanna här tills imorgon kväll, sedan måste jag tyvärr åka hem igen, ska ju jobba på lördag. Men det var roligt att kunna åka upp hit ett tag iallafall =). Hoppas ni haft en bra dag också!/ Jennifer

Del 2: Hämnden är ljuv



Det blev inte så lång stund i vattnet och när de gick upp tände de genast en brasa på berget. Felix och Viktor letade ved i skogen och tjejerna förberedde maten. De skulle grilla varsin hamburgare och sedan hade de köpt med sig bananer och choklad så som de skulle grilla till efterrätt.

"Vad tycker du om Viktor då?", frågade Hanna och lade ner ketchupen i korgen.

"Jo han är väl söt, men vi har inte pratat så mycket", svarade Denise.

"Men gör det då, jag såg nog hur han tittade på dig förut", sa Hanna och gav henne en vänskaplig knuff i sidan. Denise knuffade tillbaka och skrattade, Hanna stämde in i skrattet.

"Vad håller ni på med därnere, vi är vrålhungriga!" ropade Felix från berget.

"Kommer snart!" ropade Hanna tillbaka och kollade på Denise, sedan började de skratta igen.


De gick upp på berget och satte sig runt brasan. Felix och Hanna satte sig tätt ihop, Viktor och Denise satt på andra sidan brasan, men inte riktigt så tätt. Solen var på väg ner nu och kylan smög sig på.

"Jag vet något som kan värma lite", sa Felix och gick ner i båten. Man hörde honom riva omkring därnere och snart kom han upp med ett sexpack öl under armen. Han gav en till Viktor som snällt tog emot den. När han räckte en till Hanna skakade hon på huvudet.

"Jag håller mig till Cola idag, det kan vara kul att minnas vad som hänt imorgon", sa hon och log. Denise drack inte heller något, bara Cola. Efter ett tag började killarna bli lite högljuddare och tjejerna lite fnittriga av all Cola. Viktor flyttade sig närmare Denise och till slut satt han med armen om henne. Denise skrattade åt något han sa och lutade sig tillrätta mot hans arm. Felix och Hanna tittade menade på varandra. Det hade nästan blivit mörkt ute när Denise till sist reste sig och sa att hon var tvungen att gå på toaletten.

"Det finns ett par buskar där borta som passar utmärkt som damrum", sa Hanna och pekade in i skogen. Denise gick åt det hållet hon pekade bort mot buskarna.

"Akta dig för ormarna bara!", skrek Viktor efter henne, man kunde höra henne skratta lite inne bland träden.

Forts. följer =)


Torsdag


Så blev det en tågresa till då =P

Snart bär det av till jobbet och sedan till Örebro, men jag tänkte jag skulle skicka iväg ett inlägg nu om jag inte hinner det efter jobbet sen  =). Jag har inte så mycket att berätta för er tyvärr, för det har inte hänt så mycket sen igår. Vi har blivit bjudna på släktträff i augusti och då får jag äntligen träffa min moster och mina kusiner som jag inte träffat på tre år! Kan ni tänka er det, usch, men då får jag iallafall träffa dem så det är något att se fram emot. Och nu längtar jag bara tills i eftermiddag så att jag får träffa älsklingen igen =). Hoppas ni får en jättehärlig torsdag! / Jennifer 

Del 1: Hämnden är ljuv



Hämnden är ljuv

Av: Jennifer


"Kasta i ankaret!" Felix ropade till Viktor i aktern som genats kastade i ankaret, han kände det försvinna ner i djupet och det brände lite i händerna när ankarlinan sträcktes.

"Fan vad djupt det var här!" skrek Viktor tillbaka, och försökte överrösta motorbullret.

När de kommit tillräckligt långt in till stranden hoppade Hanna i land och Felix stängde av motorn.

"Äntligen fastland" ropade Viktor och kysste det kala berget.

"Vad larvig du är"  suckade Hanna och drog båten lite längre till berget så att hennes kusin Denise kunde hoppa i land.

"Kom nu Denise, det är bara att hoppa", sa Hanna och Denise hoppade i land.

