Vuxenpoäng



Hejsan svejsan =)! Förmiddagen har varit ganska så hektisk så jag har inte hunnit uppdatera föräns nu =P. Jag och mamma var nere i stallet imorse och släppte ut hästarna, red ut och mockade (jag var helt slut efter det =P!). Sedan gick vi hem och gjorde oss iordning och sedan åkte vi först till banken för att uträtta ett ärende och sedan handla mat. Och jag måste säga att jag är lite stolt över mig själv idag, för på banken var jag nämligen och hämtade ut en sådan där säkerhetsdosa så att jag kan börja betala min egna räkningar på internet. Så det har jag också gjort nu på eftermiddagen, lite vuxenpoäng där tycker jag =P. Jag var ju tvungen att betala den där hemska p-bötern jag fick igår så nu är det avklarat iallafall, skönt! Och nu har jag nog handlat allt i matväg till halloween festen på fredag, det blir kyckling och potatisgratäng, inte så jätte avanserat men förhoppningsvis gott. Nu är det bara kostymen, dekorationerna och alkoholen som fattas =P.
Vad gör resten av sverige idag då? /Jennifer


Look alike?



Jag fick en kommentar av en gullig läsare som tyckte att jag påminde om sångerskan Le Ann Rimes, och det gjorde mig lite nyfiken.
Vad tycker ni? Är vi lika?


Monday


Vad skulle jag göra utan dig <3?!

Goddag allihopa =)! Det blev ingen mer uppdatering igår kväll tyvärr, vi åt middag hos mormor och morfar och sedan åkte jag in till min älskling och sov där inatt. Så härligt att träffa honom igen, har inte sett honom sedan onsdags förra veckan, och det är långt =P! Imorse vaknade jag tidigt för jag var tvungen att gå ner och flytta bilen som stod nere på gatan, men det var redan för sent! Så nu har jag en p-böter på 600 kr som ska betalas den här månaden också...shit! Så dagen började ju inte direkt jättebra =S, men sedan gick vi en stund på stan och efter det åkte vi hem till mig och tog med oss fika som vi bjöd familjen på. Så det blev bättre =). Nu ska han iväg och kolla på hockey och jag sitter här. Vad har ni gjort idag då? /Jennifer


Hello everyone!


Bild från förra året =)

Nu har jag precis kommit hem från stallet igen och tagit mig en varm härlig dusch. Jag och mamma tog en skön skrittur runt åkern på hästarna imorse, lite kallt var det allt, men det gjorde inte så mycket =). Nu ska jag göra mig iordning för att åka till morfar och mormor på lunch och fira morfars födelsedag. Vet inte om jag hinner uppdatera något mer idag, för ikväll ska jag in till min älskling i norrköping. Vi får se helt enkelt, om inte så får ni ha en riktigt bra dag! /Jennifer

 


God kväll

Hej på er igen. Tänkte lägga in ett sista inlägg nu innan jag kryper upp i sängen och läser lite. Det har varit en väldigt lugnt eftermiddag. Har pratat med min älskling i telefonen, imorgon får jag äntligen träffa honom igen! Och så kollade jag förstås på Blog Awards förut =P, och jag måste ju säga att jag tycker att det var jättekul att Foki vann så många priser som hon gjorde, plus årets blogg, hon är ju verkligen hur söt som helst =)!
Hoppas ni haft en riktigt bra dag allihopa och att ni får sova gott inatt. /Jennifer

Jimmy Choo for H&M




Den 14 november smäller det! Då kommer Jimmy Choos kollektion för H&M ut i butik.


Självförtroende vs Självkänsla


Jag har länge tyckt att begreppen självförtroende och självkänsla varit lite luddiga. Vad är skillnaden? Vilket bör man ha mest av? Vilket är egentligen bäst?  osv. Nu har jag börjat läsa boken Självkänsla nu! av Mia Törnblom och där har jag faktiskt hittat några av svaren.
 
Det finns två olika personer med dålig självkänsla.
Person nummer ett är en person som inte vågar ta plats i sociala sammanhang, som inte gärna yttrar sina åsikter och som drar sig undan från uppmärksammhet.
Person nummer två är en person som gör allt för att synas och som älskar att få uppmärksamhet, hon har också ofta välsigt starka åsikter om saker och ting.
Skillnaden mellan de här två personerna är att person nummer två har en rejäl dos med självförtroende (hon kan det mesta och är inte sen att bevisa det) och det saknar person nummer ett.

