Trött helg



Den här veckan har jag inte varit inne på bloggen så mycket, beror nog mest på att jag inte haft så mycket roligt att skriva om men också för att jag verkligen inte orkat. Såhär trött som jag har varit den här veckan vet jag inte om jag någonsin varit. Kan inte riktigt förstå varför jag är såhär trött, men jag har ju gått upp 5 varje morgon och det har varit ganska mycket arbete så det beror nog mest på det, hoppas att den här veckan blir lugnare.
Jag hade hoppats på att jag skulle vila ut nu i helgen men jag kan inte påstå att jag känner mig så mycket piggare. I fredags var jag på "Girls just wanna have fun" på Otten och det var riktigt roligt, men det blev en tidig kväll för jag ville hem och vara med pojken min, och gårdagen spenderades hemma hos honom. Det var en mycket jobbig dag eftersom en nära släkting till honom gick bort, det är så jobbigt att se honom sådär ledsen och eftersom att jag verkligen tyckte om hans släkting så blev jag ju såklart också väldigt ledsen, men på något sätt känner man att man måste vara stark för hans skull så det var bara att bita ihop. Det tar ett tag att bearbeta en sådan här händelse men det ska det få ta också.
Idag är jag hemma i söderköping igen och firar min mamma på mors dag, och så var syrran och jag och shoppade ett litet tag också, nu tror jag att jag ska krypa ner i sängen och läsa lite innan det är dags att sätta igång grillen.
Hoppas ni haft en bra helg! /Jennifer

 


På jobb nr 2

Vilken hektisk dag! Först gå upp vid fem och gå till jobbet, jobba till två och sedan gå till optikern, prova ut linser och sedan gå till jobb nr 2  och sitta här till klockan nio ikväll. Det är tur att receptionsarbetet inte är så jobbigt fö jag är hur trött som helst =P! Men det ska gå, jag gör det för en god sak. Idag är det lite fler som ska checka in också så det kanske blir lite mindre dötid, men för säkerhets skull så tog jag med mig en bok. Jag läser Sjöjungrun av Camilla Läckberg, älskar verkligen hennes böcker, hitills är Tyskunge min favorit, får se om den här kan slå den =).
Hoppas ni har en bra tisdag! /Jennifer


Måndag



Tänkte jag skulle slänga in ett litet inlägg innan jag kryper ner i sängen =). Har inte så mycket att rapportera om egentligen. Jag har haft en underbar helg med min kära pojkvän och våra vänner, en sådan här behöver man efter en jobbig arbetsvecka, det är så skönt att ha människor som gör en såhär glad omkring sig. Men nu är det arbete igen, imorgon blir det åter ett dubbelpass, först jobba på konditoriet, sedan tid hos optikern för att skaffa linser och sedan receptionsarbete på hotellet. Kommer nog vara ganska körd imorgonkväll =P, men det känns ändå helt okej, jag trivs ju som sagt på båda jobben och det är ju inte varje dag. Så skönt att jag är klar med historian nu iallafall, hoppas bara att jag får godkänt, skickade in det sista arbetet igår kväll =).
Men nu måste jag nog sova om jag ska orka ska ju liksom jobba från halv sju till nio imorgon =). Puss och godnatt/Jennifer

 


Hemma match




Nu blir det att åka iväg till Hageby för lite shopping och sedan till Dagsbergsfältet för att heja på min älskling som ska spela match (amerikansk fotboll), hoppas att han inte får allt för ont idag =P. Sedan blir det att skriva det allra sista på min kära historieuppgift och myskväll hemma hos älsklingen. Får se om jag kan uppdatera lite senare, annars får ni ha en riktigt trevlig söndag! /Jennifer

Hemdags

Nu börjar det äntligen närma sig hemdags, väntar bara på de sista gästerna som skulle komma vid kvart över nio någonting och sedan bär det iväg hemåt. Är fruktansvärt hungrig nu också, åt bara en varm smörgås på jobbet vid klockan ett =P. Men mammsen skulle beställa hem lite mat så det blir nog att trycka i sig en onyttig hamburgare när jag kommer hem, Beach 2010 får vänta =D! Kommer nog inte bli någon mer uppdatering här på bloggen heller så jag får säga godnatt nu istället. /Jennifer

14 timmars arbetsdag!

