Söndag

Sanna Nielsen på rix fem

Jag och hjärtat på rix fm =)


Nu har det varit riktigt illa med uppdatering här ett tag, har inte skrivit på fem dagar. Men det har varit fullt upp och sedan har jag glömt bort det =P. Skolan har ju börjat igen... astråkigt. Men man får tänka på att det bara är ett år kvar nu! Vi har ju inte börjat med några riktiga lektioner än, de börjar imorgon, och då kanske det går lite lättare, nu har man ju bara suttit och gjort typ ingenting torsdag- fredag.

Igår var vi på den "efterlängtade" släktträffen med mammas släkt, faktiskt rikgtigt trevligt, och roligt att träffa lill kusinerna och moster Hella igen, det var tre år sedan sist! Så det var roligt, och så var ju Isak med så då blev det hela myclet roligare också =P.

I onsdags var det också en rolig dag för då drog augustifesten igång i norrköping och rix fm festivalen var i stan. Det var rikgtigt roligt =). Men sen har det varit en ganska random vecka.

Idag är det jobbet som gäller igen, har ingen lust what so ever, men det får gå helt enkelt! Hoppas på att jag kan åka in till hjärtat senare, men det kanske ska bli övningsköra idag och då går det ju tyvärr inte, men vi får se.

Vad ska alla andra göra idag då? Puss och kram/Jennifer

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0