Solen stod lågt på himlen, snart skulle den färga himlen orange-röd. Det var en mycket fin ö, med låga, kala och alldeles lena berg. Det hade sett ut som en ganska stor ö på sjökortet och den hade en liten träbro på östsidan som ledde till fastlandet. Men de låg nu i en liten vik på sydsidan och där var det alldeles avskärmat från omgivningen. Om man gick en bit på berget kunde man se farleden som gick precis utanför och när det kom stora båtar kunde man höra hur vågorna slog upp mot klipporna. Hanna och hennes pojkvän Felix hade varit på den här ön förut men då med Hannas föräldrar. Nu hade de bestämt sig för att åka själva, och eftersom att Denises föräldrar var utomlands hade hon fått följa med, hon hade aldrig åkt båt förut och hon hade blivit ganska sjösjuk på vägen. Hon var ett år yngre än de andra och en mycket blyg och tillbakadragen tjej. Hanna hade alltid varit lite överbeskyddande mot henne och såg henne mer som en lillasyster än som sin kusin. Hon hade försökt para ihop henne med några killar hon kände men det hade aldrig blivit något. Nu tänkte hon att Felix kunde ta med någon av sina singelkompisar. Hon tyckte att det kunde bli lite roligare när det var jämna par. Felix hade tagit med sig sin kompis Viktor, som var en av hans kompisar från fotbollslaget. Han tyckte att han behövde träffa någon, han hade varit singel så länge som han känt honom och det var några år. Så nu var de alldeles själva ute på ön och det var en mycket varm sommarkväll.

"Är det någon som känner för att ta ett bad?" frågade Felix och greppade en  handduk som hängde över relingen, bad shortsen hade han redan på sig.

"Jag ska bara byta om först", sa Hanna och gick ner i båten. Denise följde med. Killarna gick ut på klipporna och hoppade i. Vattnet var mycket kallare än de hade trott och de blev ganska chockade när de kommit i vattnet. Snart kom tjejerna också och de var lite fegare än killarna, de hittade en liten stenig strand lite längre bort och gick ner i vattnet, de skrek när vattnet nådde midjan och sedan kastade de sig framåt.

Forts. följer =)


Onsdag



Idag har jag jobbat igen
, och idag gick det verkligen jättesegt. Men nu är det gjort och jag har ridigt på pollen igen så det känns bra =). Jag har dessutom betällt tågbiljetter så imorgon ska jag upp och hälsa på älsklingen i Örebro =D. Längtar jätte mycket, men jag kan tyvärr bara stanna till fredag eftersom att jag ska jobba på lördag =S. Men det är iallafall ett tag och det ska bli jätteskoj =).

Nu ska jag snart äta lite, och sedan ska jag nog gå ut och springa lite innan jag packar. Ha en jättetrevlig kväll allesammans!/ Jennifer

Tisdag




Idag har jag varit ledig
, och det har varit jätteskönt! Jag fick sova ut lite imorse, vilet var skönt eftersom att jag inte somnade förän vid halv tre igår natt. Låg och pratade med älsklingen i telefonen och sedan fick jag sånt saknads- ryck att jag inte kunde somna. Men i morse sov jag till halv elva eller något och det var super skönt.

Efter frukost gick vi ner till stallet och red =D, det var jättelängesedan jag red men det gick bra och det var väldigt skojigt =). Nu har vi varit och handlat lite jag, syrrorna och mamma, och nu ska jag ta det lite lugnt innan jag börjar städa lite tror jag, eller om jag ska klippa gräsmattan, får se om syrran kan tänka sig att göra det kanske =P.

Hoppas ni har en jättebra dag allihopa!/ jennifer

Bakning och inredningsprogram



I eftermiddag har jag inte alls tränat som jag sa att jag skulle, dels pga att det har regnat nästan hela tiden och dels för att jag helt enkelt inte orkat (mest det senare!). Istället har jag bakat bullar och tittat på inredningsprogram. Extreme home makeover, RoomService och Äntligen hemma. Måste säga att det börjar klia i fingrarna och man vill göra om en massa saker hemma, men det är ju lite svårt om man inte är Martin, Jonny eller Ty =(. Men lite små idéer har jag som jag kanske kan pyssla lite med när jag orkar. Jag är ju ledig imorgon så då kan jag kanske göra lite =P. Jag måste se till att hålla mig sysselsatt hela tiden annars saknar jag Isak alldeles för mycket och då bara deppar jag ihop! Jag bara väntar på att han ska ringa nu så jag får höra hur han har det =). Hoppas ni haft en bra dag allihop/ Jennifer

Måndag



Så började en ny vecka då...
önskar att förra veckn kunde börja om! Men jag får väl göra det bästa av den som kommer. Idag ska jag jobba, känner inte alls för det faktiskt, men pengarna behöver jag ju så det är bara att bita ihop! Annars händer det inte så mycket idag, ska försöka träna lite i eftermiddag tror jag, om inte min kropp säger ifrån efter jobbet, igår fick jag så jäkla ont i rygg och nacke =(. Hoppas ni får en härlig dag allihopa! Puss och kram/ Jennifer

Söndag


(hihi, min sötnos i afro =), gulleplutt där!)