Hej mina vänner. Vilken dag det här är, fredag och superfint väder ute. Tyvärr kan jag inte njuta så mycket av det idag heller eftersom att jag först jobbade på Jannes från halv sju till tre och sedan direkt efter det gick till Laurenti där jag nu ska sitta i receptionen fram till klockan nio. Räknar jag rätt så blir det alltså 14 timmar arbete! Nu är inte jag den som klagar, pengarna behöver man ju alltid, plus att båda jobben är mycket roliga, men jag är lite orolig för hur jag ska hinna med uppsattsen som ska vara inne på måndag. Imorgon jobbar jag halv åtta till två och efter det får det bli uppsattsskrivning till max, tänkte ta min älskade pojkvän till hjälp, han har inget val =P!
Nu ska jag plocka lite med disken och sedan kanske man kan smyga sig ut på terassen ett litet tag innan det är dags att checka in kvällens gäster =).
Hoppas ni har en mycket härlig fredag. /Jennifer

Torsdag



Idag är det verkligen hur varmt och skönt som helst ute, visst är det härligt =P. Synd bara att jag inte har tid att vara ute och njuta av den. Efter jobbet gick jag till biblioteket och tänkte se om jag hittade några bra böcker om 11 september som jag kunde använda till min uppsatts, trodde inte att det skulle finnans så mycket men där hade jag fel! Jag lånade iallafall tre böcker, varav två är på fyra hundra sidor var, så det blir en del att gå igenom. Jag har suttit och läst nu sedan jag kom hem men kände att jag behövde ta en liten paus, är så himla trött! Så nu blir det att läsa lite bloggar och sedan sätta igång med skrivandet igen, det är ju lite pressat tidschema liksom.
Hoppas ni har det gött i värmen. /Jennifer


Jobb och historieuppsatts



God kväll mina vänner. Nu har jag suttit och gnuggat geniknölarna riktigt ordentligt och försökt få fram bra fakta om 11 september, det är inte så lätt som det kan verka. Men lite har jag skrivit nu iallafall, och det känns riktigt skönt, hoppas bara att jag inte kör fast nu för det här ska som sagt vara inne på måndag och det är tre sidor kvar att skriva. Men det ska nog gå, det måste det göra.

Idag har det varit en relativt lugn dag på jobbet, det var nu på eftermiddagen som det droppade in lite mer gäster, men jag förstår att det inte är många som velat vara ute i det väder vi haft idag, spöregn och åska! Jag är glad att jag var på jobbet så jag hade annat att tänka på, annars hade jag nog bara krupit ner under täcket och varit rädd. Hatar åska!
Men nu är det uppehåll och jag hoppas att det får vara det inatt, vill inte ha åska när jag ska sova =(.
Hoppas ni haft det finare väder än vad vi har haft!/ Jennifer

 


God morgon


Klänning från Cubus, tights från BikBok, skärp från HM

Åh underbara sovmorgon! Det är så himla skönt att ställa klockan på sju men ändå kunna ligga kvar och dra sig till halv åtta =P. Idag börjar jag jobbet vid halv tolv, så jag kunde ligga kvar längre om jag ville men det finns lite att ta tag i idag. Jag måste börja på historieuppsattsen, jag måste ringa vårdcentralen angående mina mystiska utslag på magen, och så hade jag en dröm om att ta med mammsen ut på en morgonpromenad. Så det gäller att ligga i nu =).
Jag uppdaterar mer när jag kommer hem från jobbet. /Jennifer

 


Tisdag



Vilken otroligt varm dag! Och det är kvavt, skulle inte förvåna mig om det blir åska av det här men hoppas verkligen att vi slipper idag också. Inatt sov jag hos älsklingen vilket var hur mysigt som helst, önskar jag kunde sova med honom varje natt, sover så mycket bättre! Men sedan bar det iväg till jobbet och så jobbade jag till halv sju, har varit en riktig bra dag på konditoriet, bra med kunder och inga större överaskningar. Den stora överraskningen kom när jag kom hem och öppnade mejlen, jag hade fått ett mejl från min historielärare där han skrev att jag har en 3-4 sidor lång uppsatts att skriva till på måndag och jag förstår verkligen inte hur det ska gå till, jag har ingen aning om vad jag ska skriva om! Det är bara att sätta fart, tur att man har en historienörd till pojkvän, han får allt hjälpa mig här =P.
/Jennifer

Haircut


Hej mina vänner. Här är en liten bild på nya håret =),  men inte så bra kvalitet tyvärr. Ser lite ut som en grävling kan jag tycka för tillfället, men det blir bättre när det bruna ljusnar sen =). Är riktigt nöjd faktiskt, bättre än utväxten iallafall!