Jag måste nog säga att jag tyvärr är person nummer ett, jag har varken stort självförtroende eller självkänsla. Men jag jobbar på det, och det man ska börja jobba på är självkänslan. Det är den som är det viktiga när det kommer till sociala sammanhang. Man kan ha ett bra självförtroende och tycka att man är bra på det mesta, men om man har en dålig självkänsla uppe på det så har man alltid ett behov att bevisa för omgivningen vad man går för, och i längden kan det aldrig vara bra. Man är heller aldrig nöjd med sig själv och är rädd för vad andra tycker om en, man tål inte kritik och kan inte omvandla den till något positivt utan tar det som att man är en dålig människa rätt igenom.

Skulle det inte vara underbart skönt att inte bry sig om vad andra tycker om en och vara nöjd med sig själv. Det finns alltid saker man kan förbättra och det är klart att man ska sträva mot det, men man måste också vara nöjd med det man åstakommit såhär långt i livet.
Så jag säger att att det man ska jobba med här i livet, om man inte redan har det, är en god självkänsla! Med den kan man komma hur långt som helst! Vet ni med er att ni har en dålig självkänsla kan jag verkligen rekommendera att ni läser den här boken, den öppnar verkligen ögonen på ett helt nytt sätt. /Jennifer

 


Stalledräng


Åh min rygg är helt slut! Jag har varit nere i stallet och mockat och städat bort en massa skräp i fyra timmar nu på förmiddagen och det tog verkligen på ryggen! Usch vad otränad man är =S. Men det var skönt att ha det gjort iallafall, plus att det nu började regna en massa så nu kan jag bara sitta inne och kura hela eftermiddagen =P, med gott samvete. Hade tänkt att jag skulle baka lite hålkakor senare också, vi får se om det blir av. Vad gör ni andra då? /Jennifer

 


Cupcakes

Idag har det inte varit någon bra dag. Vädret har varit hemskt, jag har saknat min pojkvän och allt har bara känts tungt och tråkigt. Men vet ni vad jag gör då, som faktiskt piggar upp lite, jo jag bakar! Dagens recept fick bli cupakes, inte de finaste man sett kanske, men goda =P! Här har ni receptet:

Till 12 cupcakes

6 msk smör eller margarin
100 g strösocker
2 ägg
2 msk mjölk
55 g mörk choklad, hackad
225 g extra fint vetemjöl
25 g kakao

Frosting:
50 g smör
200 g Philadelphia
2 tsk vaniljsocker
Garnering- här silverkulor

Gör såhär:
1. Placera 12 pappersformar i fördjupningarna i en muffinsplåt, eller ställ 12 st dubbla pappersformar på en bakplåt.


2. Rör smör och socker vitt och luftigt i en skål. Tillsätt äggen, ett i taget, och vispa kraftigt efter varje ägg. Rör ner mjölk och vänd sedan ner den hackade chokladen.


3. Tillsätt sedan mjöl och kakao och vänd ner det i smeten. Grädda muffinsen i 200 grader i 20 min eller tills de höjt sig. tryck lätt på toppen; den ska genast höja sig igen. Låt dem kallna.


4. Rör ihop smör och philadelphia till en smidig smet och tillsätt vaniljsocker. Bred smeten på de svala muffinsen och garnera med valfri garnering.



Klart!


Godmorgon världen!

Idag tog jag mig faktiskt en sovmorgon, väldigt skönt måste jag säga. Problemet är att jag tycker att det tar lite längre tid att komma igång, men det får jag väl ta =P. Jag har inga egentliga planer för dagen, mer än att jag ska ta tag i jobbsökandet lite igen och se om jag inte kan få något jobb någon gång, är sååå trött på att ha det såhär nu! Men min älskling är i Nora och jag vet inte om jag har någon större ork att umgås med någon idag så det får nog bli att vara hemma och fixa lite, har fått världens hosta till råga på allt så det är nog ingen dum ide att stanna hemma. Vad ska ni andra hitta på idag då? /Jennifer