Nu bor jag hemma igen
... Isak åkte till Örebro i morse och själv gick jag till jobbbet. Fy fasen vad sorligt det var =(, nu kommer jag antagligen inte se honom på tre veckor, om jag inte hinner åka upp något när jag inte jobbar, jag hoppas verkligen det annars kommer jag att gå under!

Veckan har varit helt underbar och jag är sååå ledsen att den är slut nu. Nu väntar jobb, jobb och åter jobb och det är ännu tuffare när älsklingen inte är hemma, fan vad jag kommer att sakna den där pojken!

Idag har jag som sagt jobbat, det var jättejobbigt eftersom att jag dels var så trött och dels så deppig. Hoppas det går bättre imorgon.

Jag hoppas att ni haft en lika trevlig och mysig vecka som jag och att nästa blir precis lika bra =). Puss och godnatt/ Jennifer

Torsdag



Sorry att jag inte skrev något igår
, men det har varit fullt upp, och man vill ju inte sitta och häcka vid datorn när det är fint väder och man kan vara med pojken sin =). Men jag jobbade både igår och idag och därför har det blivit tidiga mornar, så nu är det skönt med sovmorgon imorgon. Ska dessutom till min farmor och farfar imorgon och så ska vi nog vara med min familj på kvällen tror jag. Sen är det bara en dag kvar tills han ska åka och jobba i tre veckor! Fy vad jobbigt det kommer att bli, men jag´har själv ganska mycket jobb då så jag får hoppas att det inte blir alltför mycket tortyr =P. Nu ska jag nog gå och baka en liten kaka till min snuttis =), blev på sådant bakhumör =P. Hoppas ni haft en bra dag! Puss och kram/Jennifer

Tisdag



Idag är det lite bättre väder iallafall, det regnar inte  men det är fortfarande molnigt och tråkigt. Senare idag ska jag till körskolan men fram tills dess har jag inget speciellt för mig. Bor ju hos min kära pojkvän den här veckan, och för tillfället har han ett par tjejkompisar här och vi kollar på Underworld Evolution, men jag tyckte inte den var någon höjdare, tycker nog bättre om första filmen i så fall. Vad ska ni göra idag då allihopa? /Jennifer

Dagens horoskop



Fiskarna 19/2 - 21/3

Dagshoroskop - måndag 5 juli

Det är en fin dag att umgås med dem som betyder mest för dig, vare sig det är vänner eller den du älskar. En god middag i goda vänners lag är aldrig fel.

Måndag



Nu bär det snart iväg till älsklingen
, men jag tänkte jag skulle skriva ett inlägg innan. Jag har iallafall packat klart nu, det är säkert en massa jag glömt, men jag hoppas att det inte är något viktigt.
Och usch vilket hemskt väder det är! Det spöregnar här och har gjort hela morgonen, man hoppas ju att det blir bättre i eftermiddag!
Hoppas ni kommer ha en trevlig dag! Puss och kram/ Jennifer

Söndag


En bild på vår häst Harry =)


Idag har jag inte haft tid att blogga föräns nu!
Imorse var jag på jobbet, hade som sagt mycket att göra där idag, men tog faktiskt kortare tid än vad jag väntat. Sedan hade vi möte, och gjorde nya scheman, så nu har jag ännu mer tider framöver =O, men det är bra, jag behöver pengarna =). När jag kom hem var jag helt slut, jag vet inte om det dels beror på att jag inte fick så mycket sömn inatt eller om det är vädret, som är väldigt mulet och regnigt för tillfället, skulle nog gissa på en blandnig av de där kanske. Så då lade jag mig i soffan och kollade på Scream 2, så jag fick sitta och bita på naglarna och skrika lite =). Sedan har jag packat, det går åt lite kläder om man ska vara borta hela veckan =P, jag åker till min pojkvän imorgon och stannar förhoppningsvis till söndag, om han inte tröttnar på mig och slänger ut mig =P. Så det ska bli en jätterolig vecka som jag verkligen ser fram emot!