Söndag



Hej mina vänner. Helgen går så otroligt fort, det är inget roligt! I fredags blev det en hemma kväll vilket var riktigt mysigt, välbehövligt. Igår var jag inne i norrköping på förmiddagen och tittade på älsklingens amerikanska fotbollsmatch, det var riktigt roligt och spännande måste jag säga, börjar äntligen fatta spelet och det är ju roligare när man hänger med =P. Efter matchen åkte jag hem och käkade middag hos farmor och farfar och sedan åkte jag på ett homeparty hemma hos min gamla klasskompis My. Det var jätteroligt att träffas igen, tyvärr var det inte så många som kunde komma av de andra från förra klassen men My och Ella var där och vi hade mycket trevligt.
Idag är det lite av en typisk söndag, vi har varit och handlat, älsklingen är här och ikväll blir det grillning, men dagen är lite sämre eftersom att det är jobb imorgon och jag känner mig minst lika trött som jag gjorde i fredags. Det är tur att man trivs på jobbet annars hade jag varit riktigt deppig idag!
Hoppas ni har en underbar dag därute i vårt avlånga land! /Jennifer

Waving flag



Detta är en underbar låt. Kan inte få den ur huvudet, så jäkla bra är den!  Blir man inte glad av den här vet jag inte vad =P.

Fredag



Så var det fredag igen, superskönt enligt mig, men jag tycker vädret kunnde ha varit bättre. Det är grått och regnigt men hur varmt som helst så det skulle inte förvåna mig om det blev åska frammåt kvällen, hoppas vi slipper!
Jag har precis kommit hem från jobbet, och idag var det faktiskt riktigt behagligt med folk på konditoriet, inte för mycket och inte för lite, skönt såhär innan helgen.
Ikväll blir det bara en slappar kväll med familjen, har inget planerat och tänker inte planera något heller, det får bli som det blir.
Hoppas ni har en riktigt bra fredag!/Jennifer

Det är Robin Hood jag vill ha!




Hej allihopa där ute i vårt regniga land. Nu sitter man här hemma igen efter ett jättetrevligt dygn hemma hos min älskling, åkte dit efter jobbet igår och kom hem för någon timme sedan. Igår var vi på bio med vår vän Christoffer och såg premiären av Robin Hood, en riktigt bra film måste jag säga, helt klart värd att se. Om inte annat för att se Russel Crowe, jag vet att han är gammal men ojojoj vad snygg han är i den här rollen, enligt mig.
Idag är man som sagt ledig vilket är otroligt skönt, speciellt efter en dag som igår då det var hur stressigt på jobbet som helst. Det blir en lite lustig vecka eftersom att jag ska jobba imorgon igen, och sedan är det helg, fredagen blir lite av en mellandag sådär.
Nu blir det att kolla lite bloggar och sedan ska det bli lite städning av hade jag tänkt =).
/Jennifer


Tisdag

Så var det snart dags för läggdags känner jag, slänger in ett kort inlägg innan jag kryper ner under täcket. Eftermiddagen har varit fullspäckad med träning, besök hos pojkvännen och vaxning av ben (grymt ont!!). Blev helt slutkörd av passet idag, men det är skönt, känner att jag behövde det. Nu är det äntligen dags för sängen, imorgon blir det upp vid fem för att jobba och på kvällen blir det bio med älsklingen och Christoffer, vi ska se Robin Hood, lite grabbigt kan jag känna, men den ska ju vara bra.
Godnatt på er! /Jennifer

Iväg till Friskis

Hinner bara med ett snabb inlägg nu innan jag åker in till norrköping för att träna med Amanda. Vi har börjat träna på Friskis och Svettis och jag måste säga att trotts tantvarningen så är det faktiskt riktigt roligt, idag är det ett medelpass som väntas så det blir att springa och hoppa ordentligt. Uppdaterar mer när jag kommer hem =). /Jennifer

Måndag

Så satt man hemma i sängen igen efter en lång och härlig dag på jobbet, det är faktiskt riktigt kul att gå tillbaka till jobbet på måndagen och känna att man verkligen gör någon nytta här i livet. Jag var hemma så många månader innan jag fick jobb och kände mig bara så värdelös för att jag inte gjorde något, nu jobbar jag och tjänar mina egna pengar och det är underbart!
Innan jobbet var jag och hjälpte min kära mor att handla lite mat och lämna lite papper och grejor på återvinningen, och sedan var jag och bokade tid hos optikern för att skaffa linser, hoppas att det blir bra, det är två veckor kvar och det känns jättelångt, jag vill bara få det överstökat, men den som väntar på något gott...

Resten av veckan jobbar jag morgon så det blir att gå och lägga sig tidigt idag, men jag ska ändå ta och byta om till träningskläder och ge mig ut och springa ett litet varv tror jag, det är så skönt innan man kryper ner i sängen =).
Hoppas ni haft en riktigt bra måndag! /Jennifer

Tea Time





Godmorgon solstrålar! Jag vaknade faktiskt med ett riktigt härligt humör, trotts det gråmulna vädret, det faktum att det är måndag och att jag har an extreme bad hair-day (Jösses vad svengelskt det kan bli =P). Men som sagt så är jag på ovanligt bra humör och är redo att ta dagen med storm, har varit nere i köket och ätit frukost och druckit mitt absoluta favoritté, jordgubb-vanilj, som mamma har hittat i en liten söt tébutik här nere i Söderköping. Nu blir det att kolla lite mejl och sedan ta tag i lite tvätt innan jag ger mig ner till optikern och sedan vidare till jobbet. Hoppas att det blir mer kunder i bageriet den här veckan än förra, det var värdelöst lite kunder tycker jag, men kan ju bero på det dåliga vädret också kan jag tänka, inte många som vill ge sig ut när det nästan blåser storm.
Nej nu ska jag sluta babla, ni får ha det så bra så kanske jag uppdaterar mer ikväll. /Jennifer


Hos mormor och morfar


Mormor och morfars söta lilla hus


Min älskade Isak och kära lillasyster



Min andra kära lillasyster och hennes pojkvän.