Min Torsdag



Idag har det varit en mycket lång dag tycker jag! Jag vaknade ganska tidigt imorse och efter frukost satte jag mig och läste ett tag innan jag gick iväg till jobbet. Det regnade inte direkt men det var disigt så man var näst intill genomblöt när jag kom fram. Det gick väldigt segt på jobbet, beror nog på att jag börjar känna mig lite förskyld. Men nu är jag nog ledig hela helgen så då kan jag kurera mig =). Resten av dagen har jag suttit och sökt lite nya arbeten och läst bloggar. Nu ska jag kolla lite på Greys anatomy innan jag ställer mig och lagar mat. Hoppas ni har haft en bra dag! /Jennifer

Svaren från frågestunden:

Nu är jag hemma igen =). Har inte hunnit få så många frågor men här är svaren på de jag fått:

1. Hur många unika besökare/dag?
Jag brukar ha runt 30-40 unika besökare under de dagar då jag är aktiv på bloggen =), inte så jättemycket men jag jobbar på det. Har inte haft så mycket roligt att skriva om på senaste tiden. Har ni några tips på vad ni vill läsa om så är det bara att kommentera!

2. Favorit mat?
Jag har ganska många favorit rätter, men skulle jag välja en maträtt som jag aldrig tröttnar på så måste det nog vara inbakad fläskfilé med klyftpotatis =P. MUMS!

3. Vad gör du helst en ledig dag?
På mina lediga dagar vill jag vara med mina kära vänner, min vackra pojkvän och min underbara familj. En riktigt lyckad dag är när man hinner spendera tid med allihopa, men annars prioriteras nog Isak för det mesta =P.


Frågestund!



Nu bär det snart av till arbetet. Vet inte hur länge jag blir kvar där idag, vi får se. Men under tiden tänkte jag att jag skulle lägga in en liten frågestund. Svarar när jag kommer hem igen!
Så mina damer och herrar.... fråga på!

 


Tänk på barnen i Afrika!

Hej på er allihopa! Så har ännu en dag gått, vet inte om jag ska skratta eller gråta faktiskt. Tycker att tiden rinner iväg allt för fort för tillfället! Men idag har det varit en helt okej dag, det är ungefär så mina dagar är nu, okej. Jag vet inte om det beror på det dåliga vädret eller PMS men jag har kommit in i ett litet sjunk igen, usch och fy och blää =(. Men jag var och simmade med mamma imorse och det känns riktigt bra, lite plus i kanten sådär, och sedan var jag med älsklingen resten av dagen och då kan ju livet inte vara dåligt direkt. Nu är det tyvärr så att han åker iväg till Nora imorgon och jag får inte träffa honom förän på söndag, så vi får se hur glad jag är i helgen  =S. Men nu ska jag inte sitta här och beklaga mig, tänk på barnen i Afrika! Nu ska jag faktiskt ta och gå och lägga mig och läsa en kortis, det blir upp till jobbet igen imorgon. /Jennifer

Mot simhallen och älskling!



Nu bär det snart iväg till simhallen med mamma, tyckte att det var dags att simma lite igen =). Vädret är väl inte direkt lockande, man vill hellre krypa upp i soffan med en chailatte och titta på en bra film. Men nu jäklar blri det träning! Efter det ska jag till Isak ett tag, vi skulle träffa några kompisar så vi får väl se vad som händer, man kanske kan föreslå chailatte och film =P.
Vad ska ni andra hitta på denna disiga dag? /Jennifer


En ruskig dag!

Idag är det verkligen inget roligt väder ute, vilket har gjort mig mer eller mindre seg och deprimerad idag! Jag vaknade i älsklings famn vilket var väldigt mysigt, men att sedan titta ut på regnrusket och veta att man måste ta sig ur den varma kärleksfulla famnen, krypa i ett par kalla jeans, gå ut i det där regnrusket och sätta sig på en buss till jobbet är inte så mysigt. Som tur var så jobbade jag inte så länge och efter det har jag träffat min kära vän Therese, så då fick jag lite mer energi iallafall =). Vi har suttit och kollat på 17 Again, riktigt gullig liten film måste jag säga.

