Del 2: Hämnden är ljuv



Det blev inte så lång stund i vattnet och när de gick upp tände de genast en brasa på berget. Felix och Viktor letade ved i skogen och tjejerna förberedde maten. De skulle grilla varsin hamburgare och sedan hade de köpt med sig bananer och choklad så som de skulle grilla till efterrätt.

"Vad tycker du om Viktor då?", frågade Hanna och lade ner ketchupen i korgen.

"Jo han är väl söt, men vi har inte pratat så mycket", svarade Denise.

"Men gör det då, jag såg nog hur han tittade på dig förut", sa Hanna och gav henne en vänskaplig knuff i sidan. Denise knuffade tillbaka och skrattade, Hanna stämde in i skrattet.

"Vad håller ni på med därnere, vi är vrålhungriga!" ropade Felix från berget.

"Kommer snart!" ropade Hanna tillbaka och kollade på Denise, sedan började de skratta igen.


De gick upp på berget och satte sig runt brasan. Felix och Hanna satte sig tätt ihop, Viktor och Denise satt på andra sidan brasan, men inte riktigt så tätt. Solen var på väg ner nu och kylan smög sig på.

"Jag vet något som kan värma lite", sa Felix och gick ner i båten. Man hörde honom riva omkring därnere och snart kom han upp med ett sexpack öl under armen. Han gav en till Viktor som snällt tog emot den. När han räckte en till Hanna skakade hon på huvudet.

"Jag håller mig till Cola idag, det kan vara kul att minnas vad som hänt imorgon", sa hon och log. Denise drack inte heller något, bara Cola. Efter ett tag började killarna bli lite högljuddare och tjejerna lite fnittriga av all Cola. Viktor flyttade sig närmare Denise och till slut satt han med armen om henne. Denise skrattade åt något han sa och lutade sig tillrätta mot hans arm. Felix och Hanna tittade menade på varandra. Det hade nästan blivit mörkt ute när Denise till sist reste sig och sa att hon var tvungen att gå på toaletten.

"Det finns ett par buskar där borta som passar utmärkt som damrum", sa Hanna och pekade in i skogen. Denise gick åt det hållet hon pekade bort mot buskarna.

"Akta dig för ormarna bara!", skrek Viktor efter henne, man kunde höra henne skratta lite inne bland träden.

Forts. följer =)


Kommentarer
Postat av: Maria

Åh huga, ja det lät inte heller speciellt skönt =S

2008-07-17 @ 10:38:10
URL: http://catwalkqueen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0