Hemkommen från en supertrevlig middag hos min kära mormor och morfar, man behöver aldrig oroa sig för att åka därifrån hungrig och ledsen, det kan jag lova! Mormor gör den godaste maten, och alltid till ett helt kompani så det är bara att äta tills det nästan sprutar ut ur öronen på en =P. Och både hon och morfar är sådana härliga människor att man kan vara hur trött och ledsen som helst när man kommer dit, men man åker alltid med ett leende, jag är otroligt glad för att jag har sådana släktingar =).

Nu har jag suttit och skrivit historieprovet, och jag är faktiskt klar med det så det känns otroligt skönt! Nu hade jag tänkt gå ut och springa en runda innan jag hoppar in i duschen och går och lägger mig. Imorgon väntar arbete igen, jag jobbar eftermiddag men hade tänkt ta mig ner till optikern innan för att höra mig för om kontaktlinser, jag har haft mina glasögon på mig hela tiden nu i några dagar och jag ser så otroligt mycket bättre, plus att min huvudvärk har försvunnit. Problemet är att jag inte alls trivs i dem, jag har haft dem sedan jag gick i åttan, alltså sex år ungefär men jag har bara haft dem när jag kört bil och kollat på tv ungefär, men jag ska nog börja ha dem hela tiden, så antingen vill jag skaffa kontaktlinser eller så ska jag byta bågar, jag får se vad det blir.
Men nu blir det som sagt att byta om till träningskläder och ge mig ut en stund =P. /Jennifer

Hemma hos älsklingen

Nu sitter jag här hemma hos älsklingen och väntar på att han ska göra sig iordning för att åka på middag hos mina kära morföräldrar. Det regnar inte ute idag iallafall, men det ser kallt och jäkligt ut, längtar efter de där soliga och härliga vårdagarna vi hade för ett tag sedan, det är så det ska vara.
Isaks pappa kom hem efter en vecka i Sicilien idag och var sådär härligt solbränd, där hade man tydligen kunnat gå ute i kortärmat hela dagarna, och här hemma funderar man på att plocka fram lusekoftan =P.
Funderar också på att åka på en härlig solsemester sen när man tjänat ihop lite kosing, skulle så gärna vilja se Grekland. Jaja, drömma går ju iallafall.
Hoppas ni har en mysig söndag!/Jennifer

Regnig lördag



Nej fy vad dålig jag har blivit på att uppdatera här, har inget spännande att skriva om känner jag så då låter jag bli istället, mina dagar består ju till största del av jobb, historia-plugg, och pojkvännen så det kan ju lätt bli lite tjatigt att skiva om. Hade tänkt att jag skulle sikta in mig på ett ämne att skriva om men jag har inte hittat något som jag verkligen brinner för så mycket, vi får se vad som händer med bloggen, men jag saknar det faktiskt så det är nog dags att ta tag i det =).

Idag är det iallafall spöregn ute och svinkallt, så det är en riktig mysdag då man bara ska sitta inne i värmen med en kopp te och lite scones och bara kura. Men det har jag inte gjort, jag och familjen fick för oss att åka in till norrköping och handla lite, syrran ville ha en ny mobil och pappa behövde kläder så jag följde med, nu har jag lite dåligt samvete eftersom att jag skulle behövt vara hemma och skriva historiaprov men nu är det för sent att ångra sig så jag får skylla mig själv, det får bli imorgon kväll istället. Nu blir det att packa ihop lite grejer och åka in till älskling. Han har varit och spelat match i Södertälje idag och var lagom kall och blåslagen (han spelar amerikansk fotboll), så det blir att pyssla om honom lite. Förhoppningsvis se någon bra film och mysa i soffan, men vi får se vad kvällen har att bjuda.

Imorgon är det födelsedagskalas hos mormor och morfar så då blir det att åka till dem och äta lite middag, och sedan på kvällen blir det som sagt att skriva prov. Måste blir klar med det här snart, det är lite mindre än en månad kvar tills kursen ska vara avklarad och jag har en stor uppsatts att skriva också! Men det ska nog gå, det måste gå!

Ni får ha det så bra tills nästa gång!/Jennifer


RSS 2.0