Igår var det däremot en jätterolig dag. Jag åkte in extra tidigt till Isak för att hinna vara så länge som möjligt hos honom, plus att jag är såååå trött på sovmorgnar. Ja, jag sa det! Jag är trött på sovmorgnar, jag har haft sovmorgon i snart tre månader så nu ville jag gå upp tidigt och hitta på något. Men såklart när jag kom in till Isak så låg han fortfarande och sov så jag kröp ner ett tag till jag med. Men ändå! Sedan gick vi till stan och träffade Emanuel och Cecilia, ett riktigt gulligt par det där, jätte trevliga. Så vi åt lite lunch och sedan träffade vi Isaks vän Sophia, och då gick vi och köpte lite kläder till älsklingen =). Efter det skulle Isak upp till polishuset för att fixa legitimation, så då gick vi dit. På väg hem fick vi för oss att vi skulle gå hem till Isak och umgås lite där, det började bli lite tröttsamt att gå på stan hela tiden, så då gick vi hem till honom. Det slutade med att vi hade en riktigt rolig kväll med taco och charader, eller ja, älskling stod för charader. Slutade lite illa dock när han tog fel på hårspray och skoputs så att han luktade typ bilverkstad i håret, men roligt hade vi =).

Åh jag längtar tillbaka till igår =P! /Jennifer

Trött söndag.


Ja det är precis vad det är tyvärr. Jag är verkligen super seg, beror nog mest på att jag kom hem klockan fyra inatt kanske, men usch vad jobbigt det är! Men oj vad roligt vi hade, och jag är så glad för att jag har så snälla föräldrar som ställer upp på att köra oss =). Hade tyvärr inte med mig kameran så det blev inga bilder, och det är lite tråkigt. Men trotts den sena hemkomsten har jag faktiskt orkat städa lite här hemma och det är jag stolt över =P. Nu hade jag faktiskt tänkt att jag skulle se om jag hittade något smaskigt bröd recept och ställa mig och baka lite, är så himla trött på brödet man köper i butik, nej nu vill jag ha något annat =).
Vad ska ni göra idag då? kram

Och vinnaren är:



http://johannaleontine.blogg.se/

Stort grattis till dig. Du har nu fått en egen permanent länk här på bloggen! /Jennifer


Godmorgon =)


En gammal bild på min kära gammla klasskompis som vi ska till ikväll=)!


Åh vad härligt det är med sovmorgon =). Jag vaknade inte förän vid halv tio och sedan låg jag bara och kurade i sängen och lyssnade på musik, wonderful =P! Nu ska jag snart gå ner till stallet och fixa lite men sedan blir det nog hem och börja fixa iordning mig inför kvällen, för då blir det nämligen inflyttningsfest hos min förra klasskompis. Kommer nog bli jätteskoj! Så vi får se om jag uppdaterar något innan jag åker. Annars får ni ha en riktigt bra lördag allihopa! /Jennifer


Friday i´m in love!

Godmorgon allihopa! Idag vaknade jag hos min älskling igen, har sovit riktigt bra och känner mig pigg och postitiv, bra va =P! Nu ska vi snart gå upp till stan och hämta ut lite medicin till snuttisen och sedan ska vi försöka hitta något bra att ge till vår kära kompis som vi ska på inflyttningsfest till i morgon. Vet inte vad man kan hitta på riktigt, men något ska vi väl hitta. Sedan kommer det några kompisar hit senare, men jag ska vara hemma ikväll så jag uppdaterar igen då. Hoppas ni får en riktigt bra dag! /Jennifer

Finalisterna är:


# 1 
http://nilma.blogg.se/



# 2
http://johannaleontine.blogg.se/



# 3 
http://faaashionista.blogg.se/


# 4
http://mixband.blogg.se/


# 5
http://queenemmsa.blogg.se/


# 6
http://metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.145045


# 7
http://jagheterintesune.blogg.se/




Och ja, ja jag vet att jag sa att det bara skulle vara fem stycken finalister. Men jag kunde inte välja ut dem, så nu får ni alla chansen att bli veckans bloggare! Dessutom ville jag få in alla deras snygga headers, men för tillfället går det tydligen inte att ladda upp vissa bilder =(, hatar när det händer!

Så har ni någon favorit bland dessa bloggar ovan, var inte sena med att rösta, vinnaren får en permanent länk här på bloggen! Skriv bara en kommentar här nedan, vilken blogg ni röstar på och gärna varför ni tycker att just den bloggen ska vinna. Vinnaren utses på söndag!

Lycka till! /Jennifer



Min underbara barndomsvän!


Söta Tessan!


Shopping i Linköping


Och pizza buffé på Claras =).