Hoppas ni haft en jättehärlig dag! Puss och kram/ Jennifer

Härliga kväll =)



Jag kom ifrån jobbet ganska tidigt faktiskt så det var jätteskönt, däremot är det tydligen jättemycket att göra imorgon =S. Men nu sitter jag iallafall här hemma hos min älskling och har det mysigt. Vi ska äta lite middag senare och sedan hyra en film =). Gud vad roligt att se honom igen! Men ni får ha en jättetrevlig kväll, det tänker jag ha =). Puss och hej!/ Jennifer

Dagens horoskop

Fiskarna 19/2 - 21/3

Dagshoroskop - lördag 5 juli

Någon som står dig nära tenderar att vara rätt provocerande i det han eller hon säger. Håll huvudet kallt; du tjänar ingenting på att reta upp dig.

Hm... okej, kan bli spännande =S.

Lördag


Äntligen!


Idag ska jag äntligen träffa Isak igen!  Shit vad jag längtar nu =). Men först ska jag genomlida en dag på jobbet, och nu börjar det bli riktig mycket att göra på hotellet eftersom att semestrarna drar igång! Men det blir det cash utav =). Men just idag hoppas jag att det inte är så jättemycket så att jag kan komma in till stan fort!

Igår var jag ju först på syrrans lägeravslutning, där träffade jag också en av mina klasskamrater förvånande nog, han var tydligen där och kollade på sin flickvän när hon red =). Sedan åkte familjen ner till Sörping och åt middag. Det var faktiskt jättetrevligt, och efteråt åkte vi och köpte massa godis som vi snaskade på igår kväll.

Men nu ska jag nog gå och göra mig iordning lite inför jobbet. Ha en jättebra dag allihopa! /Jennifer

Dagens horoskop



Fiskarna 19/2 - 21/3

Dagshoroskop - fredag 4 juli

Små vardagliga sysslor kan ge dig lika mycket nöje som de är till nytta. Hur som helst är det en dag att försöka kombinera nytta med nöje.

Scones och en stukad fot!



Fy fasen vad varmt det var att lasta hö!

Jag höll på och dö, dessutom trampade jag igenom ett par brädor på höskullen så nu sitter jag här med lindad och öm fot! Men aja, det går väl över tills jag gifter mig, som mormor alltid brukar säga =).

Nu har jag precis ätit lunch, jättemumsigt med nygräddade scones och allt... mmmm. Så nu är det bara att vänta på att klockan ska bli tre och åka upp till syrran och kolla på hennes ridlägeravslutning. Hon ska rida terängritt och grejer så det ska bli jättespännande, sen kanske vi ska åka till Smultronstället och käka glass, men det är inte säkert, vi får se lite. Hoppas ni har en bra dag!/ Jennifer

Fredag!


Stallkattunge =) (fotograf: Therese)


Yes... äntligen fredag, och ikväll kommer min efterlängtade älskling hem! Tyvärr ganska sent, så jag hinner inte åka hem till honom ikväll, men ska dit imorgon efter jobbet, och sedan ska jag bo hos honom hela nästa vecka! Ska bli jätteroligt, fasen vad jag saknat honom! <3

Men idag är jag som sagt ledig, både från körskolan och från jobbet. Men pappa har tvingat ner mig till stallet snart för att hjälpa till att lasta in hö och lite. och sedan har lillsyrran ridlägeravslutning senare så det ska jag också gå på =). Var på grillkväll där igår och det var jättetrevligt faktiskt =).

Men nu ska jag väll gå innan pappa börjar tjata igen. Ha en jättemysig fredag! /Jennifer

Hur ska man kunna lära sig det!?