Nu har jag kommit hem efter en heldag i linköping. Väldigt fin stad det där måste jag säga, har bara åkt igenom eller stannat utanför vid Ikea =P. Men idag fick jag en rundtur i centrum och det var jätteroligt. Hittade en snygg vinter kappa också så nu slipper jag förhoppningsvis frysa i kylan. Det har tydligen till och med snöat lite här idag, i oktober! Det är lite väl tidigt tycker jag nog.
Det var också väldigt roligt att träffa min kära vän Therese också, blir allt för sällan nu när vi inte går i samma klass längre.
Det är så skönt att få prata med någon som dels känt en i hela sitt liv (iaf sedan lekis) och som man har följts åt med under hela sin uppväxt, man känner varandra utan och innan och behöver inte alls förklara sig som man behöver med de man inte känt så länge, man kan bara vara sig själv helt enkelt. Det uppskattas =).

Nu ska jag äta middag och sedan ska jag nog sätta mig och titta på lite vänner avsnitt tror jag. Imorgon blir det jobb och sedan in till pojkvännen =). Hoppas ni haft en bra dag! /Jennifer


Of to Lkpg


Jag och Tessan, 1:a året på gymnasiet =)

Nu ska jag snart iväg till min kära kompis Therese i Linköping. Hon flyttade ju dit nu i höst och jag har ännu inte hälsat på henne så det är på tiden nu tycker jag =). Vi skulle väl gå lite på stan tror jag, jag skulle behöva hitta en ny höst/vinter jacka, får väl se om jag kan hitta något. Nej nu måste jag göra mig iordning, ni får ha det så bra idag så skriver jag igen när jag kommer hem. /Jennifer

 


Godnatt godnatt

Nu är det läggdags för min del. Har varit en jättelång dag tycker jag, inte på det tråkiga sätten, bara lång! Jag, mamma och min lillasyster har suttit och kollat på några Vänner och Greys Anatomy avsnitt nu ikväll, fick några nya säsonger på posten idag och vi är riktiga nördar på båda serierna allihopa =P. Men nu ska jag som sagt sova. Hoppas ni haft en bra dag! /Jennifer

Videoupdate



Ja nu har jag gjort min första videoblogg, whooo. Jag antar att övning ger färdighet, iallafall så får vi hoppas på det =P. Plus att Zack, min odugliga lilla katt ville vara med på ett hörn, det var ju lite oväntat xD. /Jennifer


Veckans bloggare

Nu tänkte jag att jag skulle dra igång ännu en tävling här i bloggen.
Vill du vara med? Det är superenkelt, det du behöver göra är att skriva en kommentar i detta inlägget om att du vill vara med, eller så kanske du vill nominera någon annan blogg.  
På torsdag kommer jag att välja ut fem bloggar som läsarna sedan får rösta på.
Vinnaren får en länk här på bloggen!

Iväg till jobbet.



Ja så hade jag fått ännu en dag på jobbet, skönt! Känner mig inte så jättepigg idag kanske, men det brukar gå iallafall =). Jag hoppas att min älskling kommer hit efter jobbet, men vi får se lite. Annars händer det nog inte så mycket mer värt att rapportera om tyvärr, lever ett ganska långtråkigt liv för tillfället tycker jag =P. Men jag hoppas att ni får en härlig tisdag allihopa, så hörs vi i eftermiddag! /Jennifer


My day, my monday.



Hej på er allihopa! Så var veckan igång igen och jag måste säga att den fått en riktigt bra start =). Jag sov som sagt hos Isak <3 inatt och sedan gick vi och åt på stan med en av hans kompisar idag, riktigt trevligt! Sedan åkte jag hem och har suttit och sökt efter arbeten nu på eftermiddagen. Jag är så trött på den här situationen nu så jag vet inte vad! Jag har fortfarande några timmar hit och dit på hotellet, jag ska bland annat jobba imorgon, men det är ju inget man kan leva på direkt. Och jag vet inte vad jag skulle vilja göra, jag har skickat en del intresseanmälningar till hotell i norrköping, men det finns inga jobb där. Jag har skickat till en del klädbutiker men det finns inga jobb där heller. Nu ska jag söka till lite konditorier och matbutiker så får jag se, jag hoppas verkligen att det kan lösa sig snart. Det är verkligen tufft det här! Men men, man får kämpa på. Jag har ju några timmars jobb i månaden iallafall. Hoppas ni haft en riktigt bra dag allesammans!/Jennifer


Godmorgon solstrålar!

Min underbara älskling <3



Inte för att det är speciellt soligt ute, men imorse vaknade jag i armarna på min älskling igen så det gör inte så mycket. Det är solsken i mitt hjärta =P! Nu ska vi göra något att äta och sedan ska vi till några kompisar och spela tv-spel =). Haha, ja vi får väl se hur det går, är ingen hejare på det där riktigt =P. Men jag uppdaterar när jag kommer hem ikväll! Ha en bra dag så länge. /Jennifer

Dagens outfit



Tunika- Vero Moda

Lång väst- Ellos

Jeanstights- BikBok

Långt halsband- Glitter


Godmorgon sötnosar!



Idag vaknade jag oväntat tidigt måste jag säga, det är ju för sjutton söndag =P! Men aja, då hinner jag med lite mer idag kanske. Och ikväll ska jag äntligen träffa min älskade Isak igen <3! Så nu gäller det att få tiden att gå så snabbt som möjligt...hmmm... jag funderade på att gå ut och jogga lite, men det ser ut att vara riktigt ruskväder ute så det kankse bli att träna lite inne istället, bekväm som jag är =P.

Inatt har jag sovit gott, det har inte varit några problem, men jag undrar vad jag drömt igentligen. För när jag vaknade imorse såg jag att affischen som jag haft uppsatt på snedtaket i mitt rum nu låg prydligt ditlagd på min sittpuff, hur?! Lite creepy att göra saker i sömnen tror jag, hoppas inte jag är en sådan där som går omkring i sömnen också =P! /Jennifer


Shopping med lillasyster!

Idag har det varit ännu en väldigt lugn och trevlig dag måste jag säga. Jag har saknat min kära pojkvän något otroligt, men jag har sett till att hålla mig sysselsatt så att det inte skulle bli allt för hemskt. Imorgon kommer han ju hem så jag får träffa honom igen =)!
Men idag har jag och min kära lillasyster varit inne till norrköping och shoppat lite. Vi behövde förnya vår basgarderob lite så det är vad vi gjort, fick riktigt mycket med oss hem och det är ju alltid trevligt. Har tyvärr inte några bilder på kläderna, men lite andra bilder tog vi medans vi sprang bland butikerna =P.







Hoppas ni också haft en riktigt bra lördag! /Jennifer


Fredagsmys

Hej igen =). Det var värst vad "bloggig" jag var idag då, tredje inlägget, det måste vara rekord för min del =P. Nu har jag legat nedkrupen under täcket och läst modeböcker. Jag lånade ju Ebbas stil på biblioteket förut så den har jag legat och lusläst nu i någon timme. Hon har verkligen oklanderlig stil om ni frågar mig, inte för mycket och inte för lite, helt lagom. Sedan kvarstår ju det faktum är att hon verkar vara en riktig modeslav och kanske mest äger svindyra märkeskläder som jag aldrig skulle ha råd med. Men har ni inte läst hennes bok tycker jag ni ska göra det, om ni är modeintresserade är klart. Den innehåller faktiskt jättebra tips, även för oss med mindre plånbok.

Nu ska jag ta och fixa iordning kladdkakan som vi ska ha till efterrätt och sedan blir det fredagsmys för hela slanten. Saknar min Isak dessvärre! /Jennifer

Dagens outfit


(ursäkta röran i bakgrunden =P)

Jeans från Cubus

Lång linne från Cubus

Tröja från H&M


Mor och Dotter Dag

Idag har det än så länge varit den bästa dagen den här veckan måste jag säga. Jag har inte alls varit på topp förut och varit riktigt deppig vissa dagar måste jag medge. Men idag är det en bra dag! Jag sov ganska länge imorse, vaknade vid halv nio av att min kära lillasyster ville ha skjuts till skolan, så det fick hon. Sedan åkte jag direkt ner till stallet och hjälpte min mamma med lite sysslor och sedan red vi ut på en härlig långritt på kanalbanken. Det var längesedan jag red nu men det gick riktigt bra måste jag säga, det var lite blåsigt på dit vägen så vi frös lite, men på hemvägen hade vi medvind och då var det bara jättehärligt =). Efter stallet åkte vi hem och tog en kopp kaffe och gjorde oss iordning lite och sedan åkte vi ned till söderköping och åt lunch på thairestaurangen här och gick till biblioteket, jag hade en bok som skulle lämnas tillbaka och sedan hittade jag lite ny spännande läsning (se bild nedan). Så det har varit en riktig mor och dotter dag, och det händer inte så ofta! Det enda tråkiga med dagen är att Isak inte är hemma, annars hade det varit perfekt att åka in till honom nu på eftermiddagen.
Vad gör ni andra idag då?/ Jennifer


Manolito min raring <3


Nu ska det bli läsning av =).