Jag har precis kommit hem från trafikskolan nu
, är helt slut verkligen, dels pga hettan ( det är verkligen ökenhetta ute!) och dels pga att jag har försökt lära mig det här med enkel riktat och vart man får och inte får köra i stan. Det låter kanske som det mest naturliga i världen, men det är faktiskt ganska svårt, framförallt eftersom att skyltarna  i stan kan var krokiga, borttagna, itukapade, eller så gömms de helt enkelt bakom buskar, träd eller hus =O. Så det har varit en hel del att tänka på när jag kört idag, och jag var inte speciellt klar i skallen frånm början =P. Men, jag har inte kört över något eller någon, och heller inga allvarliga missar, så i det stora hela har det gått ganska bra =). Nu dröjer det nog ett tag tills nästa lektion, så nu får jag råplugga teori istället =P. Hoppas ni haft en riktigt härlig sommardag ni också! Puss och kram/ Jennifer

Körlektion



Nu är det dags att dra sig in till stan igen, ska till körskolan och sen tror jag att jag måste hoppa in på H&M och köpa nytt ansiktspuder, min ramlade i golvet förut och blev bara smulor av! Men nu måste jag dra. Hade så bra så länge! Puss och kram/ Jennifer

Torsdag



Idag är det ännu varmare än vad det var igår! Så skönt! Ska gå ut och sola lite sen innan jag åker till körskolan tror jag =P. Men det är också det ända jag har på schemat idag, så det lär bli en en lugn dag idag också.
Igår var det jättekul, efter körskolan gick jag ock syrran på stan, det blev mest fönstershopping, men en present till älsklin´gen blev det iallafall. Nu är det bara två dagar kvar tills jag får träffa honom =). Jag vet , jag vet, vad töntigt att hålla på som jag gör, men det är sjukt vad man saknar en människa som alltid varit där, när han bara är borta ett par dagar!

Nej, nu ska jag nog ut på en joggingrunda (lär nog bli ashett!), och sedan ska jag glassa mig i solen lite. Vi hörs senare! Puss och hej, Leverpastej! /Jennifer

Gratisbio

Nu har jag gått med på gratisbio.se. Jag måste säga att jag är väldigt skeptisk till sådana där sidor, men jag tänkte göra ett försök med det här, är det någon som har några dåliga erfarenheter av det så får ni gärna säga till. Annars verkar det som att det ska vara bra. Just nu kan man vinna en resa från Ticknet värt 15000 kr! Bli medlem du också =), det är bara att trycka på länken i inlägget coh registrera dig!

Onsdag


<3Jag saknar dig!<3

Så var det den 2 Juli redan
. Och jag kan inte sluta räkna ner tills älsklingen kommer hem, nu är det alltså bara tre dagar kvar =). Men idag är jag iallafall ledig från jobbet, men jag har en körlektion i eftermiddag, så helt tomt på schemat är det inte. Och efter körningen ska nog jag och syrran ta en tur på stan tror jag, har inte så mycket pengar att shoppa för,men det är ju så mycket rea nu så något kanske jag kan hitta.

Nu tror jag nog att jag ska ut och springa lite, har blivit lite av en hösäck på sista tiden, när jag inte jobbat eller kört har jag mest suttit vid datorn eller legat och solat, de dagar det har gått det vill säga =P. /Jennifer

Vad ska ni andra göra idag då?

Sov så gott =)!



Nu är det äntligen läggdags
.... är verkligen super trött. Har sett på allsång på skansen och morden i midsommer ( är det sommar så är det!) Men nu ska jag sova. Jag fick jobba själv idag, och slutade vid tre så det var inte så farligt sent iallafall, dessutom fick jag ledigt imorgon vilket är jätteskönt eftersom att jag ska ha körlektion också =P. Annars har det inte hänt så mycket idag,  varit uppe och hälsat på syrran och hästen. Och så ringde älsklingen förut också, roligt att höra från honom, trotts att det bara gör att jag saknar honom ännu mer!

Nehe... läggdags var det. Godnatt och sov så gott/ Jennifer

God morgon!



Eller ja... god vet jag inte om jag kan kalla den, har sovit jättedåligt inatt och ska snart till jobbet, fattar inte hur jag ska orka... men, men, det får gå! Annars händer det inte så jättemycket idag, vännerna jobbar och pojken är utomlands, så vad gör man? Jag får helt enkelt vara hemma och socialisera mig med syrran, och det är inte dåligt det heller =).

Ska kanske åka upp till min andra syster också om jag får tid, hon är nämligen på ridläger med nya hästen, och igår hade det tydligen inte gått så bra...tyvärr... så jag vill upp och se hur det går för lilla snuttan =).

Vad ska ni ha för er idag då?

RSS 2.0