God morgon

Jag hinner med ett litet snabbt inlägg innan jag ska iväg till jobbet, tredje dagen i rad nu, det är skönt =)! Jag börjar nio idag, också väldigt skönt, kanske man kan komma hem lite tidigare och fixa med saker här hemma =). Igår var ingen bra dag alls så jag fick nästan inget gjort av det jag tänkt mig, hoppas att denna dagen blir bättre!
Vad ska ni hitta på idag då kära läsare? /Jennifer

Blåsväder!



Det är väl en ganska bra rubrik på den här dagen tycker jag, man kan ju knappt gå utanför dörren utan att känna att man nästan blåser iväg! Tur att jag sov hos hjärtat idag så jag fick lite energi att överhuvud taget gå upp i morse, fast nog var det frestande att sjukanmäla sig och ligga och mysa hela dagen =P. Men duktig som jag ju faktiskt är så åkte jag iväg till jobbet. Blev några timmar iallafall! Nu ska jag hjälpa mamma här hemma, hon har så fruktansvärt ont nu på grund av blåsten så det är knappt att hon tar sig upp ur sängen =(. Väldigt tråkigt måste jag säga, jag hade gärna vilja att Isak skulle komma hit idag eftersom att han ska bort i helgen, men det är liksom inte rätt dag för det =(. Vi får "goseprata" på telefonen senare istället!
Vad har ni andra för er denna blåsiga dag? /Jennifer

 


Städ-och-fixar dag



Ja, det har det faktiskt fått bli idag, och det är ganska skönt att ha gjort lite åt situationen här hemma. Det ser ut som ett bombnedslag, verkligen! Idag fick det bli lite i köket och mitt rum, måste säga att det blev riktigt bra. Jag har ju jobbat också så det blev inte så mycket tid som jag räknat med men det jag inte gjort idag får jag göra någon annan dag. Jag är jätteglad för att jag fått några timmars jobb på hotellet den här veckan, jag ska nämligen jobba imorgon också och antagligen på torsdag och fredag =), känns skönt att komma igång lite igen. Plus att då har jag ännu en månad med lite lön, och det är ju alltid välkommet. Vad har ni andra haft för er idag då? /Jennifer

Back to work!


Ja idag har jag äntligen fått några timmar på hotellet, hoppas att jag får sitta i receptionen ett tag också så att det blir en del =). I helgen har jag som sagt inte haft så mycket tid att uppdatera bloggen eftersom att min farmot fyllt 70, och i söndags så sov jag hos pojken min. Men nu är det över så nu kan ni nog räkna med lite fler inlägg =). Idag har jag faktiskt tänkt ta mig en riktig städ-och-fixar dag, även när jag kommer hem alltså. Nu på morgonen har jag diskat och plockat undan lite i köket, men mitt rum behöver verkligen en storstädning och det finns högar med tvätt som behövs ta hand om! Jag är så trött på att bara sitta och slappa, det har ju blivit en hel del av den varan nu ett tag med tanke på att jag inte jobbat och så... men nu får det vara slut på det tycker jag! Back to work! /Jennifer

 


Hälsningar från husalven!



Hej på er. Jag hade inte tid att uppdatera igår, sorry. Det är nämligen så att min kära farmor fyller 70 år på söndag och ska ha en massa kalas nu i helgen som jag hjälper till att förbereda. Så det har blivit att koka päron, puttsa bestik, duka, damma, dammsuga och lägga ihop tårtor nu de här två dagarna. Plus att jag faktiskt åkte in till stan igår och sov hos min älskling. Men nu är jag hemma och har tid att uppdatera igen. Känns lite nedrigt att jag inte kan åka in till stan ikväll igen, men jag ska upp tidigt och hjälpa farmor igen så det är liksom ingen idé. Nej, den här fredagen får jag tillbringa i min kära familjs närvaro, inte så pjåkigt det heller, det är inte så ofta det händer nuförtiden. Synd bara att det är korvstroganoff på menyn ikväll, inte riktigt min favoriträtt om man säger så, men men, tänk på barnen i afrika! Nu ska jag sluta pladdra och sätta mig läsa lite kommentarer...
Puss och kram/Jennifer


RSS 2.0